andreas443 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Για να καταλάβω επειδή μπερδεύτηκα άμα βάλω την 3 επιλογή τι διαφορα έχει από τα αλλα 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Για να καταλάβω επειδή μπερδεύτηκα άμα βάλω την 3 επιλογή τι διαφορα έχει από τα αλλα 2? Ή 3η επιλογή σε γυρίζει, όσο αφορά το firmware, στο official και stable κανάλι. Παίρνεις έτσι, εάν υπάρχει διαθέσιμο, νεότερο firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Θα δείξει, το δικό μου το έχω βγάλει τελείως από το πρόγραμμα και έχω απεγκαταστήσει την εφαρμογή insider οπότε θεωρητικά θα δει την επίσημη έκδοση όταν μπει στο server. Αν δεν την δει θα εγκαταστήσω πάλι το insider και θα δοκιμάσω αυτή την τρίτη επιλογή. Πάντως να βγουν firmware για τις παλιές συσκευές χλωμό το βλέπω, εκτός αν κάποια συσκευή έχει σοβαρό πρόβλημα. Στα περισσότερα μοντέλα (535, 640) κτλ δεν βλέπω κάτι που να δείχνει ότι το firmware που έχουν τώρα είναι ασύμβατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Θα δείξει, το δικό μου το έχω βγάλει τελείως από το πρόγραμμα και έχω απεγκαταστήσει την εφαρμογή insider οπότε θεωρητικά θα δει την επίσημη έκδοση όταν μπει στο server. Αν δεν την δει θα εγκαταστήσω πάλι το insider και θα δοκιμάσω αυτή την τρίτη επιλογή. Πάντως να βγουν firmware για τις παλιές συσκευές χλωμό το βλέπω, εκτός αν κάποια συσκευή έχει σοβαρό πρόβλημα. Στα περισσότερα μοντέλα (535, 640) κτλ δεν βλέπω κάτι που να δείχνει ότι το firmware που έχουν τώρα είναι ασύμβατο. Αν δεν έρθει κάποιο firemware στο δικό μου 640lte και βγεί Update στο fast ring τότε το πάω πίσω στο fast ring Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Στα περισσότερα μοντέλα (535, 640) κτλ δεν βλέπω κάτι που να δείχνει ότι το firmware που έχουν τώρα είναι ασύμβατο. Δοκίμασε να κάνεις calibration την πυξίδα σε ένα 640 κι αν το καταφέρεις τότε να με "φτύσεις". Το παράπονο για την δυσλειτουργία της πυξίδας είναι μόνιμο στο feedback... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 tp .63 και μολις ανακαλυψα οτι δεν βγαζει ειδοποιησεις ουτε κανει καποιο ηχο στα εισερχομενα sms ενω αυτα τα εχω ρυθμισει σαφεστατα το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος? Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 tp .63 και μολις ανακαλυψα οτι δεν βγαζει ειδοποιησεις ουτε κανει καποιο ηχο στα εισερχομενα sms ενω αυτα τα εχω ρυθμισει σαφεστατα το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος? ολοένα και περισσότεροι έχουν αυτό το θέμα. εμένα παρουσιάζεται αραιά και που σε διάφορες εφαρμογές. συνήθως λύνεται με ένα soft reset Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 ολοένα και περισσότεροι έχουν αυτό το θέμα. εμένα παρουσιάζεται αραιά και που σε διάφορες εφαρμογές. συνήθως λύνεται με ένα soft reset οκ ευχαριστω Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Μπορείς να διαβάσεις την σημείωση στο τέλος του άρθρου. Γιατί λέει ότι είναι θέμα παρόχων? Απλά το testing μπορεί να πάρει κάμποσο... Edited January 27, 2016 by MIXOStsi Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Όλο βγάζει preview και επίσημη καμια δηλαδή έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα με την Microsoft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Γιατί λέει ότι είναι θέμα παρόχων? Απλά το testing μπορεί να πάρει κάμποσο... Note: It is worth reiterating: while some devices have a firmware update available in select countries or on particular mobile operator network, other device variants may receive firmware updates at a later time. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Οκ, τεσπα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Οκ, τεσπα... Δε θυμάμαι πού το είχα διαβάσει, windowscentral νομίζω, ότι το update στα W10M θα γίνει μέσω των παρόχων και από το επόμενο θα είναι ευθύνη αποκλειστικά της Microsoft.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Οκ, τεσπα... Και από την στιγμή που κάνεις έμμεσα leave program μέσω του production, στην ουσία φεύγει και η έννοια insider πλέον. Σε απάντηση στο προηγούμενο σχόλιό σου. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Τα updates του λειτουργικού θα είναι καθαρά θέμα της MS, τα updates, όμως, του firmware (των οδηγών συσκευής δηλαδή) θα γίνονται σε συνεννόηση με τους παρόχους για να μην δημιουργούνται προβλήματα κατά την σύνδεση με τον εκάστοτε πάροχο... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Μοντελο 535 φορεμενη η .36, μου βγαζει ασυμβατότητα η εφαρμογη Dropbox, το επιβεβαιωνει κανείς; Επισης οι εφαρμογές απ το store ,δεν αναβαθμιζονται αυτόματα αν κ ειναι επιλεγμενη η λειτουργια Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) Μοντελο 535 φορεμενη η .36, μου βγαζει ασυμβατότητα η εφαρμογη Dropbox, το επιβεβαιωνει κανείς; Επισης οι εφαρμογές απ το store ,δεν αναβαθμιζονται αυτόματα αν κ ειναι επιλεγμενη η λειτουργια Το dropbox δουλεύει κανονικά στο 535. Έχω την εντύπωση ότι έχει βγει και καινούργια universal εκδοση της εφαρμογή οπότε τσέκαρε μήπως η αλλη που σου δείχνει ασυμβατότητα είναι η παλιά. Για τις αναβαθμίσεις δεν ξέρω γιατί στο κάνει , προς το παρόν στο δικό μου αναβαθμίζονται κανονικά. δοκιμασε απο αυτο το λινκ για το dropbox http://www.windowscentral.com/dropbox-and-microsoft-announce-new-universal-windows-10-app Edited January 28, 2016 by georgb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Λοιπόν.... Επειδή μαζεύτηκαν αρκετά προβλήματα, λέω να κάνω hard reset.. Οι απορίες μου είναι.. 1. Κάνοντας hard reset, με τα 10άρια TP, θα χάσω την Ελληνική γλώσσα, από το keyboard και δε θα έχω τη δυνατότητα να την κατεβάσω (όπως σε παλιότερες TP); 2. Χτες μπήκα στο store, να δω κάποια apps. Είδα 2 Here Maps. Ένα που μου το εμφάνιζε Installed κι ένα που έγραφε "This app is not available for your device". Μετά το hard reset, θα έχω θέμα με το Here Maps; 3. Να κάνω και format στην sd; Εχω θέμα με τη μεταφορά τους από και προς αυτή, με την εμφάνιση μηνύματος error. Συγκεκριμένα, προσπάθησα να μεταφέρω το Excel στην εσωτερική μνήμη, δεν το μετέφερε ποτέ, κλασσικά μήνυμα error, δεν υπάρχει σε καμία μνήμη, ούτε στην λίστα των apps κι όταν πάω στο Store, να το κατεβάσω, μου λέει ότι είναι Installed. :lol: Εννοείται ότι θα κάνω clean install. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Λοιπόν.... Επειδή μαζεύτηκαν αρκετά προβλήματα, λέω να κάνω hard reset.. Οι απορίες μου είναι.. 1. 2. 3. 1 Κατεβαίνει κανονικά 2 κανένα θέμα,το έκανα πρόσφατα. 3 δεν ξέρω..:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 1 Κατεβαίνει κανονικά 2 κανένα θέμα,το έκανα πρόσφατα. 3 δεν ξέρω..:lol: Thanks! Φεύγω για το reset. Αν γίνει τούβλο, υπάρχει και το WDRT. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Οι 2πλες εφαρμογές Here που αναφέρεις, είναι χαζομάρα του Store/της MS. Η μία έκδοση είναι για τα 8(.1) και η άλλη για τα 10ρια. Αφού στη βγάζει και "μη διαθέσιμη" μάλιστα, μια χαρά είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Τελικά ήρθε σε κανέναν η .71; Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Τελικά ήρθε σε κανέναν η .71; Βγήκε;Εκανα έλεγχο ,αλλά τίποτα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Βγήκε;Εκανα έλεγχο ,αλλά τίποτα. Δεν βγήκε. Και μάλιστα είπαν ότι τα επερχόμενα build θα τα παίρνουν πρώτα οι insiders με τα 950/XL και μετά οι υπόλοιποι. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Δεν βγήκε. Και μάλιστα είπαν ότι τα επερχόμενα build θα τα παίρνουν πρώτα οι insiders με τα 950/XL και μετά οι υπόλοιποι. Ούτεν καν για Insiders δεν μας υπολογίζουν.. btw πήρε κάποιος κανένα καινούριο firemware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts