Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να καταλάβω επειδή μπερδεύτηκα άμα βάλω την 3 επιλογή τι διαφορα έχει από τα αλλα 2?

spacer.png

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να καταλάβω επειδή μπερδεύτηκα άμα βάλω την 3 επιλογή τι διαφορα έχει από τα αλλα 2?

Ή 3η επιλογή σε γυρίζει, όσο αφορά το firmware, στο official και stable κανάλι.

Παίρνεις έτσι, εάν υπάρχει διαθέσιμο, νεότερο firmware.

Θα δείξει, το δικό μου το έχω βγάλει τελείως από το πρόγραμμα και έχω απεγκαταστήσει την εφαρμογή insider οπότε θεωρητικά θα δει την επίσημη έκδοση όταν μπει στο server. Αν δεν την δει θα εγκαταστήσω πάλι το insider και θα δοκιμάσω αυτή την τρίτη επιλογή. Πάντως να βγουν firmware για τις παλιές συσκευές χλωμό το βλέπω, εκτός αν κάποια συσκευή έχει σοβαρό πρόβλημα. Στα περισσότερα μοντέλα (535, 640) κτλ δεν βλέπω κάτι που να δείχνει ότι το firmware που έχουν τώρα είναι ασύμβατο.

Θα δείξει, το δικό μου το έχω βγάλει τελείως από το πρόγραμμα και έχω απεγκαταστήσει την εφαρμογή insider οπότε θεωρητικά θα δει την επίσημη έκδοση όταν μπει στο server. Αν δεν την δει θα εγκαταστήσω πάλι το insider και θα δοκιμάσω αυτή την τρίτη επιλογή. Πάντως να βγουν firmware για τις παλιές συσκευές χλωμό το βλέπω, εκτός αν κάποια συσκευή έχει σοβαρό πρόβλημα. Στα περισσότερα μοντέλα (535, 640) κτλ δεν βλέπω κάτι που να δείχνει ότι το firmware που έχουν τώρα είναι ασύμβατο.

Αν δεν έρθει κάποιο firemware στο δικό μου 640lte και βγεί Update στο fast ring τότε το πάω πίσω στο fast ring

Στα περισσότερα μοντέλα (535, 640) κτλ δεν βλέπω κάτι που να δείχνει ότι το firmware που έχουν τώρα είναι ασύμβατο.

Δοκίμασε να κάνεις calibration την πυξίδα σε ένα 640 κι αν το καταφέρεις τότε να με "φτύσεις". Το παράπονο για την δυσλειτουργία της πυξίδας είναι μόνιμο στο feedback...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

tp .63 και μολις ανακαλυψα οτι δεν βγαζει ειδοποιησεις ουτε κανει καποιο ηχο στα εισερχομενα sms ενω αυτα τα εχω ρυθμισει σαφεστατα

το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος?

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

tp .63 και μολις ανακαλυψα οτι δεν βγαζει ειδοποιησεις ουτε κανει καποιο ηχο στα εισερχομενα sms ενω αυτα τα εχω ρυθμισει σαφεστατα

το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος?

ολοένα και περισσότεροι έχουν αυτό το θέμα. εμένα παρουσιάζεται αραιά και που σε διάφορες εφαρμογές. συνήθως λύνεται με ένα soft reset

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

ολοένα και περισσότεροι έχουν αυτό το θέμα. εμένα παρουσιάζεται αραιά και που σε διάφορες εφαρμογές. συνήθως λύνεται με ένα soft reset

οκ ευχαριστω

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Μπορείς να διαβάσεις την σημείωση στο τέλος του άρθρου.

Γιατί λέει ότι είναι θέμα παρόχων?

Απλά το testing μπορεί να πάρει κάμποσο...

Edited by MIXOStsi
:rtfm:

Όλο βγάζει preview και επίσημη καμια δηλαδή έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα με την Microsoft

spacer.png

Γιατί λέει ότι είναι θέμα παρόχων?

Απλά το testing μπορεί να πάρει κάμποσο...

Note: It is worth reiterating: while some devices have a firmware update available in select countries or on particular mobile operator network, other device variants may receive firmware updates at a later time.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Οκ, τεσπα...

Δε θυμάμαι πού το είχα διαβάσει, windowscentral νομίζω, ότι το update στα W10M θα γίνει μέσω των παρόχων και από το επόμενο θα είναι ευθύνη αποκλειστικά της Microsoft..

Huawei Nova 5T

Οκ, τεσπα...

Και από την στιγμή που κάνεις έμμεσα leave program μέσω του production, στην ουσία φεύγει και η έννοια insider πλέον. Σε απάντηση στο προηγούμενο σχόλιό σου.

Τα updates του λειτουργικού θα είναι καθαρά θέμα της MS, τα updates, όμως, του firmware (των οδηγών συσκευής δηλαδή) θα γίνονται σε συνεννόηση με τους παρόχους για να μην δημιουργούνται προβλήματα κατά την σύνδεση με τον εκάστοτε πάροχο...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Μοντελο 535 φορεμενη η .36, μου βγαζει ασυμβατότητα η εφαρμογη Dropbox, το επιβεβαιωνει κανείς; Επισης οι εφαρμογές απ το store ,δεν αναβαθμιζονται αυτόματα αν κ ειναι επιλεγμενη η λειτουργια
Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Μοντελο 535 φορεμενη η .36, μου βγαζει ασυμβατότητα η εφαρμογη Dropbox, το επιβεβαιωνει κανείς; Επισης οι εφαρμογές απ το store ,δεν αναβαθμιζονται αυτόματα αν κ ειναι επιλεγμενη η λειτουργια

Το dropbox δουλεύει κανονικά στο 535. Έχω την εντύπωση ότι έχει βγει και καινούργια universal εκδοση της εφαρμογή οπότε τσέκαρε μήπως η αλλη που σου δείχνει ασυμβατότητα είναι η παλιά. Για τις αναβαθμίσεις δεν ξέρω γιατί στο κάνει , προς το παρόν στο δικό μου αναβαθμίζονται κανονικά.

δοκιμασε απο αυτο το λινκ για το dropbox

http://www.windowscentral.com/dropbox-and-microsoft-announce-new-universal-windows-10-app

Edited by georgb

Λοιπόν.... Επειδή μαζεύτηκαν αρκετά προβλήματα, λέω να κάνω hard reset.. Οι απορίες μου είναι..

1. Κάνοντας hard reset, με τα 10άρια TP, θα χάσω την Ελληνική γλώσσα, από το keyboard και δε θα έχω τη δυνατότητα να την κατεβάσω (όπως σε παλιότερες TP);

2. Χτες μπήκα στο store, να δω κάποια apps. Είδα 2 Here Maps. Ένα που μου το εμφάνιζε Installed κι ένα που έγραφε "This app is not available for your device". Μετά το hard reset, θα έχω θέμα με το Here Maps;

3. Να κάνω και format στην sd; Εχω θέμα με τη μεταφορά τους από και προς αυτή, με την εμφάνιση μηνύματος error. Συγκεκριμένα, προσπάθησα να μεταφέρω το Excel στην εσωτερική μνήμη, δεν το μετέφερε ποτέ, κλασσικά μήνυμα error, δεν υπάρχει σε καμία μνήμη, ούτε στην λίστα των apps κι όταν πάω στο Store, να το κατεβάσω, μου λέει ότι είναι Installed. :lol:

Εννοείται ότι θα κάνω clean install.

Huawei Nova 5T

Λοιπόν.... Επειδή μαζεύτηκαν αρκετά προβλήματα, λέω να κάνω hard reset.. Οι απορίες μου είναι..

1.

2.

3.

1 Κατεβαίνει κανονικά

2 κανένα θέμα,το έκανα πρόσφατα.

3 δεν ξέρω..:lol:

Xiaomi 12 Pro

1 Κατεβαίνει κανονικά

2 κανένα θέμα,το έκανα πρόσφατα.

3 δεν ξέρω..:lol:

Thanks! Φεύγω για το reset. Αν γίνει τούβλο, υπάρχει και το WDRT. :lol:

Huawei Nova 5T

Οι 2πλες εφαρμογές Here που αναφέρεις, είναι χαζομάρα του Store/της MS.

Η μία έκδοση είναι για τα 8(.1) και η άλλη για τα 10ρια.

Αφού στη βγάζει και "μη διαθέσιμη" μάλιστα, μια χαρά είσαι.

Τελικά ήρθε σε κανέναν η .71;

Βγήκε;Εκανα έλεγχο ,αλλά τίποτα.

Δεν βγήκε. Και μάλιστα είπαν ότι τα επερχόμενα build θα τα παίρνουν πρώτα οι insiders με τα 950/XL και μετά οι υπόλοιποι.

Δεν βγήκε. Και μάλιστα είπαν ότι τα επερχόμενα build θα τα παίρνουν πρώτα οι insiders με τα 950/XL και μετά οι υπόλοιποι.

Ούτεν καν για Insiders δεν μας υπολογίζουν.. btw πήρε κάποιος κανένα καινούριο firemware?