Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή δουλεύει μόνο στο αυτόματο και στο ταχύτερο δίκτυο εφόσον υπάρχει σήμα ?

έτσι ήταν και στα 8.1 μη σκας.:lol:

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ποιο build; Γιατί στην 572 δεν το έχω σαν επιλογή.

Αν ανοίξεις στον edge το google.gr και πας στης ρυθμίσεις του edge θα στο εχει και αυτο .

giphy.gif

Όπως και να χει μεθαύριο θα βγει η .575 με πολλά fixed , new features κλπ.

Φορτίστε κινητά θα πάρει φωτιά το insider

Θα μας πάρουνε πάλι πίσω στα 8?

Δηλαδή δουλεύει μόνο στο αυτόματο και στο ταχύτερο δίκτυο εφόσον υπάρχει σήμα ?

Όχι ακριβώς. Αν το 3g πχ ψυχορραγεί, γυρνάει αυτόματα σε 2G για να μην έχεις πρόβλημα κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

Βέβαια, αν θες κάτι να δεις στο internet και σε έχει σε 2G δεν είναι καθόλου βολικό. Για τέτοιες περιπτώσεις, το G2 αλλά και το S5 τα κλείδωνα χειροκίνητα μόνο σε 3G, οπότε με 1-2 refresh, έφτανε και το οριακό σήμα για να ανοίξει γρήγορα το οτιδήποτε ήθελε ιντερνετ.

Μεγάλη έλλειψη για εμένα στα 8.1 και μεγάλο φάουλ αν το αφήσει εκτός, ειδικά από τη στιγμή που στο προηγούμενο built το είχε κανονικά.

Αν ανοίξεις στον edge το google.gr και πας στης ρυθμίσεις του edge θα στο εχει και αυτο .

το κανω αλλα δεν μου το βγαζει σαν επιλογή!!!

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

εκανα και γω την κινηση και εβαλα την preview (fast ring) στο 1020 μου και τωρα δεν εχω ουτε συνδεση δεδομενων αλλα ουτε μπορω να ενεργοποιησω το wifi. τι μπορω να κανω τωρα εκτος απο το γυρισμα στα 8? υπαρχει καποιος τροπος?

το κανω αλλα δεν μου το βγαζει σαν επιλογή!!!

Στις ρυθμίσεις του edge θα βάλεις να σου ανοίγει την desktop έκδοση. Θα πάς στο google.com, θα κάνεις μια τυχαία αναζήτηση και μετά πήγαινε και ξαναδοκίμασε.

Άσχετο, αλλά σήμερα είδα ολόκληρο αγώνα Superleague, απο τον edge. Βέβαια η μπαταρία έπεσε σφαίρα κανα 60%, αλλά μου έκανε εντύπωση που παίζει live stream. Αν δεν κάνω λάθος, στα 8.1 δεν γινόταν.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Στις ρυθμίσεις του edge θα βάλεις να σου ανοίγει την desktop έκδοση. Θα πάς στο google.com, θα κάνεις μια τυχαία αναζήτηση και μετά πήγαινε και ξαναδοκίμασε.

Άσχετο, αλλά σήμερα είδα ολόκληρο αγώνα Superleague, απο τον edge. Βέβαια η μπαταρία έπεσε σφαίρα κανα 60%, αλλά μου έκανε εντύπωση που παίζει live stream. Αν δεν κάνω λάθος, στα 8.1 δεν γινόταν.

Είναι χαρακτηριστικό που προστέθηκε με τα Windows 10.

Διορθώθηκε και το πρόβλημα που υπήρχε από τη Denim, που φόρτωνε τα εικονίδια ξανά και ξανά. :up:

Πολύ σωστός δούλεψε.μηπως ξέρεις και πως γίνεται να μην ανοίγει νέα παράθυρα τα λινκ αλλα μόνο καρτέλες στο ίδιο παράθυρο?
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

Πολύ σωστός δούλεψε.μηπως ξέρεις και πως γίνεται να μην ανοίγει νέα παράθυρα τα λινκ αλλα μόνο καρτέλες στο ίδιο παράθυρο?

Δεν ξέρω όχι. Πάντως, και εγώ σήμερα το αντιλήφθηκα. Άνοιξα τις καρτέλες και είδα καμμιά 30αρια ανοιχτές και μου έπεσαν τα μαλλιά..!

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Παίδες καλημέρα, πως βάζετε custom ringtone στα 10αρια? (Έκδοση 10572)
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Μετά την εγκατάστασης της τελευταίας ενώ μου κάνει restore τα πάντα, δεν μου κάνει restore τα sms. Δοκίμασα και hard reset αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα? Γιατί είχα σημαντικά μηνύματα της δουλειάς που δεν πρέπει να χαθούν, αν χάθηκαν την έκατσα...!

Και έτσι ξαφνικά, σήμερα το πρωί ανοίγω την εφαρμογή για τα μηνύματα και όλα μου τα SMS είναι εκεί...!! :D:D

Δεν γνωρίζω πως και γιατί εμφανίστηκαν, αλλά μόλις ξεπέρασα την βαριά κατάθλιψη...!!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Παίδες καλημέρα, πως βάζετε custom ringtone στα 10αρια? (Έκδοση 10572)

Στο MP3 που θέλεις για ringtone .....

1. δεξί κλικ και properties

2. επιλέγεις details

3. στο genre γράφεις ringtone

4. apply

5. copy στον φάκελλο ringtone της συσκευής (οχι στην SD)

έτσι θα εμφανίζεται μαζί με τα υπόλοιπα ringtones που υπάρχουν ηδη στην συσκευή.

Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max

Το 535 με την 572 έχει τελικά καλύτερη μπαταρία απο ποτέ. Δεν υφίσταται πια το bug με τις χαμένες κλήσεις.

LeEco Le pro1 x800 US version

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

καλησπερα, χτες εβαλα στο LUMIA 640 XL dual sim την WIN 10 PREVIEW 10166. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν δουλειε η ''Τοποθεσια'' GPS. Υπαρχει καμμαι λυση >??
smartphone madness:)

Να κάνω μια ερώτηση;Όσοι από εσάς έχετε βάλει το tablet mode δλδ στο 175% σας το δείχνει οκ το ημερολόγιο;Γιατί σε εμένα χαλάει και φαίνεται πολύ βλακεία...

Να κάνω μια ερώτηση;Όσοι από εσάς έχετε βάλει το tablet mode δλδ στο 175% σας το δείχνει οκ το ημερολόγιο;Γιατί σε εμένα χαλάει και φαίνεται πολύ βλακεία...

Στο 225% εμενα το δείχνει μια χαρά. Δεν έχει χαλάσει..

δεν ξέρω αν συμβαίνει σε όλους πλέον αλλά με την νέα έκδοση 10572 η δόνηση λειτουργεί σε όλη την διάρκεια του ringtone και όχι μόνο δυο φορές στην αρχή είμαι με 930

αν βάλεις και μια οπτική ένδειξη για τις αναπάντητες τότε θα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά

Στο 225% εμενα το δείχνει μια χαρά. Δεν έχει χαλάσει..

Ναι στο 225% το δείχνει μια χαρά αλλά στο 175% δεν το δείχνει με τον ίδιο τρόπο και είναι μεγάλη βλακεία!!!Όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές είναι πολύ οκ!!!

Στο MP3 που θέλεις για ringtone .....

1. δεξί κλικ και properties

2. επιλέγεις details

3. στο genre γράφεις ringtone

4. apply

5. copy στον φάκελλο ringtone της συσκευής (οχι στην SD)

έτσι θα εμφανίζεται μαζί με τα υπόλοιπα ringtones που υπάρχουν ηδη στην συσκευή.

Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, αλλα οταν τα βαζω εκει που λες, δεν μου τα εμφανιζει για να κάνω επιλογή.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, αλλα οταν τα βαζω εκει που λες, δεν μου τα εμφανιζει για να κάνω επιλογή.

Κατέβασε το TagScanner και φτιαξ το απο κει.

Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max