Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι έκανα hard reset και δεν έφτιαξε.γιαυτο και γύρισα πίσω στα. 8. Θα βάλω όμως πάλι τα 10 τώρα!! Δεν κρατιέμαι

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδες, επειδη με softreset τα μικρα θεματακια που ειχα δεν εφτιαξαν, εκανα hardreset.... τωρα ομως εχω ενα μεγαλο προβλημα, δεν εχω settings (ρυθμισεις), στις εφαρμογες δεν μου το εμφανιζει καν και οταν παταω στην "κουρτινα το all settings μου βγαζει μνμ να κατεβασω απο το store αντιστοιχη εφαρμογη.....

Παιδες, επειδη με softreset τα μικρα θεματακια που ειχα δεν εφτιαξαν, εκανα hardreset.... τωρα ομως εχω ενα μεγαλο προβλημα, δεν εχω settings (ρυθμισεις), στις εφαρμογες δεν μου το εμφανιζει καν και οταν παταω στην "κουρτινα το all settings μου βγαζει μνμ να κατεβασω απο το store αντιστοιχη εφαρμογη.....

Στην νέα έκδοση αυτά?

εχθες την περασα αν θυμαμαι την slow....

Τωρα κανω για δευτερη φορα hardreset....

εχθες την περασα αν θυμαμαι την slow....

Τωρα κανω για δευτερη φορα hardreset....

Slow όχι...fast βγήκε.slow .περασες την προηγούμενη παλι

Λοιπόν μπορείτε να μπείτε στις ρυθμίσεις - οικονομία μπαταρίας - χρήση μπαταρίας - αλλαγή ρυθμίσεων εφαρμογών στο παρασκήνιο;

Το 1520 κλεινει ενώ το 920 δείχνει κανονικά.. Μήπως είναι πρόβλημα αναλύσεις

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Slow όχι...fast βγήκε.slow .περασες την προηγούμενη παλι

Δλδ η προηγουμενη ειχε θεμα με τις ρυθμισεις?....

δεν θελω να περναω την τελευταια, προτιμω την πιο αργη που εχει λιγοτερα μπαγς!!!!????.... τι να πω?

Δλδ η προηγουμενη ειχε θεμα με τις ρυθμισεις?....

δεν θελω να περναω την τελευταια, προτιμω την πιο αργη που εχει λιγοτερα μπαγς!!!!????.... τι να πω?

Ρε συ....η αργη αύτη είναι η ίδια με την προηγούμενη γρήγορη...το δημοσιευσαν.βαλε την τελευταία γρήγορη...εχει βελτιώσεις...και πριν βάλεις κάτι τώρα η διαβασε...

Συνεχίζω και στην καινούργια έκδοση χωρίς hard reset. Πιο γρήγορη, λύθηκαν κάποια μικρά bugs, και πολύ περισσότερο smooth. Α! και μη ξεχάσω, το εικονίδιο του store είναι διάφανο και έχει επιλογή να δείχνει τις εφαρμογές στο live. Εξαιρετική κατά τη γνώμη μου με την πρώτη ματιά..!
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Μετα το σευτερο hard reset εφταιξε ... τωρα δεν αλλαζω παλι εκδοση, θα περιμενω την αναβαθμιση οταν ερθει :)

Ανακάλυψα το πρώτο μεγάλο fail. Δεν παίζει η Lumia Camera. Το έχει κανένας άλλο αυτό το πρόβλημα?
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Μάγκες από κατανάλωση μπαταρίας τι γίνεται; Έχω το 925 και με σύντομο ψάξιμο κινητά με παραπλήσιο hardware βλέπω πως την γονατίζουν με τα w10

Δουλεύει κανονικά...

Χωρίς hard reset είσαι? Για την ακρίβεια σχεδόν καμμία εφαρμογή δεν μου δουλεύει και έχω την αίσθηση ότι συμβαίνει λόγω του ότι είναι απο το παλιό store.

Μάγκες από κατανάλωση μπαταρίας τι γίνεται; Έχω το 925 και με σύντομο ψάξιμο κινητά με παραπλήσιο hardware βλέπω πως την γονατίζουν με τα w10

Απο την προηγούμενη έκδοση είδα μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση. Πολύ λιγότερη. Παίζω τόση ώρα και είναι ακόμα στο 55% απο το 75% που είχα πριν τρείς ώρες που πέρασα την καινούργια έκδοση.

Με hard reset αλλά δούλευε και πριν κάνω...

Τελικά έκανα hard reset, και τώρα δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο και το touch. Θα το αφήσω απόψε και αύριο μήπως στρώσει.. Πάντως όλες οι ενημερώσεις γίνανε πολύ γρήγορα. Καμμία σχέση με προηγούμενες εκδόσεις.

Τελικά έκανα hard reset, και τώρα δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο και το touch. Θα το αφήσω απόψε και αύριο μήπως στρώσει.. Πάντως όλες οι ενημερώσεις γίνανε πολύ γρήγορα. Καμμία σχέση με προηγούμενες εκδόσεις.

Βαλε τον insider ρυθμισε το fast ring και μετά προσπαθησε να κατεβάσεις το πληκτρολογιο. Αμέσως κανε αναζήτηση για ενημερώσεις τηλεφώνου και θα στο κατεβάσει μετα

Γυρισα το insider σε fast, βρηκε την αναβαθμιση, γραφει downloading αλλα ειναι κολλημενο στο 0%... καμια βοηθεια?

Γυρισα το insider σε fast, βρηκε την αναβαθμιση, γραφει downloading αλλα ειναι κολλημενο στο 0%... καμια βοηθεια?

Απλά περίμενε. Θα ξεκινήσει μόνο του κάποια στιγμή. Εμένα έκανε δύο μέρες..! :O

Απλά περίμενε. Θα ξεκινήσει μόνο του κάποια στιγμή. Εμένα έκανε δύο μέρες..! :O

α, τοσο καλα :)

(Τελικα την κατεβασε... για να δουμε τι θα δουμε...)

Ακυρο, την αγγλικη γλωσσα κατεβασε, αναμονη παλι :(

Edited by alfa