Jump to content

LG G Pad 8.0 LTE

alesandro21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την απάντηση

Ταινίες-σειρες τουλάχιστον απο το ποπ κορν ή αλλα σαϊτ, θα μπορω να κατεβάζω;

Εγώ που δοκίμασα όλα τα candy crush παίζουν όλα μια χαρά και το ποπκορν παίζει κανονικά. Τώρα τι πρόβλημα έχεις δεν ξέρω.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

• Απαντήσεις 429
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ που δοκίμασα όλα τα candy crush παίζουν όλα μια χαρά και το ποπκορν παίζει κανονικά. Τώρα τι πρόβλημα έχεις δεν ξέρω.

[ATTACH]65859[/ATTACH]

Αυτο μου βγάζει

[ATTACH]65859[/ATTACH]

Αυτο μου βγάζει

http://cygnus.androidapksfree.com/hulk/com.android.vending_v6.8.24.F-all-0-3085398-80682400_Android-4.0.apk

Κατέβασε αυτό και καντο εγκατάσταση μπορεί να στρωσει

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

http://cygnus.androidapksfree.com/hulk/com.android.vending_v6.8.24.F-all-0-3085398-80682400_Android-4.0.apk

Κατέβασε αυτό και καντο εγκατάσταση μπορεί να στρωσει

Μια χαρά τωρα ευχαριστω πολύ

Το ταμπλετ αυτο μου το έδωσαν χθες απο σέρβις, επειδη μου έσπασαν το δικό μου

Μολις τωρα ειδα οτι η εκδοση του play store ήταν του 2014.

Ευχαριστώ και πάλι για την άμεση ανταπόκριση

• 2 weeks later...

Καλησπερα, καπου εναν χρονο πριν εκανα την (καθαρη) αναβαθμιση σε 5.0.2 οπου και αρχισε να κολλαει τοσο που εγινε πλεον μη λειτουργικο. Χθες αποφασισα να αποπειραθω να το γυρισω στο στοκ λογισμικο του μπας και μπορεσω να το αξιοποιησω καπως. Δυστυχως δεν τα καταφερα καθως η διαδικασια με το lg flash tool 2014 κολλησε στο πρωτο κιολας βημα (analysing phone settings), στο 60%. Ζημια δεν παθαμε, ανοιξε κανονικα και ξαναπροσπαθησα, αλλα παλι τιποτα. Εχω windows 10, λετε να φταιει αυτο και δεν προχωρησε? Ακολουθησα τον οδηγο απο το xda(http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/general/lg-gpad-8-0-lg-v490-t3116981/post61018907#post61018907), post #6. Μηπως καποιος εχει αντιμετωπισει αντιστοιχο προβλημα?

Ευχαριστω πολυ

Καλησπερα, καπου εναν χρονο πριν εκανα την (καθαρη) αναβαθμιση σε 5.0.2 οπου και αρχισε να κολλαει τοσο που εγινε πλεον μη λειτουργικο. Χθες αποφασισα να αποπειραθω να το γυρισω στο στοκ λογισμικο του μπας και μπορεσω να το αξιοποιησω καπως. Δυστυχως δεν τα καταφερα καθως η διαδικασια με το lg flash tool 2014 κολλησε στο πρωτο κιολας βημα (analysing phone settings), στο 60%. Ζημια δεν παθαμε, ανοιξε κανονικα και ξαναπροσπαθησα, αλλα παλι τιποτα. Εχω windows 10, λετε να φταιει αυτο και δεν προχωρησε? Ακολουθησα τον οδηγο απο το xda(http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/general/lg-gpad-8-0-lg-v490-t3116981/post61018907#post61018907), post #6. Μηπως καποιος εχει αντιμετωπισει αντιστοιχο προβλημα?

Ευχαριστω πολυ

Έκανες απενεργοποιηση την ψηφιακή υπογραφή των drives?

Έκανες απενεργοποιηση την ψηφιακή υπογραφή των drives?

Οχι, θα μπορουσες μηπως να μου εξηγησεις τι ειναι αυτο και πως το κανω?

Οχι, θα μπορουσες μηπως να μου εξηγησεις τι ειναι αυτο και πως το κανω?

• 2 months later...

Έχει μήπως κανείς το stock image recovery να το περάσω; Γιατί είμαι κολλημένη στο twrp recovery, έχω περάσει την στοκ ρομ με ζιπ αρχείο αλλά και πάλι με πετάει στο twrp recovery. Oπότε η μόνη λύση είναι αυτή που μπορώ να σκεφτώ. Μήπως κανείς;

Άκυρο, την βρήκα την άκρη μου. Μπήκα σε download mode και θα περάσω ξανά την στοκ ρομ με lg flash tool.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

• 4 weeks later...
Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια αξιόλογη costum rom για το tablet μας ; Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση αλλά και πάλι μετά απο 2 μήνες κολλάει. Εχω την τελευταία επίσημη rom της LG.

AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z

Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC

Chuwi HeroBook Pro

Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color]

• 3 weeks later...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει την official 4.4 10b γιατί το link της lg δεν είναι πλέον ενεργό.Έχω την 5.0 με πολλά σκαλώματα και θέλω να γυρίσω στην 4.4.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Huawei g750

Lg G4

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi Mi 10T Pro

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει την official 4.4 10b γιατί το link της lg δεν είναι πλέον ενεργό.Έχω την 5.0 με πολλά σκαλώματα και θέλω να γυρίσω στην 4.4.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Τελικά το βρήκα ψάχνοντας και το γράφω για όποιους ενδιαφέρονται.Οι οδηγίες εγκατάστασης και το link για την official stock kitkat 4.4 είναι εδώ στην κατηγορία Downgrading to KitKat.Το έκανα και σε τρία λεπτά ήμουν έτοιμος:D

Όσοι πιστοί προσέλθετε..

Huawei g750

Lg G4

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi Mi 10T Pro

Τελικά το βρήκα ψάχνοντας και το γράφω για όποιους ενδιαφέρονται.Οι οδηγίες εγκατάστασης και το link για την official stock kitkat 4.4 είναι εδώ στην κατηγορία Downgrading to KitKat.Το έκανα και σε τρία λεπτά ήμουν έτοιμος:D

Όσοι πιστοί προσέλθετε..

Μόλις με πρόλαβες, απλά εγώ θα ολοκλήρωνα ότι ο φοβερός τύπος jpjust κατάφερε και έβγαλε CM14.1 για το παρατημένο ταμπλετάκι μας!!! Βέβαια έχει κάποια bugs, πρέπει να είσαι σε kikkat stock rom, σήμερα θα την δοκιμάσω. Από ότι διάβασα δεν λειτουργούν προς το παρόν τα εξής:

Screen rotation άρα δεν γυρίζει η οθόνη

SIM functions και οι λειτουργίες της sim δηλαδή σιγά το πράγμα...

Live Display μάλλον με την φωτεινότητα, θα το κοιτάξω

Tap do wake και δεν ανοίγει το ταμπλετ με διπλό χτύπημα.

Όπως και να χει θα την δοκιμάσω γιατί και με κιτκατ αλλά και με λολιποπ είμαι απογοητευμένη με την lg. Όταν την βάλω, θα πω και εντυπώσεις.

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια αξιόλογη costum rom για το tablet μας ; Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση αλλά και πάλι μετά απο 2 μήνες κολλάει. Εχω την τελευταία επίσημη rom της LG.

Φρέσκια cm14.1 όπως είπα και από πάνω εδώ -->http://just.pro.br/blog/cm-v480/

έχει bugs, δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη.:)

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Εγω παντως με lollipop απο τοτε που βγηκε δεν εχω το παραμικρο θεμα. Ισα ισα που ειναι ποιο smooth απο οτι ηταν με κιτκατ.

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω παντως με lollipop απο τοτε που βγηκε δεν εχω το παραμικρο θεμα. Ισα ισα που ειναι ποιο smooth απο οτι ηταν με κιτκατ.

Το έχω ξαναδιαβάσει, δεν είσαι ο πρώτος που το λέει. Αλλά τι στο καλό; μιλάμε για το ίδιο ταμπλετ, ίδια στοκ ρομ. Για μένα αργεί πάρα πολύ σε ότι και να χρειαστώ να κάνω.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Το έχω ξαναδιαβάσει, δεν είσαι ο πρώτος που το λέει. Αλλά τι στο καλό; μιλάμε για το ίδιο ταμπλετ, ίδια στοκ ρομ. Για μένα αργεί πάρα πολύ σε ότι και να χρειαστώ να κάνω.

Ισως ειναι θεμα φορτωματος. Δεν του εχω πολλα καθως τα περισσοτερα τα κανω στο κινητο....

Ισως ειναι θεμα φορτωματος. Δεν του εχω πολλα καθως τα περισσοτερα τα κανω στο κινητο....

Με 1gb ραμ τι περιμένεις; Απλά θέλω να βλέπω χαλαρά το kodi μου, να μπαίνεις στις σελίδες στο browser όχι τρελή χρήση και όμως βρίσκω ότι κολλάει.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Με 1gb ραμ τι περιμένεις; Απλά θέλω να βλέπω χαλαρά το kodi μου, να μπαίνεις στις σελίδες στο browser όχι τρελή χρήση και όμως βρίσκω ότι κολλάει.

Δεν περιμενω πολλα για αυτο και δεν εχω απαιτησεις για πολλα. Κανει τα βασικα που θελω απροβληματιστα και αυτο μετραει....

Αυτά είναι υπέροχα νέα Ζαφείρα! Δεν είχα ελπίδες μετά από 2 χρόνια πως θα ασχολιόταν κάποιος με το ταμπλετάκι μας!

Εν το μεταξύ μπήκα στην σελίδα της rom και λέει ότι το screen rotation δουλέυει κανονικά. Την δοκίμασες εσύ? Λέω να περιμένω μήπως βγάλει καμμιά καινούργια rom πιο ολοκληρωμένη.

την εβαλα εγω πριν λιγο με τις οδηγιες απο την παραπανω σελιδα (ημουν σε λολιποπ, απιστευτο lag και memory leaking, κατεβηκα σε 4.4.2 και μετα στην cyanogen.

Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες, φαινεται να εχει δώσει αλλη πνοη στο ταμπλετ αν και ειναι νωρις για να ξερω σιγουρα..και αισθητικα παντως κλάσης ανωτερη η 7.1 στοκ..το rotation δουλευει κανονικα οπως και τα παντα στο ταμπλετ..το live display που δεν λειτουργει ειναι η λειτουργεία που κανει πιο ζεστα τα χρωματα της οθονης το βραδυ για να μην κουραζει τα ματια και δεν υπαρχει λόγω θεματος hardware υποθετω..γενικα παντως μεχρι τωρα ολα ωραια ολα καλα, φαινεται πολυ ωραια η ρομ, καμια σχεση με τις φολες της lg

την εβαλα εγω πριν λιγο με τις οδηγιες απο την παραπανω σελιδα (ημουν σε λολιποπ, απιστευτο lag και memory leaking, κατεβηκα σε 4.4.2 και μετα στην cyanogen.

Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες, φαινεται να εχει δώσει αλλη πνοη στο ταμπλετ αν και ειναι νωρις για να ξερω σιγουρα..και αισθητικα παντως κλάσης ανωτερη η 7.1 στοκ..το rotation δουλευει κανονικα οπως και τα παντα στο ταμπλετ..το live display που δεν λειτουργει ειναι η λειτουργεία που κανει πιο ζεστα τα χρωματα της οθονης το βραδυ για να μην κουραζει τα ματια και δεν υπαρχει λόγω θεματος hardware υποθετω..γενικα παντως μεχρι τωρα ολα ωραια ολα καλα, φαινεται πολυ ωραια η ρομ, καμια σχεση με τις φολες της lg

Δηλαδή όλες οι λειτουργίες της sim δουλεύουν κανονικά?Γιατί είχε αναφερθεί σαν ένα από τα bugs εκτός από το live display.

Huawei g750

Lg G4

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi Mi 10T Pro

Α σρυ όχι, δεν εχω δοκιμάσει την κάρτα σιμ..μου βγάζει οτι ειναι κενή όμως, εχει δλδ σημαδάκι οτι δεν εχω βάλει κάρτα σιμ..αλλα δεν ξέρω αν λειτουργεί αν βάλω

Α σρυ όχι, δεν εχω δοκιμάσει την κάρτα σιμ..μου βγάζει οτι ειναι κενή όμως, εχει δλδ σημαδάκι οτι δεν εχω βάλει κάρτα σιμ..αλλα δεν ξέρω αν λειτουργεί αν βάλω

Οκ.Οταν του βάλεις την σιμ και μπορέσεις πες μας κατά πόσο λειτουργεί γιατί ειδικά για εμένα χωρίς σιμ και δεδομένα είναι άχρηστο το τάμπλετ.

Ευχαριστώ.

Huawei g750

Lg G4

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi Mi 10T Pro

Οκ.Οταν του βάλεις την σιμ και μπορέσεις πες μας κατά πόσο λειτουργεί γιατί ειδικά για εμένα χωρίς σιμ και δεδομένα είναι άχρηστο το τάμπλετ.

Ευχαριστώ.

Δεν νομίζω να λειτουργεί η SIM. Το λέει και ο developer της ROM. Εγώ πάντως δεν έχω SIM και θα την περάσω την ROM αύριο μπας και αναστηθεί το ταμπλετάκι.