Takis K Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Αντε να δουμε http://www.ulefans.com/productnews/lollipop-5-0-beta-1-for-be-pro/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εγω δεν την βαζω, απ οτι ειδα στο βιντεακι, απουσιαζει η εφαρμογη της καμερας, και το antutu του δειχνει 8mp rear camera....αντε γειαααα!!!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μα επι της ουσιας 8mp είναι. Ασε τι λένε τα Ρίζια. Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis K Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εαν ειδες δεν μπορεις να την βαλεις απλα αναφερει οτι δουλευουν πανω σε αυτην να λυσουν τα οποια προβληματα εχει και υπολογισουν τελος Απριλιου να την δωσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μα επι της ουσιας 8mp είναι. Ασε τι λένε τα Ρίζια. :lol::p:lol: Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλημέρα παίδες! Από μέρα σε μέρα (ίσως σήμερα ίσως αύριο) περιμένω κι εγώ το Be pro μου! Έχω μια ερώτηση να κάνω μιας που δεν το σκέφτηκα όταν το παρήγγειλα. Υπάρχει στην Ελλάδα θήκη για το συγκεκριμένο; Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Υπάρχει στην Ελλάδα θήκη για το συγκεκριμένο; Εξαιρετικά δύσκολο, περισσότερες επιλογές θα βρεις στο aliexpress. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλημέρα παίδες! Από μέρα σε μέρα (ίσως σήμερα ίσως αύριο) περιμένω κι εγώ το Be pro μου! Έχω μια ερώτηση να κάνω μιας που δεν το σκέφτηκα όταν το παρήγγειλα. Υπάρχει στην Ελλάδα θήκη για το συγκεκριμένο; Σας ευχαριστώ εγώ την μόνη που έχω βρεί απο κινεζοάγαζα έιναι η booklet style που δεν με βολεύει οπότε ελπίζω στο μέλλον να βγεί καμία tpu case μπάς και αγοράσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλημέρα παίδες! Από μέρα σε μέρα (ίσως σήμερα ίσως αύριο) περιμένω κι εγώ το Be pro μου! Έχω μια ερώτηση να κάνω μιας που δεν το σκέφτηκα όταν το παρήγγειλα. Υπάρχει στην Ελλάδα θήκη για το συγκεκριμένο; Σας ευχαριστώ http://www.ebay.com/itm/Funda-Cuero-Original-Leather-Case-Ulefone-Be-Pro-/111615801434?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item19fcd1f85a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 http://www.ebay.com/itm/Funda-Cuero-Original-Leather-Case-Ulefone-Be-Pro-/111615801434?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item19fcd1f85a Σε καλύτερη τιμή στο GearBest - και συνήθως παίζει και κουπονάκι -8%. Έχω παραγγείλει μία για ένα φίλο - αν και έχω... ξεχάσει από πότε (δεν έχει φανεί ακόμα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπέρα, μόλις το παρέλαβα, αλλα... Δεν ανοίγει! Το βάζω στη φόρτιση και το μπροστινό led*είναι κόκκινο. Λογικά ενεργοποιείται από το κουμπί που είναι αριστερά. Το πιέζω παρατεταμένα αλλά και πάλι τίποτε. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπέρα, μόλις το παρέλαβα, αλλα... Δεν ανοίγει! Το βάζω στη φόρτιση και το μπροστινό led*είναι κόκκινο. Λογικά ενεργοποιείται από το κουμπί που είναι αριστερά. Το πιέζω παρατεταμένα αλλά και πάλι τίποτε. Καμία ιδέα; Όταν το συνδεσεις στον η/υ το βλεπει? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπέρα, μόλις το παρέλαβα, αλλα... Δεν ανοίγει! Το βάζω στη φόρτιση και το μπροστινό led*είναι κόκκινο. Λογικά ενεργοποιείται από το κουμπί που είναι αριστερά. Το πιέζω παρατεταμένα αλλά και πάλι τίποτε. Καμία ιδέα; εβγαλες το αυτοκολλητο απο την μπαταρια>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπέρα, μόλις το παρέλαβα, αλλα... Δεν ανοίγει! Το βάζω στη φόρτιση και το μπροστινό led*είναι κόκκινο. Λογικά ενεργοποιείται από το κουμπί που είναι αριστερά. Το πιέζω παρατεταμένα αλλά και πάλι τίποτε. Καμία ιδέα; Ολα οκ ανοιξε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 ελα πες την αληθεια, πατούσες το volume button?!? :p Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 ελα πες την αληθεια, πατούσες το volume button?!? :p χαχα ειτε πατουσε volume ειτε οχι, πηγε η καρδια του στην κινα και γυρισε...... :lol: Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 χαχα ειτε πατουσε volume ειτε οχι, πηγε η καρδια του στην κινα και γυρισε...... :lol: Κάπως έτσι...εν ολίγοις, δεν είχα δει πως η μπαταρία εσωτερικά είχε στικεράκι!!! :blink::blink::blink: (συνήθεια μετά από 5 χρόνια με Iphone που δεν έχω δει ποτέ τη μπαταρία του) Πάντως γέλασα με τα σχόλια!!! Ποιο newbie σε android συσκευή από εμένα δε θα υπάρχει! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 σημερα δοκιμαστηκε και το 4G.συνδεεται γρηγορα και παει σφαιρα!!!!! οσο για τα ακουστικα και εμενα εχει θεμα με κατι τυχαια sony.μπαινουν αλλα δεν κουμπωνουν πολυ καλα.εκρεμει να δοκιμασω και το gps... παντως μερα με τη μερα ολο και πιο πολυ μου αρεσει το τηλεφωνο...!!!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revekka075 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Γεια σας παιδια,επειδη εγω πρωτη φορα θ αγορασω κινεζικο κ με αυτο τον τροπο γενικα,θα πρεπει να το κανω ροοτ?κ να βαλω τις αλλες ρομ?γτ δεν εχω ιδεα απο αυτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Γεια σας παιδια,επειδη εγω πρωτη φορα θ αγορασω κινεζικο κ με αυτο τον τροπο γενικα,θα πρεπει να το κανω ροοτ?κ να βαλω τις αλλες ρομ?γτ δεν εχω ιδεα απο αυτα.. για το συγκεκριμενο τηλεφωνο,δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα!το παραγγελνεις και αφου το παραλαβεις επιλεγεις απο τις ρυθμισεις τηλεφωνου τα ελληνικα και εισαι οκ!!εχει play store... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Γεια σας παιδια,επειδη εγω πρωτη φορα θ αγορασω κινεζικο κ με αυτο τον τροπο γενικα,θα πρεπει να το κανω ροοτ?κ να βαλω τις αλλες ρομ?γτ δεν εχω ιδεα απο αυτα.. Πρωτη φορα κινεζικο, και το πρωτο που θες να κανεις ειναι root και μαλιστα στον mtk6732, που ρουταρεται με σχετικη δυσκολια, και μετα θελεις να περασεις και αλλες rom, μετα δεν θα κανει OTA update, επειτα θα ειναι ολο προβληματα και στο τελος θα καταληξεις να λες οτι ειτε το κινητο ειναι μαπα ειτε οτι τα κινεζικα ειναι μαπα, ποιος θα φταιει ομως? Εκτος αν πηρες το κινητο για να κανεις εκπαιδευση-πειραματα-μπρικαρισμα κλπ.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Πρωτη φορα κινεζικο, και το πρωτο που θες να κανεις ειναι root και μαλιστα στον mtk6732, που ρουταρεται με σχετικη δυσκολια, και μετα θελεις να περασεις και αλλες rom, μετα δεν θα κανει OTA update, επειτα θα ειναι ολο προβληματα και στο τελος θα καταληξεις να λες οτι ειτε το κινητο ειναι μαπα ειτε οτι τα κινεζικα ειναι μαπα, ποιος θα φταιει ομως? Εκτος αν πηρες το κινητο για να κανεις εκπαιδευση-πειραματα-μπρικαρισμα κλπ.... Δεν πειράζει, ασε το παιδί να το χαρεί και να το χαλάσει!! πώς θα πουλήσω και γω το Be Pro που περιμένω να ρθει, οεο?!? :P :D Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Δεν πειράζει, ασε το παιδί να το χαρεί και να το χαλάσει!! πώς θα πουλήσω και γω το Be Pro που περιμένω να ρθει, οεο?!? :P :D Βρε αμα θέλει έχω και εγώ ενα ετοιμοπαραδοτο. Το θεμα ειναι οτι μετα διατυμπανιζουν οτι κ καλα, ειναι μαπα τα κινεζικα, ενω εδω μιλαμε για ενα πολυ τιμιο κ αξιοπιστο κινητο. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Βρε αμα θέλει έχω και εγώ ενα ετοιμοπαραδοτο. Το θεμα ειναι οτι μετα διατυμπανιζουν οτι κ καλα, ειναι μαπα τα κινεζικα, ενω εδω μιλαμε για ενα πολυ τιμιο κ αξιοπιστο κινητο. να φανταστω εβαλες στο ραφι τo elephone P6000....?!? Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 να φανταστω εβαλες στο ραφι τo elephone P6000....?!? Σαφεστατα, και ειναι πολυ καλο σε τιμη και πωλησεις και επιδοσεις. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts