StratosGR Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Εγώ το είδα και στη μαμά ρομ , αλλά και στην ρομ που ήρθε ΟΤΑ. Υπόψιν πάνω στο σετάρισμα αυτό. Χωρίς να μπει η οποιαδήποτε εφαρμογή. Επειδή ήδη το έδωσα σε φίλο, θα δω τι έκδοση είναι, μήπως υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις (αν και το βρίσκω δύσκολο). Ίσως να είναι και διαφορετικά batch οι οθόνες. Δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Να παραθέσω κι εγώ κάποιες εντυπώσεις από ένα Be Pro που είχα παραγγείλει για ένα φίλο - το έχει ήδη 1-2 εβδομάδες τώρα. Τα παρακάτω είναι... μίξη από τις εντυπώσεις του κατόχου και από το λίγο που το είδα και ο ίδιος: Πρώτον, όπως έχει αναφερθεί ξανά, πολύ καλή συνολική αίσθηση, συνδυασμός συμπαγούς κατασκευής με απρόσμενα καλό φινίρισμα, ακόμα και στις μικρολεπτομέρειες, με επίσης απρόσμενα χαμηλό βάρος. Σε συνδυασμό και με το σχήμα, αλλά και με την κάπως "λαστιχέ" πλάτη, ή την -πολύ ωραία- μαύρη σαγρέ, μια συσκευή που χαίρεσαι να την κρατάς και να τη δουλεύεις! Το λειτουργικό πάρα πολύ κοντά σε 'vanilla' Android (κάτι που προσωπικά μου αρέσει πολύ), ομαλό σε όλα του και απόλυτα άνετο, ό,τι κι αν του ζητήσει κανείς (ούτε lags, ούτε τίποτα!). Επίσης καμία αντιληπτή αύξηση της θερμοκρασίας, ακόμα και σε περιπτώσεις που του... αλλάζαμε τα φώτα. Το μοναδικό πρόβλημα που μου αναφέρει ο φίλος που το έχει είναι ότι κατά διαστήματα φαίνεται να κολλάει στιγμιαία (σε τυχαίες στιγμές) την ώρα που γράφει κάτι στο πληκτρολόγιο, και με το "δικό του" πληκτρολόγιο (Android) και με το SwiftKey που έχει εγκαταστήσει ο κάτοχος. Απλώς λίγο ενοχλητικό και είμαι σίγουρος ότι θα φτιαχτεί σε κάποια από τις επερχόμενες αναβαθμίσεις. Η οθόνη είναι αρκετά φωτεινή και με αξιοπρεπή χρώματα. Το μόνο που παρατηρήσαμε είναι ότι οι γωνίες θέασης είναι κάπως μέτριες γύρω από τον κατακόρυφο άξονα (γυρίζεις τη συσκευή δεξιά - αριστερά και η εικόνα σκοτεινιάζει αισθητά και χάνει σε λεπτομέρεια). Λιγάκι ασυνήθιστο για... την εποχή (και για την υπόλοιπη γενικά πολύ καλή εικόνα), αλλά δεν είναι και τραγικό. Γύρω από τον οριζόντιο άξονα (γέρνοντας τη συσκευή μπρος-πίσω) κανένα πρόβλημα, οι γωνίες θέασης είναι πολύ καλές. Η αυτόματη φωτεινότητα δουλεύει καλά, αν και σε χαμηλό περιβάλλοντα φωτισμό τείνει να χαμηλώσει το φωτισμό της οθόνης μάλλον πολύ. Φαντάζομαι ότι αυτό ίσως μπορεί να "πειραχτεί" από το MTK Eng. Menu, αλλά δεν είναι κάτι που έχω δοκιμάσει ποτέ (και δεν έχω πολλή διάθεση για πειραματισμούς σε ξένο τηλέφωνο... :p) Αυτό που είδε ο StratosGR, με την οθόνη να σβήνει τελείως (με το φωτισμό στο αυτόματο) και να μην ξανανάβει, ευτυχώς η συγκεκριμένη συσκευή ΔΕΝ το κάνει. Σύμφωνα με τον κάτοχο (ο οποίος κάνει... εξοντωτική χρήση στις συσκευές του και έρχεται καλομαθημένος από Jiayu G3S με 3000mAh μπαταρία και... κτηνώδη αυτονομία), η μπαταρία έχει απρόσμενα καλή διάρκεια (τη φοβόταν λίγο στην αρχή, εξαιτίας της όχι πολύ μεγάλης ονομαστικής χωρητικότητας) και τον έχει αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένο. Από την κάμερα επίσης, ο φίλος μου έχει μείνει *εξαιρετικά* ικανοποιημένος (και δε συνάντησε -ευτυχώς- κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί και εδώ και σε κάποια από τα reviews που έχουν κυκλοφορήσει). Από το λίγο που το είδα ο ίδιος, το WiFi μου φάνηκε αρκετά καλό, αν και όχι από τα καλύτερα που έχω δει (τουλάχιστον ως προς τη στάθμη σήματος που δείχνει η ένδειξη στο πάνω μέρος της οθόνης - η οποία όπως ξέρουμε άλλωστε μπορεί τελικά και να μην είναι απόλυτα αντιπροσωπευτική για την πραγματική ισχύ του σήματος). Ο κάτοχος πάντως μου λέει ότι το WiFi δεν τον έχει "κρεμάσει" ως τώρα πουθενά και δεν έχει κανένα παράπονο. Είχα παίξει για κανένα... 5-λεπτο και με το GPS. Είχε "δει" αρκετούς δορυφόρους και βρει στίγμα για πρώτη φορά με data ανοιχτά μετά από 2-3 λεπτά. Έχοντας δει το (αντιστοίχων προδιαγραφών, τουλάχιστον στα χαρτιά) GPS του Xiaomi Redmi Note 4G (με chipset της Qualcom εκείνο όμως), όπου και μου είχε απλώς... κρεμάσει το σαγόνι, μπορώ να πω ότι το Be Pro δε με εντυπωσίασε καθόλου... Είναι σίγουρα όμως πολύ καλύτερο από τα περισσότερα παλιότερα τηλέφωνα με Mediatek! Τέλος, ο φίλος μου είπε ότι δεν είχε καταφέρει να ακούσει ήχο από τα ακουστικά, έχοντας δοκιμάσει πολλά διαφορετικά (και όλα δούλευαν στο παλιό του Jiayu), πράγμα που με ανησύχησε, έχοντας διαβάσει τι συνέβη στον chroma, λίγες σελίδες πίσω. Τελικά όμως, δοκίμασε τα ακουστικά από ένα Cubot S200 (δανεικά), τα οποία λέει ότι δούλεψαν μια χαρά, άρα τελικά μάλλον ήταν θέμα πρωτοκόλλου (τώρα προβληματίζεται πού θα βρει να αγοράσει παρόμοια / συμβατά...) Συνοψίζοντας, έχω μείνει με την ιδέα ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή πρόταση και (ιδίως μάλιστα στα λεφτά που πωλείται - π.χ. το GearBest το είχε πρόσφατα με ένα κουπόνι που έβγαινε γύρω στα 120 - 122 ευρώ!) μια πάρα πολύ καλή αγορά. Μπορώ να πω ότι έχω μετανιώσει που ενώ συνέστησα στο φίλο μου να πάρει το Be Pro, ο ίδιος πήγα και... έσκασα πολύ περισσότερα χρήματα για να παραγγείλω ένα Jiayu S3 (του οποίου μάλιστα... αγνοείται η τύχη στα ταχυδρομεία, ένα μήνα μετά την αποστολή του!) Ήδη συνιστώ το Be Pro σε φίλους και συναδέλφους που με ρωτάνε τι να πάρουν από Κίνα...! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Ας περιμένουμε κανένα μήνα πριν να είμαστε σίγουροι. Και για κινητά σαν το inew v3 τέτοια λέγαμε αλλά τότε ήταν που άρχισαν τα ωραία, με τα ξεκολληματα οθονών κλπ. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Έχεις δίκιο. Και με σχετικά γνωστά (και σε βάθος χρόνου θεωρούμενα ως καλά) κινητά την έχουμε πατήσει, δυστυχώς... Π.χ. Jiayu G4, που όταν έγινε... σουξέ πριν από κανένα χρόνο (και βάλε), η μέχρι τότε αξιόπιστη Jiayu προσπάθησε προφανώς να αυξήσει την παραγωγή για να ικανοποιήσει τη ζήτηση, με αποτέλεσμα κάτι τραγικά προβλήματα ποιότητος... Διορθώθηκαν βέβαια αργότερα, αλλά αρκετός κόσμος βρέθηκε να τρέχει και να μη φτάνει με κάτι κινητά ψιλο-άθλια... Ελπίζω να μην ξαναδούμε τέτοια - και από καμία μάρκα (αν και διαβάζοντας το 'διπλανό' νήμα για το Umi Zero βλέπω ήδη μάλλον χειρότερα... :() Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianni71 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Παιδιά αναβάθμιση σε 5.0 Lollipop σας εμφάνισε; αν και νομίζω ότι είναι beta τελικά https://www.facebook.com/groups/ulefonecommunity/permalink/1419631668329159/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Έχεις δίκιο. Και με σχετικά γνωστά (και σε βάθος χρόνου θεωρούμενα ως καλά) κινητά την έχουμε πατήσει, δυστυχώς... Π.χ. Jiayu G4, που όταν έγινε... σουξέ πριν από κανένα χρόνο (και βάλε), η μέχρι τότε αξιόπιστη Jiayu προσπάθησε προφανώς να αυξήσει την παραγωγή για να ικανοποιήσει τη ζήτηση, με αποτέλεσμα κάτι τραγικά προβλήματα ποιότητος... Διορθώθηκαν βέβαια αργότερα, αλλά αρκετός κόσμος βρέθηκε να τρέχει και να μη φτάνει με κάτι κινητά ψιλο-άθλια... Ελπίζω να μην ξαναδούμε τέτοια - και από καμία μάρκα (αν και διαβάζοντας το 'διπλανό' νήμα για το Umi Zero βλέπω ήδη μάλλον χειρότερα... :() Εγω παλι εχω δει οτι πολλες κινεζικες εταιριες τα πρωτα τηλεφωνα τα βγαζουν τζι τζι ( για αυτο και εγω αγοραζω απο presell) και μετα τα ψιλοχαλανε. Παραδειγματα : dooge 100 ( πρωτες παρτιδες ips screen , μετα εβαλαν απλες) , thl t11 (πρωτα κομματια αριστα , μετα στα αλλα ειχαν ξεκολλημενες οθονες , screen lift) , ThL 5000 ( πρωτα κομματια αριστα , μετα τα αλλα ειχαν οθονες με λαθος gamma) Αυτα ειναι τα λιγα που θυμαμαι. Φυσικα παντα ειναι και θεμα τυχης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 μολις παρελαβα. ρε παιδια το screen protector με το λογοτυπο της εταιρειας που φοραει πρεπει να το αφαιρεσω τελειως και να βαλω το εξτρα που εχει μεσα στο πακετο?? ή ειναι το πανω μέρος του sreen protector (δλδ το protector του screen protector??):):) (ξερετε τι εννοώ...τα screen protectors αποτελουνται απο 3 ζελατινες που στην ουσια μονο η μεσαια μέναι πανω στο κιν...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Το πιο πιθανό ειναι το δεύτερο. Τραβάς το άσπρο χαρτάκι και ξεκολλάει η προστασία του screen protector. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) Το πιο πιθανό ειναι το δεύτερο. Τραβάς το άσπρο χαρτάκι και ξεκολλάει η προστασία του screen protector. προσπαθώ ποση ωρα και το άτιμο δεν ξεκολάει, οταν τραβας το ασπρο χαρτακι η ζελατινα ξεκολλαει τελειως απο την οθονη... μαλλον δεν ειναι κανονικο screen protector τι να πω, τοσο αμπαλος έιμαι.... το εχει καταφερει καποιος??? edit: λυθυκε το μυστηριο τελικα δεν ειναι μονιμο screen protector. εβαλα το κανονικο ολα οκ. ακόμα... δεν μπορω να καταφερω να παιξει το google now launcher εγκαθισταται αλλα οταν το τρεχεις πεταει μνμ οτι πρεπει να κανεις clear defaults του launcer3 αλλα και που τα κανω παλι τιποτα.... Το nova επαιξε κανονικα. ακόμα, εκτός απο την εξτρα ζελατίνα μεσα στο πακέτο δεν έιχε ουτε το back cover ουτε θήκη τελικα (gearbest.com) ακόμα, δυστυχώς εχει και μένα το προβλημα με τα ακουστικα και αποτι καταλαβαινω όλα θα το εχουν διοτι δεν ειναι softwariko προβλημα αλλα λαθος κατασκευη του σωματος του κινητου, απλα δεν φτανουν τα ακουστικα να κουμπωσουν μεσα μεσα οπως πρεπει ωστε να ασφαλισουν σωστα... μονη λυση καμια πατεντα τυπου...με κανενα φρεζακι να φας το σωμα του κινητου τρυγυρω απο την εισοδο του minijack (ακραίο) ή με κανενα τορνακι να φας 2-3 χιλιοστα απο το πλαστικο καλυματακι των ακουστικων, ωστε να μακρυνει η διαδρομη του σιδερενιου στέλεχους των συγκεκριμενων ακουστικων... Λέμε τώρα...:lol::lol: Edited February 25, 2015 by eveles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billhellas Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 ακουστουστικα http://www.e-shop.gr/forever-stereo-headset-for-samsung-i8910-omnia-hd-black-p-TEL.016783 πολυ καλα κουμπωνουν ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.e-shop.gr/forever-stereo-headset-for-htc-35mm-mini-jack-black-p-TEL.016776 και αυτα ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω το δευτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) ακουστουστικα http://www.e-shop.gr/forever-stereo-headset-for-samsung-i8910-omnia-hd-black-p-TEL.016783 πολυ καλα κουμπωνουν ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.e-shop.gr/forever-stereo-headset-for-htc-35mm-mini-jack-black-p-TEL.016776 και αυτα ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω το δευτερο @billhellas μια ερωτηση, τα ακουστικα απο το 2ο λινκ που εχεις, μηπως εχουν το ιδιο θεμα που περιγραφει ο τυπος στην κριτικη του στα ακουστικα του 1ου λινκ?? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λοιπον δοκιμασα καμια 10ρια ακουστικα που ειχα καβαντζα απο διαφορα κινητα και μη και ΜΟΝΟ του iphone 3g κουμπωσαν καλα... Ολα τα αλλα με το παραμικρο αγγιγμα -κουνημα καλωδιο πεταγωντουσαν τα βυσματακια κατα μισο-ενα χιλιοστο εξω οποτε αποσυνδεονταν:(:( Και παρατηρωντας εξονυχιστικα την βαση του σιδερενιου στελεχους των συγκεκριμενων ακουστικων iphone, και συγκρονομενα με τα αλλα ακουστικα ειδα οτι οντως έχουν ελαχιστο πιο μικρο-στενο ''δαχτυλιδι'' οποτε γιαυτο κουμπωσαν πιο καλα... Edited February 25, 2015 by eveles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 χθες παραγγειλα και εγω απο gearbest με κουπονι στα 130 ευρω!!!αναμενω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billhellas Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 κανενα δεν εχει προβλημα μονο στα παλια κινητα . Ειναι διαιρουμενα του eshop παιζουν και σε samsung core & galaxy στα zte & sony δεν παιζουν ειναι αναποδα το καρφι δες φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billhellas Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 το SAMSUNG C3300 Champ που λεει ο τυπος εχει το παλιο πρωτόκολλο οπως zte_doogee κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 κανενα δεν εχει προβλημα μονο στα παλια κινητα . Ειναι διαιρουμενα του eshop παιζουν και σε samsung core & galaxy στα zte & sony δεν παιζουν ειναι αναποδα το καρφι δες φωτο. το SAMSUNG C3300 Champ που λεει ο τυπος εχει το παλιο πρωτόκολλο οπως zte_doogee κλπ Ησουν σαφέστατος bill ευχαριστώ!! Πές μου σε παρακαλώ έχεις δοκιμάσει και άλλα ακουστικά εκτός απο αυτά του eshop? Πως και τα πέτυχες αυτά του eshop και κουμπώσαν? Τα δοκίμασες πρώτα στην τύχη? Ρωτάω γιατι έγω δοκίμασα καμιά 10ριά και μόνο ένα απο αυτά κούμπώσε:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billhellas Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 τα ειχα παρει για samsung. κανουν και απο lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) Εχω 2 ερωτησεις, 1) υπάρχει τρόπος για root, το έχει κάνει κανέις? 2) οι 2 sim slots εχουν ακριβώς τις ίδιες λειτουργίες? (4g κυρίως) Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ μονο την micro sim. Sorry που ρωτάω κατι τόσο basic αλλά δεν έιχε ποτέ κινέζικο κινητό ούτε dual sim! Ευχαριστώ Edited February 26, 2015 by eveles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 παιδια 2 φιλαρακια παραγγειλαν 4 pro την προηγουμενη Παρασκευη απο gearbest αλλα μεχρι σημερα τιποτα! ουτε εφυγαν, ουτε απαντανε στα μηνυματα....τι γινεται? τι επαθαν? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 παιδια 2 φιλαρακια παραγγειλαν 4 pro την προηγουμενη Παρασκευη απο gearbest αλλα μεχρι σημερα τιποτα! ουτε εφυγαν, ουτε απαντανε στα μηνυματα....τι γινεται? τι επαθαν? 1ον είσαι σε λάθος θέμα. Αμάν με τη μανία να ρωτάμε θέματα των καταστημάτων στα θέματα των συσκευών. Έχουν αργία για την πρωτοχρονιά τους και επιστρέφουν τώρα σιγά σιγά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 1ον είσαι σε λάθος θέμα. Αμάν με τη μανία να ρωτάμε θέματα των καταστημάτων στα θέματα των συσκευών. Έχουν αργία για την πρωτοχρονιά τους και επιστρέφουν τώρα σιγά σιγά. οκ ευχαριστω Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Καινούργιες παραλαβές! Παρέλαβα σήμερα το ulefone be pro το οποίο έκανα παραγγελία από to2c.com μαζί με ένα leagoo lead 7 στα 260 σύνολο. Το ulefone έκανε 140 και όταν έκανα την παραγγελία το back cover ήταν δώρο. Μετά από κάποιες μέρες το καπάκι κόστιζε 9 ευρώ. Όταν μου έστειλαν tracking μου είπαν ότι το καπάκι δεν θα ήταν μέσα και ότι θα το στείλουν σε επόμενη παραγγελία. Ανησύχησα γιατί λέω ότι αργότερα μπορεί να μου πουν να το πληρώσω αλλά ευτυχώς ήταν μέσα. Βεβαία τους είπα να μου βάλουν μέσα και κάποια δώρα όπως κάνουν συνήθως άλλα δεν έβαλαν. Μήπως έβαλαν ως δώρο το καπάκι αντί για κάτι άλλο? το θέμα είναι όμως ότι στην παραγγελία μου το καπάκι ήταν όντως δώρο τότε που την έκανα. Είχαν παραγγείλει κάποιοι στις αρχές που κυκλοφόρησε και ήταν το καπάκι δώρο και στο τέλος δεν το έστειλαν αλλά το χρέωναν λέγοντας ότι έκαναν λάθος? pic1 pic2 pic3 Edited February 27, 2015 by P_papadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καινούργιες παραλαβές! Παρέλαβα σήμερα το ulefone be pro το οποίο έκανα παραγγελία από to2c.com μαζί με ένα leagoo lead 7 στα 260 σύνολο. Το ulefone έκανε 140 και όταν έκανα την παραγγελία το back cover ήταν δώρο. Μετά από κάποιες μέρες το καπάκι κόστιζε 9 ευρώ. Όταν μου έστειλαν tracking μου είπαν ότι το καπάκι δεν θα ήταν μέσα και ότι θα το στείλουν σε επόμενη παραγγελία. Ανησύχησα γιατί λέω ότι αργότερα μπορεί να μου πουν να το πληρώσω αλλά ευτυχώς ήταν μέσα. Βεβαία τους είπα να μου βάλουν μέσα και κάποια δώρα όπως κάνουν συνήθως άλλα δεν έβαλαν. Μήπως έβαλαν ως δώρο το καπάκι αντί για κάτι άλλο? το θέμα είναι όμως ότι στην παραγγελία μου το καπάκι ήταν όντως δώρο τότε που την έκανα. Είχαν παραγγείλει κάποιοι στις αρχές που κυκλοφόρησε και ήταν το καπάκι δώρο και στο τέλος δεν το έστειλαν αλλά το χρέωναν λέγοντας ότι έκαναν λάθος? pic1 pic2 pic3 Παραγγελια απο gearbest (19 ιανουαριου - pressel ) τελικη τιμη 132 ευρω και με καπακι εξτρα δωρο μεσα στο πακετο. Μαλλον σε δουλευουν οι to2c....... και το αγορασες και ακριβοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Παιδιά σήμερα συνειδητοποιησα οτι οι όλες οι φωτο που τραβάω έχουν έντονο κίτρινο. Ειδικά οταν φωτογραφιζω πρόσωπα βγάινουν κατακίτρινα. Ειχα διαβάσει παραπάνω για κάτι κιτρινίλες αλλα δεν περίμενα ναναι τόσο έντονο! Απογοήτευτηκα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anugos Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 (edited) Όσο αφορά το θέμα με τις κοκκινίλες καιτις κιτρινίλες στις φωτογραφίες, στην αρχή δεν είχα παρατηρήσει τίποτα γιατί όταν το πήρα, τραβούσα φωτογραφίες πρωί. Παρατήρησα αυτά τα προβλήματα, όταν άρχισα να τραβάω φωτογραφίες μέσα στο σπίτι ή γενικά σε κλειστό χώρο και με φωτισμό. Προσπάθησα να παίξω με το white balance και λοιπές ρυθμίσεις όμως, ενώ στην οθόνη του κάμερας κάπως διορθώνονταν τα πράγματα, με το που τραβούσα την φωτογραφία, χάλια μαύρα. Ή το κίτρινο θα ήταν πολύ έντονο ή το κόκκινο. Είδα απο ένα παιδί εδώ στο forum προτάσεις για κάποιες εφαρμογές αλλά δεν διορθωνόταν με τίποτα. Σήμερα κατέβασα το Camera FV-5 απο το Play Store και είδα φώς. Με το που πατούσα το preset στο white balance για λάμπα πυρακτώσεως (καταλάβατε τώρα), όχι μόνο φτιαχνόταν η εικόνα στην οθόνη αμέσως, αλλά τραβούσε την φωτογραφία με τα σωστα χρώματα. Που σημαίνει ότι δέν είναι hardware αλλά software το πρόβλημα. Παρακάτω έχω και δύο φωτογραφίες. Η μία είναι τραβηγμένη με όλα στο auto και η άλλη με το Camera FV-5 και στο white balance επιλεγμένο ένα preset με λάμπα. Δεν είμαι και φωτογράφος, οπότε να συγχωρήσετε την άγνοιά μου όσο αφορά τους φωτογραφικούς όρους. Edited March 1, 2015 by anugos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Βαριούνται φαίνεται να προσαρμόσουν το software.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts