Jump to content

anugos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About anugos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

anugos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ φίλε. Μόλις έγινε και η παραγγελία. Να 'σαι καλά. Με αυτά που έχω διαβάσει για αυτό το τηλέφωνο, πιστεύω να το ευχαριστηθώ.
  2. Όσο αφορά το θέμα με τις κοκκινίλες καιτις κιτρινίλες στις φωτογραφίες, στην αρχή δεν είχα παρατηρήσει τίποτα γιατί όταν το πήρα, τραβούσα φωτογραφίες πρωί. Παρατήρησα αυτά τα προβλήματα, όταν άρχισα να τραβάω φωτογραφίες μέσα στο σπίτι ή γενικά σε κλειστό χώρο και με φωτισμό. Προσπάθησα να παίξω με το white balance και λοιπές ρυθμίσεις όμως, ενώ στην οθόνη του κάμερας κάπως διορθώνονταν τα πράγματα, με το που τραβούσα την φωτογραφία, χάλια μαύρα. Ή το κίτρινο θα ήταν πολύ έντονο ή το κόκκινο. Είδα απο ένα παιδί εδώ στο forum προτάσεις για κάποιες εφαρμογές αλλά δεν διορθωνόταν με τίποτα. Σήμερα κατέβασα το Camera FV-5 απο το Play Store και είδα φώς. Με το που πατούσα το preset στο white balance για λάμπα πυρακτώσεως (καταλάβατε τώρα), όχι μόνο φτιαχνόταν η εικόνα στην οθόνη αμέσως, αλλά τραβούσε την φωτογραφία με τα σωστα χρώματα. Που σημαίνει ότι δέν είναι hardware αλλά software το πρόβλημα. Παρακάτω έχω και δύο φωτογραφίες. Η μία είναι τραβηγμένη με όλα στο auto και η άλλη με το Camera FV-5 και στο white balance επιλεγμένο ένα preset με λάμπα. Δεν είμαι και φωτογράφος, οπότε να συγχωρήσετε την άγνοιά μου όσο αφορά τους φωτογραφικούς όρους.
  3. Και κάτι άλλο που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι φορτίζει πλήρως σε λιγότερο απο 3 ώρες. Απλώς ο φοριστής είναι λίγο ντούκι.
  4. Το πήρα απο το efox. Δεν τους είπα τίποτα και το play είναι προεγκατεστημένο. Πάντως για να σου πω τους ψιλοφοβόμουνα στο efox γιατί είχα διαβάσει πολλά αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και σχετικά γρήγορα.
  5. Παιδιά, μετά από μια εβδομάδα και κάτι με το κινητό, τολμώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γενικά. Την πρώτη φορά που το έπιασα στα χέρια μου (όταν άνοιξα το κουτί) μου έδωσε την εντύπωση δεμένου κινητού και όχι πλαστικούρας. Αυτήν την αίσθηση συνεχίζω να την έχω. Κοκκινίλα στις φωτογραφίες δεν έχω παρατηρήσει αλλά αυτό που μου έκανε δυσμενή εντύπωση είναι ότι το Auto στις ρυθμίσεις δεν λειτουργεί καλά και πρέπει να παίζω με τις ρυθμίσεις (Scene Mode και White Balance) για να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα. Όσο αφορά την ταχύτητα του κινητού γενικά πιστεύω ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι (όπως και εγώ). Δεν κολλάει με τίποτα. Στα ακουστικά τώρα, είχα και εγώ το ίδιο θέμα - δεν καρφώνονταν σωστά - μέχρι που πήρα της Iluv, τα οποία καρφώθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Και ο ήχος καμπάνα. Με την μπαταρία τώρα, είναι σαφέστατα καλύτερη από άλλα κινητά αλλά θα μπορούσε και καλύτερα. Πάντως μια μέρα στην βγάζει άνετα και αν είσαι προσεκτικός πας στις 48 ώρες απροβλημάτιστα. Το σήμα του είναι πάρα πολύ καλό (και το 3G/4G και το WiFi). Συμπέρασμα: Τα λεφτά που έδωσα τα ξόδεψα σωστά και δεν θα τα κλάψω.
  6. Απ' όσο πρόλαβα να δώ και η MEIZU στο ΜΧ4 Pro, OMNIVISION χρησιμοποιεί.
  7. Το παρήγγειλα από efox στις 21 Ιανουαρίου και σήμερα (24) μου δώσανε tracking number. Μου βγήκε (μέχρι τώρα)156€ μαζί με μία κάρτα 32 gb και μεταφορικά. Όταν το παραλάβω (ελπίζω σε κανένα μήνα) θα ενημερώσω για την συσκευή πάραυτα.
×
×
  • Create New...