Jump to content

Ulefone Be Pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε όλα τα video reviews φαίνεται multilanguage ROM - με ελληνικά μέσα (τώρα είναι από την 'μαμά' του; είναι ROMs που εγκαθιστούν τα 'μαγαζιά'...?) οπότε δε νομίζω ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας γι' αυτό.

Όσο για την καθυστέρηση... Από τις (όχι πολλές είναι αλήθεια) παραγγελίες που έχω δει από το geekbuying, έχω την εντύπωση ότι θα είσαι πολύ καλός τους πελάτης αν το μικρό σου όνομα είναι 'Ιώβ'... :p

• Απαντήσεις 786
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λοιπόν παράγγειλα χτές απο gearbest 2 be pro και ακόμα ένα xiaomi powerbank και τους τόνισα να μην κάνουν ένα μεγάλο πακέτο αλλα 3. μου στέλνει σήμερα λοιπόν εδώ μεσα με pm o αντιπρόσωπος του gearbest και μου λέει :

Hello GB my order number is WW1502010138539708.

I ordered 2 ulefone be pro and 1 xiaomi powerbank.

As i already wrote on the order form, please do not ship as one large package with 3 items inside as this would be very dangerous for custom taxes.

Please make 3 seperate packages.

Also please provide me if possible with at least one sandstone back additional cover for ulefobe be pro.

Ok???

Thanks in advance

Hi eveles,

Thank you for your support.

My workmate would see your note and do all the things.

I am afraid that we have to dispatch in one package. Because there is only one orders.

But we would use the NL POST and the tax would be none and very cheap.

Please don't worry.

Best,

Lily

hello, i do worry.

If there is a way to cancel this order and make 3 small orders please inform me.

I believe that a huge size package will draw the attention, and the package will get opened in the customs resulting in tax!!!

What about the sandstone back cover?? can i have one as a gift as you have mentioned in this subforum?

Hi,

I am afraid that there is no a extra gift for the packages.

But if It is possible, I think my workmate can make one. I can't promise that. I hope you can understanding. I can help you cancel your order and you can make it again. Is it ok?

Acturally, my workmate said it is ok. Because it is NL post, not DHL.

Look forward to your reply soon.

Best,

Lily

Hello again.

Please try the best you can to add as a gift one back sandstone cover. it would be highly appreciated my me.

Also please cancel my order as soon as possible so that i can make 3 new seperate orders. I am not willing to risk it...:)

Can you do it now that i have time and i am on my pc??

Εκανα καλά που τουπα να ακυρώσει?

Με το sandstone back cover τι παίζει ?

ο dark_master παραπάνω έιπε

Εγώ το πήρα απο gearbest με το κουπόνι έχω ψωνίσει πολλά πράγματα και δεν είχα πρόβλημα ως την ώρα, το πήρα απο αυτούς γιατι ειχαν καλύτερη τιμή $146.99 και δώρο δεύτερο back cover

Βρε συντροφοι εδω απο την παρασκευη εχω κανει παραγγελια στο gearbest και λεει ακομα processing καλα ποσες μερες θελουν να στειλουν ενα τηλεφωνο;Επισης με nl post ακουσα οτι ερχεται πιο γρηγορα και απο singapore post και δεν περναει τελωνειο.Μπορει καποιος να μας πει που εχει παραλαβει απο nl post εαν ειναι πιο συντομα;
wifi planet

Βρε συντροφοι εδω απο την παρασκευη εχω κανει παραγγελια στο gearbest και λεει ακομα processing καλα ποσες μερες θελουν να στειλουν ενα τηλεφωνο;Επισης με nl post ακουσα οτι ερχεται πιο γρηγορα και απο singapore post και δεν περναει τελωνειο.Μπορει καποιος να μας πει που εχει παραλαβει απο nl post εαν ειναι πιο συντομα;

φιλε μου ναι ειναι ποιο γρηγορο nl post σε 12 μερες ηρθε ευβοια

φιλε μου ναι ειναι ποιο γρηγορο nl post σε 12 μερες ηρθε ευβοια

Καλα την NL post ποιος την παραδιδει Ελλαδα;Μην φαμε κανα τελωνειο ξεγυρισμενο!

wifi planet

Αρα ενταξει τους εστειλα μηνυμα να στειλουν με nl post γιατι με singapore θα παρει κανα 40ημερο με την καταντια των ελτα.
wifi planet

Αρα ενταξει τους εστειλα μηνυμα να στειλουν με nl post γιατι με singapore θα παρει κανα 40ημερο με την καταντια των ελτα.

singpost ταχυδρομηθηκε 21.1,εφτασε 1.2,γιατι 40ημερο?Μια χαρα ειναι 10 μερες

Δεν ξερω τι να πω εχω απογοητευθει οτι παραγγελνω τελευταια και απο ebay και με singpost και με china και hong kong κανουνε 40+ και μενω αθηνα!Ακουσα απο ταχυδρομο οτι δεν εχουνε ατομα στο αεροδρομιο και γινεται χαμος!
wifi planet

Δεν ξερω τι να πω εχω απογοητευθει οτι παραγγελνω τελευταια και απο ebay και με singpost και με china και hong kong κανουνε 40+ και μενω αθηνα!Ακουσα απο ταχυδρομο οτι δεν εχουνε ατομα στο αεροδρομιο και γινεται χαμος!

Δεν καθυστερουν οι ταχυδρομικες παντως

λοιπόν παράγγειλα χτές απο gearbest 2 be pro και ακόμα ένα xiaomi powerbank και τους τόνισα να μην κάνουν ένα μεγάλο πακέτο αλλα 3. μου στέλνει σήμερα λοιπόν εδώ μεσα με pm o αντιπρόσωπος του gearbest και μου λέει :

Εκανα καλά που τουπα να ακυρώσει?

Με το sandstone back cover τι παίζει ?

ο dark_master παραπάνω έιπε

Οσο μεγαλύτερο το πακέτο τόσο ποιο πολλές οι πιθανότητες να μπει στο μάτι κανενός τελωνειακού.

To sandstone back cover γράφει στο site με τα κουπόνια τους και στο site τους ''For every pre-order made during January 8th to January 20th, we will send a Premium Sandstone Black Matte Back Cover as a special FREE gift to our fantastic customers.'' δεν το έχουν βγάλει ακόμα Ζήτα το, με τέτοιο τζίρο που τους κάνεις δε νομίζω να σου πουν όχι

Mi Note 3

Οσο μεγαλύτερο το πακέτο τόσο ποιο πολλές οι πιθανότητες να μπει στο μάτι κανενός τελωνειακού.

To sandstone back cover γράφει στο site με τα κουπόνια τους και στο site τους ''For every pre-order made during January 8th to January 20th, we will send a Premium Sandstone Black Matte Back Cover as a special FREE gift to our fantastic customers.'' δεν το έχουν βγάλει ακόμα Ζήτα το, με τέτοιο τζίρο που τους κάνεις δε νομίζω να σου πουν όχι

καλημέρα, ρε παιδιά μου ήρθε μία αναλαμπή, όταν λέει το gearbest οτι στέλνει με NL POST δεν έξυπακούεται οτι το δέμα φέυγει απο Ολλανδία δηλαδή απο ευρώπη δηλαδή χωρίς τελεωνείο εξ ορισμού???? Είναι δύνατόν να στέλνει απο κίνα με NL POST??

Γιατί αν έιναι έτσι τότε έκανα βλεκεία και του έιπα να ακυρώσει για να ξαναπαραγγείλω 3 ξεχωριστές παραγγελίες...

Ξέρει κανέις κάτι γιαυτό? Εχετε παραλάβει απο NL POST να δουμε τι origin έλεγε πάνω το πακέτο?

• Administrators

Από Κίνα έρχεται, απλά κάνει μια παράκαμψη από Ολλανδία.

Περισσότερα για αγορές από Κίνα όμως δες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Modpic.gif

καλημέρα, ρε παιδιά μου ήρθε μία αναλαμπή, όταν λέει το gearbest οτι στέλνει με NL POST δεν έξυπακούεται οτι το δέμα φέυγει απο Ολλανδία δηλαδή απο ευρώπη δηλαδή χωρίς τελεωνείο εξ ορισμού???? Είναι δύνατόν να στέλνει απο κίνα με NL POST??

Γιατί αν έιναι έτσι τότε έκανα βλεκεία και του έιπα να ακυρώσει για να ξαναπαραγγείλω 3 ξεχωριστές παραγγελίες...

Ξέρει κανέις κάτι γιαυτό? Εχετε παραλάβει απο NL POST να δουμε τι origin έλεγε πάνω το πακέτο?

Απο Κινα ερχεται,ποτε μην κανεις παραγγελιες 3 κινητων μαζι,παντα χωριστα,εκτος αν δεχθουν να σπασουν την μια σε τρια δεματακια.

Από Κίνα έρχεται, απλά κάνει μια παράκαμψη από Ολλανδία.

Περισσότερα για αγορές από Κίνα όμως δες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Ευχαριστώ πολύ δεν τον έιχα προσέξει τον παραπάνω οδηγό διαφωτιστικότατος!

Σημερα μου εστειλαν απαντηση στο ticket που ανοιξα.Περιμενουν παραλαβη σε 3-5 μερες οποτε αναμονη ολοι οσοι κανατε παραγγελια.
wifi planet

Παιδια μετα απο αυτα που διαβασα για το umi zero το μονο σιγουρο ειναι οτι οτι και να βγαλει αυτη η umi εγω δεν προκειτε ποτε να το αγορασω,για να μην την πατησουμε λοιπον και με το Ulefone Be pro γνωριζει κανεις τι εστι Ulefone σαν εταιρια?

Εψαξα λιγο στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα πολλα πραγματα,πριν καιρο που εψαχνα για τηλ. επεσε το ματι μου στα σπεκς και στην τιμη του coolpad f1 και λεω "τι ειναι τωρα αυτη η coolpad?" εψαξα λοιπον και ειδα οτι ηταν εταιρια κολλοσος και ετσι το αγορασα και δοξα τον θεο 8 μηνες τωρα ειναι σκυλι μαυρο,τωρα λοιπον ζαχαρωνω αυτο το Ulefone Be pro γιατι και απο σπεκς και απο τιμη σκιζει αλλα μην μας βγει τιποτα umi zero στην τελικη γιατι και εκεινο απο σπεκς και τιμη εσκιζε αλλα απο ποιοτητα κατασκευης και πολλα αλλα ειναι μαυρο χαλι απ'οτι διαβαζω!

Από ότι έχω καταλάβει η Ulefone ήταν ΟΕΜ κατασκευαστής για άλλες μάρκες, όπως η Elephone, και τώρα αποφάσισε και η ίδια να βγάλει δικά της μοντέλα.

Τώρα αυτό μη το δέσεις και κόμπο, αυτό όμως έχω δει να λέγεται για την εταιρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

• Administrators

Δεν είναι τόσο καινούργια... είχε πέσει στα χέρια μου ένα U692 εδώ και ένα χρόνο το οποίο ήταν πολύ καλό και απροβλημάτιστο.

Περιμένουμε εντυπώσεις από τους πρώτους κατόχους...

Modpic.gif

Τελικα σημερα παρελαβαν παρτιδα απο το τηλεφωνο και μου το εστειλαν!Αργησαν 6 μερες απογοητευση ειναι το gearbest ενω στο site γραφουν διαθεσιμοτητα!Επισης τους ειχα πει να στειλουν με nl post και τελικα το εστειλαν με singapore post.H εξυπηρετηση πελατων ειναι για τον π.... Τωρα περιμενουμε!
wifi planet

I,we usually installed English Language before shipping ,you can choose the proper language after you receive it .

Google store will be installed .

please be at ease ,it’s currently in our warehouse. We have to set aside some time to test it. Please don’t worry.

Once it passes our strict quality testing, we will send it out as soon as possible. (today or tomorrow)

We honestly apologize for the inconvenience.

If you have any questions, feel free to contact us .

Σημερα η αυριο θα το στειλουν. ....για να δούμε....

μερικοί ρωτάνε για το sar

βρήκα αυτό http://www.etotalk.com/ulefone-be-pro_p7372.html που αναφέρει ότι είναι 0.5 W/Kg

ξέρουμε ποιο είναι το επίσημο site της Ulefone, ώστε να δούμε αναλυτικά τα προϊόντα;