prodr Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Δεν ξερω αν ειναι offtopic Οταν κανω συγχρονισμο μιας σελιδας υπαρχη χρονικο περιθωριο λειτουργιας? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Διαβάζω σε διάφορες σελίδες ότι από 12 Απρίλη η Ms θα υποχρεώνει τους νόμιμους κατόχους XP να κατεβάζουν το SP2, χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι για να εμποδίσουν την αυτόματη εγκατάστασή του. Και ρωτάω γω τώρα, γιατί με υποχρεώνεις κυρία μου να βάλω κάτι πάνω στο μηχάνημά μου που πιθανόν να δημιουργήσει πρόβλημα ασυμβατότητας με προγράμματα που τώρα τρέχουν κανονικά? Με ποιο δικαίωμα επεμβαίνεις στην παραγωγικότητά μου? Εμένα με ρώτησες αν έχω όρεξη να διαταράξω την ηρεμία μου και μετά να κάθομαι να ασχολούμαι με το γιατί δε δουλεύει το ένα ή το άλλο? Πλήρωσα εγώ για το SP2 και με το έτσι θέλω έρχεσαι και μου το επιβάλλεις? Χούντα έχουμε γμτ το horn μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 ΕΦΟΣΟΝ επιλέξεις express install στο windowsupdate ή auto download & install στο client του λειτουργικού. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα σε ρωτάει. Αυτό που είπαν ότι θα κάνουν είναι το ότι θα σταματήσουν να βγάζουν patches για εκδόσεις του λειτουργικού πριν το SP2. Το οποίο έχει και κάποια βάση (για τη MS πάντα) γιατί θα έχει να φτιάχνει patches για μόνο μία συγκεκριμένη έκδοση (SP2). Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menace82 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Με ποιο δικαίωμα επεμβαίνεις στην παραγωγικότητά μου? Εμένα με ρώτησες αν έχω όρεξη να διαταράξω την ηρεμία μου και μετά να κάθομαι να ασχολούμαι με το γιατί δε δουλεύει το ένα ή το άλλο? Πλήρωσα εγώ για το SP2 και με το έτσι θέλω έρχεσαι και μου το επιβάλλεις? Χούντα έχουμε γμτ το horn μου? Έχει κάθε δικαίωμα.. ως ιδιοκτήτρια του λογισμικού που έχεις εγκατεστημένο στο pc σου. Μη ξεχνάς ότι πληρώνεις (αν δεν πληρώνεις μη μιλάς καθόλου) μόνο για άδεια χρήσης του λογισμικού αυτού. Παράθεση Αντώνιος Δημόπουλος Power On Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Καλησπέρα στην παρέα! Έχω ένα πρόβλημα με το SP2 στα WINXP HOME EDITION GR. Ενώ έκανα την εγκατάσταση κανονικά χωρείς κανένα πρόβλημα, άρχισαν μερικά προβλήματα και θα ήθελα την βοηθείας σας όποιος μπορεί να με βοηθήσει. 1.Τα προβλήματα είναι ότι ξαφνικά η οθόνη άναβε και έσβηνε από μόνη της. 2.Έκανε Reset τον υπολογιστή χωρείς να δίνω εγώ κάποια εντολή. 3.Μερικές φορές έσβηνε η οθόνη καθώς έκανα κάποια εργασία στον υπολογιστή η όταν ήμουνα στο Internet και ότι και να έκανα δεν άναβε με τίποτα, μόνο από το κουτί μπορούσα να κάνω Reset. 4.Όταν έβγαλα το (SP2) και αφίσα το (SP1) δεν είχα κανένα πρόβλημα σε ότι αφορά τα παραπάνω προβλήματα που μου έκανε στον υπολογιστή. Τώρα όποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ ας μου απαντήσει, γιατί από το λίγο που είχα εγκαταστήσει το (SP2) ήμουνα πολύ ευχαριστημένος γιατί είδα πολλές αλλαγές που θα ήθελα να είχα στον υπολογιστή μου. Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 13 Απριλιου σημερα και πρωι πρωι η Microsoft εβαλε στο Windows Update εξι νεα Security Updates Για Windows XP Και πλεον δεν μποριτε να αποφυγετε την αυτοματη εγκατασταση του Windows XP Service Pack 2. Συγκεκριμενα τα Security Updates ειναι ως εξης: 1.Security Update for Windows XP (KB893086) 2.Security Update for Windows XP (KB893066) 3.Cumulative Security Update for Internet Explorer for Windows XP Service Pack 2 (KB890923) 4.Security Update for Windows XP (KB890859) 5.Microsoft Windows Installer 3.1 6.Windows Malicious Software Removal Tool - April 2005 (KB890830) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Λάθος... τα εγκατέστησα κανονικά χωρίς να έχω το service pack 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 και που το εκανες μπραβο σου, αλλα εαν τα κατεβασες ενα ενα και τα εβαλες τοτε απεφυγες το windows update, εγω μιλησα για το Windows update που πλεον δεν σε αφηνει να μην βαλεις το SP2 - Δοκιμασμενο ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Έχω ακούσει ότι σύντομα θα γινόταν αυτό... αλλά δε συνέβη σε εμένα. Με ελληνικά windows... έκανα update από το site. Όταν πήγα να το κάνω δεν με ρώτησε καν (οπως συνήθως) αν θέλω να βάλω το sp2. Τώρα που τα έβαλα και το ξαναδοκιμάζω με ρωτάει πάλι αν θέλω να το βάλω ή να συνεχίσω χωρίς να το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasei Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 καλησπερα απο χτες εχω ένα πρόβλημα με τα win xp home 2600 built ελληνικά sp1 οταν ανοιγω το pc και φτάνει στην οθονη που επιλεγεις τους χρήστες όταν επιλεγω καποιον να κάνω log in μου βγαίνει ένα μικρό blank μήνυμα σε pop up window με 2 επιλογές yes η no χωρις να γράφει καμία ερωτηση και με το πάνω δεξί κουτάκι του X απενεργοποιημένο οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να το κλείσω και όποια επιλογή πατησω ητε yes ητε no δεν μπαίνει στο λειτουργικό μου κάνει συνέχεια αποσύνδεση!! και επιστρέφει στην οθονη log on αυτό το pop up μου εμφανίζετε σε όποια επιλογή start up και αν κάνω εκτος αν κάνω start up σε safe mode και σε safe mode με γραμμή εντολών μονο τοτε μπορω να μπω στο λειτουργικό σε safe mode με δίκτυο δεν μπαίνει να αναφέρω επίσης ότι τα windows είναι *****arismena με ένα κρακ που λέγεται WINDOWS XP 2600 Activation Hack και τα οποια τα χρησιμοποιω πάνω από ένα 7μηνο με τα auto updates off γνωρίζει κανεις τιποτα? ειναι χερι της Microsoft η κανενα νέο worm? γιατι το μονο που είχε πρόσβαση απο το firewall που ειχα ηταν το generic host services Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/kasei/30397/427144/0/kasei01.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Σιγουρα κατι φταιει με την εκδοση που εχεις αλλα νομιζωο τι αφορα πειρσσοτερο το Μητρωο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 καλησπερα απο χτες εχω ένα πρόβλημα με τα win xp home 2600 built ελληνικά sp1 οταν ανοιγω το pc και φτάνει στην οθονη που επιλεγεις τους χρήστες όταν επιλεγω καποιον να κάνω log in μου βγαίνει ένα μικρό blank μήνυμα σε pop up window με 2 επιλογές yes η no χωρις να γράφει καμία ερωτηση και με το πάνω δεξί κουτάκι του X απενεργοποιημένο οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να το κλείσω και όποια επιλογή πατησω ητε yes ητε no δεν μπαίνει στο λειτουργικό μου κάνει συνέχεια αποσύνδεση!! και επιστρέφει στην οθονη log on αυτό το pop up μου εμφανίζετε σε όποια επιλογή start up και αν κάνω εκτος αν κάνω start up σε safe mode και σε safe mode με γραμμή εντολών μονο τοτε μπορω να μπω στο λειτουργικό σε safe mode με δίκτυο δεν μπαίνει να αναφέρω επίσης ότι τα windows είναι *****arismena με ένα κρακ που λέγεται WINDOWS XP 2600 Activation Hack και τα οποια τα χρησιμοποιω πάνω από ένα 7μηνο με τα auto updates off γνωρίζει κανεις τιποτα? ειναι χερι της Microsoft η κανενα νέο worm? γιατι το μονο που είχε πρόσβαση απο το firewall που ειχα ηταν το generic host services Νάτα μας again. Φίλε μου ψάξε για άλλο κρ@κ αυτό είναι που σου κάνει την ζημιά. Εϊχα πάθει το ίδιο και εγώ δούλευε μια χαρά χωρίς updates για 3-4 μήνες και μία των ημερών..έπαθα τα ίδια. Δεν ξέρω αν και δεν νομίζω να γλυτώσεις το format, αλλά ψάξε για άλλο "προγραμματάκι". Τουλάχιστον στο δικό μου κάνω και updates κανονικά. Για παραπάνω στείλε ΡΜ μην πέσει κλείδωμα γιατί το παρατραβήξαμε :O . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 A lot of news sites are reporting a story that IE7 won't be available for Windows 2000. Duh! This is a known fact for months and logical, think about it: IE 6 sp2 hasn't been made available for Win2k, so why wil the soon in extended support OS get IE7? It doesnt get it for the same reason Win2k didnt get IE6 sp2. Read about that at source. Source: http://blogs.msdn.com/ie/archive/2005/05/27/422721.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Άσχετο/σχετικό - έχει πολύ γέλιο όμως: http://www.novell.com/linux/windowstolinux/publicservice/ θα το κάνω post και στο Linux θέμα :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Αν μπορει καποιος ας δώσει το λινκ για το servise pack 2 ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 http://download.microsoft.com/download/1/6/5/165b076b-aaa9-443d-84f0-73cf11fdcdf8/WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Αν μπορει καποιος ας δώσει το λινκ για το servise pack 2 ευχαριστώ :) Service Pack 2 για Αγγλικά Windows XP Service Pack 2 για Ελληνικά Windows XP κάνει και για τα home και για τα professional... ~270mb :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Gia ta windows media center sp2 kanena link paidia????? :O Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Gia ta windows media center sp2 kanena link paidia????? :O Βάζεις το Service Pack 2 για τα Windows XP κανονικά (link 2 posts πιο πάνω) :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Οταν παω να φορτωσω τον Media player 10 μου βγαζει μηνυμα "Εσωτερικο σφαλμα" Γιατι αυτο; Τον εκανα uninstall, τον ξανακατεβασα και τον επανεγατεστησα και παλι τα ιδια βγαζει... Τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Ποιος ξέρει! Και εμένα μου έκανε τα ίδια προβλήματα την πρώτη φορά που τον έβαλα σε win98se αλλά μετά καθάρισα reg και εκανα reinstall και έγινε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Βγηκε το Autopatcher July 2005 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Service Pack 3 Fixes and Features Unofficial Preview :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Το pc ενός φίλου κάτι έχει πάθει και δεν ξεκινάνε τα windows (αφού βγήκε ξαφνικά από τη μπρίζα) δοκίμασα με κάποιο τρόπο και είδα ότι ακόμα υπάρχουν (μάλλον όλα τα) αρχεία μέσα. Σκέφτομαι να δοκιμάσω να κάνω windows repair με το CD των windows... μπορεί να κινδυνέψουν με αυτό τα αρχεία που υπάρχουν μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 λοιπών μόλις έβαλα το sp2 για να δω αν δουλεύει σωστά σε εμενα..Όμως από 1.8GB ελευθερα που είχα στο σκληρό έμειναν μονο 400MB πως θα σβήσω όλα τα backups που έχει κάνει? Με 400mb μου είναι δυνατό να δουλέψω το pc.Οποιος γνωρίζει κάτι ας απάντηση όσο πιο σύντομα γίνετε παρακαλώ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts