hawker1 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Καλησπέρα παιδιά, Χρησιμοποιώ τον FIREFOX σαν Browser, ψάχνω να βρω πώς μπορώ να πάρω τα αγαπημένα που έχω βάλει, πού είναι?? Όπως με τον Internet explorer που είναι στα Documents & Settings---Favorites μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Το topic για τον firefox είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=48172 όπου θα βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 εδω και λιγες μερες δε μου ανοιγει ο καδος ανακυκλωσης ούτε η εκτέλεση για να ορισω ποια προγραμματα να μου ανοιγουν κατα την εκκινηση. απλα μου ανοιγει το παραθυρο και αμεσως κλεινει χωρις να προλαβω νακανω κατι! τι εγινε;;;;;κάποια συμβουλη;;pleaseeeee Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 mipos kserei kaneis na mou pei giati meta apo kapoies meres afou eggatastiso ta windows den douleuei to autorun? ta windows pou exo einai xp pro. kai pos mporo na to diorthoso? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Πιθανά να εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα που να απενεργοποιεί το autorun. Κάνοντας δεξί κλικ στο CD/DVD σου -> properties, πας στο αυτόματη εκτέλεση (autorun) και το επανενεργοποιείς. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Πιθανά να εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα που να απενεργοποιεί το autorun. Κάνοντας δεξί κλικ στο CD/DVD σου -> properties, πας στο αυτόματη εκτέλεση (autorun) και το επανενεργοποιείς. einai energopoiimeno. apla den leitourgei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 einai energopoiimeno. apla den leitourgei μήπως έβαλες κάποιο πρόγραμμα που "αλλάξει" την συμπεριφορά? γιατι αρκετά προγράμματα (όπως ο ΙΕ7) δεν αφήνουν να τρέξεις κάτι που υποστηρίζουν από το cd μέσω autorun Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 den einai mono to cd, kai ton eksoteriko skliro otan anoigo kai to flasaki otan vazo, se kamia syskeui den douleuei to autorun. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 den einai mono to cd, kai ton eksoteriko skliro otan anoigo kai to flasaki otan vazo, se kamia syskeui den douleuei to autorun. ωραία, μήπως έβαλες κάποιο πρόγραμμα? (γενικά γράψε αν μπορείς μετά από πιο program installation στο παρουσιάζει). με λίγο ψάξιμο θα βρεις λογικά τι φταίει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 kai na vro pio prog to dimiougei, poia tha einai i lusi? na mi to ksanaegkatastiso? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 kai na vro pio prog to dimiougei, poia tha einai i lusi? na mi to ksanaegkatastiso? Λογικά ναι. ή να ψάξεις για κάποια αναβαθμισμένη έκδοση του προγράμματος. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 den einai mono to cd, kai ton eksoteriko skliro otan anoigo kai to flasaki otan vazo, se kamia syskeui den douleuei to autorun. Στο usb memory stick, μόλις εμφανιστεί ως αφαιρούμενος δίσκος κάνε δεξί κλικ πάνω του, επέλεξε ιδιότητες, και «παίξε» στην καρτέλα με τίτλο «Αυτόματη Εκτέλεση» - αν έχω καταλάβει καλά το πρόβλημά σου. Το ίδιο, σαφώς, ισχύει και για το CD, και τον εξωτερικό σκληρό δίσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 einai energopoiimeno. kati allo ftaiei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 ego eixa to media player 9. mia mera ksafnika arxise na mi douleuei. dld vgazei minima otan pao na to trekso "esoteriko provlima stin efarmogi". prospathisa na eggatastiso to 10, to minima pou emfanistike tote itan "mi sumvati ekdosi". apofasisa na valo to 11. eggatastathike kanonika alla otan to trexo den kanei tipota. den anoigei dld. episeis den anoigei oute i epanafora sustimatos oute i anazitisi ton windows. stin anazitisi anoigei to parathiro kanonika alla to mono pou grafei einai "emfanisi voithou anazitisis" kai tipot'allo. kserei kanenas ti mporei na ftaiei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 κάμε repair τα xp με το σιντί τους και λογικά θα φτιάξει ο WMP. ή για δοκίμασε να βγάλεις τον 11 και στον 9 να βγάλεις ότι ad-on έχεις βάλει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Έχω γνήσια XP Home, τα Windows updates γίνονταν κανονικά, όμως σήμερα μου κατεβάζει την ενημέρωση ασφαλείας KB923689 και δεν μπορεί να την εγκαταστήσει, αυτό γίνεται από το πρωί χωρίς σταματημό! Ξέρει κανείς τι γίνεται ? EDIT : Τελικά κατέβασα "χειροκίνητα" το συγκεκριμένο update από τη βάση της Microsoft και το έτρεξα, problem solved !! Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
discaris Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 γκουχ! γκουχ!.. :shifty: σήμερα το πολύ αύριο θα γίνει format και θα βάλω κι εγώ επιτέλους winΧP (είμαι στην αιχμή της τεχνολογίας μιλάμε.. αλλά τα 2000 με κάλυψαν καλά μερικά χρονάκια..). Αν θυμάμαι correct.. μου τα έχει δώσει ένας φίλος..;) Η sister μου που με καθοδηγεί στα των Η/Υ (πληροφορικάρια μεν αλλά με κάποια κολλήματα λέω εγώ..) με "τρομοκρατεί" να μην πάιρνω updates από την MS διότι υπάρχει περίπτωση να με κλειδώσει. Το να λαμβάνει το pc μου updates εμένα μου αρέσει πολύ!, αισθάνομαι σαν να γίνεται μετάγγιση/αναβάθμιση αίματος στον οργανισμό του και δεν θα ήθελα να τα στερηθεί το μηχάνημα.. Τι ισχύει/πρέπει να κάνω στην περίπτωση? *Tα XP μου θα είναι ελληνικά, proffesional SP2.. [δεχόμεθα και pm αν κρίνεται ορθότερο..] και μια 2η ερώτηση "ήσσονος (μικρότερης) σημασίας": εδώ και 20 μέρες στο browsing μου αντιμετωπίζω πολλά "Runtime errors", βγαίνει δηλ. αυτό το σπαστικό κουτάκι που λέει "Do U wish to debbug?" Εγώ πιστεύω πως κάτι (δικό μου) έχει "ξεχαρβαλωθεί". Η sis λέει πως το problem το έχουν τα sites.. μα δεν έχει δίκιο λογικά αφού δεν γίνεται να αρχίσουν να "βαράνε" το Yahoo mail, το Capital.gr και μερικά άλλα ταυτόχρονα.. Πότε λοιπόν αντιμετωπίζουμε τέτοιο problem και σε γενικές γραμμές (όχι αναλυτικά αφού με το format θα ξεπεραστεί πιστεύω) πως αντιμετωπίζουμε αυτή την ενοχλητική κατάσταση?.. Χρησιμοποιώ Ι.Ε. μα είμαι "ώριμος" να περάσω σε firefox.. Καλή Χρονιά κι ένα tune από τα καλύτερα της προηγούμενης, σύμφωνα με ορισμένες λίστες αλλά και το δικό μου κριτήριο.. edit#1 έγινε το πέρασμα σε XP (και μάλιστα χωρίς format) και όλα αρχίζουν να δουλεύουν ρολόι.. απάντηση στο ερώτημα για τα updates υπάρχει 2-3 σελίδες πίσω σ' αυτό το Topic. όλα καλά.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Νομιζω οτι αν αναβαθμισεις σε ΙΕ7 με τις προσφατες αναβαθμσιεις δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Δε θα υπάρξουν αναβαθμίσεις ασφάλειας για τον μήνα Μάρτιο, για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 2005. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και παρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος. Το pc μου έχει αρχίσει και αργει να σηκώσει τα windows και γενικά πρέπει να περάσουν 3-4 λεπτά ώστε να δουλεύει κανονικά. Αν το φορτώσω με εντολές και γενικά με δουλείες εκεί είναι που παθαίνει ζημιά. Του έκανα 5-6 συνεχόμενες φορές defragment και μετά προσπάθω να κάνω disc clean up και εκει αρχίζει το πρόβλημα. Δεν λέει να το κάνει με τίποτα. Βγαίνει το παραθυράκι του clean up μου λέει οτι θα περάσουν κάποια λεπτά μέχρι να κάνει κάτι στα αρχεία αλλά τίποτα. Το έχω αφήσει μέχρι και μιάμιση ώρα μπας και το κάνει αλλά τζίφος. Να σημειώσω εδώ οτι όταν παραφορτώνεται με "δουλειές" ακούω συνέχεια μέσα απο το κουτί ένα συνεχόμενο γργργργργργργρ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 ωχ νομιζω εχεις δικιο Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethon242 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 costastsak εγκατέστησε αυτό: http://www.mlin.net/StartupCPL.shtml και στη συνέχεια πήγαινε στον Πίνακα Ελέγχου, Startup και πολύ προσεκτικά απενεργοποίησε ότι προγράμματα είσαι σίγουρος ότι δεν χρειάζεται να τρέχεις όταν ξεκινάνε τα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα ρε παιδιά: Δεν μπορώ να προσδιορίσω από πότε αλλά στον explorer όταν ψάχνω τα αρχεία στους δίσκους μου, έχουν σταματήσει να φαίνονται τα thumbnails από τα videos (στις φωτογραφίες φαίνονται κανονικά)! Γνωρίζει κάποιος κάτι; Μου το έχει ξανακάνει και σε παλιότερο session και τότε επειδή είχαν μαζευτεί και κάποια άλλα προβλήματα είχα κάνει format. Υ.Γ.: Έχω Windows XP Professional (2002 Version) SP2 English. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα ρε παιδιά: Δεν μπορώ να προσδιορίσω από πότε αλλά στον explorer όταν ψάχνω τα αρχεία στους δίσκους μου, έχουν σταματήσει να φαίνονται τα thumbnails από τα videos (στις φωτογραφίες φαίνονται κανονικά)! Γνωρίζει κάποιος κάτι; Μου το έχει ξανακάνει και σε παλιότερο session και τότε επειδή είχαν μαζευτεί και κάποια άλλα προβλήματα είχα κάνει format. Υ.Γ.: Έχω Windows XP Professional (2002 Version) SP2 English. Δοκίμασε: Start-Run και regsvr32 shmedia.dll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Δοκίμασε: Start-Run και regsvr32 shmedia.dll Λειτούργησε!! :w00t: :w00t: Ευχαριστώ πολύ... :) :) Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts