ceed777 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντησεις σας, ηταν αρκετα χρήσιμες! θα το αγορασω και ελπιζω να κανω καλη επιλογη! και για να απαντησω σχετικα με το γιατι με απασχολεί το 4G ειμαι στη Ροδο και στην δουλειά μου (εκτος πολης) η wind ειχε μονο Ε σημα, μετα την αναβάθμιση του δικτυου εχει Ε και 4G αν ειχε 3G και Η δεν θα με απασχολούσε καθολου γιατι μια χαρα ειναι με αυτο! ευχαριστω και παλι Αδερφέ εγώ θα σου έλεγα να μην το αγοράσεις. Έχει παλιώσει και μπορείς να βρεις ένα σωρό άλλες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Αδερφέ εγώ θα σου έλεγα να μην το αγοράσεις. Έχει παλιώσει και μπορείς να βρεις ένα σωρό άλλες συσκευές. Στα χρήματα που έχει, με τα χαρακτηριστικά που έχει, και DUAL ACTIVE ;;;; Έχεις τη καλοσύνη να μας πεις κάποιο; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Στα χρήματα που έχει, με τα χαρακτηριστικά που έχει, και DUAL ACTIVE ;;;; Έχεις τη καλοσύνη να μας πεις κάποιο; Vernee apollo lite, xiaomi redmi note 3 pro, ulefone future έχει και άλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Dual active ;; Συγκρίνεις το Xiaomi (τα ξέρω αφού πέρασαν 3 από τα χέρια μου) με το zenfone;; Δεν νομίζω φίλτατε... Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) Dual active ;; Συγκρίνεις το Xiaomi (τα ξέρω αφού πέρασαν 3 από τα χέρια μου) με το zenfone;; Δεν νομίζω φίλτατε... Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορώ να συγκρίνω υποδεέστερο όπως το ulefone vienna που το μονο που του λείπει είναι το NFC αλλά έχει υπέρυθρες, hotknot, touch kai air gestures και καθαρό android χωρίς βλακείες και είναι high fi στα 150€ με οθόνη sharp που για μένα είναι ο,τι καλύτερο. Δεδομένα και απο τις 2 κάρτες. Δεν νομίζω να έχει αξία πλέον κινητό με επεξεργαστή Intel γι αυτο άλλωστε δεν έχουμε ακόμα marshmallow. Edited August 9, 2016 by ceed777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Παμε πάλι.... DUAL ACTIVE ;;;; Ειναι δική άποψη φίλτατε... Σε αυτά τα χρήματα, με αυτά που προσφέρει, (μη ξεχνάμε και την ξεχωριστή υποδοχή για επέκταση έτσι.... Οι Κινέζοι μας τα χαλασανε και εκεί και πάνε να γίνουν ακατανομαστοι) και τονίζω το υπέρ, DUAL ACTIVE δεν υπάρχει!! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Δεν νομίζω να έχει αξία πλέον κινητό με επεξεργαστή Intel γι αυτο άλλωστε δεν έχουμε ακόμα marshmallow. Εδω θα διαφωνήσω!! Ειδες τι εγινε με τα Qualcomm http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439745 Y.Γ. πλην καποιον ελατωματικων παρτίδων (θελω να πιστεύω μιας και δεν εχω κανένα προβλημα) με την οθονη και τα ghost touches, το κινητό πετάει. Και για επαγγελματική χρήση απροβλημάτιστο! Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Αν κάποιος θέλει dual active , δεν έχει πολλές επιλογές... Και δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι καλύτερο απο το zen. αν δεν τον ενδιαφέρει dual active, τότε σίγουρα μπορεί να κοιτάξει κάτι ποιο φρέσκο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Καλά δεν θα συγκρίνουμε την Asus με οποιαδήποτε κινεζια με άγνωστο quality control και sar Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Το δικό μου παίζει 6αρι... εδώ και 2 μήνες... official update από ASus. είμαι beta tester :p Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Το δικό μου παίζει 6αρι... εδώ και 2 μήνες... official update από ASus. είμαι beta tester :p Ποτέ θα έρθει το marshmallow; αν ξέρεις. εδώ σε λίγο θα κυκλοφορήσει το nougat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Το δικό μου παίζει 6αρι... εδώ και 2 μήνες... official update από ASus. είμαι beta tester :p Μιας και εισαι beta tester τι βλέπεις μεχρι ωρας? θετικα αρνητικα ? επισης θα την βγαλουνε ποτε την 6αρα η θα την αφησουν? Από μπαταρια βλέπεις καποια βελτιωση ? Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Μιας και εισαι beta tester τι βλέπεις μεχρι ωρας? θετικα αρνητικα ? επισης θα την βγαλουνε ποτε την 6αρα η θα την αφησουν? Από μπαταρια βλέπεις καποια βελτιωση ? Έχει αλλάξει όλο το τηλέφωνο. H μπαταρία βελτιώθηκε. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Εγω εχω αλλη απορια. δεν τους εκραξε κανεις ετσι οπως εκαναν την λιστα επαφων; την ξεσκισαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcats Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 (edited) Δε μπορεί να έχει E και 4G μόνο. Το σήμα ξεκινάει από Ε και φτάνει σε 4G έχει και τα ενδιάμεσα στα σίγουρα οπότε δε θα εχεις πρόβλημα. Και ομως αυτο γινετε, ειχα 4g κινητο πριν και εχει 3 γραμμες μετα πηρα ενα που δεν ηταν 4g και ειχε 2 γραμμες Ε και εγω απόρησα πως γινετε αυτο!! .......αλλα wind ειναι ολα γινονται!!! χα χα χα α στην Ροδο το σημα ξεκινα απο G!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Vernee apollo lite, xiaomi redmi note 3 pro, ulefone future έχει και άλλα... Ναι καλα ειναι και αυτα, αν και εκτος απο Νοτe pro τα αλλα δεν τα εμπιστευομαι! απλα εγω θελω δικαρτο (full active αν γίνετε) καρτα sd ανεξάρτητη (πολυ σημαντικό) κατω απο 200 ευρω και να το ξερει η μανα του..... χα χα χα επισης η asus πια εχει πολλα παρελκομενα και ανταλλακτικα και στην ελλαδα αλλα και στο εξωτερικο! ειδικα για το ulefone δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα!! φυσικα δεν ειμαι expert αλλα πιστευω οτι μια χαρα θα με βολεψει αυτο ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edited August 10, 2016 by dimcats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Off topic Ulefome.... Προσπάθησε αλλά δεν "πετυχε".... Τα σχόλια γενικά στο διαδίκτυο είναι άστα να πάνε, οθόνες κλπ.... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 εχει βαλει κανεις την 6 στο ze550kl ? διαφορες στην μπαταρια / καμερα σε σχεση με την 5.0.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Μας δουλεύει η asus! Γιατί η κάμερα ειναι απίστευτη που εχει κ θέλει κ διαγωνισμό http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=82153&utm_source=asusedm&utm_medium=0801&utm_content=WWAPA_20160712&utm_campaign=zt2016 Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriojohn Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Γεια χαρά παιδιά Για πείτε σας παρακαλώ μια γνώμη... Έχω το iphone 5s και το χρησιμοποιώ κανονικά χωρίς προβλήματα πέρα από τη γνωστή μικρή ζωή της μπαταρίας του, μου πρότειναν λοιπόν ανταλλαγή με ένα αχρησιμοποίητο zenfone 2 στο κουτί του 4GB Ram 32 GB μνήμη πιστεύετε ότι αξίζει η τράμπα? σαν specs φαίνεται πολύ καλό αλλά είμαι σκεπτικός. Το zenfone πόσο χρονών μοντέλο είναι; τι λειτουργικό τρέχει και θα πάει στο 7.0 γενικά σαν τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaotikos Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Δεν εχει πάει ακόμα στο 6 όποτε στο 7 χλωμό. Από εκεί και πέρα ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ!! Έχω πλέον λόγω δουλειάς το 6s και δεν βλέπω κάτι καλύτερο από το zenfone. Μπαταρία χειρότερη, οθόνη μικρότερη..κολλήματα κλπ δεν είχα ούτε στο zen Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Γεια χαρά παιδιά Για πείτε σας παρακαλώ μια γνώμη... Έχω το iphone 5s και το χρησιμοποιώ κανονικά χωρίς προβλήματα πέρα από τη γνωστή μικρή ζωή της μπαταρίας του, μου πρότειναν λοιπόν ανταλλαγή με ένα αχρησιμοποίητο zenfone 2 στο κουτί του 4GB Ram 32 GB μνήμη πιστεύετε ότι αξίζει η τράμπα? σαν specs φαίνεται πολύ καλό αλλά είμαι σκεπτικός. Το zenfone πόσο χρονών μοντέλο είναι; τι λειτουργικό τρέχει και θα πάει στο 7.0 γενικά σαν τηλέφωνο; Ευρωπαϊκό ή κινέζικο; το κινητό κλείνει 2 χρόνια στην αγορά.Είναι τελείως lagfree και πολύ δύσκολα θα βρεις κάτι να το ζορισει. Τρέχει την 5.0.1 και περιμένουμε την 6αρα αυτές τις μέρες (είναι σε beta φάση).Μην περιμένεις να βγει 7αρα official μιας κ πριν δύο μήνες ανακοινώθηκε το zenfone3. Προσωπικά σαν τραμπα, εγώ θα την έκανα.το θεωρώ αρκετά καλύτερο το κινητό σε σχέση με το iphone 5s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Έχει περάσει κανείς cortana στη συσκευή; αν ναι αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 agriojohn εννοείται ότι θα έχει απόδειξη και θα είναι ευρωπαικό ε? μην πάρεις κάνα κινέζικο ανευ εγγύησης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 agriojohn εννοείται ότι θα έχει απόδειξη και θα είναι ευρωπαικό ε? μην πάρεις κάνα κινέζικο ανευ εγγύησης! Κοίτα αν και το δικό του είναι εκτός εγγύησης, δεν βλέπω τον λόγο να απαιτήσει να είναι το zenfone εντός εγγύησης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Σε λιγο μπαίνει ο Σεπτεμβρίος και το update το κοιταμε ακόμα με τηλεσκόπιο Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts