BILL1756 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Παιδιά έχω το κινητό εδώ και 4 μήνες. Τώρα τελευταία όταν με παίρνουν τηλ, μού εμφανίζει μία καρτέλα και γράφει αποδοχή ή απόρριψη κλήσης. Πατάω αποδοχή αλλά μού το ξαναβγαζει. Μετά απο 3-4 φορές κάνει αποδοχή, άλλα πολλές φορές χάνω την κλήση. Τι πρέπει να κάνω? Είναι το 4 ραμ 64ρομ από minideal με τον μεγάλο επεξεργαστή. Καμια απάντηση ρε παιδιά .???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 πήρα tempered glass αλλά δεν έκατσε καλά.. έχει να προτείνει κανείς κάτι, που να το έχει δοκιμάσει? Είμαι Αγγλία και δεν έχω πρόβλημα με cc Απλά τη βγαζεις (σιγα σιγα με μαχαίρι από τη μια άκρη) και αφού το πλυνεις το ξανατοποθετεις δε θα έχει πρόβλημα το πλενεις με σβελτο απαλά βγαζεις τις σκόνες με το ενα δάχτυλο χωρίς να πατήσεις με δύναμη μετά το τινάζεις λίγο και την τοποθετεις μαζί με το νερό δε πειράζει θα φύγει πατώντας μετά. Πάνω από 5 φορές την έχω βγάλει εγώ μέχρι να μην έχει τίποτα μέσα και για τοποθετηθεί σωστά. Nillkin H+ έχω και όντως δε μπορεί να χαραχθεί έχω δοκιμάσει τα πάντα.! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καμια απάντηση ρε παιδιά .???????? Αναβάθμιση έχεις κάνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILL1756 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Όχι είμαι τελειος άσχετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Απλά τη βγαζεις (σιγα σιγα με μαχαίρι από τη μια άκρη) και αφού το πλυνεις το ξανατοποθετεις δε θα έχει πρόβλημα το πλενεις με σβελτο απαλά βγαζεις τις σκόνες με το ενα δάχτυλο χωρίς να πατήσεις με δύναμη μετά το τινάζεις λίγο και την τοποθετεις μαζί με το νερό δε πειράζει θα φύγει πατώντας μετά. Πάνω από 5 φορές την έχω βγάλει εγώ μέχρι να μην έχει τίποτα μέσα και για τοποθετηθεί σωστά. Nillkin H+ έχω και όντως δε μπορεί να χαραχθεί έχω δοκιμάσει τα πάντα.! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αναβάθμιση έχεις κάνει ; Αυτή που αγόρασα έγραφε ότι ήταν για το κινητό μας,αλλά δεν ταίριαζε η θέση του σενσορα. Πήρα άλλη.. 9Η είναι αυτή που αγόρασα. Δεν ξέρω τι σημαίνουν αυτα :Ρ Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Το παιδι ρωτάει για ευρωπαική/ελληνική εγγύηση. άλλο να πρέπει να το πας κάπου στην ελλάδα να στο φτιάξουν και άλλο να πρέπει να το στειλεις Κινα. Οντως για αυτόν τον λόγο ρωτάω. Γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά, που έπειτα να καλύπτετε στην Ελλάδα. Προσπαθώ να βγάλω μια άκρη και με την ίδια την Asus, και θα δούμε. Σαφώς και καλά έκανες και το ανέφερες αλλά μάλλον το παληκάρι ψάχνει για ευρωπαική εγγυηση για να μην έχει μεγάλες αναμονές και μην μεινει πολλές μέρες χωρίς κινητό. Μια ερώτηση από μένα μιας και πιασαμε το θέμα εγγύηση. Κινητό αγορασμένο από Κινα, αναλαμβάνει να το επισκευάσει το ευρωπαικό σερβις της asus; έχει τύχει σε κανέναν; εννοείται επι πληρωμή. χρήση εγγυησης μόνο μέσω κινας. Είναι και αυτό μια εύλογη απορία. Αν τους το πας για να φτιάξουνε κάτι, θα σου πούνε όχι? Επι πληρωμή θα είναι.... αν και μάλλον θα σε γδάρουνε. ;-) Πάντως, το μόνο που πρόβλημα με την συσκευή είναι ότι δεν υποστηρίζει το Ote tv go. Και πριν κανείς πει κάτι.... όταν το έχεις, δεν είναι κρίμα να έχεις μια τέτοια συσκευή, και να μην μπορείς να το αξιοποιήσεις??? Ειδάλλως, μάλλον θα έιχα αγοράσει ήδη το 4GB. :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_matsias Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση στο θέμα εγγύηση? Ελληνική αντιπροσωπεία υπάρχει? Γιάτι στο site της ASUS δεν εμφανίζει κάτι. Μας εξυπηρετούν μόνο από την αντιπροσωπεία της Ιταλίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση στο θέμα εγγύηση? Ελληνική αντιπροσωπεία υπάρχει? Γιάτι στο site της ASUS δεν εμφανίζει κάτι. Μας εξυπηρετούν μόνο από την αντιπροσωπεία της Ιταλίας? Στο site σε παραπέμπουνε σε ενα τηλέφωνο, για Ελλάδα, που απο ότι και εγώ καταλαβαίνω, σε εξυπηρετεί απο άλλη χώρα. Αν και μιλάς κανονικά στα Ελληνικά. Μέχρι εκεί το έχω φτάσει το θέμα! lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Όχι είμαι τελειος άσχετος Για φτιάξει πρέπει να γίνει αναβάθμιση είναι γνωστό αυτό το πρόβλημα και φυσικά φταίει το λειτουργικό του. Σελίδα 70 διάβασε! εκτός και αν είναι ευρωπαϊκό οπότε κάνει μέσω του συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILL1756 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Όχι είμαι τελειος άσχετος Ο οδηγός στην σελίδα 70 είναι παλιός και ίσως αντιμετωπίσεις πρόβλημα με το ADB Fastboot Tool. Δες καλύτερα τον νέο οδηγό εδώ. Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIGA Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Οντως για αυτόν τον λόγο ρωτάω. Γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά, που έπειτα να καλύπτετε στην Ελλάδα. Προσπαθώ να βγάλω μια άκρη και με την ίδια την Asus, και θα δούμε. Είναι και αυτό μια εύλογη απορία. Αν τους το πας για να φτιάξουνε κάτι, θα σου πούνε όχι? Επι πληρωμή θα είναι.... αν και μάλλον θα σε γδάρουνε. ;-) Πάντως, το μόνο που πρόβλημα με την συσκευή είναι ότι δεν υποστηρίζει το Ote tv go. Και πριν κανείς πει κάτι.... όταν το έχεις, δεν είναι κρίμα να έχεις μια τέτοια συσκευή, και να μην μπορείς να το αξιοποιήσεις??? Ειδάλλως, μάλλον θα έιχα αγοράσει ήδη το 4GB. :-( Και με το nova go το ιδιο παρόλο που σε αφήνει να κατεβάσεις το app τους κρασαρει όταν πάει να ξεκινήσει το streaming .......τους κράζω παντού γιατι είναι χαζό να μην υποστηρίζουν το soccet της intel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) Ο οδηγός στην σελίδα 70 είναι παλιός και ίσως αντιμετωπίσεις πρόβλημα με το ADB Fastboot Tool. Δες καλύτερα τον νέο οδηγό εδώ. Φυσικά όλες οι ευχαριστίες πάνε στον Kapoios0 γιατί αυτός τα έχει ενώσει και φτιάξει όλες τις οδηγίες.! Ευχαριστώ και από εμένα προσωπικά τέλεια δουλειά! Edited December 5, 2015 by DManolo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Αν ξερει καποιος να βοηθησει... Προσπαθω να βαλω το αρρ es explorer να μου κανει encrypt k decrypt καποια αρχεια και μου λεει η ερασια απετυχε. Πηγα ρυθμισεις-ασφαλεια-διαχειριστες συσκευης αλλα δεν εχει κανενα προγραμμα μεσα εκτος απο ενα κυκλακι με πρασινο σταυρο(για οταν χαθει το κινητο),μηπως η εφαρμογη ηθελε δικαιωματα διαχειριστη... Αν ξερει καποιος να πει,ευπροσδεκτο ,αν μπορει κ καποιος να κανει encrypt ενα αρχειο video με το συγκεκριμενο προγραμμα... Μηπως ειναι ασυμβατοτητα με τον ιντελ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis_4 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Καλημέρα παιδιά. Από εχτές μου έβγαλε καινούριο ''θέμα'' η συσκευή. Δεν ανοίγει το wifi με τίποτα και τις περισσότερες φορές δεν πατιέται καν στην μπάρα ενεργοποίησης απενεργοποίησης....Δεν ξέρω αν φταίει κάποια ενημέρωση από τις τελευταίες,αλλά ούτε με επαναφορά εργοστασιακών λύνεται ούτε με wipe cache από το μενού του recovery... το βρήκα και σαν video https://www.youtube.com/watch?v=KZYhXdLg-WY ,που σημαίνει ότι συμβαίνει και σε άλλους. Όποιος γνωρίζει κάτι,ας δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Καλημέρα παιδιά. Από εχτές μου έβγαλε καινούριο ''θέμα'' η συσκευή. Δεν ανοίγει το wifi με τίποτα και τις περισσότερες φορές δεν πατιέται καν στην μπάρα ενεργοποίησης απενεργοποίησης....Δεν ξέρω αν φταίει κάποια ενημέρωση από τις τελευταίες,αλλά ούτε με επαναφορά εργοστασιακών λύνεται ούτε με wipe cache από το μενού του recovery... το βρήκα και σαν video https://www.youtube.com/watch?v=KZYhXdLg-WY ,που σημαίνει ότι συμβαίνει και σε άλλους. Όποιος γνωρίζει κάτι,ας δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ειναι CN ή WW ? ποια rom φορας? Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis_4 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Ειναι CN ή WW ? ποια rom φορας? Είναι WW....το πήρα από e-shop.. επειδή είμαι άσχετος με τα κινητά τουλάχιστον...την ROM πως την βλέπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Είναι WW....το πήρα από e-shop.. επειδή είμαι άσχετος με τα κινητά τουλάχιστον...την ROM πως την βλέπω; Βρες ενα μπλε εικονιδιο που λεει Ενημερωση Συστηματος πατα το και γραψε εδω τι γραφει στο "Αριθμος Δομής" Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis_4 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Βρες ενα μπλε εικονιδιο που λεει Ενημερωση Συστηματος πατα το και γραψε εδω τι γραφει στο "Αριθμος Δομής" LRX21V.WW-ASUS_Z00A-2.20.40.139_20151104_2652_user044030427_201501060109 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 LRX21V.WW-ASUS_Z00A-2.20.40.139_20151104_2652_user044030427_201501060109 Την τελευταια εχεις... για πηγαινε εδω και κανε τεστ το WIFI Εχει οδηγιες για το πως θα τεσταρεις το hardware του κινητου σου.... Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) Αν ξερει καποιος να βοηθησει... Προσπαθω να βαλω το αρρ es explorer να μου κανει encrypt k decrypt καποια αρχεια και μου λεει η ερασια απετυχε. Πηγα ρυθμισεις-ασφαλεια-διαχειριστες συσκευης αλλα δεν εχει κανενα προγραμμα μεσα εκτος απο ενα κυκλακι με πρασινο σταυρο(για οταν χαθει το κινητο),μηπως η εφαρμογη ηθελε δικαιωματα διαχειριστη... Αν ξερει καποιος να πει,ευπροσδεκτο ,αν μπορει κ καποιος να κανει encrypt ενα αρχειο video με το συγκεκριμενο προγραμμα... Μηπως ειναι ασυμβατοτητα με τον ιντελ; Μετέφερε το αρχείο/εια για Encrypt / Decrypt στην εσωτερική SD της συσκευής. Edited December 6, 2015 by kapoios0 Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis_4 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Την τελευταια εχεις... για πηγαινε εδω και κανε τεστ το WIFI Εχει οδηγιες για το πως θα τεσταρεις το hardware του κινητου σου.... Τις ακολούθησα όπως είπες και ευχαριστώ πολύ :) Μου βγάζει ότι δεν λειτουργεί...Αυτό αυτομάτως δείχνει ότι είναι πρόβλημα hardware και όχι software; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Λογικα ναι ειναι θεμα hardware αλλα παρολα αυτα δοκιμασε και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και αν δεν στρωσει τοτε 100% εχεις προβλημα hardware... Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis_4 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Λογικα ναι ειναι θεμα hardware αλλα παρολα αυτα δοκιμασε και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και αν δεν στρωσει τοτε 100% εχεις προβλημα hardware... Δοκίμασα εξαρχής επαναφορά,αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capno Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Μου έκλεψαν το zenfone 6,που το είχα βολευτεί αφάνταστα και ψάχνω 6"αρι. Δεν βλέπω πολλες επιλογές μέχρι 300 ευρώ, αχ 180 ευρώ είχα πάρει το zenfone 6 και μάλλον για zenfone 2 laser (ze601kl) πάω. Έχει κάποιος άλλο μοντέλο με snapdragon 615 να πει εντυπώσεις γιατί φοβάμαι ότι είναι υποβάθμιση σε σχέση με τα Intel και δεν βλέπω στο τέλος να έχει μεγάλη διαφορά από το zenfone 6 στην καθημερινή χρήση, παιχνίδια δεν παίζω. http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_2_laser_6inch_variant_goes_on_sale-news-15353.php τσέκαρε το αφού θέλεις 6''!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Μετέφερε το αρχείο/εια για Encrypt / Decrypt στην εσωτερική SD της σύσκεψης. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση!Με εφτιαξες γιατι ειχα ξενερωσει τρελα! Στο προηγουμενο τηλ (zte nubia z7 mini) μου εκανε encrypt/decrypt και στην sd...τι σκαλωμα ειναι τωρα αυτο με το zen δεν ξερω,αλλα δεν θα ασχοληθω παραπανω... Thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts