jimmys121979 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλησπέρα, Αγορασα και εγώ πριν λίγες μέρες το Asus ΖΕ55Μl1 και μου ήρθε με WW firmware αλλά με CN recovery και θα ήθελα αμα ξέρει κάποιος να μου πει πως θα μπορέσω να κανω update το firmware,διότι τώρα μου βγάζει error Status 7.Το firmware είναι 2.13.20.13WW και το recovery 2.20.40.97CNΝα σημειώσω οτι προσπάθησα με το adb και μου έβγαλε το συγκεκριμένο λάθος. Ευχαριστώ. πηγαινε στην πρωτη σελιδα στο πρωτο ποστ και πατα τον συνδεσμο που εχει στα χρησιμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Κανένα ρεσταρτ σας έχει κάνει μόνο του;; Σήμερα μου έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Κανένα ρεσταρτ σας έχει κάνει μόνο του;; Σήμερα μου έκανε. Πολυ σπανια! Το εχω απο τον ιούνιο κ το εχει κανει κανα 2 φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Πολυ σπανια! Το εχω απο τον ιούνιο κ το εχει κανει κανα 2 φορες Παραξενευτικα γιατί το έκανε ενώ ήταν σε αναμονή χωρίς να το πειράξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Τρομπαρει κ αυτο τι να κάνει! Ολη μερα νύχτα ανοιχτό...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Εμένα σήμερα μου έφαγε ένα καλό κόλλημα στο bs player και ήθελε επανεκκίνηση! Έκανα την πρωτη μου!!! Γενικά δεν ειχε φάει κόλλημα ποτέ του! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλο κανει κανα restart που και που και επειδη το ξεχναμε, το κανει αυτοματα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλο κανει κανα restart που και που και επειδη το ξεχναμε, το κανει αυτοματα :D Σωστή λογική! Χαχαχαχα ποκυ μπροστά ο σχιζοματης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opel007 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Καλησπερα στην παρεα . Θελω να κανω μια ερωτηση (παρολο που εψαξα με search) ως λιγο αρχάριος στα κινητα.. Εχω βαλει στο ματι πολυ αυτες τις μερες το zenfone 2 laser 5" ZE500KL ..το εχει παρει καποιος;; Το βρηκα στο eshop και λεει μονο με αγγλικη γλωσσα..Νομιζω γλωσσα αλλαζει ετσι δεν ειναι;; Εχω το xperia M2. Edited November 4, 2015 by opel007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Καλησπερα στην παρεα . Θελω να κανω μια ερωτηση (παρολο που εψαξα με search) ως λιγο αρχάριος στα κινητα.. Εχω βαλει στο ματι πολυ αυτες τις μερες το zenfone 2 laser 5" ZE500KL ..το εχει παρει καποιος;; Το βρηκα στο eshop και λεει μονο με αγγλικη γλωσσα..Νομιζω γλωσσα αλλαζει ετσι δεν ειναι;; Εχω το xperia M2. Αλλάζει γλώσσα κανονικότατα, μην σε απασχολεί καν αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Καλησπερα στην παρεα . Θελω να κανω μια ερωτηση (παρολο που εψαξα με search) ως λιγο αρχάριος στα κινητα.. Εχω βαλει στο ματι πολυ αυτες τις μερες το zenfone 2 laser 5" ZE500KL ..το εχει παρει καποιος;; Το βρηκα στο eshop και λεει μονο με αγγλικη γλωσσα..Νομιζω γλωσσα αλλαζει ετσι δεν ειναι;; Εχω το xperia M2. Γιατί δεν αγοραζεις με 250€ το Zenfone 2 Deluxe? 2.3Ghz/4gbram δεν αξίζει τα 20€ παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opel007 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Αλλάζει γλώσσα κανονικότατα, μην σε απασχολεί καν αυτό. Να ρωτήσω το πως;; Γιατί δεν ξέρω καθόλου από αυτά..παλιά ασχολιομουν αλλά έχουν αλλάξει πολλά από τότε.. Το παράγγειλα από το ισοπ σήμερα για να προχωράει γιατί θα αργήσει να έρθει λίγο αλλά αν δω τα περίεργα ανάλογα με τι μου πείτε μπορεί να το ακυρώσω. Τους ρώτησα κ μου είπαν πως δεν έχει μέσα τα ελληνικά. Εγώ θέλω να μπουν σαν ανδροιντ ελληνικά ολόκληρο και όχι με app. Γιατί δεν αγοραζεις με 250€ το Zenfone 2 Deluxe? 2.3Ghz/4gbram δεν αξίζει τα 20€ παραπάνω; Το είχα δει απλά μου φαίνεται γκουμουτσα με 5.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Να ρωτήσω το πως;; Γιατί δεν ξέρω καθόλου από αυτά..παλιά ασχολιομουν αλλά έχουν αλλάξει πολλά από τότε.. Το παράγγειλα από το ισοπ σήμερα για να προχωράει γιατί θα αργήσει να έρθει λίγο αλλά αν δω τα περίεργα ανάλογα με τι μου πείτε μπορεί να το ακυρώσω. Τους ρώτησα κ μου είπαν πως δεν έχει μέσα τα ελληνικά. Εγώ θέλω να μπουν σαν ανδροιντ ελληνικά ολόκληρο και όχι με app. Όταν το ανοίξεις πρώτη φορά θα έχει επιλογή γλώσσας, οπότε θα επιλέξεις τα ελληνικά και είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opel007 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Είναι σίγουρο αυτό; Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. Απλά αυτός στο ισοπ μου λέει γράφουμε στο σαιτ ότι έχει αγγλικά γιατί δεν έχει τα ελληνικά μέσα. Τότε δεν ξέρουν τι τους γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) Είναι σίγουρο αυτό; Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. Απλά αυτός στο ισοπ μου λέει γράφουμε στο σαιτ ότι έχει αγγλικά γιατί δεν έχει τα ελληνικά μέσα. Τότε δεν ξέρουν τι τους γίνεται 101% και μετά μπορείς να το αλλαξεις από τις γλώσσες χαμός γίνετε εκεί μέσα. Οσο eshop μην τους ακούς κοιμούνται όλοι μέρα μη δίνεις σημασία στο τι λένε. Edited November 4, 2015 by DManolo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opel007 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά. Τι έχετε να πείτε για το κινητό; Έχω Xperia m2 τώρα. Αυτό που με τράβηξε πάρα πολύ είναι η κάμερα του και με το λέιζερ Το κόκκινο παρήγγειλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opel007 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 περα απο την γλωσσα που ρωτησα θα εχει τιποτα κινεζιες μεσα και θα πρεπει να το πειραξουμε;; θα εχει και πlay store σωστα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ρε κανα update θα πάρουμε η τα φτιαξαν ολα? Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Τα φωτα σας γιατι μου ειναι δυσκολο να διαβασω ολα αυτα τα μυνηματα και να βγαλω συμπερασμα. Ο γιος μου εχει ενα mate 7 και ειδε σε βιντεο και του αρεσε το zenfone 2 και εμφανησιακα αλλα και τα χαρακτηριστικα του και θελει να του το αλλαξω. Απο εσας που το εχετε και ειστε οι καλυτεροι κριτες απο ολα τα reviews, αξιζει το κινητο ή να κατσει εκει που καθεται? Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Τα φωτα σας γιατι μου ειναι δυσκολο να διαβασω ολα αυτα τα μυνηματα και να βγαλω συμπερασμα. Ο γιος μου εχει ενα mate 7 και ειδε σε βιντεο και του αρεσε το zenfone 2 και εμφανησιακα αλλα και τα χαρακτηριστικα του και θελει να του το αλλαξω. Απο εσας που το εχετε και ειστε οι καλυτεροι κριτες απο ολα τα reviews, αξιζει το κινητο ή να κατσει εκει που καθεται? Ευχαριστω προκαταβολικα. αξιζει με 1000!!!αγορα που θα την καταευχαριστηθεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Τα φωτα σας γιατι μου ειναι δυσκολο να διαβασω ολα αυτα τα μυνηματα και να βγαλω συμπερασμα. Ο γιος μου εχει ενα mate 7 και ειδε σε βιντεο και του αρεσε το zenfone 2 και εμφανησιακα αλλα και τα χαρακτηριστικα του και θελει να του το αλλαξω. Απο εσας που το εχετε και ειστε οι καλυτεροι κριτες απο ολα τα reviews, αξιζει το κινητο ή να κατσει εκει που καθεται? Ευχαριστω προκαταβολικα. Μια χαρα κινηταρα ειναι το mate 7.!!! Ποιοτητα, αξιοπιστια και επιδοσεις Huawei!!!!! Ας κατσει (το λιγοτερο) κανενα εξαμηνο ακομα με αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 κατα αρχην να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας αλλα ρε παιδια με μπερδεψατε χειροτερα. Θα ηταν ευκολο να μου πειτε ο καθενας για πιο λογο εχετε αυτη την αποψη μπας και με ξεμπερδεψετε. Καταλαβαινω οτι δεν ειναι απαραιτητο να εχει ο ενας αδικο μιας και καποια πραγματα ειναι υποκειμενικα, για αυτο ρωταω για την δικαιολογημενη αποψη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 κατα αρχην να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας αλλα ρε παιδια με μπερδεψατε χειροτερα. Θα ηταν ευκολο να μου πειτε ο καθενας για πιο λογο εχετε αυτη την αποψη μπας και με ξεμπερδεψετε. Καταλαβαινω οτι δεν ειναι απαραιτητο να εχει ο ενας αδικο μιας και καποια πραγματα ειναι υποκειμενικα, για αυτο ρωταω για την δικαιολογημενη αποψη σας. δεν θα έδινα λεφτά για να κάνω αυτή την αλλαγή. Με μια απλή αναζήτηση θα δεις ότι μια χαρά είναι το κινητό που έχει ήδη ο γιος σου http://www.phonearena.com/phones/compare/Asus-ZenFone-2,Huawei-Ascend-Mate7/phones/9050,8790?ft=2 http://gadgets.ndtv.com/asus-zenfone-2-laser-ze601kl-2850-vs-huawei-ascend-mate-7-1956-vs-motorola-droid-maxx-943 Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos-s Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 κατα αρχην να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας αλλα ρε παιδια με μπερδεψατε χειροτερα. Θα ηταν ευκολο να μου πειτε ο καθενας για πιο λογο εχετε αυτη την αποψη μπας και με ξεμπερδεψετε. Καταλαβαινω οτι δεν ειναι απαραιτητο να εχει ο ενας αδικο μιας και καποια πραγματα ειναι υποκειμενικα, για αυτο ρωταω για την δικαιολογημενη αποψη σας. Γιατι δεν πας να διαβασεις ρε φιλε 172 σελιδες εχουν γραψει οι ανθρωποι. Και αλλες 2000 στο xda. Ολα στο χερι δηλαδη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Γιατι δεν πας να διαβασεις ρε φιλε 172 σελιδες εχουν γραψει οι ανθρωποι. Και αλλες 2000 στο xda. Ολα στο χερι δηλαδη.. Εχεις δικιο φιλε μου, θα επρεπε να ντρεπομαι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts