kallair Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δε νομίζω ότι είναι έτσι απλά τα πράγματα. Πιστεύω ότι έχουν θεματαρα με τον ιντελ επεξεργαστή γιατί τα άλλα που πήραν την αναβάθμιση έχουν άλλον. Μάλλον πιο ευκολο θα τους είναι να βάλουν windows 10 παρα MM χαχαχα. Τεσπα πιστεύω πως αν βγουν ποτέ θα υπάρχει προβληματαρα. τουλαχιστον να μας δωσουν μια windows10 mobile ρομ!! χαχαχα:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 τουλαχιστον να μας δωσουν μια windows10 mobile ρομ!! χαχαχα:lol::lol::lol: Αυτο θα ηθελα να το δω και να το δοκιμασω :) Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Αυτο θα ηθελα να το δω και να το δοκιμασω :) και εγω αλλα δυσκολακι.. Ειχα ρωτησει στο zentalk και με ειχαν γειωσει οι διαχειρηστες οτι δεν προβλεπεται κάτι τετοιο και δεν ειναι στα σχεδια τους.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Να αυτά κάνετε, τους αποσπάτε τη προσοχή και αργούν την 6αρα... Ποια windows ρε παιδιά ? Έτσι και έκανε καμιά τετοια πλάκα το πούλαγα την επόμενη μέρα κιόλας ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Εγω θα έλεγα οτι ποτέ δεν πρέπει να κάνουμε κάτι που δεν θα θέλαμε να μας κάνουν...... Φίλε μου τι σου φταίει ο Κινεζούλης. Του παράγγειλες, το πλήρωσες, στο έστειλε.... Την "πονηριά" σου αν μπορείς να την δείξεις στην ASUS που σε ταλαιπωρεί..... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θέλω να πιστεύω οτι δεν έχεις καταλάβει οτι απο τον κινέζο απλά αγόρασε οθόνη...... Λογικά αν το είχες καταλάβει, θεωρώ, οτι δεν θα τον συμβούλευες και τι να κάνει.... μια χαρά το κατάλαβα...και του είπα και την άποψή μου. Σε αυτό καθ'αυτό στάθηκα, και μόνο. Δεν τον συμβούλεψα...τέλος πάντων... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Εγω θα έλεγα οτι ποτέ δεν πρέπει να κάνουμε κάτι που δεν θα θέλαμε να μας κάνουν...... Φίλε μου τι σου φταίει ο Κινεζούλης. Του παράγγειλες, το πλήρωσες, στο έστειλε.... Την "πονηριά" σου αν μπορείς να την δείξεις στην ASUS που σε ταλαιπωρεί..... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θέλω να πιστεύω οτι δεν έχεις καταλάβει οτι απο τον κινέζο απλά αγόρασε οθόνη...... Λογικά αν το είχες καταλάβει, θεωρώ, οτι δεν θα τον συμβούλευες και τι να κάνει.... Παρεπιπτοντως ο συγκεκριμενος κινεζος δεν μου εχει κανει τιποτα, αλλα εχω φαει φεσι απο αλλον στο παρελθον... Ολα καλα ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Επιτελους ηρθε η οθονη μαζι με frame και την αλλαξα. Στις εικονες μπορειτε να δειτε οτι ηρθε με μαυρο αυτοκολλητο επανω στο λογοτυπο της asus. Ειναι γνησια. Θα την τεσταρω και θα σας πω εαν παρουσιασει παλι ghost touches ή οχι ;-) /QUOTE] Από πού την αγόρασες; Link σε παρακαλώ. Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/111947312660 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Σήμερα δεν άντεξα και έκανα factory reset, είναι η 1η φορά που του κάνω και ομολογώ μαγκώθηκα λίγο.. έκανε κανα 20λεπτο να ανοίξει... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 καλησπερα στους κατοχους του εν λογο κινητου. σκεφτομαι να το αγορασω. την εκδοση με τα 4 gb ram και 64 εσωτερικη μνημη. αξιζει? κολληματα προβληματα? η μπαταρια πως τα παει? καποιοι γραφουν international εκδοση και καποιοι οχι που πουλανε στο ιντερνετ.τι πρεπει να προσεξω στην αγορα του? hads free εχει η συσκευασια? αν οχι που μπορω να παρω τα γνησια? η καμερα ειναι καλη? αν εχετε να προσθεσετε κατι ,ευχαρίστως ! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Επιτελους ηρθε η οθονη μαζι με frame και την αλλαξα. Στις εικονες μπορειτε να δειτε οτι ηρθε με μαυρο αυτοκολλητο επανω στο λογοτυπο της asus. Ειναι γνησια. Θα την τεσταρω και θα σας πω εαν παρουσιασει παλι ghost touches ή οχι ;-) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160601/d751c5f32e04b650a50c7f8463e2597a.jpg Ενα 24ωρο χωρις προβληματα ;-)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160602/80e1c0ca67d865332b61aadd41bd022a.jpg Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Αν έχεις wind και σε ενδιαφέρουν τα δεδομένα 4g μόνο την international (ww) Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 καλησπερα στους κατοχους του εν λογο κινητου. σκεφτομαι να το αγορασω. την εκδοση με τα 4 gb ram και 64 εσωτερικη μνημη. αξιζει? κολληματα προβληματα? η μπαταρια πως τα παει? καποιοι γραφουν international εκδοση και καποιοι οχι που πουλανε στο ιντερνετ.τι πρεπει να προσεξω στην αγορα του? hads free εχει η συσκευασια? αν οχι που μπορω να παρω τα γνησια? η καμερα ειναι καλη? αν εχετε να προσθεσετε κατι ,ευχαρίστως ! Το σημείο με τα ακουστικά δεν κατάλαβα. Να ξέρεις ότι δεδομένα δεν έχουν και οι δύο κάρτες. Η δεύτερη είναι μόνο φωνή. Αλλιώς το περνεις και το κρύβεις... Μακράν πολύ καλό Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Το σημείο με τα ακουστικά δεν κατάλαβα. Να ξέρεις ότι δεδομένα δεν έχουν και οι δύο κάρτες. Η δεύτερη είναι μόνο φωνή. Αλλιώς το περνεις και το κρύβεις... Μακράν πολύ καλό αυτο εννοω ,αν εχει ακουστικα η συσκευασια. αλλα οχι αυτα που μπαινουν μεσα στο αυτι. τα κανονικα. γενικα εχω διαβασει πολυ καλες κρητικες για το συγκεκριμενο κινητο. μονο που καποιοι ειχαν προβλημα με την καταναλωση μπαταριας. εχει συμβει σε κανενα απο εσας? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δεν θυμάμαι ποια είχε αλλά αν σου είναι απαραίτητο, δες το σαν επένδυση και πάρε ένα καλό ζευγάρι που να σε βολεύει. Μην την σκέφτεσαι καθόλου την μπαταρία, θα έλεγα εγώ. Και καλές εφαρμογές έχει και σφαίρα πάει Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorg Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 μια χαρά το κατάλαβα...και του είπα και την άποψή μου. Σε αυτό καθ'αυτό στάθηκα, και μόνο. Δεν τον συμβούλεψα...τέλος πάντων... Τελικά δεν έχω καταλάβει τι κατάλαβες..... Στο σχόλιο του Polis4 "Και φυσικα σκεφτομαι να στειλω στον κινεζο την ελλατωματικη ως δικια του και να του πω να μου ξαναστειλει αλλη μια. Απλα η δικια μου εγραφε 2015/03/08. Λετε να πιασει???" Απαντάς "δεν νομίζω αλλά τουλάχιστον αμα τον απειλήσεις με dispute και αρνητικά σχόλια (ευγενικά πάντα), στην καλυτερη θα σου επιστρέψει τα χρήματα. Δοκίμασέ το" Δηλαδή του απαντάς οτι δεν νομίζεις οτι θα πιάσει και του προτείνεις να τον απειλήσει με dispute και αρνητικά σχόλια......εκτός και αν άλλα σκέφτεσαι και άλλα γράφεις.... Τι να πω... Παράθεση Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Τελικά δεν έχω καταλάβει τι κατάλαβες..... Στο σχόλιο του Polis4 "Και φυσικα σκεφτομαι να στειλω στον κινεζο την ελλατωματικη ως δικια του και να του πω να μου ξαναστειλει αλλη μια. Απλα η δικια μου εγραφε 2015/03/08. Λετε να πιασει???" Απαντάς "δεν νομίζω αλλά τουλάχιστον αμα τον απειλήσεις με dispute και αρνητικά σχόλια (ευγενικά πάντα), στην καλυτερη θα σου επιστρέψει τα χρήματα. Δοκίμασέ το" Δηλαδή του απαντάς οτι δεν νομίζεις οτι θα πιάσει και του προτείνεις να τον απειλήσει με dispute και αρνητικά σχόλια......εκτός και αν άλλα σκέφτεσαι και άλλα γράφεις.... Τι να πω... Χαλαρωστε ρε παιδια δεν προκειται να του κανω κατι του κινεζου ;-) Oλα καλα. Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 επειδη εχω χαθει λιγο με της συχνοτητες 4g. ποιες υποστηριζει η international εκδοση? συγκεκριμενα στα 800mhz υποστηριζει 4G ? αλλου λενε ναι αλλου οχι,τι ισχυει στην πραξη? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorg Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Χαλαρωστε ρε παιδια δεν προκειται να του κανω κατι του κινεζου ;-) Oλα καλα. Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει θέμα Polis4. Απλά το κουβεντιάζουμε... Παράθεση Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) επειδη εχω χαθει λιγο με της συχνοτητες 4g. ποιες υποστηριζει η international εκδοση? συγκεκριμενα στα 800mhz υποστηριζει 4G ? αλλου λενε ναι αλλου οχι,τι ισχυει στην πραξη? Η International όλες..... τις συχνότητες.. Αν σκέφτεσαι αγορά από Κίνα είναι πολύ δύσκολο να βρεις ww (International) έκδοση, οι κινέζοι απλά φλασάρουν την ww rom στα κινητά τους και τα παρουσιάζουν ως WW ... Ακόμα δεν μας είπες αν έχεις τελικά wind, είναι μυστικό ? Υπάρχουν άλλες 2 συχνότητες για 4g, απλά η wind χρησιμοποιεί πολύ την 800 (20). Πριν το αγοράσεις (αν το αγοράσεις) γράψε το κατάστημα που θέλεις να το πάρεις.. Ακουστικά έχει νομίζω μόνο η ww έκδοση, επίσης σε καποιες απο τις αλλες εκδόσεις δεν δίνει και τον δυνατό φορτιστή (γρήγορο). Edited June 3, 2016 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (quick charge φορτιστη εχει μονο η 2.4 εκδοση, δεν θυμαμαι αν ειναι μονο η 64αρα, ας το δει. Παιζουν σε ολα ομως οι after market quick charge qualcomm 2 συμβατοι φορτιστες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Κύριοι καλημέρα. Επειδή το εχω δώσει το τηλέφωνο μόλις μου ήρθε η κάτωθι θήκη... (περιμένω και μια ΟΕΜ πλάτης, αν θυμάμαι καλά κόκκινη) Όποιος θέλει πμ.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160603/0a76818e3cbd425144489b4e222ee46f.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160603/22df3be28003261094780a795bb2bb25.jpg Καλή συνέχεια σε όλους σας ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Συγκρίνοντας τις συσκευές 1.8ghz 4gbt 32 ram με του αδερφού μου 2.3ghz 4gbt 32ram το δικό μου απο Κίνα εκείνου απο e shop. Διαπίστωσα ότι έχουν διαφορετικό μέγεθος ως προς το παχος. Το δικό μου είναι πιο "αδύνατο" κατα 1 με 2 χιλιοστά. Βάζοντάς τα στην ίδια θήκη και τα δυο κουμπωνουν με τη διαφορά ότι σε εμένα περισσεύει θήκη απο τα πλαϊνά ενώ το αλλο τη γεμίζει και φοράμε το ίδιο tempered glass. Για αυτο ίσως και η bumper case που πήρα δεν καθόταν καλά και το κινητό έπαιζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Συγκρίνοντας τις συσκευές 1.8ghz 4gbt 32 ram με του αδερφού μου 2.3ghz 4gbt 32ram το δικό μου απο Κίνα εκείνου απο e shop. Διαπίστωσα ότι έχουν διαφορετικό μέγεθος ως προς το παχος. Το δικό μου είναι πιο "αδύνατο" κατα 1 με 2 χιλιοστά. Βάζοντάς τα στην ίδια θήκη και τα δυο κουμπωνουν με τη διαφορά ότι σε εμένα περισσεύει θήκη απο τα πλαϊνά ενώ το αλλο τη γεμίζει και φοράμε το ίδιο tempered glass. Για αυτο ίσως και η bumper case που πήρα δεν καθόταν καλά και το κινητό έπαιζε. Για βγάλε θα καπάκια και σύγκρινε πάλι. Μήπως το ένα καπάκι είναι κατά τι πιο φουσκωτό για κάποιο λόγο; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Για βγάλε θα καπάκια και σύγκρινε πάλι. Μήπως το ένα καπάκι είναι κατά τι πιο φουσκωτό για κάποιο λόγο; Το δοκίμασα τα καπάκια κουμπωνουν και στις δύο συσκευές το ιδιο. Δεν έχει σχέση με τα καπάκια αλλά με τα πλαϊνά της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Τι θα γίνει ρε Asus θα μας βγάλει την ψυχή μέχρι να βγάλεις την 6;;; Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts