jglifas Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του Asus Zenfone 2 εδω και 6 μήνες και εδώ και 2 μέρες η συσκευή κλείνει ξαφνικά μόνο του. Τι παιζει να φταίει? Υπαρχει καποιο έμπιστο service στη θεσσαλονικη? Edited April 27, 2016 by jglifas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Η συσκευή σου ειναι ww?? Αν ναι επικοινωνισε με την Asus και θα υποβαλεις μια φορμα για να το στειλουν στην omnitech! Έρχονται στο παίρνουν απο το σπιτι στο φτιαχνουν κ στο ξαναφερνουν εμενα μ αλλαξαν πλακετα σε μια βδομαδα το εοχα στα χερια μ πάλι! Πριν το πας καθαρισε την cache μνημη Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Η συσκευή σου ειναι ww?? Αν ναι επικοινωνισε με την Asus και θα υποβαλεις μια φορμα για να το στειλουν στην omnitech! Έρχονται στο παίρνουν απο το σπιτι στο φτιαχνουν κ στο ξαναφερνουν εμενα μ αλλαξαν πλακετα σε μια βδομαδα το εοχα στα χερια μ πάλι! Πριν το πας καθαρισε την cache μνημη Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν αρκεί μόνο η επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμίσεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jglifas Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Η συσκευή σου ειναι ww?? Αν ναι επικοινωνισε με την Asus και θα υποβαλεις μια φορμα για να το στειλουν στην omnitech! Έρχονται στο παίρνουν απο το σπιτι στο φτιαχνουν κ στο ξαναφερνουν εμενα μ αλλαξαν πλακετα σε μια βδομαδα το εοχα στα χερια μ πάλι! Πριν το πας καθαρισε την cache μνημη Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι είναι ww edition το είχα πάρει απο E-shop. (χαζή ερώτηση:!::p )Πως καθαρίζω την cache μνημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampoulas Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Δηλαδή ποιες εφαρμογές να πετάξουμε ή να αδρανοποιήσουν; Ειχα γράψει κάποτε το παρακάτω και μέχρι σήμερα λειτουργώ χωρίς προβλήματα. Την μέρα την βγάζω άνετα με την μπαταρία με 3+ ώρες οθόνη την μερα Επειδή το κινητό το γουστάρω πολύ και το θέμα μνήμης (λαγκαρίσματα) με χάλαγε, είπα να ασχοληθώ λίγο παραπάνω. Βρήκα ότι για την διαχείριση της μνήμης υπάρχει αρκετή συζήτηση στο forum της Asus, ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση και έχει αναγνωριστεί σαν Ram Leakage Bug απο την Asus (λένε). Mετά από κάποιο διάβασμα και προτάσεις χρηστών, χθες το μεσημέρι έκανα τα παρακάτω: Απενεργοποίησα τα παρακάτω apps που δεν μου χρειαζόντουσαν (Τα bold ξεκίναγαν στο boot) Asus Support, My Asus, ZenCircle, ZenTalk, Do It Later, Quick Memo, Super Note, What's Next, Party Link, PC Link, Remote Link, Share Link, Easy Mode, Gallery, Backup, Kids Mode, Mirror, Weather (απεπέλεξα και τον καιρό από το Asus Cover), Google Music, Books, News, Movies, Google+. Απενεργοποίησα το Advance AppLock απο τις προτιμήσεις του launcher, ήταν μία προσθήκη του τελευταίου update η οποία κάθε τόσο πεταγόταν και μου την έσπαγε... βέβαια για να πετάγεται κάθε τόσο πάει να πει ότι τρέχει διαρκώς στο background :ninja: Κάποια παλικάρια επίσης συνιστούσαν να μην χρησιμοποιούμε το Auto Start Manager, αλλά να αφήνουμε το android να διαχειρίζεται τις εφαρμογές από μόνο του... οπότε αναρωτήθηκα γιατί να μην το απενεργοποιήσω και αυτό? :rolleyes: και το έκανα :D Επίσης έκανα uninstall το Clean Master, το Asus WebStorage και είχα βγάλει και αρκετές άλλες εφαρμογές τρίτων όταν το αγόρασα, δεν θυμάμαι ακριβώς ποιες, αλλά σίγουρα είχα βγάλει το antivirus. Μετά από μία μέρα περίπου... πάνω απ' όλα, το κινητό δεν έχει κάνει κανένα κρασάρισμα, που ήταν λίγο επίφοβο γιατί πολλές από αυτές τις εφαρμογές που απενεργοποιήθηκαν τις θεωρεί μέρος του λειτουργικού. (έλεγαν ότι η απενεργοποίηση του Auto Start Manager θα δημιουργήσει θέμα) Αποτέλεσμα με χοντρικά τα νούμερα: Έχω κερδίσει περί τα 200ΜΒ με 300ΜΒ μνήμης από το σύστημα!!!! Στο μπουτάρισμα είμαι με πάνω απο 500ΜΒ ελεύθερα (Τρέχω επιπλέον των στάνταρ του συστήματος, 2 mail accounts, gmail, viber, skype, hangouts, FB & Messanger, weather widget) και στην συνέχεια το Android κλείνει πολλά από τα στάνταρ processes που τρέχει μόνο του στο μπουτάρισμα και η μνήμη αδειάζει στα 750ΜΒ, αν κάνω boost πάω στα 900ΜΒ. Περιττό να πω ότι κάθε lag έχει εξαφανιστεί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καινουριο Update... Αν και δεν καταλαβα...σταματανε το Asus email app ? 【Version】 2.20.40.148 (MR9.18) 【Model Name】 ZenFone2 (ZE551ML) 【Release Date】 2016/04/28(It takes about one week for the system to complete the autopush, if you did not receive the updation, please go to 【Setting】->【About】->【System Update】to update manaully) 【Release Note】 1.Improve Power Save mode 2.improve system stability 3.Add CM Security app – Protect your devices from virus, malicious ads, or spyware. Use CM Security for your premium protection. 4.Remove Dr.Safety 5.Add ZenChoice - Your All-in-One app solutions platform to enrich your device's functionality. 6.Remove Asus Email after Factory Reset. You can use Gmail for relevant services. 7.Improve power consumption of SIM2 Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλά κατάλαβες, το ASUS Email τέλος, και στην Marshmellow όταν βγει δε θα υπάρχει ούτε αυτό αλλά ούτε το Messaging της ASUS για τα SMS, θα υπάρχει ο Messenger της Google στη θέση του. Επίσης και το ASUS Calendar θα αντικατασταθεί με το Google Calendar. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 (edited) Δεν το σταματάνε βρε παιδιά. Απλα οποίος κάνει Hard reset θα πρέπει να το ξανακατεβασει. Σταματάει να υπάρχει σαν default εφαρμογή email Κανονικά θα υπάρχει στο Play store και θα αναπτύσσεται. Γιαυτό η κυρά Google θα φάει προστιμαρα από την ΕΕ. Γιατί την κατηγορούν ότι "εξαναγκαζει" τους κατασκευαστες να βάζουν τις δικές τις εφαρμογές. Edited April 28, 2016 by glofiish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλά κατάλαβες, το ASUS Email τέλος, και στην Marshmellow όταν βγει δε θα υπάρχει ούτε αυτό αλλά ούτε το Messaging της ASUS για τα SMS, θα υπάρχει ο Messenger της Google στη θέση του. Επίσης και το ASUS Calendar θα αντικατασταθεί με το Google Calendar. Το messenger της google το εχει δοκιμασει κανενας για sms app; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panmats Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος του Zenfone για περίπου 7 μήνες, αγορασμένο από minideal. Αφού πραγματοποίησα με επιτυχία την αλλαγή region που περιγράφεαι στο forum και έκανα τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις, αρχικά αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα λογισμικού. Συγκεκριμένα, το τηλέφωνο έκανε τυχαίες επανεκκινήσεις, σε καθημερινή βάση. Το παραπάνω πρόβλημα λύθηκε τελικα με συνεχείς αναβαθμίσεις λογισμικού firmware και εφαρμογών asus. Τον τελευταίο καιρό μου κάνει επανεκκίνηση μόνο όταν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση firmware (!) την οποία αφού πραγματοποιήσω λύνεται το πρόβλημα μέχρι την επόμενη αναβάθμιση. Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το κινητό εκτός από την ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής και της λήψης βιντεο οι οποίες είναι μακράν από τις χειρότερες που έχω δει σε κινητό (μακράν χειρότερη από το προηγούμενο μου κινητό samsung galaxy s3). Ειδικότερα, η λήψη φωτογραφιών και βιντεο σε εσωτερικούς χώρους και σε οχι τελειες συνθήκες φωτισμού ακόμα και κατά την ημέρα είναι απλά τραγικές, με πολύ "θόρυβο", ενώ το φλας είναι τόσο δυνατό που σε τυφλώνει. Επίσης, είναι πολύ ενοχλητικό το αυτόματο ζουμάρισμα κατά την έναρξη λήψης βίντεο, το οποίο χαλάει την ποιότητα της εικόνας του βίντεο, αλλά και του ήχου αφού αναγκάζεσαι να απομακρυνθείς από το θέμα για να πάρεις σωστό πλάνο. Εχει μπορέσει κάποιος να βελτιώσει τα παραπάνω προβλήματα της καμερας; Επίσης, γνωρίζετε εάν είναι θέμα λογισμικού και έχουμε καμία ελπίδα να λυθεί με αναβάθμιση ή είνα πιθανότερο όπως πολύ φοβάμει να είναι απλά θέμα κακού hardware για το οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος του Zenfone για περίπου 7 μήνες, αγορασμένο από minideal. Αφού πραγματοποίησα με επιτυχία την αλλαγή region που περιγράφεαι στο forum και έκανα τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις, αρχικά αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα λογισμικού. Συγκεκριμένα, το τηλέφωνο έκανε τυχαίες επανεκκινήσεις, σε καθημερινή βάση. Το παραπάνω πρόβλημα λύθηκε τελικα με συνεχείς αναβαθμίσεις λογισμικού firmware και εφαρμογών asus. Τον τελευταίο καιρό μου κάνει επανεκκίνηση μόνο όταν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση firmware (!) την οποία αφού πραγματοποιήσω λύνεται το πρόβλημα μέχρι την επόμενη αναβάθμιση. Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το κινητό εκτός από την ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής και της λήψης βιντεο οι οποίες είναι μακράν από τις χειρότερες που έχω δει σε κινητό (μακράν χειρότερη από το προηγούμενο μου κινητό samsung galaxy s3). Ειδικότερα, η λήψη φωτογραφιών και βιντεο σε εσωτερικούς χώρους και σε οχι τελειες συνθήκες φωτισμού ακόμα και κατά την ημέρα είναι απλά τραγικές, με πολύ "θόρυβο", ενώ το φλας είναι τόσο δυνατό που σε τυφλώνει. Επίσης, είναι πολύ ενοχλητικό το αυτόματο ζουμάρισμα κατά την έναρξη λήψης βίντεο, το οποίο χαλάει την ποιότητα της εικόνας του βίντεο, αλλά και του ήχου αφού αναγκάζεσαι να απομακρυνθείς από το θέμα για να πάρεις σωστό πλάνο. Εχει μπορέσει κάποιος να βελτιώσει τα παραπάνω προβλήματα της καμερας; Επίσης, γνωρίζετε εάν είναι θέμα λογισμικού και έχουμε καμία ελπίδα να λυθεί με αναβάθμιση ή είνα πιθανότερο όπως πολύ φοβάμει να είναι απλά θέμα κακού hardware για το οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Στο θέμα φωτο, εγω θα σου πρότεινα να παιξεις με τις manual ρυθμισεις..για μενα το προβλημα στην κάμερα ειναι στο software και όχι στο hardware. Μεγαλο φαουλ αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Παίδες μου χάλασε το καλώδιο του φορτιστη βάσικα στραβωσες το βύσμα που μπαίνει στο κινητό.αν βάλω ένα οποιοδήποτε καλώδιο θα έχει την ίδια απόδοση ο φορτιστής η θέλει κάτι συγκεκριμένο; Εγώ παιδιά έχω σχεδόν ένα χρόνο το τηλέφωνο αγορασμενο από Ιταλία και όλα μα όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από 3-4 φορές που έκανε κάτι περίεργα η οθόνη κ επανέρχονταν μόνο ...δηλαδή θέμα 1-2 δευρερολεπτων μαυριζε η μισή οθόνη. Το μοναδικό μου παράπονο η μπαταρία που μερικές μέρες δν με βγάζει ούτε 14 ώρες..κάνω βαριά χρήση βέβαια.μακάρι να μπορούσαν να κάνουν κάτι αλλά δεν νομίζω! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Παίδες μου χάλασε το καλώδιο του φορτιστη βάσικα στραβωσες το βύσμα που μπαίνει στο κινητό.αν βάλω ένα οποιοδήποτε καλώδιο θα έχει την ίδια απόδοση ο φορτιστής η θέλει κάτι συγκεκριμένο; Εγώ παιδιά έχω σχεδόν ένα χρόνο το τηλέφωνο αγορασμενο από Ιταλία και όλα μα όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από 3-4 φορές που έκανε κάτι περίεργα η οθόνη κ επανέρχονταν μόνο ...δηλαδή θέμα 1-2 δευρερολεπτων μαυριζε η μισή οθόνη. Το μοναδικό μου παράπονο η μπαταρία που μερικές μέρες δν με βγάζει ούτε 14 ώρες..κάνω βαριά χρήση βέβαια.μακάρι να μπορούσαν να κάνουν κάτι αλλά δεν νομίζω! οποιοδηποτε καλωδιο και να χρησιμοποιησεις, κανει. επισης φροντισε να ειναι χοντρο το καλωδιο και οχι πολυ μακρυ. οσο πιο μακρυ, τοσο χανει σε αποδοση σε φορτιση και μεταφορα δεδομενων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Εχθές πέρασα τη καινούργια ενημέρωση , πολύ καλή δουλειά :wacko::wacko: Αυτοί αντι να φτιάχνουν χαλάνε ..... http://s32.postimg.org/8mkhb0a35/Screenshot_2016_04_30_09_51_31.jpg http://s32.postimg.org/6zni7yakx/Screenshot_2016_04_30_09_52_07.jpg Η πλήρης φόρτιση ολοκληρώθηκε 4 το πρωί και σήμερα στις 9 είχα αυτά τα χάλια.... Και όλα αυτά σε κατάσταση υπερεξοικονόμησης Που στέλνουμε τα παράπονα μας? Είναι απαράδεκτοι :mad: Edited April 30, 2016 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) καλημέρα σας, το πήρα απόφαση θα το κάνω root για να ξεφορτωθώ όλη την σαβούρα της google. Νομίζω ότι είναι η αιτία που μου τρώει την μπαταρία. Στο προχθεσινό update πάλι κατέβηκε κάτι της google χωρίς να έχω την δυνατότητα να το απεγκαταστήσω.. Μερικές χαζές ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω και αν έχει κάποιος χρόνο να μου απαντήσει. 1) είναι εύκολη η διαδικασία του root/unroot ? unroot θέλει σίγουρα για να περνάω τα νέα updates από ότι έχω διαβάσει. 2) Φοβάμαι μήπως σε κάποιο update ή όταν περάσουμε στην 6 μήπως τουβλοποιηθεί το κινητό μου. Υπάρχει τρόπος μετά να το συνεφέρω? @leros2004 Κάτι άσχετο. Μέσα από τις ρυθμίσεις - Λογαριασμοί -google πάνε και απενεργοποίησε τον συγχρονισμό σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές της google. Πραγματικά θα δεις μεγάλη διαφορά Edited April 30, 2016 by afrodith2 Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 καλημέρα σας, το πήρα απόφαση θα το κάνω root για να ξεφορτωθώ όλη την σαβούρα της google. Νομίζω ότι είναι η αιτία που μου τρώει την μπαταρία. Στο προχθεσινό update πάλι κατέβηκε κάτι της google χωρίς να έχω την δυνατότητα να το απεγκαταστήσω.. Μερικές χαζές ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω και αν έχει κάποιος χρόνο να μου απαντήσει. 1) είναι εύκολη η διαδικασία του root/unroot ? unroot θέλει σίγουρα για να περνάω τα νέα updates από ότι έχω διαβάσει. 2) Φοβάμαι μήπως σε κάποιο update ή όταν περάσουμε στην 6 μήπως τουβλοποιηθεί το κινητό μου. Υπάρχει τρόπος μετά να το συνεφέρω? @leros2004 Κάτι άσχετο. Μέσα από τις ρυθμίσεις - Λογαριασμοί -google πάνε και απενεργοποίησε τον συγχρονισμό σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές της google. Πραγματικά θα δεις μεγάλη διαφορά Μα εγώ δεν είχα πρόβλημα μέχρι εχθές, μετά το update απέκτησα...... Αν δεις και τις φωτο η google δεν μου έχει ρουφήξει την μπαταρία.. Είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι όλο το θέμα της κατανάλωσης οφείλεται στην Active λειτουργία των 2 sim. Πριν κάνεις ρουτ δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων..... Μήπως στρώσει η κατάσταση σου, αν και δεν το νομίζω αν έκανες κα ιεσυ το τελευταίο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Μα εγώ δεν είχα πρόβλημα μέχρι εχθές, μετά το update απέκτησα...... Αν δεις και τις φωτο η google δεν μου έχει ρουφήξει την μπαταρία.. Είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι όλο το θέμα της κατανάλωσης οφείλεται στην Active λειτουργία των 2 sim. Πριν κάνεις ρουτ δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων..... Μήπως στρώσει η κατάσταση σου, αν και δεν το νομίζω αν έκανες κα ιεσυ το τελευταίο update Με την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων θα χάσω όλες τις εφαρμογές μου? Εσύ είσαι ρουτ? Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Με την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων θα χάσω όλες τις εφαρμογές μου? Εσύ είσαι ρουτ? Δεν είμαι ρουτ, ναι θα χάσεις ολες τις εφαρμογές, αλλα με το ρουτ θα χάσεις την εγγύηση και τα OTA updates :D Μπορείς κάποιος να γράψει το λινκ της asus για να τους αρχίσω στα καντήλια ? Edited April 30, 2016 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Δεν είμαι ρουτ, ναι θα χάσεις ολες τις εφαρμογές, αλλα με το ρουτ θα χάσεις την εγγύηση και τα OTA updates :D Μπορείς κάποιος να γράψει το λινκ της asus για να τους αρχίσω στα καντήλια ? πφφφφ αυτό για την εγγύηση δεν το είχα σκεφτεί. Αν είναι το στελνω σήμερα για μια μικρή επισκευή να δω τι θα μου πουν και το ρουτάρω αμέσως μετά. Το πρόβλημα που ειχα είναι ότι ο φορτιστής κούμπωνε πολύ δύσκολα στο κινητό. Τώρα μετά από 7 μήνες έχει ξεχαρβαλώσει αρκετά. Σε σημείο που αν σηκώνεις το κινητό όρθιο το καλώδιο του φορτιστή πέφτει.. Με την ευκαιρία θα τους πω και για την μπαταρία μπας και :Ρ Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 καλημέρα σας, το πήρα απόφαση θα το κάνω root για να ξεφορτωθώ όλη την σαβούρα της google. Νομίζω ότι είναι η αιτία που μου τρώει την μπαταρία. Στο προχθεσινό update πάλι κατέβηκε κάτι της google χωρίς να έχω την δυνατότητα να το απεγκαταστήσω.. Μερικές χαζές ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω και αν έχει κάποιος χρόνο να μου απαντήσει. 1) είναι εύκολη η διαδικασία του root/unroot ? unroot θέλει σίγουρα για να περνάω τα νέα updates από ότι έχω διαβάσει. 2) Φοβάμαι μήπως σε κάποιο update ή όταν περάσουμε στην 6 μήπως τουβλοποιηθεί το κινητό μου. Υπάρχει τρόπος μετά να το συνεφέρω? @leros2004 Κάτι άσχετο. Μέσα από τις ρυθμίσεις - Λογαριασμοί -google πάνε και απενεργοποίησε τον συγχρονισμό σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές της google. Πραγματικά θα δεις μεγάλη διαφορά Ορίστε κατανάλωση μπαταριας με χθεσινοβραδυνη περασμένη cm-13 android 6.0.1 (edition 23/4) για την οποια γραφουν σχολια οτι δεν έχει θέματα και με την sim1https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160430/aa34733bbc76d3c06bcf9c2326a3e1c9.jpg Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Εχθές πέρασα τη καινούργια ενημέρωση , πολύ καλή δουλειά :wacko::wacko: Αυτοί αντι να φτιάχνουν χαλάνε ..... Η πλήρης φόρτιση ολοκληρώθηκε 4 το πρωί και σήμερα στις 9 είχα αυτά τα χάλια.... Και όλα αυτά σε κατάσταση υπερεξοικονόμησης Που στέλνουμε τα παράπονα μας? Είναι απαράδεκτοι :mad: Εχθες το απογευμα το φορτισα περιπου ως το 87% το βραδυ εκανε το update και τωρα εχω 51% με αρκετα τηλεφωνα! Δεν πιστευω οτι το χαλασαν απλα ισως δεν εκατσε καλα το update σου συμβαινει συχνα, κανε μια επαναφορα θα στρώσει λογικα. Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Εχθες το απογευμα το φορτισα περιπου ως το 87% το βραδυ εκανε το update και τωρα εχω 51% με αρκετα τηλεφωνα! Δεν πιστευω οτι το χαλασαν απλα ισως δεν εκατσε καλα το update σου συμβαινει συχνα, κανε μια επαναφορα θα στρώσει λογικα. Για εμάς τους υπόλοιπους που κάνουμε manual update πότε θα ανέβει στο σάιτ; Υπάρχει πουθενά αλλού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Εχθες το απογευμα το φορτισα περιπου ως το 87% το βραδυ εκανε το update και τωρα εχω 51% με αρκετα τηλεφωνα! Δεν πιστευω οτι το χαλασαν απλα ισως δεν εκατσε καλα το update σου συμβαινει συχνα, κανε μια επαναφορα θα στρώσει λογικα. Πάει τώρα τα μπινελίκια μου τα έγραψα.... http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=74030&page=1#pid362980 Μ'αρέσουν οι απαντήσεις.... 1) Χάλασε η μπαταρία 2) Calibrate τη μπαταρία :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Κάτι συμβαίνει με τη μπαταριά μετά το update πράγματι. Το βγάζω από το φορτιστή 4 τα ξημερώματα με 100% full και στις 8 το πρωί 85%. Τίποτε ανοιχτό, ούτε data ούτε wifi, μόνο οι 2 SIM. Είχα κάνει κ "ισχύς κ ώθηση" πριν κοιμηθώ. Μέχρι πριν το update δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με μπαταριά. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Κάτι συμβαίνει με τη μπαταριά μετά το update πράγματι. Το βγάζω από το φορτιστή 4 τα ξημερώματα με 100% full και στις 8 το πρωί 85%. Τίποτε ανοιχτό, ούτε data ούτε wifi, μόνο οι 2 SIM. Είχα κάνει κ "ισχύς κ ώθηση" πριν κοιμηθώ. Μέχρι πριν το update δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με μπαταριά. Κάνε ενα restart, εμένα μετά το restart έκανε αναβάθμιση android εφαρμογής (1 απο 1), μετά το restart σα να κόπασε η κατρακύλα... Σε μισή μέρα έφτασα στο 50% έλεος.... Τώρα ξανα φορτίζω για να δω αν όντως έστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts