afrodith2 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Και το δικό μου χωρίς root μου έβγαλε σφάλμα και δεν βρίσκει την ενημέρωση.Ίσως corrupted file?Οι υπόλοιποι έχουν ενημερώσει κανονικά? κανονικα έγινε και σε μένα χωρίς root ww- εκδοση το "ιταλικο" Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έχει κανείς την εφαρμογή chops sms???δεν δέχομαι μηνύματα εδώ και 2μερες ξαφνικά..έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Λειτουργεί κανονικά σε εμένα απλά απενεργοποίησα την αντίστοιχη της ASUS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santono Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Έκανα root με τη μεδοδο 3 εδω : http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/asus-zenfone-2-flashing-recovery-mode-t3096596 Δηλαδή με αυτή τη μέθοδο παίρνεις όλα τα updates κανονικά? Ψήνομαι να το ρουταρω απλά περίμενα πρώτα να πάω σε Android 6. Το έχει κάνει κάποιος άλλος? Γιατί κάποιος να προτιμήσει τις άλλες δύο μεθόδους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isurfer Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Σύμφωνα με τα γραφομενα, ναι, γι' αυτο την προτιμησα κι εγω. Η πρωτη προσπαθεια για ΟΤΑ απετυχε ομως, οποτε δεν ξερω.... ισως να μην "εκατσε" καλα το root (εγινε παντως γιατι το επιβεβαιωσα). Στο xda παντως που κοιταω, βλεπω αντικρουομενες αναφορες σχετικα με το συγκεκριμενο update και το root (ένας έγραψε ότι χρειάζεται unroot γιατι λεει ενα προηγουμενο update κατι "χαλασε" σχετικα με το root - τι να πω δεν ξερω). Επισης, σε αλλο thread στο xda λενε ότι πρεπει να χρησιμοποιησεις drivers από το site της ASUS για το root, και οχι αυτους που έχει στο topic (που ΙΣΧΥΕΙ στην περιπτωση μου - ο τυπος δηλαδη που τους βρηκε ???), ισως βρεθηκε τι φταιει. Δεν προλαβαινω ομως να κανω αλλες δοκιμες πριν το ΣΒΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santono Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Πάω να το κάνω και ελπίζω όλα να πάνε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 SOS SOS ρε παιδια πριν 10 λεπτα συνδεω το κινητο με τον φορτηστη!!!! και μου κανει επανεκιννηση απευθειας!!!! λεω τυχαιο θα ειναι!! το ανοιγω το ξανασυνδεω και αναβει το λαμπακι της φορτησης! αρχιζω να μιλαω με skype μετα απο 5 λεπτα μ βγαζει μυνημα οτι μενει απο μπαταρα κ σβηνει!!! ε λοιπον το εχω εδω και 10 λεπτα σβηστο με το usb στην πριζα και δεν αναβει καν το λαμπακι της φορτησης :O:O:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) SOS SOS ρε παιδια πριν 10 λεπτα συνδεω το κινητο με τον φορτηστη!!!! και μου κανει επανεκιννηση απευθειας!!!! λεω τυχαιο θα ειναι!! το ανοιγω το ξανασυνδεω και αναβει το λαμπακι της φορτησης! αρχιζω να μιλαω με skype μετα απο 5 λεπτα μ βγαζει μυνημα οτι μενει απο μπαταρα κ σβηνει!!! ε λοιπον το εχω εδω και 10 λεπτα σβηστο με το usb στην πριζα και δεν αναβει καν το λαμπακι της φορτησης :O:O:O:O:O Εξαντλήθηκε άμεσα η μπαταρία. Δεν ξέρω τι φταιει. Κοιμήθηκε η μπαταρία ίσως.. Σε εμένα το είχε κάνει γύρω στο 15% περίπου. άστο στην πρίζα και δες εαν εμφανίσει το εικονιδιο της μπαταρίας στην οθόνη, άστο να φορτίσει κανένα 20λεπτό, μετα απόσυνδεσε το και ανοιξτο. Edited January 19, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 το εχω στην πριζα και το λαμπακι της φορτησης ειναι σβηστο!!! δεν εμφανιζει τιποτα στην οθονη!! οταν παταω να ανοιξει το κινητο εμφανιζει μονο την αδεια μπαταρια στην οθονη και σβηνει μετα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 το εχω στην πριζα και το λαμπακι της φορτησης ειναι σβηστο!!! δεν εμφανιζει τιποτα στην οθονη!! οταν παταω να ανοιξει το κινητο εμφανιζει μονο την αδεια μπαταρια στην οθονη και σβηνει μετα!!! Δοκίμασε να το φορτίσεις σε άλλη πρίζα με τον ίδιο φορτιστή και USB καλώδιο. Εάν και πάλη δεν λειτουργήσει, δοκίμασε με άλλον φορτιστή και USB καλώδιο. Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 η πλακα ειναι οτι το φορτιζω με τον μαμα φορτιστη και καλωδιο παντα!!!! το δοκιμασα σε 5 διαφορετικες μπριζες....... τιποτα!!!! δοκιμασα κ σε αλους φορτηστες και σε αλλα καλωδια (απο το sony xperia) ΤΙΠΟΤΑ!!! και ψαχνω στο ιντερνετ και βλεπω οτι ειναι θεμα γενικο το κακο!!!!! http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=6000&extra=&page=1 οπως γραφουν μερικοι παμε για motherboard γ@μω της τυχη μου μεσα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 η πλακα ειναι οτι το φορτιζω με τον μαμα φορτιστη και καλωδιο παντα!!!! το δοκιμασα σε 5 διαφορετικες μπριζες....... τιποτα!!!! δοκιμασα κ σε αλους φορτηστες και σε αλλα καλωδια (απο το sony xperia) ΤΙΠΟΤΑ!!! και ψαχνω στο ιντερνετ και βλεπω οτι ειναι θεμα γενικο το κακο!!!!! http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=6000&extra=&page=1 οπως γραφουν μερικοι παμε για motherboard γ@μω της τυχη μου μεσα!!! εμένα κάνει το εξής τρελό που και που όταν το βάζω να φορτίσει, φορτίζει κανονικά αλλά όχι fast charging.. έχω δοκιμάσει να του αλλάξω πρίζα,καλώδιο αλλά τίποτα... και το πρόβλημα λύνετε όταν το κάνω ρεσταρτ Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 το εχω στην πριζα και το λαμπακι της φορτησης ειναι σβηστο!!! δεν εμφανιζει τιποτα στην οθονη!! οταν παταω να ανοιξει το κινητο εμφανιζει μονο την αδεια μπαταρια στην οθονη και σβηνει μετα!!! Επιχείρησε να το ανοίξεις αφού πρώτα το έχεις αποσυνδεσει απο τον φορτιστή usb, Και το δικό μου δεν άνοιγε όταν το είχα συνδεδεμένο με τον φορτιστή. Όταν το αποσυνδεσα άνοιξε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ASUS 00800 44142044 ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟ SERVICE https://notebook.asus.it/grc/rma/defaultt.aspx ΣΕΡΒΙΣ : omnitech Διεύθυνση Κλεισθένους 231 Γερακας Αθηνα, Ελλαδα 153 44 Τηλέφωνο 210 6619010 FAX 210 6619020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paco Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Γεια σας παιδιά! Σκέφτομαι να αγοράσω απο gearbest το ASUS ZenFone 2 (ZE551ML) 4G LTE το έχει 215 Ευρώ Είναι καλή περίπτωση?? Το μαγαζί είναι εντάξει?? Μου φαίνεται φθηνό το συγκεκριμένο τηλέφωνο....Οποιος γνωρίζει κάτι....θα μου ήταν πολύ χρήσιμο! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ASUS 00800 44142044 ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟ SERVICE https://notebook.asus.it/grc/rma/defaultt.aspx ΣΕΡΒΙΣ : omnitech Διεύθυνση Κλεισθένους 231 Γερακας Αθηνα, Ελλαδα 153 44 Τηλέφωνο 210 6619010 FAX 210 6619020 Μηπως αυτο το service point ειναι μονο για notebooks και οχι για κινητα? Ρωταω επειδη εχω ψιλομπερδευτει για το αν τελικα υπαρχει service point για τα κινητα μας εδω Ελλαδα... Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Γεια σας παιδιά! Σκέφτομαι να αγοράσω απο gearbest το ASUS ZenFone 2 (ZE551ML) 4G LTE το έχει 215 Ευρώ Είναι καλή περίπτωση?? Το μαγαζί είναι εντάξει?? Μου φαίνεται φθηνό το συγκεκριμένο τηλέφωνο....Οποιος γνωρίζει κάτι....θα μου ήταν πολύ χρήσιμο! Ευχαριστώ. Ρωτα πρώτα αν το έχουν στοκ. εγώ όταν έψαχνα για να το πάρω, αν και ελεγαν οτι εχουν στοκ, τελικά δεν το ειχαν. Στην ίδια τιμη περιπου παίζει και vickmall, minideal αν θυμαμαι καλά.227 δολάρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paco Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Απο ότι είδα στο minideal....εχει το μοντέλο αυτό.... "Original ASUS Zenfone2 Zenfone 2 ZE551ML 4G FDD LTE Quad Core 5.5 Inch IPS 1920x1080 4GB RAM 13MP 4G LTE " με τον 1.8GHz στα 199 Ευρώ... Γνωρίζει κανείς αν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εντάξει?? Θα έχει αναβάθμιση στο 6?? Γενικά μου φαίνεται φθηνό γι αυτό και ρωτάω ...αν ξέρει κάτι κάποιος....Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Απο ότι είδα στο minideal....εχει το μοντέλο αυτό.... "Original ASUS Zenfone2 Zenfone 2 ZE551ML 4G FDD LTE Quad Core 5.5 Inch IPS 1920x1080 4GB RAM 13MP 4G LTE " με τον 1.8GHz στα 199 Ευρώ... Γνωρίζει κανείς αν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εντάξει?? Θα έχει αναβάθμιση στο 6?? Γενικά μου φαίνεται φθηνό γι αυτό και ρωτάω ...αν ξέρει κάτι κάποιος....Ευχαριστώ. Μην κοιτάς την τιμή σε ευρώ. σε δολάριο πληρώνονται αυτά τα καταστήματα οποτε το σωστό ειναι να κοιτας την τιμή που εχουν στα δολάρια. Το κάθε ένα χρησιμοποιεί την δικη του ισοτιμια στο site και μετά όταν πας να πληρωσεις με paypal, τρως ηττα. Μinideal εχω παρει εγώ το δικο μου. Ειναι κανονικά το CN μοντέλο που πουλάει και το gearbest και το 90% των κινεζομαγαζων. Mην σε απασχολει το update στην 6. ολα τα μοντελα ανεξαρτητως προέλευσης, από την στιγμή που είναι ze551ml, θα πάρουν ολες τις αναβαθμισεις που θα δώσει η asus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Απο ότι είδα στο minideal....εχει το μοντέλο αυτό.... "Original ASUS Zenfone2 Zenfone 2 ZE551ML 4G FDD LTE Quad Core 5.5 Inch IPS 1920x1080 4GB RAM 13MP 4G LTE " με τον 1.8GHz στα 199 Ευρώ... Γνωρίζει κανείς αν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εντάξει?? Θα έχει αναβάθμιση στο 6?? Γενικά μου φαίνεται φθηνό γι αυτό και ρωτάω ...αν ξέρει κάτι κάποιος....Ευχαριστώ. Εγώ αυτό εχω και είμαι πολυ ευχαριστημένος. Πολυ καλο σε όλα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paco Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Οταν λες είναι αλλιώς σε δολάριο τι εννοείς?? Αφου γίνεται ισοτιμία σε Ευρώ....δηλ. στο Paypal πόσο θα πληρώσω περίπου στο ποσό αυτό??(220$) Σκέφτομαι να το αγοράσω αύριο η μεθαύριο.. Να τους πω να το κάνουν ROOT?? Δεν γνωρίζω και θα ήθελα την συμβουλή σας....Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Μηπως αυτο το service point ειναι μονο για notebooks και οχι για κινητα? Ρωταω επειδη εχω ψιλομπερδευτει για το αν τελικα υπαρχει service point για τα κινητα μας εδω Ελλαδα... Μιλησα με την asus εκει στο τηλεφωνικο κεντρο! και μου ειπαν οτι εκει κανουν και τα κινητα! μιλησα και με την εταιρια και μου ειπαν οτι τα φτιαχνουν! τωρα ειδωμεν αυριο θα το παραλαβουν στην OMNITEK!!! για οτι νεοτερο θα γραφω εδω για να λυνονται αποριες και να ειναι πιο ευκολο για τους υπολοιπους...... αχριαστο να ειναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Μιλησα με την asus εκει στο τηλεφωνικο κεντρο! και μου ειπαν οτι εκει κανουν και τα κινητα! μιλησα και με την εταιρια και μου ειπαν οτι τα φτιαχνουν! τωρα ειδωμεν αυριο θα το παραλαβουν στην OMNITEK!!! για οτι νεοτερο θα γραφω εδω για να λυνονται αποριες και να ειναι πιο ευκολο για τους υπολοιπους...... αχριαστο να ειναι!! κρίμα δεν το ήξερα .. μου έσπασε η οθόνη και περίμενα καμιά 15αριά μέρες να έρθει η καινούργια για να την αλλάξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paco Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι σχετικά με την κάμερα που λένε πολλά άτομα οτι έχει πρόβλημα....γενικά δεν είναι ικανοποιημένοι...αυτό μήπως έχει λυθεί με κάποια αναβάθμιση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έχει κανείς την εφαρμογή chops sms???δεν δέχομαι μηνύματα εδώ και 2μερες ξαφνικά..έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Και εμένα μου το έκανε έβαλα και τη στοκ ναι ανάλογα ποια είχα default μου ερχόταν η οχι... Μετα διαπίστωσα ότι είναι απενεργοποιημενη η εκκίνηση του από το auto start manager το άλλαξα και από τότε όλα καλά... Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι σχετικά με την κάμερα που λένε πολλά άτομα οτι έχει πρόβλημα....γενικά δεν είναι ικανοποιημένοι...αυτό μήπως έχει λυθεί με κάποια αναβάθμιση??? Η καμερα βγάζει μια χαρά φωτογραφιες. Το μόνο πρόβλημα της είναι οτι το βραδυ με απολυτο σκοτάδι βγάζει out of focus φωτογραφιες το οποιο λινεται αν κανεις πολλαπλο tap στην οθονη για να εστιασει πρώτα πριν τραβηξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts