leros2004 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Ερώτηση 1: Η στόκ εφαρμογή για τα sms υπάρχει κάπου ρύθμιση να στέλνει 160 χαρακτήρες ελληνικούς ? Ερώτηση 2: Προσπαθω να ρυθμίσω τη λειτουργία μην ενοχλείται.... Δεν μπορώ να καταλα΄βω πως γινεται να ακούγεται το ξυπνητήρι.....Αν ορίσω για παράδειγμα να μπει σε κατάσταση μην ενοχλείται απο τις 1 έως τις 10 το πρωί πάω καθυστερημένος στη δουλειά (εδω και 3 μερες) γιατι το ξυπνητήρι δεν ακούγεται .... Αν κάνω χειροκίνητα τη μετάβαση στη κατάσταση μην ενοχλείται το ξυπνητήρι χτυπάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 http://m.gsmarena.com/the_big_android_60_marshmallow_update_list-news-14514.php Na και τα καλα νέα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Με την αναβάθμιση της κάμερας είδατε καμια αισθητη διαφορά? Νομίζω ότι έγινε λίγο καλύτερη αλλά ελάχιστα πιο αργή στο σκοτάδι. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλημερα παιδια εχω βρει αυτο που μαλλον παιζει για Ελλαδα αν μπορει να βρει κανεις πιο φθηνα ας μου πει ειναι το 64ρι 4G : FDD-LTE: 2100MHz(1)/1900MHz(2)/1800MHz(3)/1700MHz AWS(4)/850MHz(5)/2600MHz(7)/900MHz(8)/800MHz(20) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 φυσικα αναφερεσαι στην εκδοση των 2,3Ghz.. δεν νομιζω η 1,8Ghz να βγαζει τοσο...... όπως το είπες στον 2.3Ghz ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://m.gsmarena.com/the_big_android_60_marshmallow_update_list-news-14514.php Na και τα καλα νέα..... Καλά νέα είναι. Tο zenfone 2 ξέραμε έτσι και αλλιώς ότι θα έπαιρνε αφού είναι το flagship της Asus. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 όπως το είπες στον 2.3Ghz ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά νέα είναι. Tο zenfone 2 ξέραμε έτσι και αλλιώς ότι θα έπαιρνε αφού είναι το flagship της Asus. Εγω εχω ενα φόβο μην βγαλει κανενα αλλο και δωσει M μονο σε κανα deluxe η νεοτερα μοντέλα απο τα αρχικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Εγω εχω ενα φόβο μην βγαλει κανενα αλλο και δωσει M μονο σε κανα deluxe η νεοτερα μοντέλα απο τα αρχικα! To delux έχει το ίδιο hardware είναι μ@@@@α να μην δώσει το 6άρι σε όλους. Θα απογοητεύσει πολύ κόσμο οπότε διέγραψε τον φόβο σου. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Εγω εχω ενα φόβο μην βγαλει κανενα αλλο και δωσει M μονο σε κανα deluxe η νεοτερα μοντέλα απο τα αρχικα! δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσει M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=261910938307&alt=web Specifications: Color: white Input: 100V-240V AC. 50/60Hz, 300mA Output: 5.0V--2.1A OFF Load: ≤0.5W Plug: EU plug Charger size: Approx. 7.6 * 5.5 * 3cm / 3 * 2.2 * 1.2in Charger weight: Approx. 75g / 2.6oz Να το παρω? Εχω χάσει την μπαλα με τους φορτηστες κ τα πολυπριζα Edited November 11, 2015 by tsakozzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=261910938307&alt=web Specifications: Color: white Input: 100V-240V AC. 50/60Hz, 300mA Output: 5.0V--2.1A OFF Load: ≤0.5W Plug: EU plug Charger size: Approx. 7.6 * 5.5 * 3cm / 3 * 2.2 * 1.2in Charger weight: Approx. 75g / 2.6oz Να το παρω? Εχω χάσει την μπαλα με τους φορτηστες κ τα πολυπριζα Το εννοείς "έχεις χάσει τη μπάλα " ; Αν οι συσκευές που θα φορτιζεις είναι εκεί κοντά σε ρεύμα (προς τα πάνω) , τότε το παίρνεις άφοβα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Το εννοείς "έχεις χάσει τη μπάλα " ; Αν οι συσκευές που θα φορτιζεις είναι εκεί κοντά σε ρεύμα (προς τα πάνω) , τότε το παίρνεις άφοβα To zenfone, το ιpad , roloi, και μια κενή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 To zenfone, το ιpad , roloi, και μια κενή! για το zenfone είναι εντάξει για το ipad είναι εντάξει για το ρολοι ίσως έιναι μεγάλο το amperage για την κενή είναι εντάξει:) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opel007 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 2,1 ειναι και οι 4 μαζι (2400 λεει μαξ) η καθε μια που θα δουλευει μονη της αν βαλεις μια συσκευη δεν λεει ποσο ειναι.. Γιατι το εχω πετυχει κ αλλου αλλα δεν λενε με μια συσκευη ποσο ειναι ..συνολο λενε τα περισσοτερα. αν βαλεις μια συσκευη μπορει να ειναι 1 - 1,1 μαξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά μετά απο συμβίωση 6 μηνών με τη συσκευή 1.8 ghz 4gbt, ένα έχω να πω κάτι πρέπει να γίνει με την μπαταρία. Πλέον 24ωρο δεν βγαίνει. Κάτι πρέπει να γίνει και μη μου πει κανεις για εφαρμογές τις έχω αποκλείσει τις περισσότερες. Για τέτοια συσκευή η μπαταρία είναι απαράδεκτη και διστυχως δε βγαίνει. Ελπίζω το χάλι να διορθωθεί σε καμιά αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Screen on time μπορούμε να έχουμε ρε παιδιά, να γίνει ένα τεστ μεταξύ μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά μετά απο συμβίωση 6 μηνών με τη συσκευή 1.8 ghz 4gbt, ένα έχω να πω κάτι πρέπει να γίνει με την μπαταρία. Πλέον 24ωρο δεν βγαίνει. Κάτι πρέπει να γίνει και μη μου πει κανεις για εφαρμογές τις έχω αποκλείσει τις περισσότερες. Για τέτοια συσκευή η μπαταρία είναι απαράδεκτη και διστυχως δε βγαίνει. Ελπίζω το χάλι να διορθωθεί σε καμιά αναβάθμιση. how to exchange Asus zenfone battery Asus ZE550ML BATTERY ATL POLY/C11P1424 πανευκολα την αλλαζεις σε περιπτωση που απο τις πολλες φορτισεις χασει την αρχικη της ισχυ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά μετά απο συμβίωση 6 μηνών με τη συσκευή 1.8 ghz 4gbt, ένα έχω να πω κάτι πρέπει να γίνει με την μπαταρία. Πλέον 24ωρο δεν βγαίνει. Κάτι πρέπει να γίνει και μη μου πει κανεις για εφαρμογές τις έχω αποκλείσει τις περισσότερες. Για τέτοια συσκευή η μπαταρία είναι απαράδεκτη και διστυχως δε βγαίνει. Ελπίζω το χάλι να διορθωθεί σε καμιά αναβάθμιση. Δυστυχως, ειναι θεμα χειρισμου. Δηλ. στα στατιστικα χρησης, τι δειχνει οτι σου τρωει την μπαταρια, για γινε πιο συγκεκριμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω το κινητό από εδώ http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_170575.html Κυκλοφορεί αυτή η έκδοση κάπου αλλού φθηνοτερα;(παντα σε αξιοπιστο καταστημα βεβαια) επίσης, σε ευρωπαϊκή αγορά τι παιζει; σε τι τιμη μπορώ να το βρω και που; η διαφορά είναι ότι εχει και την 800αρα μπαντα ή μπορουμε να την ξεκλειδωσουμε και στο κινέζικο μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opel007 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω το κινητό από εδώ http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_170575.html Κυκλοφορεί αυτή η έκδοση κάπου αλλού φθηνοτερα;(παντα σε αξιοπιστο καταστημα βεβαια) επίσης, σε ευρωπαϊκή αγορά τι παιζει; σε τι τιμη μπορώ να το βρω και που; η διαφορά είναι ότι εχει και την 800αρα μπαντα ή μπορουμε να την ξεκλειδωσουμε και στο κινέζικο μοντέλο; http://www.e-shop.gr/kinito-asus-zenfone-2-ze551ml-32gb-4gb-ram-z3580-dual-sim-red-p-TEL.008679 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 http://www.e-shop.gr/kinito-asus-zenfone-2-ze551ml-32gb-4gb-ram-z3580-dual-sim-red-p-TEL.008679 δλδ σε τετοιες τιμες θα το βρω μονο ευρώπη; να μην κάνω καν τον κοπο να ψάξω; μιλαμε για την εκδοση με τον 1,8ghz επεξεργαστή. όχι την "μεγαλη". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παρε το μεγαλο γιατι το μικρο πιστεύω οτι δεν ειναι και value for money ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και για οσους λεγε για την μπαταρια..... Ρ παιδια εγω το ξεφτυλιζω το κινητο κ μολις βρησκω μπριζα το φορτηζω! Τι το πηρατε το κινητο για να το λυπαστε? ΡΕ ΞΕΖΟΥΜΙΣΤΕΤΟ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opel007 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 πρεπει να ειναι κατι του λογισμικου που τραβαει τοσο μπαταρια γιατι και σε αυτο που εχω το xperia M2 με την 4,4 εκδοση ημουν καλα (σχετικα παντα) με το που εβαλα την 5,1 ομως κατευθειαν ειδα την διαφορα..επειδη το λειτουργω το κινητο (το ιδιο με πριν) μερα δεν βγαζω με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Δυστυχως, ειναι θεμα χειρισμου. Δηλ. στα στατιστικα χρησης, τι δειχνει οτι σου τρωει την μπαταρια, για γινε πιο συγκεκριμενος. Για να σου απαντήσω λειτουργικό σύστημα android 65% και το επόμενο μεγαλύτερο οθόνη 5%. Δε νομίζω να είναι θέμα χειρισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Για να σου απαντήσω λειτουργικό σύστημα android 65% και το επόμενο μεγαλύτερο οθόνη 5%. Δε νομίζω να είναι θέμα χειρισμού. OK φιλε, οντως δεν βοηθαει αυτη η απαντηση. Απλα μου κανει εντυπωση που το λενε πολλοι αλλα δεν βλεπω τετοιο προβλημα. Για δες μηπως καποια εφαρμογη στατιστικων μπαταριας δωσει περισσοτερα στοιχεια, υπαρχουν αρκετες. Ισως καποιος αλλος εχει καποια καλυτερη ιδεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 how to exchange Asus zenfone battery Asus ZE550ML BATTERY ATL POLY/C11P1424 πανευκολα την αλλαζεις σε περιπτωση που απο τις πολλες φορτισεις χασει την αρχικη της ισχυ ;) Μεγαλύτερη υπάρχει ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts