DManolo Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Σωστά αλλά φορτιστή αυτοκινήτου με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν βρήκα. Υπάρχει άραγε; Γρήγορη φόρτιση γίνετε μόνο με τον original φορτιστή και καλώδιο πόσο μάλλον με έναν φορτιστή άγνωστο για το αμάξι! αγόρασε έναν με 2Α μπας και φορτίσει λίγο γιατί και εγώ έχω έναν με 1Α και δύσκολα φορτίζει.Δεν ξέρω αν η Asus έχει βγάλει φορτιστή κατάλληλο για το τηλέφωνο μας για το αμάξι δεν το έψαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Γρήγορη φόρτιση γίνετε μόνο με τον original φορτιστή και καλώδιο πόσο μάλλον με έναν φορτιστή άγνωστο για το αμάξι! αγόρασε έναν με 2Α μπας και φορτίσει λίγο γιατί και εγώ έχω έναν με 1Α και δύσκολα φορτίζει.Δεν ξέρω αν η Asus έχει βγάλει φορτιστή κατάλληλο για το τηλέφωνο μας για το αμάξι δεν το έψαξα. http://www.e-shop.gr/asus-zenfone-10w-car-charger-black-p-TEL.024624 2.1A Edited October 23, 2015 by varitimos84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Σωστά αλλά φορτιστή αυτοκινήτου με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν βρήκα. Υπάρχει άραγε; Στο εμπόριο υπάρχουν φορτιστές αυτοκίνητου με αυτά τα χαρακτηριστικά π.χ. εδώ και εδω. Λογικά θα κάνουν ταχεία φόρτιση, άλλα δεν μπορώ να σου το επιβεβαιώσω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει! Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 http://www.gearbest.com/samsung-cables-adapters/pp_232638.html Πόσο αυθεντικό να είναι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) http://www.e-shop.gr/asus-zenfone-10w-car-charger-black-p-TEL.024624 2.1A Καλημέρα σε όλους! Α ωραίο δείχνει αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς κάνει δουλειά; Edited October 24, 2015 by DManolo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvita Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Στο εμπόριο υπάρχουν φορτιστές αυτοκίνητου με αυτά τα χαρακτηριστικά π.χ. εδώ και εδω. Λογικά θα κάνουν ταχεία φόρτιση, άλλα δεν μπορώ να σου το επιβεβαιώσω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει! Εγώ αγόρασα αυτόν εδώ και κάνει ταχεία φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους! Α ωραίο δείχνει αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς κάνει δουλειά; αν πιστευεις οτι δεν αξιζει η αγορα ενος αξεσουαρ μιας αξιοπιστης εταιριας, αλλα αξιζει ενος no-name.. τοτε παρε το No-name (η aukey που προτινει ο φιλος ειναι καλη εταιρια παρεπτιπτοντως) σε οσους ενδεχομενος χαλασουν η σπασουν μερη της συσκευης authentic asus parts Edited October 24, 2015 by varitimos84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Ρε παιδιά το θεμα τελικά που η οθόνη κάτω απο τα πληκρα αφής δεν εφαρμόζει τέλεια με το πλαστικό έιναι γενικό φαινόμενο; Προεξέχει έστω και ελάχιστα στο κέντρο. Αν ναι τότεειναι ενα θεμα όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής. Edited October 24, 2015 by glofiish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδια και εγω ευτυχισμένος κάτοχος της συσκευής εδω και 2 βδομάδες. Με την τελευταία αναβάθμιση έχει βελτιωθεί και η μπαταρία και έιμαι κομπλέ! Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ρε παιδιά το θεμα τελικά που η οθόνη κάτω απο τα πληκρα αφής δεν εφαρμόζει τέλεια με το πλαστικό έιναι γενικό φαινόμενο; Προεξέχει έστω και ελάχιστα στο κέντρο. Αν ναι τότεειναι ενα θεμα όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής. Εμένα εφαρμόζει ακριβώς σε όλη την επιφάνεια. Ταχυφορτιστες χρησιμοποιείτε; και αν ναι ποιους; τελικά ο στοκ αργεί πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) μολις το παρηγγειλα... δεν αντισταθηκα... απο vickmall.. με nillkin tempered glass & δωρο silicone case + screen film 237$ Edited October 24, 2015 by varitimos84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Απορια, τωρα που έβαλα την WW έκδοση (ήταν CUCC) και μπορεί να ψάξει για ενημέρωσεις, οι ενημερωσεις θα ειναι για την WW ή για CUCC? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efialtis1971 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ρε παιδιά το θεμα τελικά που η οθόνη κάτω απο τα πληκρα αφής δεν εφαρμόζει τέλεια με το πλαστικό έιναι γενικό φαινόμενο; Προεξέχει έστω και ελάχιστα στο κέντρο. Αν ναι τότεειναι ενα θεμα όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής. και το δικο μου φιλε εχει μια απειροελαχιστη διαφορα (σχεδον τιποτε) το πηρα απο eshop.gr. δεν ειναι τιποτε.το τηλ. ειναι πυραυλος κατα τα αλλα και αγορασα και μια θηκη amzer warrior και ειμαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 είναι δυνατον τετοια τιμη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 είναι δυνατον τετοια τιμη!!!! Ειναι με τα 2gb ram Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Γρήγορη φόρτιση γίνετε μόνο με τον original φορτιστή και καλώδιο πόσο μάλλον με έναν φορτιστή άγνωστο για το αμάξι! αγόρασε έναν με 2Α μπας και φορτίσει λίγο γιατί και εγώ έχω έναν με 1Α και δύσκολα φορτίζει.Δεν ξέρω αν η Asus έχει βγάλει φορτιστή κατάλληλο για το τηλέφωνο μας για το αμάξι δεν το έψαξα. Το καλώδιο δεν παίζει ρόλο. Εγω δεν χρησιμοποιώ το γνήσιο καλώδιο Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ειναι με τα 2gb ram εστω και 206 γιουρο είναι τζαμπα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Λεω να χτυπησω αυτον τον ταχυφορτιστη.Μηπως τον εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Λεω να χτυπησω αυτον τον ταχυφορτιστη.Μηπως τον εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις; http://m.ebay.com/itm/Qualcomm-Certified-Aukey-Quick-Charge-2-0-18W-USB-Turbo-Wall-Charger-Fast-Char-/171975427925?nav=SEARCH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Αγορασμένο από φίλο από την ΚΙΝΑ σε ταξίδι. Έχει ελληνικά, φοράει την έκδοση cn-2.20.40.102-20150930 (στο site της asus δίνει ως τελευταία την Version CUCC_2.20.40.102 ) και δεν έχει playstore. Διάβασα στα πρώτα post ότι η κυβέρνηση της κίνας απαγορεύει το playstore στα κινητά της. Πριν αρχίσουμε το σκάλισμα τι προτείνετε? Εδώ http://forum.xda-developer...t3088565/page2 αναφέρουν λύσεις για playstore . ή φλασάρασμα νέας rom σύμφωνα με τις οδηγίες της σελίδας 53? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorg Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Βρε παιδιά μπορεί να μου πεί κάποιος πώς μπορούμε να αγοράσουμε από ebay με τα capital control ?? Παράθεση Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Λεω να χτυπησω αυτον τον ταχυφορτιστη.Μηπως τον εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις; http://m.ebay.com/itm/Qualcomm-Certified-Aukey-Quick-Charge-2-0-18W-USB-Turbo-Wall-Charger-Fast-Char-/171975427925?nav=SEARCH Τον έχω εγώ και είναι πολύ καλός ταχυφορτιστής. Η Aukey είναι πολύ αξιόπιστη εταιρεία. Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Τον έχω εγώ και είναι πολύ καλός ταχυφορτιστής. Η Aukey είναι πολύ αξιόπιστη εταιρεία. ωραια!!σε ποση ωρα φορτιζει το κινητο; πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο το fast charge mode; Edited October 24, 2015 by jimmys121979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 ωραια!!σε ποση ωρα φορτιζει το κινητο; πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο το fast charge mode; Γίνεται αυτόματα με συμβατό φορτιστή όπως είναι ο Aukey. Σύμβολο + στη φόρτιση. Η φόρτιση κρατάει 2 ώρες περίπου με το τηλέφωνο κλειστό. Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Γίνεται αυτόματα με συμβατό φορτιστή όπως είναι ο Aukey. Σύμβολο + στη φόρτιση. Η φόρτιση κρατάει 2 ώρες περίπου με το τηλέφωνο κλειστό. oκ ρωταω γτ εχω βαλει την cyanogen.2 ωρες απο τι ποσοστο ομως;και απο οτι διαβαζω δεν ειναι αναγκη να ειναι κλειστο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts