Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά καλησπέρα θυμάμαι πριν αρκετό καιρό ότι στο mnideal περνούσανε firmware WW στην cn version αλλά μετά το κόψανε δεν ξέρω γιατί

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ανεβηκε το νεο update και στο επισημο της asus σημερα (για οσους εχουν πειραξει το cn τους), εγκατασταθηκε κανονικα.

device image γραφει SKU=ww

Η συσκευή προφανώς είναι CN region, αλλά η εγκατάσταση WW firmware έγινε από αρχείο .img και όχι με την μέθοδο του (ADB Fastboot Tool). Στο προηγούμενο post μου, αναφέρω να ακολουθήσεις όλλα τα βήματα του οδηγού εδώ. Όλλα εννοώ και το βήμα: Μετατροπής της έκδοσης Region.

Αφου λεει οτι το κουτι γραφει ww, το adb δειχνει ww, το εχει παρει απο το eshop, τοτε ειναι ww.

Κανονικα θα επρεπε να κανει update αυτοματα ή με ελεγχο νεας εκδοσης χωρις αλλα πειραγματα.

Πιθανολογω οτι κατι χαλασες με το root που δεν σου πετυχε.

Μπορεις να δοκιμασεις unroot με την ιδια μεθοδο?

Πες εδω ποια μεθοδο ή τι ακριβως εκανες για το root, για να βοηθησουν οι υπολοιποι.

Edited by nek4d

Πιθανολογω οτι κατι χαλασες με το root που δεν σου πετυχε.

Μπορεις να δοκιμασεις unroot με την ιδια μεθοδο?

Πες εδω ποια μεθοδο ή τι ακριβως εκανες για το root, για να βοηθησουν οι υπολοιποι.

Ότι και αν "πειραχτικέ" με το root, κάνοντας επανεγκατάσταση των αρχείων .img (recovery, boot, droidboot) και Firmware. Θα επανέλθει!

Edited by kapoios0
Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret!

Καλησπέρα σε όλους.

Έχοντας διαβάσει αρκετά προηγούμενα posts κατέληξα στην παραγγελία του ZF2 από το eshop.gr

http://www.e-shop.gr/kinito-asus-zenfone-2-ze551ml-32gb-4gb-ram-z3580-dual-sim-black-p-TEL.008680

Ακόμα το περιμένω να παραλάβω (από 21/09 έχει πάει για σήμερα 23/09 η παραλαβή) *edit <- μόλις έγινε άμεσα διαθέσιμο.

Μου λύθηκαν όλες οι απορίες (π.χ. CN VS TW VS WW versions)-άρα αναμένω να παραλάβω WW version, εκτός από μία.

Ποιόν φορτιστή έχει η συσκεασία;

Τον απλό στα 5 volt

ή

τον Fast Charger στα 9 volt ;

Edited by Heremod

Ότι και αν "πειραχτικέ" με το root, κάνοντας επανεγκατάσταση των αρχείων .img (recovery, boot, droidboot) και Firmware. Θα επανέλθει!

Ναι. Απο περιεργεια, θα επανελθει σαν εμας με το cn που κανουμε ww update χειροκινητα 'η σαν τους κατοχους ww που κανουν update αυτοματα? (Γι'αυτο προτεινα unroot πρωτα).

Οταν το κανεις corsair, let us know.

το κινητό το έκανα ρουτ οπως ακριβως γραφει στη σελιδα 65 και εγραψε οτι το ρουτ πέτυχε.

εκανε επανεκκινησει και κώλυσε μετα που δείχνει το λογότυπό της ιντελ εκεί που δείχνει οτι φορτώνει.

Ολα τα update εχουν γινει αυτοματα.

Τα 3 αρχεια .img δε μπορω να τα κατεβασω απο το λινκ που παραθετεις.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχοντας διαβάσει αρκετά προηγούμενα posts κατέληξα στην παραγγελία του ZF2 από το eshop.gr

http://www.e-shop.gr/kinito-asus-zenfone-2-ze551ml-32gb-4gb-ram-z3580-dual-sim-black-p-TEL.008680

Ακόμα το περιμένω να παραλάβω (από 21/09 έχει πάει για σήμερα 23/09 η παραλαβή) *edit <- μόλις έγινε άμεσα διαθέσιμο.

Μου λύθηκαν όλες οι απορίες (π.χ. CN VS TW VS WW versions)-άρα αναμένω να παραλάβω WW version, εκτός από μία.

Τον απλό στα 5 volt

ή

OK. Μόλις παρέλαβα από eshop.

Είναι το WW με τον 18W BoostMaster φορτιστή.

Καλησπέρα σε όλους.

Τον απλό στα 5 volt

ή

Με ένα άλλο καλώδιο φορτίζει αργά ! Με το δικό του θα φορτίζει πάντα γρήγορα.

το κινητό το έκανα ρουτ οπως ακριβως γραφει στη σελιδα 65 και εγραψε οτι το ρουτ πέτυχε.

εκανε επανεκκινησει και κώλυσε μετα που δείχνει το λογότυπό της ιντελ εκεί που δείχνει οτι φορτώνει.

Ολα τα update εχουν γινει αυτοματα.

Τα 3 αρχεια .img δε μπορω να τα κατεβασω απο το λινκ που παραθετεις.

Δοκίμασε να κατεβάσεις τα αρχεία .img με διαφορετικό Browser από αυτόν που χρησιμοποιείς. Έχω ελέγξει τα λινκ με Mozilla Firefox και λειτουργούν κανονικά! Διαφορετικά μπορείς να κατεβάσεις τα αρχεία .img της έκδοσης: ZenFone 2 - Z00A 2.20.40.97 από εδώ.

Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret!

Δοκίμασε να κατεβάσεις τα αρχεία .img με διαφορετικό Browser από αυτόν που χρησιμοποιείς. Έχω ελέγξει τα λινκ με Mozilla Firefox και λειτουργούν κανονικά! Διαφορετικά μπορείς να κατεβάσεις τα αρχεία .img της έκδοσης: ZenFone 2 - Z00A 2.20.40.97 από εδώ.

κατεβασα τα αρχεια ολα καλα.

οταν γραφω την εντολη adb sideload asus-user.zip μου βγαζει μυνημα

error: protocol fault <no status>

Χτυπά πρώτα adb devices να δούμε τι λέει και μετά adb sideload (filename) εφόσον έχεις πάει Recovery>Apply Update from ADB .

Χτυπά πρώτα adb devices να δούμε τι λέει και μετά adb sideload (filename) εφόσον έχεις πάει Recovery>Apply Update from ADB .

οταν γραψω adb devices γραφει 0123456789ABCDEF sideload

μετα δινω την εντολη adb sideload filename-user.zip και μου γραφει το παρακατω

Edited by corsair

Γεια σας,μηπως ξερετε αν το zenfone 2 θα αναβαθμιστει σε android 6;

Γεια σας,μηπως ξερετε αν το zenfone 2 θα αναβαθμιστει σε android 6;

έχουμε ακόμα το 5. Δεν έχουμε πάρει την 5.1

Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό αν θα πάρει την 6 ή όχι.

Θεωρώ όμως ότι επειδή η ASUS δίνει πολλη σημασία στα κινητά της και το κινητό έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, θα μας την δώσει την 6 :)

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

έχουμε ακόμα το 5. Δεν έχουμε πάρει την 5.1

Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό αν θα πάρει την 6 ή όχι.

Θεωρώ όμως ότι επειδή η ASUS δίνει πολλη σημασία στα κινητά της και το κινητό έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, θα μας την δώσει την 6 :)

δε νομίζω να μην την δώσει

δε θα "σκοτώσει" τόσο εύκολα την συσκευή (την έχει σκοτώσει μόνο επειδή έχει βγάλει 4-5 με το ίδιο όνομα :) )

Δοκίμασε την εγκατάσταση του Firmware με την πιο πρόσφατη έκδοση του ADB Fastboot Tool.

Κατέβασε και εγκατέστησε την έκδοση 1.3.1 από εδώ. Εφόσον πρώτα έχεις διαγράψει τον παλιό φάκελο adb από το σκληρό δίσκο C.

Κατά την εγκατάσταση τίκαρε το κουτάκι για δημιουργία συντόμευσης στην επιφάνεια εργασίας, και άλλαξε τη διαδρομή εγκατάστασης του προγράμματος από C:\Program Files\Minimal ADB and Fastboot σε C:\adb (για λόγους διευκόλυνσης).

Το ADB Fastboot Tool τρέχει από την συντόμευση που δημιουργήθηκε στην επιφάνια εργασίας και ακλουθείς τα βήματα του οδηγού εδώ, με εξαίρεση την δημιουργία του φακέλου adb στον C:\ γιατί έχει ήδη δημιουργηθεί κατά την εγκατάσταση του ADB Fastboot Tool.

Edited by kapoios0

Παντος με το τελευταίο update υπάρχουν καποιες καθυστέρησεις στν σύνδεση μεχρι να πιασει wifi και σήμα 4g!!! Το πρωι έφαγε ενα κόλλημα κ δεν επιανε δεδονενα μεχρι π εγινε επανεκκίνηση!

Δοκίμασε την εγκατάσταση του Firmware με την πιο πρόσφατη έκδοση του ADB Fastboot Tool.

Κατέβασε και εγκατέστησε την έκδοση 1.3.1 από εδώ. Εφόσον πρώτα έχεις διαγράψει τον παλιό φάκελο adb από το σκληρό δίσκο C.

Κατά την εγκατάσταση τίκαρε το κουτάκι για δημιουργία συντόμευσης στην επιφάνεια εργασίας, και άλλαξε τη διαδρομή εγκατάστασης του προγράμματος από C:\Program Files\Minimal ADB and Fastboot σε C:\adb (για λόγους διευκόλυνσης).

Το ADB Fastboot Tool τρέχει από την συντόμευση που δημιουργήθηκε στην επιφάνια εργασίας και ακλουθείς τα βήματα του οδηγού εδώ, με εξαίρεση την δημιουργία του φακέλου adb στον C:\ γιατί έχει ήδη δημιουργηθεί κατά την εγκατάσταση του ADB Fastboot Tool.

τέλος καλό όλα καλά :)

αυτο ακριβώς έκανα και ολα πήγαν ρολόι.

Ευχαριστώ ολα τα παιδια για την βοήθειά τους.

2g sημαίνει ότι δεν έχεις καθόλου ιντερνετ. Μόνο τηλέφωνα και sms.

Στο Zenfone 2 στην sim 1 έχεις και data αλλά στην sim 2 ΜΟΝΟ για τηλέφωνα και sms

Αυτο ακριβώς λέω...!

Ότι εχω ίντερνετ και στην 2η SIM, όπου εχω την wind κάρτα....!!!

Αυτο με παραξενεύει.

Εκτός και η Asus τα δίνει όλα......!!!

Mobile: XIAOMI REDMI PRO

Αυτο ακριβώς λέω...!

Αυτο με παραξενεύει.

Μήπως εχεις το wifi ανοιχτό γιατι αυτο π λες δεν παιζει! Εμενα δεν το κανει παντος

Αυτο ακριβώς λέω...!

Αυτο με παραξενεύει.

μεχρι GPRS αφού έχει μόνο 2g

Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι και εγώ να πάρω το κινητό γιατί μου φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά του!!! Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος για το ποιες διαφορές μπορεί να έχει ένα το οποίο θα προμηθευτώ απο κινέζικο κατάστημα με ένα από Ελληνικό κατάστημα???(πέρα απο την διαφορά 1,8 με 2,3 του επεξεργαστή)

Μπορώ να βάλω σε λειτουργία πτήσης 1 από τα 2 δίκτυα; Ας πούμε την sim2.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Όποιος προτιμάει οδηγούς μετατροπής/φλασαρίσματος στην Αγγλική γλώσσα, εδώ υπάρχει ένας πολύ απλός και σύντομος. Ότι πρέπει για αρχάριους (και όχι μόνο): http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=12528

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

οταν γραψω adb devices γραφει 0123456789ABCDEF sideload

μετα δινω την εντολη adb sideload filename-user.zip και μου γραφει το παρακατω

error: protocol fault <no status>[/

πατας adb sideload και μετα με το ποντικι βαζεις διπλα τον zip φακελο kai enter. δεν γραφεις εσυ filename-user.zip

ακυρο απαντηθηκε..:wacko::wacko:

Edited by jimmys121979

• The title was changed to Asus Zenfone 2