DManolo Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Παιδια κανα μαγαζι που να μπορουν να μου το κανουν update γνωριζετε?O υπολογιστής δεν αναγνωρίζει τον τύπο του τηλεφώνου στο παράθυρο γραμμής εντολών οταν πληκτρολογω "adb devices".Δυο μερες το προσπαθω,δεν την παλευω αλλο :mad:. Έχω και εγώ ένα και το παλευω από το πρωί! Αν και το τηλέφωνο έχει WW έκδοση μου την είπε την πρώτη φορά γιατί λέει έχω παλιά έκδοση adb!μετα το recovery μάλλον είναι CN ! τώρα μόλις κατάφερα και το άλλαξα για να δούμε . Βγάλε ότι αλλά USB έχει επάνω στο pc ! και κάνε καμία επανεκινηση! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από την στιγμή που έγινε η αγορά από ελληνικό κατάστημα τότε έχουμε και 2 χρόνια εγγύηση! Κάτι άλλο που παρατήρησα... με την μπαταρία και την φόρτιση τι ακριβώς παίζει; Γιατί το έχω από το πρωΐ και μου λέει πως είναι σε γρήγορη φόρτιση αλλά δεν φορτίζει γρήγορα! Αν όμως κάνω επανεκκίνηση εκει που έλεγε 65% τώρα λέει 100! Το + το βγάζει δίπλα στον κεραυνό? Μόνο με τον φορτιστή του και το καλώδιο του θα φορτισει γρήγορα ! Το έχεις αναβάθμισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Ναι! Το βγάζει κανονικά το + και λέει πωσ φορτίζει γρήγορα!! Αλλά αργεί!! Μόνο με τον φορτιστή και το καλώδιο της συσκευής και είναι αναβαθμισμένο! Τι να πω... Από το 0 πόση ώρα κάνει μέχρι το 100% ;; Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis_4 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Παιδιά συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός επαναλαμβάνοντας το ίδιο θέμα...Αφορά την γλώσσα...Θα ήθελα εκτός του Αντώνη που έχει πει πως έχει η συσκευή του να μας πει και κάποιοι ακόμα που έχουν παραλάβει από e-shop αυτή την εβδομάδα την προσφορά,γιατί σε νέα επικοινωνία μαζί τους,εξακολουθούν να λένε ότι ο προμηθευτής τους τα στέλνει κλειδωμένα και είναι μόνο στα Αγγλικά...Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει..Μια φορά είπα να πάρω κινητό και θα με τρελάνουν μέχρι να βγάλω άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Στο manual λέει για 8ωρη πρώτη φόρτιση. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Καλημέρα, παιδιά όσοι το πήρατε από eshop, ισχύει διετής εγγύηση από ελληνική αντιπροσωπεία; μήπως είναι παραεισαγωγή οπότε είτε το πάρεις απο eshop είτε απο Κίνα είναι το ίδιο και το αυτό όσο αφορά την εγγύηση; Λογικα, δεν υπαρχει εγγυηση αντιπροσωπειας, αφου δεν εισαγεται επισημα απο καποια εταιρεια στην Ελλαδα. Ειναι παραεισαγωγη, οπως πολλα αλλα προιοντα του eshop. Απο κει και περα, δεν σημαινει οτι εχεις την ιδια εγγυηση με κινεζικο μαγαζι. Και μονο που εχεις που να απευθυνθεις εδω σε γνωστο μαγαζι με πολλους τροπους επικοινωνιας και για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα, ειναι τρομερη διαφορα. Δεν σε ενδιαφερει τι κανουν αυτοι, εσυ εχεις να κανεις με το eshop. Οσοι εχουν μπλεξει με εγγυησεις απο Κινα γνωριζουν. Οσο καλυπτει το paypal (και μονο για μια φορα), εχει καλως, μετα βραστα Χαραλαμπε. Μπορει να φας και 3 και 4 μηνες, μπας και ερθει κατι πισω και κανεις τον σταυρο σου να ερθει ενταξει, ειδαλλως δεν το ξαναστελνεις και το πετας (αναλογως της αξιας του κινητου, για κατω απο 100 ευρω ουτε συζητηση-μερικοι ψαχνουν λυσεις με εξτρα κοστους σερβις απο εδω ιδιωτες και μαγαζια εδω, αντι της εγγυησης απο Κινα). Υπαρχει τιμημα στην χαμηλοτερη τιμη, οποιοι γνωριζουν και "αντεχουν" πανε απο Κινα, οσοι δεν εχουν ιδεα που πανε να μπλεξουν, συνιστω μονο απο Ελλαδα, εκτος αν ενημερωθουν και αποδεχθουν τα ρισκα. Edited September 17, 2015 by nek4d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Παιδιά συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός επαναλαμβάνοντας το ίδιο θέμα...Αφορά την γλώσσα...Θα ήθελα εκτός του Αντώνη που έχει πει πως έχει η συσκευή του να μας πει και κάποιοι ακόμα που έχουν παραλάβει από e-shop αυτή την εβδομάδα την προσφορά,γιατί σε νέα επικοινωνία μαζί τους,εξακολουθούν να λένε ότι ο προμηθευτής τους τα στέλνει κλειδωμένα και είναι μόνο στα Αγγλικά...Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει..Μια φορά είπα να πάρω κινητό και θα με τρελάνουν μέχρι να βγάλω άκρη... Δεν έχω πάρει το κινητό μου από το eshop λογικά ΔΕΝ ισχύει αυτό που σου λένε. Όποια έκδοση και να σου πουλήσουν ( WW,CN,TW) θα μπορέσεις να βάλεις ελληνικά Το κινητό σου δίνει αυτή την επιλογή Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Ο openopen έβαλε λινκ από απάντηση δικιά μου σε αυτό το θέμα αλλά δε το πρόσεξες (πήγαινε λίγο πίσω κσι θσ δεις). Οπότε είπα να μη το πω πάλι. Αλλά έχει κανονικά να επιλέξεις γλώσσα, από eshop το πήρα. 3-4 φορά το λέω. Πηγαίνετε λίγο πίσω κσι διαβάστε βρε παιδιά πριν ρωτήσετε. Καλό κάνει, τον εαυτό σας βοηθάτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Παιδιά συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός επαναλαμβάνοντας το ίδιο θέμα...Αφορά την γλώσσα...Θα ήθελα εκτός του Αντώνη που έχει πει πως έχει η συσκευή του να μας πει και κάποιοι ακόμα που έχουν παραλάβει από e-shop αυτή την εβδομάδα την προσφορά,γιατί σε νέα επικοινωνία μαζί τους,εξακολουθούν να λένε ότι ο προμηθευτής τους τα στέλνει κλειδωμένα και είναι μόνο στα Αγγλικά...Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει..Μια φορά είπα να πάρω κινητό και θα με τρελάνουν μέχρι να βγάλω άκρη... Όλες οι εκδόσεις έχουν ελληνικά και άλλες πολλές γλώσσες άλλα πράγματα θα έπρεπε να ρωτήσεις το eshop! Edited September 17, 2015 by DManolo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis_4 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Ο openopen έβαλε λινκ από απάντηση δικιά μου σε αυτό το θέμα αλλά δε το πρόσεξες (πήγαινε λίγο πίσω κσι θσ δεις). Οπότε είπα να μη το πω πάλι. Αλλά έχει κανονικά να επιλέξεις γλώσσα, από eshop το πήρα. 3-4 φορά το λέω. Πηγαίνετε λίγο πίσω κσι διαβάστε βρε παιδιά πριν ρωτήσετε. Καλό κάνει, τον εαυτό σας βοηθάτε. Φίλε και την απάντηση σου είδα και την παράθεση του παιδιού...Πρώτα διαβάζω και μετά ρωτάω...Το θέμα είναι ότι αυτοί και με αυτά που τους είπαμε εξακολουθούν να ισχυρίζονται τα ίδια...Δεν είναι φυσικό κατάστημα να περάσω να το δω,ούτε η συσκευή κοστίζει 50 ευρώ....Για αυτό τον λόγο ρωτάω,αλλιώς δεν θα έβαζα κανέναν σε κόπο να γράψει ούτε μια γραμμή...Αυτά εν ολίγοις...Ευχαριστώ Αφροδίτη για την απάντηση σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Φίλε όσοι πήραμε από eshop με το ίδιο πράγμα το πήραμε. Στις λεπτομέρειες έλεγε ''παρέχεται με αγγλική γλώσσα'' και όλοι τελικά βάλαμε ελληνικά ακριβώς επειδή όταν το ανοίξαμε είχαμε την επιλογή αυτή. Σαφώς και η συσκευή δε κάνει 50 ευρώ, σαφώς και δε μπορείς να το δεις πρώτα. Άλλα έχεις 2-3 άτομα εδώ που σου λένε το αντίθετο από ότι σου λένε στο e-shop. Εγώ δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω από ότι σου είπα και έδειξα (φώτο στο λινκ). Από εκεί και πέρα η απόφαση δικιά σου. Αν θες κοίτα και σε άλλα καταστήματα μέσω Skroutz μήπως αναφέρει κάποιο ότι έχει ελληνική γλώσσα αν αυτό είναι το μόνο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 τσαμπα συζητηση κανουμε.απο την στιγμη που εχει πανω την ρομ της asus εχει ολες τις γλωσσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos28 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Για να εξασφαλίσετε ότι ο υπολογιστής αναγνωρίζει τον τύπο της συσκευής στο παράθυρο γραμμής εντολών 1.Απενεργοποιήστε την συσκευή. Στην συνεχεία πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Power και αμέσως μετά ταυτόχρονα το Volume up, μετά την δόνηση αφήσετε το πλήκτρο Power εξακολουθώντας να κρατάτε πατημένο το Volume up έως ότου μπείτε σε Fastboot λειτουργία. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=63963&stc=1&d=1442512121 2.Στην συνέχεια με τα πλήκτρα Volume (+ & -) μετακινηθείτε στο Fastboot μενού προς τα κάτω. Το πλήκτρο Power χρησιμοποιείται για να κάνετε τις επιλογές. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για την επιλογή RECOVERY και πατήστε το πλήκτρο Power. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=63964&stc=1&d=1442512121 3.Στο παράθυρο γραμμής εντολών (ADB Fastboot Tool) πληκτρολογήστε "fastboot devices" και πατήστε Enter. Η συσκευή θα πρέπει να αναφέρεται ως π.χ.: E5AZCY108795 fastboot Edited September 17, 2015 by psilos28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Για να εξασφαλίσετε ότι ο υπολογιστής αναγνωρίζει τον τύπο της συσκευής στο παράθυρο γραμμής εντολών 1.Απενεργοποιήστε την συσκευή. Στην συνεχεία πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Power και αμέσως μετά ταυτόχρονα το Volume up, μετά την δόνηση αφήσετε το πλήκτρο Power εξακολουθώντας να κρατάτε πατημένο το Volume up έως ότου μπείτε σε Fastboot λειτουργία. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=63963&stc=1&d=1442512121 2.Στην συνέχεια με τα πλήκτρα Volume (+ & -) μετακινηθείτε στο Fastboot μενού προς τα κάτω. Το πλήκτρο Power χρησιμοποιείται για να κάνετε τις επιλογές. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για την επιλογή RECOVERY και πατήστε το πλήκτρο Power. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=63964&stc=1&d=1442512121 3.Στο παράθυρο γραμμής εντολών (ADB Fastboot Tool) πληκτρολογήστε "fastboot devices" και πατήστε Enter. Η συσκευή θα πρέπει να αναφέρεται ως π.χ.: E5AZCY108795 fastboot Σωστός! Στο Fastboot βάζουμε τη νέα recovery όπου χρειάζεται γιατί σε εμένα από το minideal ήταν CN και δε γινόταν δουλειά θέλει αλλαγή γιατί πρέπει να έχει recovery από WW rom για να γίνει εγκατάσταση σε WW rom ...Όλα αυτά γράφονται με τις εντολές στην 70 σελίδα. Κάτι άλλο που μου είπε όταν πήγε να γίνει η εγκατάσταση είναι ότι ήθελε νέα έκδοση adb όπου βρηκα μια στο Google...απλά την τρεχουμε και κάνουμε επιδιόρθωση γιατί δεν έχει τον cmd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Επιβεβαιώνω και εγώ πως το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν πατάς το power on είναι να διαλέξεις γλώσσα συστήματος μέσα από πληθώρα και φυσικά και ελληνικών. Έκανε 3 ενημερώσεις όταν το ενεργοποίησα. Από το eshop αγορασμένο χθες. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλημέρα και από εμένα. Χτες έκανα το unboxing του δικού μου κόκκινου από το eshop. Φυσικά και έχει ελληνικά αφού η ρομ (lollipop 5.0) είναι multilingual. Πρώτες παρατηρήσεις για το κινητο: Φοβερή ταχύτητα παντού καθώς κανει ότι σκέφτεσαι τη στιγμή που το σκέφτεσαι! Android χωρίς lag δεν είχα ξαναδεί και έχω δοκιμάσει όλα τα νέα μοντέλα.... Η οθόνη δεν με ενθουσίασε με φωτεινότητα και τα χρώματα σε σχέση με αυτή του ZTE V987 (IPS) που έχω. Είναι απλά καλή. Μάλλον το παλιό πλέον κινητό μου είχε πολύ καλή οθόνη για την εποχή του. Είναι απαράδεκτο που δεν έχει φωτιζομενα πλήκτρα. Το καπάκι είναι απίστευτο. Λες και πιάνεις βουρτσισμενο αλουμίνιο. Πραγματικά πολύ καλό και στο κράτημα. Φωτογραφίες φαίνεται να βγάζει καλές... Τα εικονίδια της ρομ του δεν μου αρέσουν καθόλου και ψάχνω να βρω πως θα επαναφέρω του lollipop...αν υπάρχει cyanogen θα την δοκιμάσω. Το έχω δουλέψει λίγο καθότι δεν έκοψα καλά τις SIM κάρτες μου... Αυτα τα λίγα από εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλημέρα και από εμένα. Χτες έκανα το unboxing του δικού μου κόκκινου από το eshop. Φυσικά και έχει ελληνικά αφού η ρομ (lollipop 5.0) είναι multilingual. Πρώτες παρατηρήσεις για το κινητο: Φοβερή ταχύτητα παντού καθώς κανει ότι σκέφτεσαι τη στιγμή που το σκέφτεσαι! Android χωρίς lag δεν είχα ξαναδεί και έχω δοκιμάσει όλα τα νέα μοντέλα.... Η οθόνη δεν με ενθουσίασε με φωτεινότητα και τα χρώματα σε σχέση με αυτή του ZTE V987 (IPS) που έχω. Είναι απλά καλή. Μάλλον το παλιό πλέον κινητό μου είχε πολύ καλή οθόνη για την εποχή του. Είναι απαράδεκτο που δεν έχει φωτιζομενα πλήκτρα. Το καπάκι είναι απίστευτο. Λες και πιάνεις βουρτσισμενο αλουμίνιο. Πραγματικά πολύ καλό και στο κράτημα. Φωτογραφίες φαίνεται να βγάζει καλές... Τα εικονίδια της ρομ του δεν μου αρέσουν καθόλου και ψάχνω να βρω πως θα επαναφέρω του lollipop...αν υπάρχει cyanogen θα την δοκιμάσω. Το έχω δουλέψει λίγο καθότι δεν έκοψα καλά τις SIM κάρτες μου... Αυτα τα λίγα από εμένα. Θα συμφωνήσω με την κριτική σου ως προς τα μη φωτιζόμενα πλήκτρα. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλημέρα. Έχετε να μου προτείνετε ένα καλό και οικονομικό power bank για τη συσκευή; κατά προτίμηση μικρό μέγεθος. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormknight Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) καλησπέρα παιδιά το παρήγγείλα την προηγούμενη πέμπτη απο minideal αλλά ακόμη δεν έχω trucking number μετά από συνομιλίες μαζί τους μου είπανε ότι τώρα στείλανε κινητά στην hk warahouse όπου και απο κει θα ρθει. Το θέμα είναι ότι μπορεί να φάμε κα ιτην άλλη βδομάδα έτσι. Παρήγγειλε κανείς άλλος απο κει και αντιμετωπίζει παρόμοιο θέμα? Γιατί είναι 230 που έδωσα και δεν ξέρω τι να κάνω. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα απο το εν λόγω site, πρώτη φορά Edited September 18, 2015 by stormknight Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capno Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 καλήμερα, μόλις παρήγγειλα το ασημί zenfone 2 apo amazon.it από εδώ: http://www.amazon.it/gp/product/B00VLSMHYW η αγορά έγινε κανονικά με χρεωστική κάρτα της τράπεζας Πειραιώς άμεσα χωρίς paypal. έχει να προτείνει κανείς καμιά καλή θήκη?? αυτήν την έχει πάρει κανείς?? http://www.twdevilcase.com/en/index.php?menu=prod_detail&mid=1&did=13&pid=5054 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvita Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του zenfone 2 εδώ και τρεις μέρες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και προσπαθώ να συνηθίσω τα χούγια του και το μέγεθος του. To πρόβλημα που που έχω και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει είναι ότι δεν μπορώ να βρω πως μπορώ να αντιστοιχίσω μια επαφή με διαφορετικό ringtone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) ανοιγεις τη καρτελα με την επαφη και πανω δεξια εχει τρεις τελειες η μια πανω απο την αλλη. Πατας εκει και σου δινει επιλογη να βαλεις οποιο ringtone θες στην επαφη Edited September 18, 2015 by evan66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του zenfone 2 εδώ και τρεις μέρες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και προσπαθώ να συνηθίσω τα χούγια του και το μέγεθος του. To πρόβλημα που που έχω και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει είναι ότι δεν μπορώ να βρω πως μπορώ να αντιστοιχίσω μια επαφή με διαφορετικό ringtone. αν το βρεις πες μου :) Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) στη καρτελα με την επαφη πανω δεξια εχει τρεις τελειες η μια πανω απο την αλλη. Πατας εκει και σου δινει επιλογη να βαλεις οποιο ringtone θες στην επαφη ''set ringtone'' Edited September 18, 2015 by evan66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvita Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 ανοιγεις τη καρτελα με την επαφη και πανω δεξια εχει τρεις τελειες η μια πανα απο την αλλη. Πατας εκει και σου δινει επιλογη να βαλεις οποιο ringtone θες στην επαφη Ευχαριστώ πολύ.:):):):) Έφαγα όλο το βράδυ για να το ψάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 στη καρτελα με την επαφη πανω δεξια εχει τρεις τελειες η μια πανω απο την αλλη. Πατας εκει και σου δινει επιλογη να βαλεις οποιο ringtone θες στην επαφη ''set ringtone'' Για διαφορετικό ήχο επαφής θα πάτε σε κάθε επαφή ξεχωριστά θα πατήσετε το μένουν και θα επιλεξετε εκεί που λέει ήχος κλησης. ευχαριστω ;) Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts