afrodith2 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Ποια θήκη έχεις? Γιατί και η δική μου δεν δουλεύει.... Επίσης ξέρει κανείς με ποιό τρόπο δουλεύει ο κύκλος , δλδ πως καταλαβαίνει το κινητό και το ενεργοποιεί ?? Με το μαγνητάκι ? Τελικά είχες δίκιο. Το μαγνητάκι παίζει ρόλο. Δες εδώ την σχετική συζήτηση Κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ. Μιας και 3 μέρες τώρα ρωτάω και κανείς δεν βρήκε τον χρόνο να δοκιμάσει...:mad::mad: Με την μπροστινή σου κάμερα μπορείς να τραβήξεις βίντεο; Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Ναι κανονικά, στο αυτόματο δίπλα απο το κουμπί για να βγάλεις τη φωτο έχει και το κόκκινο για rec. Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Αυτό έφταιγε τελικά! Το είχα στο beautification και δεν είχε την επιλογή για βίντεο. Σε ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Σιγά δεν κάνει τίποτα και γω είδα την ερώτηση και το έψαξα γιατί δεν το έβρισκα, αλλά και πάλι κάθε φορά πάει μόνο του στην επιλογή ομορφιάς και είναι σπαστικο. Ναι δυστυχώς αυτό κάνει! Και είχα κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι δεν μου έδινε την επιλογή για βίντεο. Πάλι καλά που το βρήκες :) Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Νεα αναβάθμιση..... Αι να δουμε άλλαξε τίποτα! Οταν την εκανα ο επεξεργαστής απο πισω κοντευε να μ καψει το χέρι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Είμαι ρουτ θύμισε μου λίγο πως την κάνω την αναβαθμιση? Τι να σου πω αδερφέ το εχω μαμα ακομα αφου παιρνει τις αναβάθμισεις! Κανε υπομονή ολο και καποιος θα διαβάσει την ανάρτηση σου κ θα σου πει.......! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Την πέρασα Και εγώ.. Έχουμε Μήπως τη λίστα με τις βελτιώσεις? Επίσης θυμάστε αν το πράσινο μπαρμπαδακι κουνούσε τα αυτιά του και τις προηγούμενες φορές; :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Επιτέλους!!! Ελπίζω να φτιάχνει πολλά! Βγαλτε την θήκη για να μην πάρει φωτιά! λέμε τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Επιτέλους!!! Ελπίζω να φτιάχνει πολλά! Βγαλτε την θήκη για να μην πάρει φωτιά! λέμε τώρα Μολις εκανα κι εγω την καινουρια αναβαθμιση. Πρωτη διορθωση που "εδωσε" η ASUS:΅στην πραγματοποιηση κλησης και κατα τη συνδεση με το συνομιλητη, (επιτελους), το τηλεφωνο δονειται!!!! Κατι που ειχα σε αλλες συσκευες και μου ειχε λειψει τον 1 μηνα που το εχω:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Παίδες Το ASUS ZenFone 2 (ZE551ML) το έχει 235 ευρώ το gearbest eu. Δεν έχει την 800αρα συχνότητα στο 4G, βασικό μειονέκτημα. 4G: FDD-LTE 1800/2100MHz Έχει αλλά προβλήματα;;; Παίζει σε Vodafone Ελλάδα αλλά και συχνότητες 4G σε UK??? Γιατί ή τιμουλα του είναι ΣΟΥΠΕΡ kατα τα αλλα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Άλλαξε κάτι με τις κάρτες για να το παραγγείλω από το αμαζον Ιταλίας? Ξέρει κάνεις τι γίνεται? ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 ήταν που ήταν "λίγα" , βγάλαν κι άλλα http://techblog.gr/mobile/asus-zenfone-2-deluxe-zenfone-2-laser-official-6732/ ούτε η samsung δεν έχει βγάλει τόσες συσκευές με το ίδιο όνομα :)))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Παίδες Το ASUS ZenFone 2 (ZE551ML) το έχει 235 ευρώ το gearbest eu. Δεν έχει την 800αρα συχνότητα στο 4G, βασικό μειονέκτημα. 4G: FDD-LTE 1800/2100MHz Έχει αλλά προβλήματα;;; Παίζει σε Vodafone Ελλάδα αλλά και συχνότητες 4G σε UK??? Γιατί ή τιμουλα του είναι ΣΟΥΠΕΡ kατα τα αλλα δεν εχει καποιο αλλο προβλημα εγω πηρα αυτην με τα 64gb απο gearbest uk το μονο διαφορετικο ειναι οτι ειναι οτι ειναι στα 1.8 ghz ενω τον 64 στα 2.3 οσω για τις συχνοτητες 4g δεν θα πιανει καλα σε καποια σημεια!! ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με το νεο update υπαρχει καμια βελτιωσει στην μπαταρια? Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 μεχρι στιγμης δε βλεπω βελτιωση στη μπαταρια μετα το τελευταιο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Πάει κάπως ποιο στρωτά το τηλέφωνο το Android OS ακόμα χτυπάει τον επεξεργαστή είναι λίγο καλύτερα πιστεύω όχι όμως όπως θα έπρεπε να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 (edited) ήταν που ήταν "λίγα" , βγάλαν κι άλλα http://techblog.gr/mobile/asus-zenfone-2-deluxe-zenfone-2-laser-official-6732/ ούτε η samsung δεν έχει βγάλει τόσες συσκευές με το ίδιο όνομα :)))) Θα συμφωνήσω,τραγικό που έχουν όλα το ίδιο όνομα.. Πιστεύω ότι δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές αν εξαιρέσεις το μοντέλο που δεν φοράει intel σε μένα δεν βλέπει ακόμα την αναβάθμιση (δεν ειμαι ροοτ). Και να υποθέσω ότι θα αργήσουν και άλλο να βγάλουν την 5.1 ε; Edited August 7, 2015 by afrodith2 Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 (edited) Δεν τη βλέπει την αναβάθμιση.... :( Ούτε και στη σελίδα με τα φιρμ είδα κάτι Edited August 7, 2015 by papdoux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Δεν τη βλέπει την αναβάθμιση.... :( Ούτε και στη σελίδα με τα φιρμ είδα κάτι ναι και εγώ μόλις αυτό θα σχολίαζα.. περιεργο.. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimisx1 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Η τιμή του έπεσε στα 299€ !! Στο Αmazon.it αμάν το με το capital control!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Η τιμή του έπεσε στα 299€ !! Στο Αmazon.it αμάν το με το capital control!!! ξενερωσα που δεν βρηκα λυση να το αγορασο απο εκει!! και ακομα περιμενω να το παραλαβω απο το gearbest!! Edited August 8, 2015 by Exploticon Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampoulas Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Λοιπόν, όσον αφορά την φόρτιση εχω δει τεράστια διαφορά σε ταχύτητα φόρτισης και διάρκεια όταν χρησιμοποιω τον μαμά φορτιστή που είναι 5.2v 1.35Α (αντι 5ν που είναι οι περισσότεροι) . (Έχω το 1.8 2/16gb) Με φορτιστή ισο η μικρότερο απο 1Α η φόρτιση κρατάει 7+ ωρες! Αλλά και η διάρκεια μειώνεται αρκετά, σχεδόν στο μισό! Θήκη έχω πάρει την παρακάτω σε μπλε (αν και μοβιζει λιγο), δουλεύει σωστά το παράθυρο και είναι ομορφουλα με το "δέρμα". Στα αρνητικά είναι ότι του δίνει όγκο γιατί είναι πιο χοντρή, για να προστατέψει τα κουμπιά και την κάμερα, αλλά και δεν είναι κουρμπαριστη. http://m.ebay.co.uk/itm/Flip-Leather-Window-Battery-Cover-Case-For-ASUS-ZenFone-2-5-5-ZE550ML-ZE551ML-Dark-Blue-/391157661631?nav=WATCHING_ACTIVE&skus=Color:Dark%20Blue&varId=660496419937 Α... και έχει μαγνητακι κάτω δεξιά Επίσης ούτε εγώ βρήκα την αναβάθμιση!!! Edited August 8, 2015 by Mpampoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω για θήκη. Απο που μπορώ να πάρω; στο Σκρουτζ αυτές που έχει δε μου αρέσουν. Απο το εξωτερικό τελικά μπορούμε να ψωνίσουμε ή όχι; ειδα πιο πανω ότι τη θήκη την πήρε ο προηγούμενος απο έξω. Εμένα το paypal δε με αφήνει να ψωνίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Έχω και τα 2, το G3 σε δικαρτο (ναι, υπαρχει και τετοιο!!!). Η μπαταρια του Zenfone, ειναι χειροτερη απο του G3, τοσο σε διαρκεια, οσο και στον τροπο αποφορτισης. Σαν πιο ολοκληρωμενη συσκευη, θα ελεγα το G3, δε φαινεται η διαφορα της παραπανω μνημης RAM που εχει το ASUS, σε καθημερινη χρηση. Παρολ' αυτα, παραμενει πιο ακριβο το G3, οποτε, σταθμιζεις κι αποφασιζεις αναλογα. To ASUS είναι η μόνη συσκευή DUAL SIM FULL ACTIVE (δεν σου κόβει την κάρτα 1 όταν σου τηλεφωνούνε στην 2 και αντίστροφα). Βάζεις μια sim για data στην θέση 1 και μιλάς στην δεύτερη και κάνεις tethering στο laptop και ναι... συνεχίζεις να έχεις internet από την πρώτη ενώ μιλάς από την δεύτερη sim.... Από μόνο του είναι ένας λόγος να πάρει κάποιος το τηλέφωνο !!! Το lg σε δικαρτο είναι dual sim dual standby και έτσι όταν μιλάς από την μια στην άλλη φαίνεται ότι το τηλέφωνο ειανι κλειστό και όταν σε καλέσει κάποιος στην μια και κατεβάζεις κάτι από την άλλη σου το κόβει και σου σπάει τα καρύδια. Ακόμα το δικαρτο LG δεν πιάνει την μπάντα 20 (800) άρα μιλάμε για το 1/3 της κάλυψης σε όλα τα δίκτυα σχεδόν. Edited August 8, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Λοιπόν, όσον αφορά την φόρτιση εχω δει τεράστια διαφορά σε ταχύτητα φόρτισης και διάρκεια όταν χρησιμοποιω τον μαμά φορτιστή που είναι 5.2v 1.35Α (αντι 5ν που είναι οι περισσότεροι) . (Έχω το 1.8 2/16gb) Με φορτιστή ισο η μικρότερο απο 1Α η φόρτιση κρατάει 7+ ωρες! Αλλά και η διάρκεια μειώνεται αρκετά, σχεδόν στο μισό! Θήκη έχω πάρει την παρακάτω σε μπλε (αν και μοβιζει λιγο), δουλεύει σωστά το παράθυρο και είναι ομορφουλα με το "δέρμα". Στα αρνητικά είναι ότι του δίνει όγκο γιατί είναι πιο χοντρή, για να προστατέψει τα κουμπιά και την κάμερα, αλλά και δεν είναι κουρμπαριστη. http://m.ebay.co.uk/itm/Flip-Leather-Window-Battery-Cover-Case-For-ASUS-ZenFone-2-5-5-ZE550ML-ZE551ML-Dark-Blue-/391157661631?nav=WATCHING_ACTIVE&skus=Color:Dark%20Blue&varId=660496419937 Α... και έχει μαγνητακι κάτω δεξιά Επίσης ούτε εγώ βρήκα την αναβάθμιση!!! Εμένα ο μαμα φορτιστής γραφει Output 5V ==2A or 9V = 2A Παίζει να έχουμε διαφορετικό φορτιστή επειδή έχουμε διαφορετικό μοντέλο. Εχω αυτο με τον επεξεργαστή στα 2,3 αγορασμένο από αμαζον. Ιτ Η φόρτιση χωρίς fast charging τόσο κρατάει. Εχεις δει διαφορά αν το φορτισεις κλειστό; Για την αναβάθμιση μόνο δύο άτομα την έχουν δει. Μήπως μπορούν να μας πουν ποιο μοντέλο έχουν; Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) εχω το 551 2,3 4giga ram ww εκδοση απο amazon με την WW_2.20.40.58_20150804 Edited August 9, 2015 by evan66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Και εγω το 551 με 2.3/4gb εχω απο το amazon και την πηρα κανονικά την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts