geornirv Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 (edited) Διαφωνώ ότι έχουν καλύτερες κάμερες από zenfone 2. Τα έχουμε στην δουλειά και ιδιαίτερα στον χαμηλό φωτισμό είναι πολύ καλύτερο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα έγινα επίσημα beta tester. Συγγνώμη αλλα αυτο που λες με τίποτα !!! Τουλάχιστον για το p8 που το είχα. Πρωινές πες εξίσου καλές σε εξωτερικό όμως χώρο. Δεν το φτάνει όμως ούτε το βράδυ, ούτε σε εσωτερικό χώρο πρωί και βραδυ, ούτε με φλας, ούτε χωρίς. Και για το meizu mx4 διαβάζω ότι έχει απο τις καλύτερες κάμερες (όχι σε αυτόματο εννοείται). Το asus περισσότερο κόκκο σε νυχτερινές. Η σύγκριση του Asus Zenfone 2 με το Huawei P8 έγινε στο αυτόματο όλα. Asus Zenfone 2 Tips and Tricks Tips and Tricks που κάνουν την χρηστικότητα τις συσκευής ακόμη καλύτερη! Μενού γρήγορης πρόσβασης. Από την κάτω αριστερά ή δεξιά γωνία σύρετε διαγώνια προς τα επάνω για πρόσβαση. [ATTACH]62444[/ATTACH] [ATTACH]62445[/ATTACH] [ATTACH]62446[/ATTACH] Αυτό πως γίνεται ?? Πρέπει να ενεργοποιήσω καποια επιλογή ? Δεν μπορώ να το κάνω. Edited June 25, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxitzimas Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 καλησπερα παιδια.μολις πηρα το asus zenfone 2 στα χερια μου.ολα καλα με το κινητο αλλα ζεστενεται υπερβολικα.ειδικα τωρα που το εχω για φορτιση.ετσι συμβαινει σε ολους οσους το εχετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 καλησπερα παιδια.μολις πηρα το asus zenfone 2 στα χερια μου.ολα καλα με το κινητο αλλα ζεστενεται υπερβολικα.ειδικα τωρα που το εχω για φορτιση.ετσι συμβαινει σε ολους οσους το εχετε?? ναι μέχρι το 60% που λειτουργεί η ταχεία φόρτιση. Αυτό ισχύει σε όλα τα τηλέφωνα που το υποστηρίζουν. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Για όσους ψάχνονται για την 2.19: αποσύρθηκε, δεν θα την βρείτε. Η δικαιολογία είναι ότι ήταν ασταθείς. Ο πραγματικός λόγος, βρέθηκε τρόπος για ξεκλείδωμα του bootloader από κάποια αβλεψία των προγραμματιστών της ASUS. Χωρίς να χάνεται η εγγύηση ? Τέτοια αβλεψία ? Το θέμα είναι ότι και να το ξεκλειδώσουμε στην επόμενη αναβάθμιση που θα δώσουν θα μας τσακώσουν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxitzimas Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 ναι μέχρι το 60% που λειτουργεί η ταχεία φόρτιση. Αυτό ισχύει σε όλα τα τηλέφωνα που το υποστηρίζουν. νομιζω πως δεν ειναι μονο οταν ειναι στη ταχεια φορτιση.και οταν κατεβαζεις απο το play store και γενικα οταν εκανε αναβαθμιση.ακριβως εκει που εχει το κουμπι της εντασης κατω απο τη καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 (edited) Μενού γρήγορης πρόσβασης. Από την κάτω αριστερά ή δεξιά γωνία σύρετε διαγώνια προς τα επάνω για πρόσβαση. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=62444 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=62445 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=62446 Αυτό πως γίνεται ?? Πρέπει να ενεργοποιήσω καποια επιλογή ? Δεν μπορώ να το κάνω. Άκυρο τελικά δεν είναι λειτουργία του ASUS Launcher αλλά του Clean Master -> Εγώ -> Ρυθμίσεις -> iSwipe Settings -> Enable -> iSwipe -> ON. Edited June 25, 2015 by kapoios0 Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 το ηχείο δεν είναι λίγο χαμηλό? εννοοώ όταν μιλάς στο τηλέφωνο Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Χωρίς να χάνεται η εγγύηση ? Τέτοια αβλεψία ? Το θέμα είναι ότι και να το ξεκλειδώσουμε στην επόμενη αναβάθμιση που θα δώσουν θα μας τσακώσουν :lol: Δεν ξέρω τί ισχύει με την 2.19 αλλα μου κάνει κάτι κουλά. Μου ανοίγει στα καλά καθούμενα εφαρμογές και τις κλείνει σαν να πάταει καποιος πολλές φορές την οθονη. ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το ηχείο δεν είναι λίγο χαμηλό? εννοοώ όταν μιλάς στο τηλέφωνο Και όταν μιλάς μου φαίνεται ψιλοχαμηλό και το ηχείο της κλήσης και το μεγάφωνο. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- νομιζω πως δεν ειναι μονο οταν ειναι στη ταχεια φορτιση.και οταν κατεβαζεις απο το play store και γενικα οταν εκανε αναβαθμιση.ακριβως εκει που εχει το κουμπι της εντασης κατω απο τη καμερα Να ξέρεις οτι ότι κινητό έχω πάρει μέχρι σήμερα απο τα τελευταίας γενιάς (αναφέρω στην υπογραφή μου ποιά είχα), όλα ψιλοζεματούσανε πλην του Ματε 7. (αν και το είχα χειμώνα αυτό οπότε δεν ξερω αν βοηθούσε και ο καιρός) Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Και όταν μιλάς μου φαίνεται ψιλοχαμηλό και το ηχείο της κλήσης και το μεγάφωνο. To μεγάφωνο μια χαρούλα μου φαίνεται. Με προβλημάτισε λίγο η ένταση του ακουστικού. :offtopic: Tώρα είδα την υπογραφή σου... Μα καλά πότε πρόλαβες και τα άλλαξες όλα αυτά τα κινητά; Από μια φόρτιση τους εκανες και τα άλλαζες ? :lol::lol: Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 To μεγάφωνο μια χαρούλα μου φαίνεται. Με προβλημάτισε λίγο η ένταση του ακουστικού. :offtopic: Tώρα είδα την υπογραφή σου... Μα καλά πότε πρόλαβες και τα άλλαξες όλα αυτά τα κινητά; Από μια φόρτιση τους έκανες και τα άλλαζες ? :lol::lol: Μια χαρά είναι η ένταση του ακουστικού. Πολύ δυνατό και πάντα αναγκάζομαι να το βάζω στην χαμηλότερη ένταση για να μην ακούνε οι γύρω μου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η 2.19 ρουφάει την μπαταρία με το καλαμάκι. Ως beta tester θα σας ενημερώσω εάν μου στείλουν νεότερη formware. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 παιδια μου εχουν σπασει τα νευρα με την μπαταρια . το ειχα φορτισει 100 % και το αφησα επιπλεον 25 λεπτα αφου ειχε φτασει το 100% και μετα με wifi ανοιχτο χωρις χρηση εκτοσ απο συνομιλια 11 λεπτων ( overs gsm ) η μπαταρια εχει πεσει στο 94 % κατα ποσο ειναι φυσιολογικο αφτο ; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Μια χαρά είναι η ένταση του ακουστικού. Πολύ δυνατό και πάντα αναγκάζομαι να το βάζω στην χαμηλότερη ένταση για να μην ακούνε οι γύρω μου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η 2.19 ρουφάει την μπαταρία με το καλαμάκι. Ως beta tester θα σας ενημερώσω εάν μου στείλουν νεότερη formware. Ναι όντως την ρουφάει. Η ένταση στο ακουστικό όταν δεν έχει θόρυβο ειναι καλή και γω την κατεβάζω για να μην με ακούνε οι γύρω μου. Αλλά σε θορυβώδες περιβάλλον δεν ακούς πολυ καλά. παιδια μου εχουν σπασει τα νευρα με την μπαταρια . το ειχα φορτισει 100 % και το αφησα επιπλεον 25 λεπτα αφου ειχε φτασει το 100% και μετα με wifi ανοιχτο χωρις χρηση εκτοσ απο συνομιλια 11 λεπτων ( overs gsm ) η μπαταρια εχει πεσει στο 94 % κατα ποσο ειναι φυσιολογικο αφτο ; Την τρώει σχετικά γρήγορα την μπαταρία αυτο το κινητό. To μεγάφωνο μια χαρούλα μου φαίνεται. Με προβλημάτισε λίγο η ένταση του ακουστικού. :offtopic: Tώρα είδα την υπογραφή σου... Μα καλά πότε πρόλαβες και τα άλλαξες όλα αυτά τα κινητά; Από μια φόρτιση τους εκανες και τα άλλαζες ? :lol::lol: Περίπου.:lol::lol: Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Παιδες σιγουρα εχει αναφερθεί, απλα επειδή στα reviews τα διαβαζω μπερδεμένα και λεω να του ριξω μια δοκιμη, μια ερωτηση: Η πλατη είναι μεταλλικη ή είναι πλαστικο με μεταλλικη οψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Είναι πλαστικό με μεταλλική όψη. Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Σκέφτομαι σοβαρά να επιστρέψω το κινητό.. όταν πχ είμαι έξω δεν ακούγεται τίποτα από το ακουστικό. Είναι πολύ χαμηλή η ένταση του. :mad::mad: Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Σκέφτομαι σοβαρά να επιστρέψω το κινητό.. όταν πχ είμαι έξω δεν ακούγεται τίποτα από το ακουστικό. Είναι πολύ χαμηλή η ένταση του. :mad::mad: Σίγουρα έχει χαλασμένο ακουστικό. Να το στείλεις πίσω. Στην ελάχιστη ένταση και ακούγεται δυνατά. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως ως beta tester η 2.20 έχει βελτιώσει την μπαταρία. Πάντα την μέτρηση την κάνω με 3g πάντα ανοιχτό όχι με wifi. Δεν είναι ακόμα η τελική άποψη αλλά μόλις ολοκληρώσω τις δοκιμές θα postάρω εδώ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 (edited) Σίγουρα έχει χαλασμένο ακουστικό. Να το στείλεις πίσω. Στην ελάχιστη ένταση και ακούγεται δυνατά. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως ως beta tester η 2.20 έχει βελτιώσει την μπαταρία. Πάντα την μέτρηση την κάνω με 3g πάντα ανοιχτό όχι με wifi. Δεν είναι ακόμα η τελική άποψη αλλά μόλις ολοκληρώσω τις δοκιμές θα postάρω εδώ. όταν το έχω στο μεγάφωνο ακούγεται ΚΑΜΠΑΝΑ. Αλλά όταν μιλάω κανονικά δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου.. πφφφφ άντε να δω πόσο καιρό θα μου πάρει τώρα πάλι άτυχη Λογικά με το amazon.it επικοινωνώ ε; ξέρει κάποιος; Edited June 27, 2015 by afrodith2 Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Σίγουρα έχει χαλασμένο ακουστικό. Να το στείλεις πίσω. Στην ελάχιστη ένταση και ακούγεται δυνατά. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως ως beta tester η 2.20 έχει βελτιώσει την μπαταρία. Πάντα την μέτρηση την κάνω με 3g πάντα ανοιχτό όχι με wifi. Δεν είναι ακόμα η τελική άποψη αλλά μόλις ολοκληρώσω τις δοκιμές θα postάρω εδώ. Ευχάριστα νέα αυτά, μήπως έχει αναφερθεί πότε περίπου θα περάσουμε σε αναβάθμιση του android (5.1)? Eσύ που είσαι ποιο κοντά στα τζιμάνια ισως έχεις διαβάσει κάτι .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 όταν το έχω στο μεγάφωνο ακούγεται ΚΑΜΠΑΝΑ. Αλλά όταν μιλάω κανονικά δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου.. πφφφφ άντε να δω πόσο καιρό θα μου πάρει τώρα πάλι άτυχη Λογικά με το amazon.it επικοινωνώ ε; ξέρει κάποιος; Ναι αν το πήρες απο εκει και όχι απο συνεργάτη τους. Θα σου πάρει γύρω στις 10 μέρες συνολικά αν θες επιστροφή χρημάτων.Αν θες αντικατάσταση θα σου στείλουν αμεσως Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 (edited) Ναι αν το πήρες απο εκει και όχι απο συνεργάτη τους. Θα σου πάρει γύρω στις 10 μέρες συνολικά αν θες επιστροφή χρημάτων.Αν θες αντικατάσταση θα σου στείλουν αμεσως Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Από το amazon.it και όχι από κάποιο συνεργάτη. Αντικατάσταση ζητάω και φαντάζομαι θα ότι θα μου στείλουν καινούριο και όχι επισκευασμένο ε; Καλού κακού σας αναφέρω και το serial number SN F4AZFQ143602 το πακετάρισα,εκτύπωσα τις ετικέτες και αύριο το στέλνω πίσω. Θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις Ξενέρωσα όσο δεν φαντάζεσαι :( Edited June 28, 2015 by afrodith2 Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Ευχάριστα νέα αυτά, μήπως έχει αναφερθεί πότε περίπου θα περάσουμε σε αναβάθμιση του android (5.1)? Eσύ που είσαι ποιο κοντά στα τζιμάνια ισως έχεις διαβάσει κάτι .... Ακόμα Δεν έχει ανακοινώσει τίποτα. Μόλις προκύψει θα σας ενημερώσω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Από το amazon.it και όχι από κάποιο συνεργάτη. Αντικατάσταση ζητάω και φαντάζομαι θα ότι θα μου στείλουν καινούριο και όχι επισκευασμένο ε; Καλού κακού σας αναφέρω και το serial number SN F4AZFQ143602 και το ΙΜΕΙ το πακετάρισα,εκτύπωσα τις ετικέτες και αύριο το στέλνω πίσω. Θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις Ξενέρωσα όσο δεν φαντάζεσαι :( Θα σου πρότεινα να αγοράσεις το imei από το post σου. Είναι ο αριθμός ταυτότητάς του πομπού της συσκευής που από επιτήδειους μπορεί να παραχαράραχτει. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Ακόμα Δεν έχει ανακοινώσει τίποτα. Μόλις προκύψει θα σας ενημερώσω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα σου πρότεινα να αγοράσεις το imei από το post σου. Είναι ο αριθμός ταυτότητάς του πομπού της συσκευής που από επιτήδειους μπορεί να παραχαράραχτει. να το σβήσω εννοείς ; μα την συσκευή την στέλνω πίσω Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Από το amazon.it και όχι από κάποιο συνεργάτη. Αντικατάσταση ζητάω και φαντάζομαι θα ότι θα μου στείλουν καινούριο και όχι επισκευασμένο ε; Καλού κακού σας αναφέρω και το serial number SN και το ΙΜΕΙ το πακετάρισα,εκτύπωσα τις ετικέτες και αύριο το στέλνω πίσω. Θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις Ξενέρωσα όσο δεν φαντάζεσαι :( Κάνε τρόποιηση το ποστ και βγάλε το ιμει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Μπορεί η κατανάλωση να είναι αρκετή όταν κάνω tethering στο laptop από την sim 1 αλλά απόλαυση είναι ότι πλέον μπορώ να μιλάω από την sim 2 την ίδια στιγμή.... χωρίς να κόβεται το internet όπως στα dual standby. Αξια ανεκτίμητη :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Απο σημερα, κι εγω στην παρεα σας!!! Καλως η κακως, το πηρα απο Ελλαδα (vnp.gr), με το "μικρο" επεξεργαστη (3560) και 32GB RAM, εκδοση WW. Προερχομενος απο Xiaomi Mi Note & LG G3 Dual (τα πιο προσφατα, στο παρελθον εχουν περασει παρα πολλα "μεγαθηρια", απο την κατοχη μου), μονο καλα λογια εχω να πω, σαν αρχικη εντυπωση: στιβαρη κατασκευη, πολυ γρηγορο WiFi, φωτεινοτητα οθονης ικανοποιητικοτατη, γρηγορες εναλλαγες στα menu, ατελειωτες αναβαθμισεις λογισμικου!!! Στη συνεχεια, θα προχωρησω σε "βαθυτερο" ψαξιμο, για την ωρα, κανει την πρωτη του φορτιση. Εδω θα 'μαστε, να τα λεμε, ελπιζω!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts