kodorevi8ulis Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 ξενερωσα λίγο με την καμερα !! βαριέμαι βέβαια να δω τα reviews αλλά είναι πια τόσο χάλια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Προφανως δεν φταιει ο αισθητηρας της toshiba αλλα το λογισμικο της asus, pixelmaster...... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Προφανως δεν φταιει ο αισθητηρας της toshiba αλλα το λογισμικο της asus, pixelmaster...... οπότε αν είναι καθαρά του app της κάμερας γιατί τόσος "καημός" και δυσαρέσκεια πια ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 οπότε αν είναι καθαρά του app της κάμερας γιατί τόσος "καημός" και δυσαρέσκεια πια ; :) Γιατι απο τετοιας κλασης κινητο δεν περιμενεις τετοια λαθη, θα μου πεις βεβαια και η lenovo εχει κανει αμετρητα λαθη σε high end μοντελα. Κατσε να δουμε αν ειναι οντως το λογισμικο ομως..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Πάντος με 250€ smartphone μην περιμένετε και κάμερα επιπέδου dslr! Ότι πληρώνεις παίρνεις! Μια χαρά φωτός βγάζει για τα χρήματα του. Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί περισσότερο από μια κάμερα είναι η απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης, το ολοκληρωμένο lag free skin του UI, άλλα και μια αξιοπρεπής αυτονομία. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Πάντος με 250€ smartphone μην περιμένετε και κάμερα επιπέδου dslr! Ότι πληρώνεις παίρνεις! Μια χαρά φωτός βγάζει για τα χρήματα του. Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί περισσότερο από μια κάμερα είναι η απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης, το ολοκληρωμένο lag free skin του UI, άλλα και μια αξιοπρεπής αυτονομία. 250ευρω για κινεζο ειναι πολλα φιλε μου....οποτε περιμενεις πολλα απο αυτο το κινητο, σε οτι λες εχεις δικιο ομως οσον αφορα την απροβληματιστη χρηση του. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 250ευρω για κινεζο ειναι πολλα φιλε μου....οποτε περιμενεις πολλα απο αυτο το κινητο, σε οτι λες εχεις δικιο ομως οσον αφορα την απροβληματιστη χρηση του. όσο κινέζος είναι η asus τόσο είναι και η Htc :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lydia_Iris Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως για το gps... Είναι καλό? Κλειδώνει γρήγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Η έκδοση με τα 4 γιγα απο το σάιτ της Asus το γαλλικό είναι dual sim; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως για το gps... Είναι καλό? Κλειδώνει γρήγορα? Λεει οτι κλειδωνει με GPS/GLONASS/QZSS/SBAS/BDS, προφανως θα ειναι πολυ καλο και ακριβες, μονο να μην εχει την αρρωστια των mtk με το altitude error. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lydia_Iris Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Λεει οτι κλειδωνει με GPS/GLONASS/QZSS/SBAS/BDS, προφανως θα ειναι πολυ καλο και ακριβες, μονο να μην εχει την αρρωστια των mtk με το altitude error. Γίνεται να μου το εξηγήσεις συνοπτικά το error? Δεν το έχω ξανακούσει, ούτε έχω ασχοληθεί με MTK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Γίνεται να μου το εξηγήσεις συνοπτικά το error? Δεν το έχω ξανακούσει, ούτε έχω ασχοληθεί με MTK. αφού δεν έχει mtk ποιος ο λόγος ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Γίνεται να μου το εξηγήσεις συνοπτικά το error? Δεν το έχω ξανακούσει, ούτε έχω ασχοληθεί με MTK. Aν βασιζεσαι σε mtk gps τοτε μπορει να εισαι στην επιφανεια της θαλασσας και αυτο να σε δειχνει καμια 50-60 μετρα κατω απο το νερο!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Aν βασιζεσαι σε mtk gps τοτε μπορει να εισαι στην επιφανεια της θαλασσας και αυτο να σε δειχνει καμια 50-60 μετρα κατω απο το νερο!!! Αυτό ίσχυε πριν 2 χρόνια. Με τη νέα φουρνιά των octacore δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lydia_Iris Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Σωστά, έχει Intel :P Καλά αυτό με το gps το έχω σε s3 mini (backup συσκευή). Με βγάζει 300μ από εκεί που είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Σωστά, έχει Intel :P Καλά αυτό με το gps το έχω σε s3 mini (backup συσκευή). Με βγάζει 300μ από εκεί που είμαι. καλά ναι , δεν είναι θέμα μόνο mtk ή άλλο , είναι και "κατασκευής" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Απο που το παρελαβες αν επιτρέπεται? Γενικες εντυπωσεις? Από eBay, Ταϊβανέζικο είναι. Γενικές εντυπώσεις, τα reviews ως επί το πλείστον αντανακλούν την πραγματικότητα. Παράλληλα έχω ένα Note 4 οπότε οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες, έχοντας φυσικά υπ'όψιν την διάφορα τιμής. Πολύ γρήγορο λοιπόν και σε multitasking καλύτερο από το Note, το οποίο είναι αρκετά επιθετικό στο πάγωμα/κλείσιμο των εφαρμογών. Ποιότητα κατασκευής αψεγάδιαστη, δεν τρίζει τίποτα και φαίνεται αρκετά συμπαγές. Οθόνη πολύ καλή και μπορείς να ρυθμίσεις εύκολα την θερμοκρασία του χρώματος για να ταιριάζει στα γούστα σου. Κάμερα ούτε κρύο ούτε ζέστη. Όσο έχει φως είναι μια χαρά . Πχ http://i124.photobucket.com/albums/p39/drdino1985/P_20150421_173211.jpg Όταν πεφτει το φως, στο αυτόματο ανεβάζει αρκετά το iso με συνέπεια να εμφανίζεται θόρυβος. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα με χειροκίνητο έλεγχο να δω αν παρακάμπτεται αυτό. Η μπαταρία είναι λίγο meh. Σε συνεχόμενη χρήση μπορείς κάνεις να βγάλει αρκετά καλές ώρες οθόνης. Σε αναμονή έχει ένα drain από το Android system, το οποίο υποτίθεται ότι ψάχνει η asus και θα το λύσει. Ίδωμεν. Φωτογραφίες της συσκευής δεν ξέρω αν θέλετε ή αν έχει νόημα να βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosf Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Αν επιτρέπεται πόσο το αγόρασες? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσον αφορά τα μοντέλα που κοκλοφόρησαν στην Κίνα βρήκα αυτό εδω... http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_2_arrives_in_china_only_the_55inch_models-news-11656.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Από eBay, Ταϊβανέζικο είναι. Γενικές εντυπώσεις, τα reviews ως επί το πλείστον αντανακλούν την πραγματικότητα. Παράλληλα έχω ένα Note 4 οπότε οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες, έχοντας φυσικά υπ'όψιν την διάφορα τιμής. Πολύ γρήγορο λοιπόν και σε multitasking καλύτερο από το Note, το οποίο είναι αρκετά επιθετικό στο πάγωμα/κλείσιμο των εφαρμογών. Ποιότητα κατασκευής αψεγάδιαστη, δεν τρίζει τίποτα και φαίνεται αρκετά συμπαγές. Οθόνη πολύ καλή και μπορείς να ρυθμίσεις εύκολα την θερμοκρασία του χρώματος για να ταιριάζει στα γούστα σου. Κάμερα ούτε κρύο ούτε ζέστη. Όσο έχει φως είναι μια χαρά . Πχ http://i124.photobucket.com/albums/p39/drdino1985/P_20150421_173211.jpg Όταν πεφτει το φως, στο αυτόματο ανεβάζει αρκετά το iso με συνέπεια να εμφανίζεται θόρυβος. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα με χειροκίνητο έλεγχο να δω αν παρακάμπτεται αυτό. Η μπαταρία είναι λίγο meh. Σε συνεχόμενη χρήση μπορείς κάνεις να βγάλει αρκετά καλές ώρες οθόνης. Σε αναμονή έχει ένα drain από το Android system, το οποίο υποτίθεται ότι ψάχνει η asus και θα το λύσει. Ίδωμεν. Φωτογραφίες της συσκευής δεν ξέρω αν θέλετε ή αν έχει νόημα να βάλω. Δεξιοτιμονο? (ασχετο τελειως)!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ναι, είμαι Αγγλία. @vagosf: μου βγήκε 220 λίρες περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ναι, είμαι Αγγλία. @vagosf: μου βγήκε 220 λίρες περίπου. Για να δουμε σωστα την καμερα, βγαλε αν θελεις ενα τοπιο με δενδρα και φως ηλιου (μερας δλδ) και μετα αν μπορεις μια με παραλια, θαλασσα και ουρανο, τωρα ισως ζηταω παραλογα πραγματα, συγχωρεσε με. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drade Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Σαφέστατα ανώτερο το note. Ωραίος τρόπος σύγκρισης το εν λόγω βιντεάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Σαφέστατα ανώτερο το note. Ωραίος τρόπος σύγκρισης το εν λόγω βιντεάκι. ναι το note4 ειναι ανωτερο, ποσο εχει ειπες????? :lol: Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ναι, είμαι Αγγλία. @vagosf: μου βγήκε 220 λίρες περίπου. Αδερφέ στα 1,8Ghz είναι ο επεξεργαστής;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Ζ3580 -> 2,33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts