cocous Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδιά παρέλαβα και γω σήμερα...Πολύ όμορφο ρε παιδί μου...έκανα κι εγώ τις 2 ενημερώσεις που μου έβγαλε και τώρα κατεβάζω τις εφαρμογές μου και το ψιλοσετάρω. Από oteshop αγορά, unbranded, ούτε logo στο bootάρισμα, ούτε καμιά εφαρμογή της κοσμοτε μέσα. Το έχω παράλληλα με το g3 32gb οπότε θα σας πω σε λίγες μέρες τα συμπεράσματα μου... Περιμενω εντυπώσεις αγορι. Καλοριζικο. ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Περιμενω εντυπώσεις αγορι. Καλοριζικο. ;) :) Πωωωω, έφαγα μια ξενέρα τώρα, η πάνω δεξιά γωνία της οθόνης,έχει κιτρινίλα δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδιά παρέλαβα και γω σήμερα...Πολύ όμορφο ρε παιδί μου...έκανα κι εγώ τις 2 ενημερώσεις που μου έβγαλε και τώρα κατεβάζω τις εφαρμογές μου και το ψιλοσετάρω. Από oteshop αγορά, unbranded, ούτε logo στο bootάρισμα, ούτε καμιά εφαρμογή της κοσμοτε μέσα. Το έχω παράλληλα με το g3 32gb οπότε θα σας πω σε λίγες μέρες τα συμπεράσματα μου... Φιλε απο οτε ειχε ζελατινες σε καμερα και πλατη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Πωωωω, έφαγα μια ξενέρα τώρα, η πάνω δεξιά γωνία της οθόνης,έχει κιτρινίλα δυστυχώς... Κριμα ρε γμτ. Τι γινεται ρε συ? Α ρε Lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδια απο procordia εντυπώσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Φιλε απο οτε ειχε ζελατινες σε καμερα και πλατη? Ναι και στα 2...Αλλά τι να το κάνεις;;; Διάβασε πιο πάνω... :( ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κριμα ρε γμτ. Τι γινεται ρε συ? Α ρε Lg. Τι να πω...κρίμα πραγματικά...Τώρα τι κάνω είναι το θέμα...Το πάω στον ΟΤΕ; ή το πάω procordia;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaldini Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Φιλε απο οτε ειχε ζελατινες σε καμερα και πλατη? Παντως το voda ηταν εντελως unbranded ,καμια εφαρμογη μεσα ή logo κατα το boot ,ζελατινες ειχε μπροστα κ στα πλαγια ,αλλα καθολου πισω (ουτε στη καμερα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι?? - Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Ναι και στα 2...Αλλά τι να το κάνεις;;; Διάβασε πιο πάνω... :( ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι να πω...κρίμα πραγματικά...Τώρα τι κάνω είναι το θέμα...Το πάω στον ΟΤΕ; ή το πάω procordia;;; Εμενα απο οτε δεν ειχε ζελατινες πισω καθολου. Δες στην προηγουμενη σελιδα.Εχω ανεβασει φωτο εγω και ενας φιλος σε γκρι φοντο και κιτρινιλα ετσι ειναι και εσενα? Παντως το voda ηταν εντελως unbranded ,καμια εφαρμογη μεσα ή logo κατα το boot ,ζελατινες ειχε μπροστα κ στα πλαγια ,αλλα καθολου πισω (ουτε στη καμερα) Εσυ φιλε εισαι δικος μου και εμενα ετσι απο cosmote πισω δεν ειχε τιποτα.Τι παιζει ρε σεις?Ειναι αναλογα την παρτιδα? Edited May 7, 2015 by Fredometrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Τι να πω...κρίμα πραγματικά...Τώρα τι κάνω είναι το θέμα...Το πάω στον ΟΤΕ; ή το πάω procordia;;; Αν είναι μέσα στο doa θα το πήγαινα ΟΤΕ για αντικατάσταση, αν όχι τότε procordia. Παντως το voda ηταν εντελως unbranded ,καμια εφαρμογη μεσα ή logo κατα το boot ,ζελατινες ειχε μπροστα κ στα πλαγια ,αλλα καθολου πισω (ουτε στη καμερα) Ακριβώς έτσι και το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Ναι και στα 2...Αλλά τι να το κάνεις;;; Διάβασε πιο πάνω... :( ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι να πω...κρίμα πραγματικά...Τώρα τι κάνω είναι το θέμα...Το πάω στον ΟΤΕ; ή το πάω procordia;;; Δοκιμασε πρωτα στον οτε μπας και σου φερουν αλλο? Κοιτα τι θα πουνε και πραξε ανάλογα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Αν είναι μέσα στο doa θα το πήγαινα ΟΤΕ για αντικατάσταση, αν όχι τότε procordia. Ακριβώς έτσι και το δικό μου. Αυτό που σκέφτομαι ρε παιδιά είναι πως αν ο ΟΤΕ έχει ξεμείνει από κομμάτια, τότε ίσως να συμφέρει πιο πολύ από άποψη χρόνου να το πάω procordia...Εκτός αυτού λέγοντας doa, τι ακριβώς εννοούμε; το πάω και τους λέω πάρτε το και φέρτε μου άλλο; Δοκιμασε πρωτα στον οτε μπας και σου φερουν αλλο? Κοιτα τι θα πουνε και πραξε ανάλογα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Αυτό που σκέφτομαι ρε παιδιά είναι πως αν ο ΟΤΕ έχει ξεμείνει από κομμάτια, τότε ίσως να συμφέρει πιο πολύ από άποψη χρόνου να το πάω procordia...Εκτός αυτού λέγοντας doa, τι ακριβώς εννοούμε; το πάω και τους λέω πάρτε το και φέρτε μου άλλο; Ναι ναι δεν μπαινει χερι. Καινουριο αγορι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Δεν παιζει να βρουνε κομματι για doa πιστευω. Ειναι πολυ εντονοι οι λεκεδες ?ειδες τις φωτο πιο πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaldini Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Αυτό που σκέφτομαι ρε παιδιά είναι πως αν ο ΟΤΕ έχει ξεμείνει από κομμάτια, τότε ίσως να συμφέρει πιο πολύ από άποψη χρόνου να το πάω procordia... και γω για τον ιδιο ακριβως λογο σκεφτομαι τη λυση του service αντι για doa ως πιο σωστη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι?? - Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλησπέρα. Και εγώ πλέον κάτοχος του εν λόγω κινητού. Και εγώ μία από τα ίδια με τα προαναφερόμενα. Μικρή κιτρινίλα στα αριστερά αντί για δεξία, έντονο bunding στο γκρί χρώμα καθώς και το δεξί ημισφαίριο έναι πιο σκούρο από το αριστερό. Αυτά είναι έντονα σε μικρή φωτεινότητα. Σε μεγάλη και δεί 90 - 100% δε καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 https://www.dropbox.com/s/k3bjk03kil7qu6s/20150507_235355.jpg?dl=0 Εγώ να αισθάνομαι τυχερός δηλαδή που έχω Μόνο αυτή την κιτρινίλα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 και γω για τον ιδιο ακριβως λογο σκεφτομαι τη λυση του service αντι για doa ως πιο σωστη! Προσωπικά ειμαι υπερ του καινουριου ειδικα στην περιπτωση του Doa. Με το πρωτο flex ειχα θεμα με την οθονη αλλα εκανα υπομονη καθως το εστειλα doa και μου ηρθε καινούριο Ελληνικό σφραγισμενο με ταινια ασφαλείας και ηταν μια χαρα. Απλα θελει υπομονη. Κριμα δεν ειναι να μπει χερι ενω υπαρχει δυνατοτητα αντικατάστασης?. Μετα παιζει στην περιπτωση του Βλάση και το G3 οποτε αξιζει η αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Προσωπικά ειμαι υπερ του καινουριου ειδικα στην περιπτωση του Doa. Με το πρωτο flex ειχα θεμα με την οθονη αλλα εκανα υπομονη καθως το εστειλα doa και μου ηρθε καινούριο Ελληνικό σφραγισμενο με ταινια ασφαλείας και ηταν μια χαρα. Απλα θελει υπομονη. Κριμα δεν ειναι να μπει χερι ενω υπαρχει δυνατοτητα αντικατάστασης?. Μετα παιζει στην περιπτωση του Βλάση και το G3 οποτε αξιζει η αναμονή. Κι αν έρθει το καινούριο και έχει τα ίδια θέματα;;; Και έχεις περιμένει και κάνα 2 βδομαδο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Για ποσο καιρο δικαιουμαστε doa? Επισης υπαρχει περιπτωση να βρουνε να φερουν ενω δεν υπαρχει αποθεμα?Πιστευεις θα το δεχτουν σαν ελάττωμα την κιτρινιλα οπως ειδες στην φωτο?Γιατι σε μενα προσωπικά φενεται μονο στο γκρι και λιγο λιγοτερο στο ασπρο με πολυ προσοχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Συμφωνώ με την άποψη του cocous ότι πρέπει να βγεί DOA και όχι service. Είναι κρίμα σε κινητά ωρών, να μπαίνει χέρι, έστω και εξουσιοδοτημένου. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Κι αν έρθει το καινούριο και έχει τα ίδια θέματα;;; Και έχεις περιμένει και κάνα 2 βδομαδο;;;; Εγω φιλε θα το ξαναστελνα ειλικρινα αλλιως θα ζητουσα πισω τα λεφτα μου. Ειναι κριμα ρε συ να μπει χερι τωρα. Στην τελικη τοσο τυχερος θα εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaldini Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 https://www.dropbox.com/s/k3bjk03kil7qu6s/20150507_235355.jpg?dl=0 Εγώ να αισθάνομαι τυχερός δηλαδή που έχω Μόνο αυτή την κιτρινίλα;;; Χαχα με τη λογικη σου ειμαι υπερτυχερος με ενα μονο dead pixel που δεν ειναι και ορατο σε ολα τα χρωματα οποτε δεν ειναι dead ακριβως... αλλα για να ειμαστε και να γραφουμε εδω εχουμε εμμονή με τη τελειοτητα, οποτε να κοψουν τον κ.... τους να μας τα φτιαξουν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι?? - Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Για ποσο καιρο δικαιουμαστε doa? Επισης υπαρχει περιπτωση να βρουνε να φερουν ενω δεν υπαρχει αποθεμα?Πιστευεις θα το δεχτουν σαν ελάττωμα την κιτρινιλα οπως ειδες στην φωτο?Γιατι σε μενα προσωπικά φενεται μονο στο γκρι και λιγο λιγοτερο στο ασπρο με πολυ προσοχη. Το doa συνήθως επτά ημερών. Προσωπικά σε nexus 5,δε δεχόντουσαν τη κιτρινίλα. Φυσικά είχε εμφανιστεί με τη μορφή light bleeding. Δε ξέρω τι να κάνω αλλά βλέπω να τους κυνηγώ. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Συμφωνώ με την άποψη του cocous ότι πρέπει να βγεί DOA και όχι service. Είναι κρίμα σε κινητά ωρών, να μπαίνει χέρι, έστω και εξουσιοδοτημένου. Ε ναι ρε συ ειναι κριμα. Ας κοψουν το σβερκο τους να σου βρουνε τεμαχιο μη προσφορας στην τελικη. Εσυ τους εδωσες χαλασμενα λεφτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Σε άλλα νέα... https://www.dropbox.com/s/ha2llr1b6e9k2m2/20150508_001618.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/uktc1urzjr1jb2n/20150508_001611.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/9wqyyr2lxx9vtz7/20150508_001607.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/zn8eku7ueuqx851/20150508_001455.jpg?dl=0 Στα αριστερά το flex 2 στα δεξιά το g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts