mariodj Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Δυστηχως μετα απο σχεδον 2 χρονια με περιστασιακη χρηση η 2η μπαταρια βγηκε οff. Αυτη τη φορα μου εσβηνε οταν η μπαταρια επεφτε κατω απο 80% και συντομα εσβηνε συνεχως και ξεκιναγε τα bootloop ακομα και οταν το ειχα στον φορτιστη. Απο οτι συμπερανω το προβλημα ανεκαθεν ηταν οι ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ και οχι η πλακετα του κινητου, τζαμπα ειχα αλλαχθει τοσες πλακετες. Φυσικα θα παραγγειλω καινουργια μπαταρια, η 2η ειχε χρονο κατασκευης 2015, ελπιζω να βρω καποια ποιο καινουργια. Πιστός στο flex2 !!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Οσοι πιστοι προσελθετε, χαχα. Κινηταρα παραμενει ακομα! Εγω εχω καταλαβει οτι οι εργοστασιακες μπαταριες εχουν θεμα με το τσιπακι φορτισης τους, που καιγεται συνηθως στον 1 χρονο και αρχιζει τα bootloop. Απο κει και περα υπαρχουν aftermarket μπαταριες που ναι μεν δεν εχουν την αυτονομια της εργοστασιακης αλλα τουλαχιστο βγαζουν μια διετια. Τωρα αυτες οι aftermarket μπορει να ειναι οπτικα ιδιες μεταξυ τους αλλα δυστυχως δεν ειναι, αλλες εχουν μεγαλυτερη και αλλες μικροτερη αυτονομια. Εχω βρει εναν τροπο να τις ξεχωριζω, θα γελασετε, να τις ζυγιζουμε! Στον φιλικο μου κυκλο αυτη τη στιγμη υπαρχουν 6 flex και παιζει να τα εχω αλλαξει συνολικα πανω απο 10 φορες μπαταρια. Οι μπαταριες που αγοραζαμε επαιζαν απο 32 εως 39 γραμμαρια, αν θυμαμαι καλα, και εννοειται οι βαρυτερες αποδειχτηκαν καλυτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mesqal Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Οσοι πιστοι προσελθετε, χαχα. Κινηταρα παραμενει ακομα! Εγω εχω καταλαβει οτι οι εργοστασιακες μπαταριες εχουν θεμα με το τσιπακι φορτισης τους, που καιγεται συνηθως στον 1 χρονο και αρχιζει τα bootloop. Απο κει και περα υπαρχουν aftermarket μπαταριες που ναι μεν δεν εχουν την αυτονομια της εργοστασιακης αλλα τουλαχιστο βγαζουν μια διετια. Τωρα αυτες οι aftermarket μπορει να ειναι οπτικα ιδιες μεταξυ τους αλλα δυστυχως δεν ειναι, αλλες εχουν μεγαλυτερη και αλλες μικροτερη αυτονομια. Εχω βρει εναν τροπο να τις ξεχωριζω, θα γελασετε, να τις ζυγιζουμε! Στον φιλικο μου κυκλο αυτη τη στιγμη υπαρχουν 6 flex και παιζει να τα εχω αλλαξει συνολικα πανω απο 10 φορες μπαταρια. Οι μπαταριες που αγοραζαμε επαιζαν απο 32 εως 39 γραμμαρια, αν θυμαμαι καλα, και εννοειται οι βαρυτερες αποδειχτηκαν καλυτερες. Καλα που το ανεφερες omnian γιατι ειμουν ετοιμος να το φουρνισω (την πλακετα) :P . Οι μπαταριες ειναι λαχειο, εμενα αρχικα ηταν χαλια, μετα εστρωσε και τελικα παρεδωσε και αυτη. Εχει βγει και μια κινεζικη στο skroutz αλλα δεν το ρισκαρω. To handgrip που εχει το flex δεν προκειται να το αποκτησει αλλο κινητο, τα σημερινα ειναι σαν να κρατα χελι ζωντανο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Αν έβρισκα το 32ρι σε μια λογική τιμή μπορεί να το ξαναέπαιρνα. Μου λείπει το άτιμο... Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Εχει βγει και μια κινεζικη στο skroutz αλλα δεν το ρισκαρω. Αν εννοεις την cameron sino ναι μην το ρισκαρεις χαχα. Τη δοκιμασαμε και αυτη. Ενω ειχε καλη αυτονομια, τα φτυσε στο εξαμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Παιδια αν πουλαει κανεις σας το flex ας στειλει pm. Ακομα και με σπασμενη οθονη δεκτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Παιδια αν πουλαει κανεις σας το flex ας στειλει pm. Ακομα και με σπασμενη οθονη δεκτο... Σου έχω στείλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Το ίδιο ισχύει και για μένα, αν υπάρχει κάποιος-α που πουλάει το flex2 σε άριστη κατάσταση ας μου στείλει μήνυμα, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mesqal Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 Το ανέστησα για 2η φορά το flex, καινούργια μπαταρία αλλά οχι την original, νομίζω αυτές είχαν πρόβλημα ανέκαθεν και όχι η πλακέτα. Αν το έχετε παρατημένο σε κανα συρτάρι δοκιμάστε την αλλή μπαταρία που πουλάνε στο σκρουτζ, χαλάλι τα ευρώ της για ένα τετοιο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 8 minutes ago, Mesqal said: Το ανέστησα για 2η φορά το flex, καινούργια μπαταρία αλλά οχι την original, νομίζω αυτές είχαν πρόβλημα ανέκαθεν και όχι η πλακέτα. Αν το έχετε παρατημένο σε κανα συρτάρι δοκιμάστε την αλλή μπαταρία που πουλάνε στο σκρουτζ, χαλάλι τα ευρώ της για ένα τετοιο κινητό. Το πρόβλημα μακάρι να ήταν η μπαταρία αλλά δυστυχώς δεν ήταν η μπαταρία αλλά η πλακέτα. Όπως και να 'χει όμως, είναι ευχάριστο που το ανέστησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. September 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2021 Σύντομα σκεφτόμουν να το αναστήσω κ εγώ για το γιο μου....για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2021 Το ειχα λιγο το 2015 και λιγο το 2018! Απορω που λειτουργει ακομα!Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mesqal Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 Σκεφτομαι να το δώσω, δεν το χρησιμοποιώ πλέον, έαν το θέλει κανείς ας μου στείλει ενα πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts