manhunter Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Και πάνω που ήμουνα έτοιμος να στείλω και το δικό μου!!!! Εννοείται να το στείλεις. Πως αλλιώς θα επισκευαστεί? Μην λήξει η εγγύηση και τρέχεις χωρίς λόγο. ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα σε αντίστοιχη περίπτωση μου είχαν αλλάξει όλη την πλακέτα Μου κάνει εντύπωση που για το ίδιο θέμα εσένα σου αλλάξανε μόνο την κάμερα Δεν πιστεύω ότι άλλαξαν κάν την κάμερα, αλλά anyway. Εξ αρχής τους είπα μόνος μου για την πλακέτα, αλλά το ίδιο τους έκανε. Το επόμενο μήνυμα μου θα είναι με cc την LG Europe γιατί όπως τους έχω ήδη ενημερώσει, θέλω άμεση επιδιόρθωση γιατί το τηλέφωνο είναι εταιρικό. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Λοιπόν, το κινητό έπεστρεψε εχθές, το ίδιο γρήγορα με πριν, με αλλαγμένη πλακέτα, με σειριακό 702.... Όλα μια χαρά, δουλεύουν όλα τέλεια. Και επιτόπου το πούλησα :lol: Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Δεν μπορώ να πω ότι σε κατηγορώ Τι πήρες στη θέση του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Δεν μπορώ να πω ότι σε κατηγορώ Τι πήρες στη θέση του; Δεν το πούλησα για τους παραπάνω λόγους. Απλά έκατσε επιδότηση για άλλο, και πουλώντας και αυτό πήρα S7 Edge που το κοιτουσα καιρό. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutchmaster Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Καλημέρα στους απανταχού συμπάσχοντες, να σας πω και εγώ με την σειρά τον πόνο μου: 510 παρτίδα αγορασμένο Φεβρουάριο 2016. Αρχικά όλα καλά, μετά από μήνες άρχισε να μην ανάβει η οθόνη και να φαίνεται μόνο μια λεπτή μοβ γραμμή ψηλά κάποιες φορές που πήγαινα να το ξεκλειδώσω ή όταν το είχα στην τσέπη και με παίρνανε τηλέφωνο (οπότε δεν μπορούσες να δεις ποιος σε καλεί). μετά από κάποια λεπτά επανερχόταν μόνο του. Όλο έλεγα να το στείλω για επισκευή αλλά το ανέβαλα συνεχώς. Χτες στα καλά καθούμενα, και ενώ η μπαταρία του δεν έδειχνε να έχει θέμα, κρατούσε κανονικά όπως πάντα και έχοντας γύρω στο 60%, το κινητό απλά έσβησε απροειδοποίητα. Προσπάθησα να το ανάψω, αλλα τίποτα. Με τα πολλά με τα λίγα από τότε καταφέρνω να το ανάψω για λίγο πατώντας volume down kai power, μπαίνει στο boot και είτε σβήνει μετά από λίγο, είτε μπαίνει στο android κανονικά και σβήνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Το ερώτημά μου τώρα, είναι το "κλασικό" πλέον πρόβλημα της μπαταρίας, οπότε να πάρω μια και να την αλλάξω μόνο μου (για να μην πληρώνω κερατιάτικα 30€+ και περιμένω τόσες μέρες) ή αφού η μπαταρία φαινόταν να είναι άψογη μέχρι χτες, είναι θέμα πλακέτας; Και στην περίπτωση αυτή, τι κάνω που είμαι root και xposed? Θα το πάρει χαμπάρι κανείς ή δεν θα εντοπιστεί; Πόσο καιρό όμως θα κάνει η επισκευή/αντικατάσταση πλακέτας; Τα φώτα σας... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Δοκίμασε με συνδεδεμένο τον φορτιστή να δεις αν bootarei κανονικά Έχει αναφερθεί αρκετές φορές Απλά αν αλλάξεις την μπαταρία μόνος σου, είναι πολύ πιθανό να χάσεις την εγγύηση Και για αυτή τη συσκευή μάλλον δεν είναι ότι καλύτερο :rolleyes: Τώρα για την επισκευή όλα σχετικά είναι, αν υπάρχει το ανταλλακτικό δεν αργεί γενικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutchmaster Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Αυτή τη στιγμή γράφω από το g flex 2, αν και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η χαρά. Πήγα να δοκιμάσω αν ανάβει, και μου έβγαλε την ένδειξη 0%. (καινούργιο από τότε που έσβησε). Έβαλα το powerbank και άρχισε να φορτίζει. Μετά από λίγο δοκίμασα να το ανάψω και bootαρισε κανονικά. Τώρα είναι στο 28% και λειτουργεί κανονικά. Στο ενδιάμεσο είχα παραγγείλει ήδη μια μπαταρία για να αποπειραθω. Ελπίζω να ήταν μόνο αυτό, αν και από τη στιγμή που λειτουργεί κανονικά, θεωρώ πως πλέον είναι θέμα τροφοδοσίας και όχι μητρικής. Τώρα σχετικά με την εγγύηση, τι να πω, με root και exposed δεν τρέφω και πολλές ελπίδες ότι θα το περνούσαν στην εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Στο ενδιάμεσο είχα παραγγείλει ήδη μια μπαταρία για να αποπειραθω. Ελπίζω να ήταν μόνο αυτό, αν και από τη στιγμή που λειτουργεί κανονικά, θεωρώ πως πλέον είναι θέμα τροφοδοσίας και όχι μητρικής. Τώρα σχετικά με την εγγύηση, τι να πω, με root και exposed δεν τρέφω και πολλές ελπίδες ότι θα το περνούσαν στην εγγύηση. Μα μπορείς να φλασάρεις πάλι stock rom και να το πας full stock το κινητό. Δεν θα έχεις θέμα έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutchmaster Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Τελικά έφτασε στο 50% περίπου και έσβησε κάποιες φορές στη χρήση. Τώρα ανάβει αλλά στο καπάκι ξανασβηνει. Ελπίζω να είναι η κλασική συμπεριφορά της χαλασμένης μπαταρίας τελικά και να λυθεί το πρόβλημα με την αλλαγή. Το θέμα είναι ότι έτσι όπως είναι τώρα, το φλασαρισμα σε στοκ είναι αδύνατο, γιατί δεν θα αντέξει χωρίς να σβήσει. Άρα μοναδική μου επιλογή στην παρούσα φάση είναι να βάλω την καινούργια μπαταρία μόνος μου, να το φλασαρω σε στοκ και μετά να το στείλω για επισκευή σχετικά με τα χαζά που κάνει η οθόνη που και που. Με τον κίνδυνο όμως να το αντιληφθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Οι ενέργειές μας μετά το root μπορεί να καταστρέψουν την συσκευή μας Τυχόν λανθασμένες ενέργειες μετά το root μπορεί να έχουν καταστροφικά αποτελέσματα για την συσκευή μας. Σε απλές περιπτώσεις μπορεί η αλλαγή ενός αρχείου συστήματος να κάνει το κινητό μας να μην ανοίγει, κάτι το οποίο θα απαιτεί μία πιο σύνθετη διαδικασία για να "φτιαχτεί". Στις χειρότερες των περιπτώσεων, (π.χ. στο overclocking), υπάρχει η πιθανότητα να καταστρέψουμε ολοκληρωτικά την CPU (το hardware) της συσκευής μας και να μην επισκευάζεται. Συμπερασμα οσοι παίζετε με ρουτ τραβιεστε. Αφηστε τα κινητα να δουλευουν οπως γεννηθηκαν. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Τελικά έφτασε στο 50% περίπου και έσβησε κάποιες φορές στη χρήση. Τώρα ανάβει αλλά στο καπάκι ξανασβηνει. Ελπίζω να είναι η κλασική συμπεριφορά της χαλασμένης μπαταρίας τελικά και να λυθεί το πρόβλημα με την αλλαγή. Το θέμα είναι ότι έτσι όπως είναι τώρα, το φλασαρισμα σε στοκ είναι αδύνατο, γιατί δεν θα αντέξει χωρίς να σβήσει. Άρα μοναδική μου επιλογή στην παρούσα φάση είναι να βάλω την καινούργια μπαταρία μόνος μου, να το φλασαρω σε στοκ και μετά να το στείλω για επισκευή σχετικά με τα χαζά που κάνει η οθόνη που και που. Με τον κίνδυνο όμως να το αντιληφθούν. Όσο είναι συνδεδεμένο με usb δεν κλείνει το κινητό, τσέκαρέ το Εγώ φλάσαρα πάλι στοκ πριν το πάω για αλλαγή μπαταρίας, όταν δεν κράταγε ούτε ένα δευτερόλεπτο χωρίς να είναι συνδεδεμένο σε usb Σε αντίστοιχη περίπτωση δηλαδή με τη δική σου, αλλά είχε φτάσει στο τέρμα η κατάσταση κιόλας Συμπερασμα οσοι παίζετε με ρουτ τραβιεστε. Χωρίς παρεξήγηση αλλά είναι εντελώς άστοχο το συμπέρασμα Ποιός σου είπε ότι κάνουμε ροοτ για να κλοκάρουμε; Δεν μιλάμε για overclocking καταστάσεις Δεν έχει καμία σχέση το πρόβλημα αυτό με το root root σημαίνει να έχεις admin rights, αυτό υπάρχει και στα windows ας πούμε Άσε που υπάρχουν και εταιρείες που και ρουταρισμένο να είναι δεν ακυρώνουν την εγγύηση Τώρα αν κάποιος κάνει ότι του καπνίσει χωρίς να ξέρει ή να είναι προσεχτικός, σίγουρα δεν φταίει το root και σίγουρα δεν είναι λόγος να μην κάνει root κάποιος άλλος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Όσο είναι συνδεδεμένο με usb δεν κλείνει το κινητό, τσέκαρέ το Εγώ φλάσαρα πάλι στοκ πριν το πάω για αλλαγή μπαταρίας, όταν δεν κράταγε ούτε ένα δευτερόλεπτο χωρίς να είναι συνδεδεμένο σε usb Σε αντίστοιχη περίπτωση δηλαδή με τη δική σου, αλλά είχε φτάσει στο τέρμα η κατάσταση κιόλας Χωρίς παρεξήγηση αλλά είναι εντελώς άστοχο το συμπέρασμα Ποιός σου είπε ότι κάνουμε ροοτ για να κλοκάρουμε; Δεν μιλάμε για overclocking καταστάσεις Δεν έχει καμία σχέση το πρόβλημα αυτό με το root root σημαίνει να έχεις admin rights, αυτό υπάρχει και στα windows ας πούμε Άσε που υπάρχουν και εταιρείες που και ρουταρισμένο να είναι δεν ακυρώνουν την εγγύηση Τώρα αν κάποιος κάνει ότι του καπνίσει χωρίς να ξέρει ή να είναι προσεχτικός, σίγουρα δεν φταίει το root και σίγουρα δεν είναι λόγος να μην κάνει root κάποιος άλλος :) Δεν το ειπα για να προσβάλλω η να μειώσω κάποιον αλλα η πειρα η δικη μου λεει πως ρουτ σημαινει κενο ασφαλειας απο οσο ξέρω και επειδη εγω εχω παρει συσκευες που ολοι εσεις έχετε θεματα διαφορα και το 90% ειστε ρουτ Δεν αντιμευωπισα κανενα θεμα ουτε με g2, g3, g4, g flex2, v10 και επειδη στην παρεα εχουν και άλλοι τετοια τηλεφωνα όλοι" φυσιολογικα" κάποιοι 1 χρονο αλλοι 2 κοκ συμπεραινω οτι δεν ειναι τυχαίο γιατι να ειμαστε ολοι κωλοφαρδοι δεν παιζει. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Είναι κενό ασφαλείας όσο είναι και ο λογαριασμός και τα δικαιώματα administrator στα windows που χρησιμοποιούμε όλοι Επίσης δε νομίζω ότι οι περισσότεροι που έχουν θέματα είναι root Κι άλλα παιδιά εδώ στο θέμα που είχαν τα ίδια προβλήματα (μπαταρία/bootloop, κάμερα/πλακέτα), μιας και ψιλοστάνταρ είναι αυτά που μπορεί να βγάλει η συσκευή δε νομίζω να ήταν root όλοι, ούτε καν οι περισσότεροι. Από που προκύπτει αυτό; Γενικά οι περισσότεροι χρήστες δεν ασχολούνται με root Και τέλος είσαι και τυχερός :):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutchmaster Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Δυστυχώς άσχημα τα νέα. Μόλις ήρθε η νέα μπαταρία την οποία και τοποθέτησα. Δυστυχώς το κινητό κάνει ακριβώς τα ίδια. Άρα πάμε για μητρική. Το πρόβλημα είναι ότι δεν συνδέεται με κανένα τρόπο στον υπολογιστή Και φαντάζομαι ότι αν το στείλω έτσι για επισκευή, θα φάω κεφαλιά. Τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 για αυτό βολεύει το service πάντως γιατί ότι και να είναι θα στο φτιάξουν υποτίθεται πάντα τώρα αυτό που θα πρότεινα είναι να βάλεις πάλι την αυθεντική μπαταρία, να φλασάρεις στοκ αν μπορείς και να το πας στο service ελπίζοντας για το καλύτερο όπως και να'χει δεν έχεις άλλη επιλογή επί της ουσίας τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutchmaster Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 για αυτό βολεύει το service πάντως γιατί ότι και να είναι θα στο φτιάξουν υποτίθεται πάντα τώρα αυτό που θα πρότεινα είναι να βάλεις πάλι την αυθεντική μπαταρία, να φλασάρεις στοκ αν μπορείς και να το πας στο service ελπίζοντας για το καλύτερο όπως και να'χει δεν έχεις άλλη επιλογή επί της ουσίας τώρα Αυτό έκανα αλλά δεν μπορώ να φλασάρω με κανένα τρόπο. το κινητό ενώ όταν βάλω τον φορτιστή μου δείχνει 96%, δεν μένει αναμένο. Δοκίμασα και reset to factory settings με volume down κλπ αλλά καμία επιτυχία, μόλις βγαίνει το ανθρωπάκι σβήνει. Ο υπολογιστής μου δείχνει unknown device. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Αυτό έκανα αλλά δεν μπορώ να φλασάρω με κανένα τρόπο. το κινητό ενώ όταν βάλω τον φορτιστή μου δείχνει 96%, δεν μένει αναμένο. Δοκίμασα και reset to factory settings με volume down κλπ αλλά καμία επιτυχία, μόλις βγαίνει το ανθρωπάκι σβήνει. Ο υπολογιστής μου δείχνει unknown device. :rolleyes: Ήθελα να σου απαντήσω, όταν είχα το ίδιο σύμπτωμα, το έστειλα στο σέρβις και μου άλλαξαν τη μητρική. Κρίμα, αν σε είχα προλάβει θα είχες εγγύηση τώρα :( Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Αυτό έκανα αλλά δεν μπορώ να φλασάρω με κανένα τρόπο. το κινητό ενώ όταν βάλω τον φορτιστή μου δείχνει 96%, δεν μένει αναμένο. Δοκίμασα και reset to factory settings με volume down κλπ αλλά καμία επιτυχία, μόλις βγαίνει το ανθρωπάκι σβήνει. Ο υπολογιστής μου δείχνει unknown device. :rolleyes: Για να φλασάρεις θυμάμαι δε χρειάζεται να μπουτάρει κανονικά το κινητό Δε θυμάμαι τώρα ποιον συνδυασμό πλήκτρο πατούσα για μπουτάρει σε κάποιο special mode που χρειαζόταν Ψάξτο λίγο κι αν δεν το βρεις να το ξαναψάξω κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutchmaster Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Κατάφερα να το βάλω στο download mode, αλλά δυστυχώς ο υπολογιστής εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει την συσκευή. Δεν μπορεί να είναι θέμα του υπολογιστή, γιατί μέχρι τελευταία του Suite/Brigde κλπ δούλευαν κανονικά και εξακολουθούν να δουλεύουν με το παλιό G2 μου. Σκέφτομαι να το στείλω όπως είναι και ο Θεός βοηθός. Αν δεν καταφέρουν να το ανάψουν ούτε αυτοί, τότε δεν θα φανεί τίποτα από τα root και xposed, που ούτως ή άλλως δεν ευθύνονται, αφού το κινητό δούλευε άψογα με αυτά από την πρώτη στιγμή. Αυτό που με ενδιαφέρει, σε περίπτωση επισκευής εκτός εγγύησης, δηλαδή χρέωση του πελάτη, μας ενημερώνουν για το κόστος πριν την επισκευή ή το μαθαίνουμε κατόπιν εορτής και πληρώνουμε τη νύφη; Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Αυτό που με ενδιαφέρει, σε περίπτωση επισκευής εκτός εγγύησης, δηλαδή χρέωση του πελάτη, μας ενημερώνουν για το κόστος πριν την επισκευή ή το μαθαίνουμε κατόπιν εορτής και πληρώνουμε τη νύφη; Ε προφανώς και σε ενημερώνουν πρώτα, είπαμε :p Και θα πρέπει να αποδεχτείς το κόστος για να συνεχίσουν, αλλιώς πληρώνεις ένα μικρό ποσό και το παίρνεις πίσω, τύπου 10€, δεν ξέρω ακριβώς Βάλε την original μπαταρία πάντως πριν το πας/στείλεις, εξωτερικά να μην φαίνεται κάτι όσο γίνεται Κι αν θες πάλεψε το λίγο ακόμα μήπως το αναγνωρίσει, δεν ξέρω αν βγάλεις/βάλεις drivers ή οτιδήποτε, αν το ψάξεις το θέμα να μην το αναγνωρίζει κιόλας, μήπως βρεις λύση στον γουγλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutchmaster Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 ναι εννοείται έβαλα την παλιά πάλι, η οποία βέβαια ήταν άψογη, απλά η καινούργια είναι 12/2016, σε κινητό κατασκευής του 2015 κάνει λίγο "μπαμ" :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 2 χρόνων και 2μηνών η δική μου συσκευή και ξαφνικά από χθες ανάβει και σβήνει όποτε γουστάρει. Το πήγα σε ένα συνοικιακό σέρβις κινητών, εδώ δίπλα απ'το σπίτι μιας και πλέον δεν έχω εγγύηση. Για άλλη μια φορά τραγική η LG. Όπως σε όλα της τα κινητά που είχα κατά καιρούς. Γι αυτό το g6 έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει η τιμή του. Ντροπή απλά. Τόσο μεγάλη εταιρία να βγάζει προβληματικές συσκευές που στα 2 χρόνια απλά πεθαίνουν. Μιλάμε για το ίδιο κινητό που μου έχουν αλλάξει 3 οθόνες, επειδή είχε κιτρινίλες απ'το εργοστάσιο. Η procordia βέβαια προσπάθησε τότε να με πείσει ότι είναι feature η κιτρινίλα και μετά από τσακωμούς και απειλές μου άλλαξαν 3 φορές οθόνη.Τι να πεις γι' αυτή την εταιρία...Να κλείσει να ηρεμήσει ο κόσμος. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Μη γινόμαστε και ακραίοι :rolleyes: Τι χρήση έκανες πάντως; Γιατί άργησες να το πάθεις :lol: Πλακέτα ή μπαταρία τόσο καιρό δεν σου είχαν αλλάξει; Μόνο οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Μη γινόμαστε και ακραίοι :rolleyes: Τι χρήση έκανες πάντως; Γιατί άργησες να το πάθεις :lol: Πλακέτα ή μπαταρία τόσο καιρό δεν σου είχαν αλλάξει; Μόνο οθόνη; Κανονική χρήση. Τίποτα εξεζητημένο. Μια φορά την μέρα το φορτιζα για να καταλάβεις. 3 φορές μου άλλαξαν οθόνη. Τίποτα άλλο. Όσον αφορά το να μη γινόμαστε ακραίοι που είπες. Είχα g2 που μου έβγαλε κιτρινίλα στο 6μηνο. G3 που ράγισε στην υποδοχή των ακουστικών. G4 που έκαψε πλακέτα. V10 στον χρόνο πάνω επίσης πλακέτα. FLEX 2 με 3 αλλαγές οθόνης στον πρώτο μήνα. Και τώρα αυτό. Αν μετά απ'όλα αυτά πιστεύεις ότι γίνομαι ακραίος τι να πω. Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Κατάφερα να το βάλω στο download mode, αλλά δυστυχώς ο υπολογιστής εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει την συσκευή. Δεν μπορεί να είναι θέμα του υπολογιστή, γιατί μέχρι τελευταία του Suite/Brigde κλπ δούλευαν κανονικά και εξακολουθούν να δουλεύουν με το παλιό G2 μου. Σκέφτομαι να το στείλω όπως είναι και ο Θεός βοηθός. Αν δεν καταφέρουν να το ανάψουν ούτε αυτοί, τότε δεν θα φανεί τίποτα από τα root και xposed, που ούτως ή άλλως δεν ευθύνονται, αφού το κινητό δούλευε άψογα με αυτά από την πρώτη στιγμή. Αυτό που με ενδιαφέρει, σε περίπτωση επισκευής εκτός εγγύησης, δηλαδή χρέωση του πελάτη, μας ενημερώνουν για το κόστος πριν την επισκευή ή το μαθαίνουμε κατόπιν εορτής και πληρώνουμε τη νύφη; Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! Δοκιμασε να το φλασαρεις μεσω lg up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts