Jump to content

LG G Flex2 (H955)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

MM είναι, η οποία θεωρητικά είναι και πιο γρήγορη και χωρίς lag σε σχέση με την Lollipop και τα κολλήματά της.

Εγώ είμαι με Lollipop οπότε φανταζόμουν θα παίζει και αυτό τον ρόλο του στην δική μου εμπειρία.

Τώρα για το αν είναι η φορτωμένη κάρτα μνήμης..

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να το χρησιμοποιήσεις χωρίς την κάρτα μνήμης για 1-2 μέρες να δούμε αν είναι αυτό.

Λογικά και σε λίγες ώρες ή και λιγότερο μπορεί να καταλάβεις, αν υπάρχει διαφορά.

Πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στην εσωτερική μνήμη από απορία;

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν το σκέφτηκα αυτό να το δουλέψω χωρίς κάρτα να δω πως πάει

12.67 απο τα 16λέει και απορώ τι έχω και πιάνει τοσο μνήμη

Καλά το flex αυτό πρέπει να είναι το πιο μικρό "16αρι".

Θυμάμαι μετά από φλασάρισμα stock lollipop, χωρίς ακόμα να εγκαταστήσω τίποτα, είχα ελεύθερα 7,5GB..

Αν έχεις όρεξη δούλεψε το χωρίς microSD για λίγο να δεις κι εσύ κι εμείς, αν είναι αυτό ή τελικά όπως και να'χει έχει μόνιμα κολλήμματα αυτό το κινητό :p:lol:

Δε χάνεις κάτι.

παιδια αξιοζει το συγκεκριμενο κινητακι??τωρα εχω το se..κανενα γνωστο θεμα??γιατι εχει πεσει κατω απο τα 200 και ειναι καλη τιμουλα..

παιδια αξιοζει το συγκεκριμενο κινητακι??τωρα εχω το se..κανενα γνωστο θεμα??γιατι εχει πεσει κατω απο τα 200 και ειναι καλη τιμουλα..

Ένα γνωστό θέμα που έχει προκύψει μέχρι τώρα είναι ότι κοντά στον χρόνο (λίγο πριν ή λίγο μετά εξαρτάται από τη χρήση) χρειάζεται αλλαγή της μπαταρίας, αλλιώς έρχονται τα bootloop.

Η οποία μπαταρία μετά τους 6 μήνες δεν καλύπτεται από εγγύηση και η αντικατάσταση έχει ένα κόστος ~23€

Τα υπόλοιπα είναι αν σου κάτσουν.

Κατά τ'άλλα προσωπικά πιστεύω είναι τι χρήση κάνεις και τι απαιτήσεις έχεις, τι περιμένεις.

Αν κάνεις μέτρια προς βασική χρήση πιστεύω είσαι οκ και θα γουστάρεις κιόλας:p:D

Για μένα

εμπειρία χρήσης κάτω του μετρίου

μπαταρία μετριότατη στην καλύτερη, το λέω ευγενικά

design-χαρακτήρας πιο πάνω δεν πάει

οθόνη πολύ ωραία

κάμερα οκ-ικανοποιητική, δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο

Προσωπική άποψη όλα αυτά:)

ΥΓ. επίσης δεν κατάλαβα ποιο κινητό έχεις:p

Ένα γνωστό θέμα που έχει προκύψει μέχρι τώρα είναι ότι κοντά στον χρόνο (λίγο πριν ή λίγο μετά εξαρτάται από τη χρήση) χρειάζεται αλλαγή της μπαταρίας, αλλιώς έρχονται τα bootloop.

Η οποία μπαταρία μετά τους 6 μήνες δεν καλύπτεται από εγγύηση και η αντικατάσταση έχει ένα κόστος ~23€

Τα υπόλοιπα είναι αν σου κάτσουν.

Κατά τ'άλλα προσωπικά πιστεύω είναι τι χρήση κάνεις και τι απαιτήσεις έχεις, τι περιμένεις.

Αν κάνεις μέτρια προς βασική χρήση πιστεύω είσαι οκ και θα γουστάρεις κιόλας:p:D

Για μένα

εμπειρία χρήσης κάτω του μετρίου

μπαταρία μετριότατη στην καλύτερη, το λέω ευγενικά

design-χαρακτήρας πιο πάνω δεν πάει

οθόνη πολύ ωραία

κάμερα οκ-ικανοποιητική, δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο

Προσωπική άποψη όλα αυτά:)

ΥΓ. επίσης δεν κατάλαβα ποιο κινητό έχεις:p

iphone se 16gb

• Administrators

Ο μόνος λόγος για να φύγεις από τη συσκευή που έχεις είναι το μέγεθος της οθόνης. Κανένας άλλος όμως...

Modpic.gif

Καλησπέρα παιδια!θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση στους πιο ψαγμένους!μπορω με μια εφαρμογή για την κάμερα να βγαζω καλύτερες σε ποιοτητα βραδυνες φωτογραφίες οπως και απογευματινες αμα αρχίσει να πεφτει ο ηλιος ποτε δεν έχει βγάλει καποια καλή!(πρωην κατοχος g3 το g3 μακράν καλύτερο σε βραδυνές την ημέρα στα ιδια επίπεδα)!και κατι αλλο τα 7αρια τα android θα τα πάρουμε ακουσε κανέις τιποτα επισημο?

Καλησπέρα παιδια!θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση στους πιο ψαγμένους!μπορω με μια εφαρμογή για την κάμερα να βγαζω καλύτερες σε ποιοτητα βραδυνες φωτογραφίες οπως και απογευματινες αμα αρχίσει να πεφτει ο ηλιος ποτε δεν έχει βγάλει καποια καλή!(πρωην κατοχος g3 το g3 μακράν καλύτερο σε βραδυνές την ημέρα στα ιδια επίπεδα)!και κατι αλλο τα 7αρια τα android θα τα πάρουμε ακουσε κανέις τιποτα επισημο?

Έχοντας δοκιμασει τις περισσότερες εφαρμογες για καμερα δεν νομιζω πως υπαρχει καποια που βελτιωνει πραγματικα την εικονα στο λιγο φως.....οι περισσότερες εχουν αλγοριθμους που εξομαλυνουν τον θορυβο αλλα αυτο εχει αντικτυπο στην ευκρινεια.....και συνηθως κανουν την φωτογραφια πιο "λασπωδη" .....καλυτερα να την επεξεργαστεις μονος σου στον υπολογιστη .

Έχοντας δοκιμασει τις περισσότερες εφαρμογες για καμερα δεν νομιζω πως υπαρχει καποια που βελτιωνει πραγματικα την εικονα στο λιγο φως.....οι περισσότερες εχουν αλγοριθμους που εξομαλυνουν τον θορυβο αλλα αυτο εχει αντικτυπο στην ευκρινεια.....και συνηθως κανουν την φωτογραφια πιο "λασπωδη" .....καλυτερα να την επεξεργαστεις μονος σου στον υπολογιστη .

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση να εισαι καλα!καλα δεν με λες και της επεξεργασιας ανθρωπο:lol:!για αυτο το πηρα επειδη πιστευα οτι θα με καλυπτε η καμερα επειδη ηταν πιο καινουργιο μοντελο απο το LG G3 που ειχα!

Ιδια καμερα με του g3 φοραει. Αν νομιζεις οτι με το g3 βγαζεις καλυτερες φωτο τοτε θαναι οντως θεμα software. Παντως αν σε ενδιαφερουν οι χειροκινητες ρυθμισεις υπαρχει η εφαρμογη manual camera που συν τοις αλλοις ρυθμιζεις το shutter speed εως 0.6 sec με αποτελεσμα να βγαζεις εξαιρετικες φωτο σε χαμηλο φωτισμο, χωρις παρενεργειες σε ευκρινεια κλπ. Εχοντας δοκιμασει πολλες, σε αυτη και μονο αυτη την εφαρμογη εχω καταληξει. Υπαρχουν μαλιστα και καποιες που υποσχονται χαμηλοτερο shutter speed αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις το κανουν μεν αλλα ειχα παρατηρησει και εγω ανωμαλιες στην ευκρινεια και τραγικο αποτελεσμα. Edited by omnian

Για την ενημέρωση των κατόχων η τιμή της μπαταρίας άλλαξε και απο 23€ που είχαν αναφέρει κάποια μέλη έχει πάει στα 31€. Μαλλον η lg ή η procordia πήραν χαμπάρι το προβλημα τις συσκευής στη μπαταρία και αύξησαν την τιμή (μου είπε η εκπρόσωπος ότι η τιμή ανέβηκε). Πραγματικά απαράδεκτη συμπεριφορά απο την εταιρία. Βέβαια μπορείς να την βάλεις αλλού πιο φθηνα και να χάσεις την εγγύηση αλλά με την συγκεκριμένη συσκευή καλύτερο θα ήταν να μην συμβεί κάτι τέτοιο γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Το χειρότερο απο όλα είναι ότι η μπαταρία χαλάει μετα από ένα χρόνο και κάτι ξαφνικά , δεν πέφτει απλά η διάρκεια της όπως σε όλες τις συσκευές αλλά πέφτει σε bootloop.

31 ευρω χρεωνουν την αντικατασταση μπαταριας χωρις αλλα εξοδα να υποθεσω; Πχ τα μεταφορικα να σου παρουν και να σου επιστρεψουν τη συσκευη παραμενουν δωρεαν ετσι; Που αλλου μπορουμε να βρουμε γνησια τη μπαταρια; Πως θα το καταλαβουν αν αλλαξουμε μονοι μας την μπαταρια;

Ντάξει τι να πούμε..

Από τη στιγμή που υπάρχει πρόβλημα, αντί να "αλαφρύνει" τους πελάτες, τους επιβαρύνει κιόλας..

Απαράδεκτο πραγματικά..:down:

31 ευρω αν ειναι στην εγγυηση το κινητο η εκτος εγγυησης γιατι η παραπληροφορηση δινει και παιρνει.:)

Επισης να συμπληρωσω οτι ο ξαδερφος μου το εχει 19 μηνες και μια χαρα ειναι η μπαταρια.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Για να αναφέρει ο φίλος ότι μπορείς να την αλλάξεις αλλού με λιγότερα, αλλά να χάσεις την εγγύηση, προφανώς εννοεί ότι είναι τιμή εντός εγγύησης.

Ας το επιβεβαιώσει και ο ίδιος βέβαια.

Το εχω 15 μηνες το κινητο και ειναι σαν καινουργιο,το μονο που περιμενω ειναι για το αν θα παρει nougat.

Για την ενημέρωση των κατόχων η τιμή της μπαταρίας άλλαξε και απο 23€ που είχαν αναφέρει κάποια μέλη έχει πάει στα 31€. Μαλλον η lg ή η procordia πήραν χαμπάρι το προβλημα τις συσκευής στη μπαταρία και αύξησαν την τιμή (μου είπε η εκπρόσωπος ότι η τιμή ανέβηκε). Πραγματικά απαράδεκτη συμπεριφορά απο την εταιρία. Βέβαια μπορείς να την βάλεις αλλού πιο φθηνα και να χάσεις την εγγύηση αλλά με την συγκεκριμένη συσκευή καλύτερο θα ήταν να μην συμβεί κάτι τέτοιο γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Το χειρότερο απο όλα είναι ότι η μπαταρία χαλάει μετα από ένα χρόνο και κάτι ξαφνικά , δεν πέφτει απλά η διάρκεια της όπως σε όλες τις συσκευές αλλά πέφτει σε bootloop.

Μια ''χαρα'' ειναι αν σκεφτεις οτι του τζι 2 κανει 27 εντος 37 εκτος,οποτε εχουν και την ιδια θεωριτικα μπαταρια η τιμη μετριαστηκε στην μεση και μην ξεχναμε οτι ανεβηκε ο φπα.:):)

Η συσκευή μου είναι εντός εγγύησης. Μεταφορικά δεν έχει γιατί είχα ζητήσει να έρθει courier απο την LG για να πάει στο service (γενικά σου δίνουν δωρεαν αυτη τη δυνατότητα). (3η φορά που το στέλνω). Αν πληρώσεις αντικαταβολή έχει και έξτρα κόστος. Ελπίζω στους φίλους που δεν έχουν προβληματα να συνεχίσουν έτσι αλλά εγώ δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Ευτυχώς στις άλλες δύο φορές που τους είχα χρειαστεί για την συγκεκριμένη συσκευή ανταποκρίθηκαν γρήγορα (να τα ακούει η arvato αυτα) και χωρίς κόστος αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση με το πολύ διαδεδομένο πρόβλημα της μπαταρίας να αυξάνουν την τιμή είναι απλά απαράδεκτοι.

Η συσκευή μου είναι εντός εγγύησης. Μεταφορικά δεν έχει γιατί είχα ζητήσει να έρθει courier απο την LG για να πάει στο service (γενικά σου δίνουν δωρεαν αυτη τη δυνατότητα). (3η φορά που το στέλνω). Αν πληρώσεις αντικαταβολή έχει και έξτρα κόστος. Ελπίζω στους φίλους που δεν έχουν προβληματα να συνεχίσουν έτσι αλλά εγώ δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Ευτυχώς στις άλλες δύο φορές που τους είχα χρειαστεί για την συγκεκριμένη συσκευή ανταποκρίθηκαν γρήγορα (να τα ακούει η arvato αυτα) και χωρίς κόστος αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση με το πολύ διαδεδομένο πρόβλημα της μπαταρίας να αυξάνουν την τιμή είναι απλά απαράδεκτοι.

Ναι καλα τα λες αλλά σκεφτηκες μηπως απο κει που προμηθευονται και αυτοι ειχαν ανατιμηση; Μην κατηγορουμε μονο :)

Ναι καλα τα λες αλλά σκεφτηκες μηπως απο κει που προμηθευονται και αυτοι ειχαν ανατιμηση; Μην κατηγορουμε μονο :)

Τι ανατίμηση λέμε; σοβαρά τώρα; Στις μπαταρίες που κατασκευάζει η LG στην Κίνα;

Πόσο κοστίζει η μπαταρία πιστεύεις στην LG και πόση ανατίμηση να έγινε;

Υπάρχει κινητό ολόκληρο της LG που κοστίζει 59€ στην ελληνική αγορά

@dimosgol δεν υπάρχει root καν για την ΜΜ

Καλησπέρα,

Το κινητό είναι εντελώς νεκρό και δεν ανάβει, μάλλον brick έγινε, υπάρχει τρόπος να διορθωθεί η πάει για σκουπιδια

Don't trust anyone!