omnian Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Οχι δεν εχω αλλη εφαρμογη για φωτεινοτητα. Αν με mm βελτιωθει η αδρανεια και κερδισουμε ενα μισαωρο sot τοτε θα ηταν το κερασακι στην τουρτα! Για το 12% τηλ κλησεων και μενα μου φανηκε πολυ ενω εχω σημα καμπανα (2g το ειχα αλλωστε). Εσας ποσο παιζει περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Παιδιά καλησπέρα, νέος κάτοχος και εγώ... Όλα καλά με λίγες κουκκίδες κλπ... Το θέμα που έχω είναι ότι στη φόρτιση με τον φορτιστή του, δεν γράφει γρήγορη φόρτιση όπως στο LG V10... Ετσι είναι αυτό...????γράφει απλά φόρτιση...... ή έχει κάποιο θέμα???? Δεν γράφει "γρήγορη φόρτιση" επειδή ο φορτιστής που παρέχεται είναι απλός και δεν υποστηρίζει quick charge 2.0. Πρέπει να τον αγοράσεις ξεχωριστά, κανά 15ρι ευρώ έχει. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό, το δικό μου είχε φορτιστή quick charge. Και φορτίζει πολύ γρήγορα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Δεν γράφει "γρήγορη φόρτιση" επειδή ο φορτιστής που παρέχεται είναι απλός και δεν υποστηρίζει quick charge 2.0. Πρέπει να τον αγοράσεις ξεχωριστά, κανά 15ρι ευρώ έχει. Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό, το δικό μου είχε φορτιστή quick charge. Και φορτίζει πολύ γρήγορα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και ο δικος μου ειναι quick charge, το γραφει κιολας επανω, οποτε αυτο που λεει ο φιλος δεν ισχυει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Βασικά ο φορτιστής γράφει fast charge και ως Output λέει 5V ή 9V, οπότε δεν είμαι και σίγουρος ότι υποστηρίζει Quick Charge 2.0 ακριβώς, καθώς θα έπρεπε μπορεί να δίνει και 12V επιπλέον Αλλά και σε φορτιστή που υποστηρίζει quick charge 2.0 που το βάζω το κινητό, πάλι δεν βγάζει ένδειξη για γρήγορη φόρτιση (το έχω δοκιμάσει σε 2 διαφορετικούς) Επίσης σε θύρες των ίδιων φορτιστών (έχουν 2 και 3 θύρες usb αντίστοιχα) που δεν υποστηρίζουν QC 2.0 αν το βάλω πάλι δεν βγάζει κάποιο μήνυμα Αν η φόρτιση είναι αργή πάντως, το βάλεις π.χ. σε θύρα υπολογιστή usb απλή, αν θυμάμαι καλά θα σου βγάλει notification να χρησιμοποιήσεις τον original charger καλύτερα Οπότε συνοψίζοντας, σε QC 2.0 φόρτιση δεν βγάζει κάποιο ξεχωριστό μήνυμα Σε όχι QC 2.0 φόρτιση, αλλά "δυνατή", πάλι δεν βγάζει κάποιο μήνυμα, αλλά κι έτσι φορτίζει πολύ γρήγορα (αν είναι δυνατός ο φορτιστής λέμε πάντα) Οπότε δεν μπορούμε να είμαστε και σίγουροι πότε φορτίζει με QC 2.0 ΥΓ. Περιμένω να μου έρθει ένας usb voltage/ampere μετρητής από Κίνα, θα ενημερώσω όοοοοταν :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Βασικά ο φορτιστής γράφει fast charge και ως Output λέει 5V ή 9V, οπότε δεν είμαι και σίγουρος ότι υποστηρίζει Quick Charge 2.0 ακριβώς, καθώς θα έπρεπε μπορεί να δίνει και 12V επιπλέον Αλλά και σε φορτιστή που υποστηρίζει quick charge 2.0 που το βάζω το κινητό, πάλι δεν βγάζει ένδειξη για γρήγορη φόρτιση (το έχω δοκιμάσει σε 2 διαφορετικούς) Επίσης σε θύρες των ίδιων φορτιστών (έχουν 2 και 3 θύρες usb αντίστοιχα) που δεν υποστηρίζουν QC 2.0 αν το βάλω πάλι δεν βγάζει κάποιο μήνυμα Αν η φόρτιση είναι αργή πάντως, το βάλεις π.χ. σε θύρα υπολογιστή usb απλή, αν θυμάμαι καλά θα σου βγάλει notification να χρησιμοποιήσεις τον original charger καλύτερα Οπότε συνοψίζοντας, σε QC 2.0 φόρτιση δεν βγάζει κάποιο ξεχωριστό μήνυμα Σε όχι QC 2.0 φόρτιση, αλλά "δυνατή", πάλι δεν βγάζει κάποιο μήνυμα, αλλά κι έτσι φορτίζει πολύ γρήγορα (αν είναι δυνατός ο φορτιστής λέμε πάντα) Οπότε δεν μπορούμε να είμαστε και σίγουροι πότε φορτίζει με QC 2.0 ΥΓ. Περιμένω να μου έρθει ένας usb voltage/ampere μετρητής από Κίνα, θα ενημερώσω όοοοοταν :P Αδερφε με κάλυψες πλήρως... να σαι καλά... Πάντως στο LG V10 που έχω και δοκιμασα με το φορτιστή του FLEX... κανονικά γράφει... γρήγορη φόρτιση... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ρε σεις, εγώ τον έχω στη ζελατίνα του τον φορτιστή, μέσα στο κουτί, δεν τον άνοιξα ποτέ. Σόρρυ αν παραπληροφόρησα αλλά είμαι σίγουρος ότι κάπου είχα διαβάσει ότι συνοδεύεται από κανονικό φορτιστή και έτσι δεν έκανα τον κόπο. Χρησιμοποιώ έναν aftermarket με 2 εξόδους usb που με βόλεψε εδώ και καιρό. Πάντως βλέπω ότι πολύ-πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν και τα καλώδια usb, στην ταχύτητα φόρτισης. Όσο πιο χοντρό είναι τόσο πιο καλά αποδίδει και ο φορτιστής που είναι κουμπωμένο το συγκεκριμένο καλώδιο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά αυτό έχω συμπεράνει... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Εχεις δίκιο όσον αφορά το καλώδιο κάτι που οι περισσότεροι παραβλέπουμε. Παίζει και αυτό το ρόλο του στη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Ρε σεις, εγώ τον έχω στη ζελατίνα του τον φορτιστή, μέσα στο κουτί, δεν τον άνοιξα ποτέ. Σόρρυ αν παραπληροφόρησα αλλά είμαι σίγουρος ότι κάπου είχα διαβάσει ότι συνοδεύεται από κανονικό φορτιστή και έτσι δεν έκανα τον κόπο. Χρησιμοποιώ έναν aftermarket με 2 εξόδους usb που με βόλεψε εδώ και καιρό. Πάντως βλέπω ότι πολύ-πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν και τα καλώδια usb, στην ταχύτητα φόρτισης. Όσο πιο χοντρό είναι τόσο πιο καλά αποδίδει και ο φορτιστής που είναι κουμπωμένο το συγκεκριμένο καλώδιο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά αυτό έχω συμπεράνει... Και οσο πιο κοντό επίσης λειτουργεί καλύτερα. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Και οσο πιο κοντό επίσης λειτουργεί καλύτερα. Κάτι ήξερε η Nokia που έβαζε είκοσι (με το συμπάθειο) πόντους καλώδιο πριν χρόνια στα κινητά της... :lol::p Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Δηλαδή όσο πιο κοντό τόσο πιο καλό; Ρε που βαδίζει αυτή η τεχνολογία...:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Παιδια, μολις ανακαλυψα οτι υπαρχει hackιά για να τραβαει βιντεο 1080p@60 fps! http://forum.xda-developers.com/g-flex2/development/sound-mod-camera-mod-t3264739 Για μενα αυτο αρκει να μπω στο τρυπακι για root, μολις ξεπερασω το ψυχολογικο κολλημα του νεοαποκτηθεντος κινητου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mesqal Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλησπερα, ευτυχης κατοχος εδω και ενα μηνα, εψαχνα αντικαταστατη για το Galaxy S1, το οποιο ειχα 5 χρονια? :lol: και το οποιο θα το κανω κορνιζα, πραγματικα απιστευτο τηλεφωνο. Ελπιζω να αντεξει και το flex τοσο, γιατι μου καθετε τελεια στο χερι, το ηχειο δυνατο, με λιγο σκαλισμα που του εκανα, πραγματικα ειναι ακαριαιο σε ολα, να δουμε και με την 6.0 πως θα παει. Ηθελα να ρωτησω αν ειναι ευκολο να βρω το μοντελο με τα 32gb και σε volcano red, αν ξερετε καποιο αξιοπιστο eshop, γιατι απο οτι ειδα απο Ελλαδα γιοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akrovatis Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Παίδες γεια σας. Απο περιέργεια, πόση μπαταρία σας τρώει τι κινητό (χωρίς ρουτ και με 5.1.1) με μέτρια γενικά χρήση σε κατάσταση αδράνειας??Βλέπω πως χωρίς να τρέχουν ενεργοβόρες εφαρμογές στο παρασκήνιο τύπου φεισμπουκ. μεσεντζερ, κ.τ.λ. έχω ένα ποσοστό κατανάλωσης από 30% έως 40% σε αυτήν την κατάσταση..Το βράδυ ενεργοποιώ τη λειτουργία πτήσης και δεν το κλείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Για τη δικη μου καταναλωση δες το ποστ #2793. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akrovatis Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Σε ευχαριστω για την πληροφορια. Εμενα χτες βραδυ σε 6-7 ωρες καταναλωσε σε αδρανεια και λειτουργεία πτησης 8%!!!Γενικα μου εχει πεσει η αυτονομια εξαιτίας της κατανάλωσης σε κατάσταση αδράνειας...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Καλησπέρα παιδάκια εχω παρατηρήσει οτι τον τελευταίο καιρό η κάποιες φορές αργεί να φορτίσει η συσκευή ενώ παλιότερα ποιό γρήγορα..ξέρει κάποιος γιατί?η έχει παρατηρήσει κάτι παρόμοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Καλησπέρα παιδάκια εχω παρατηρήσει οτι τον τελευταίο καιρό η κάποιες φορές αργεί να φορτίσει η συσκευή ενώ παλιότερα ποιό γρήγορα..ξέρει κάποιος γιατί?η έχει παρατηρήσει κάτι παρόμοιο Δοκίμασε άλλο usb καλώδιο. Αν δε φταίει αυτό, δοκίμασε με άλλο φορτιστή, αλλά μάλλον το καλώδιο φταίει. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Σε ευχαριστω για την πληροφορια. Εμενα χτες βραδυ σε 6-7 ωρες καταναλωσε σε αδρανεια και λειτουργεία πτησης 8%!!!Γενικα μου εχει πεσει η αυτονομια εξαιτίας της κατανάλωσης σε κατάσταση αδράνειας...:blink: Λογικά θα αλλάξει αυτό με την 6... ένας λόγος που πήρα το συγκεκριμένο τηλέφωνο, είναι ότι έπεσε μετά από καιρό στα χέρια μου ένα G3 με την 6, και ήταν άλλο πράμα, καμία σχέση με την 5.0 που το θυμόμουν εγώ... διάρκεια μπαταρίας πολύ καλή... και ούτε ίχνος υπερθέρμανσης... Θελω να πιστεύω ότι και το G Flex θα βελτιωθεί αρκετά με την 6... Α και καμία βελτίωση στην οθόνη δεν θα με χάλαγε... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) ...... Α και καμία βελτίωση στην οθόνη δεν θα με χάλαγε... Τι ακριβώς βελτίωση περιμένεις στην οθόνη? Edited August 1, 2016 by stivakos Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) Καλησπερα.Υπαρχει καποιος οδηγος και καποιο προγραμμα για να φλασαρω την 6.0.1;Αν την φλασαρω χανω την εγγυηση;Γιατι ειναι Γερμανικη η συσκευη μου και στο lg pc suite δεν βγαζει τιποτα. Edited August 1, 2016 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 ...... Α και καμία βελτίωση στην οθόνη δεν θα με χάλαγε... Τι ακριβώς βελτίωση περιμένεις στην οθόνη? Δεν εννοώ σε κιτρινιλες κλπ... απλά γενικώς θα έλεγα ότι δεν ενθουσιαζομαι και πολύ με την γενικότερη ποιότητα της οθόνης... σε σχέση με άλλα κινητά... και δεν καταλαβαίνω πως έχει εκθειαστει τόσο σε προηγούμενα ποστ... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Κανε χειροκινητη ρυθμιση φωτεινοτητας, βαλε λειτουργια οθονης ζωντανη και βγαλε την αυτοματη ρυθμιση τονου οθονης. Καλη απολαυση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Kαλησπέρα σε όλους. Εγώ έχω επαινέσει την συσκευή και την έχω ευχαριστηθεί περισσότερο απο κάθε άλλο κινητό που είχα θα πρέπει όμως να ενημερώσω την παρέα για κάποιες βλάβες που αντιμετώπισα με την δική μου συσκευή για να έχουμε πλήρη πληροφόρηση. Πριν λίγες μέρες έπαψε ξαφνικά να λειτουργεί ο δέκτης του wifi. Έκανα κάποια reset και κάποιες προσπάθειες αλλά δεν λειτούργησε, μπήκα στην διαδικασία να κάνω factory reset και πάλι τίποτα, δεν λειτούργησε ποτέ. Την επόμενη μέρα άρχισε να μου κάνει κάτι μουτζούρες χρώματα στην οθόνη και να σκοτεινιάζει και να μην ανταποκρίνεται. Ευτυχώς μετά απο 10' περίπου η οθόνη ως δια μαγείας έφτιαχνε! Εκτός απο αυτό 2 φορές μου μαύρισε η οθόνη και μου εμφάνισε 1 λεπτή μωβ γραμμή την μια φορά στην μέση και την άλλη φορά στο πάνω μέρος που τελειώνει η οθόνη. Επίσης έχει χάσει ένα 20% περίπου φωτεινότητα καθώς το συγκρίνω με του γιου μου που του έχω πάρει το ίδιο κινητό και είναι εμφανής η διαφορά. Σήμερα το πήγα στο service 5 εργάσιμες λένε για να το δει ο τεχνικός και δεν υπάρχει κινητό αντικατάστασης. Θα ενημερώσω για το τι ήταν, τι αλλάχτηκε, εάν καλύφθηκε ολοκληρωτικά απο την εγγύηση, ποια ήταν η γενική αντιμετώπιση, κλπ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Έχω ένα θέμα. Οι επαφές μου ειναι σε hotmail, το οποίο δεν συγχρονίζει με τίποτα. Κάποια συμβουλή; Έχω περασμένη την 6. Να του ξανακάνω επαναφορά μήπως βοηθήσει; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts