stivakos Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Άσχετο, αλλά απο εκεί που το πήρα πριν μία εβδομάδα, η τιμή έχει ανέβει πλέον κοντά στα 50 ευρώ :blink: Ακριβώς, και εγώ το πήρα 220 ευρώ. Οταν θα φτάσει 400 ευρώ, θα το πουλήσω 300 ευρώ και θα μου κάνουν και τεμενάδες...:lol::lol: Ετσι είχα πάρει το Z Ultra (κινητάρα!) 220 ευρώ κι αυτό, και πριν εξαφανιστεί απ΄την αγορά έφτασε κοντά 400! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Το αναφέραμε ήδη το ultra... Άλλη παρεξηγημένη συσκευή. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Από παρεξήγηση σε παρεξήγηση πάω. Μετά το Z Ultra αγόρασα το LG Flex 2!! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Έχω την ίδια σε μπλε και είμαι ευχαριστημένος. :) Ξέρει κανείς για καμιά φθηνή flip; Από επώνυμη πάμε κατευθείαν στα 30€? Τσέκαρες skroutz και bestprice? Έχει διάφορες. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdrala Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Εγώ πάντως έχω την ringke fusion σε διάφανη και είμαι ευχαριστημένος ως ενός σημείου. Έρχεται και με ένα φοβερό screen protector.Όμως προσοχή γιατί έχει ένα φοβερό μειονέκτημα για αυτό την παρήγγειλα και σε μαύρο. Όταν βγάζεις φωτογραφία ή βίντεο με φλας φεγγίζει το διάφανο και ουσιαστικά δεν βγάζεις σωστη φωτογραφία ή βίντεο. Ένα μείον αλλα μεγάλης σημασιας. Κατά τα άλλα είναι αψογη η θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 (edited) Eίναι φυσιολογικό 1 ώρα κλήσεων να καταναλώνει 25% της μπαταρίας; Δεν μου έχει ξανατύχει σε smartphone... 2 ώρες και 25 λεπτά οθόνης 27% Αδράνεια τηλεφώνου 13% (1ημέρα και 3 ώρες απο τελευταία φόρτιση). Edited March 8, 2016 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Από παρεξήγηση σε παρεξήγηση πάω. Μετά το Z Ultra αγόρασα το LG Flex 2!! +1000. Ακριβώς έτσι... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ξέρει κανείς αν χωρίζεται στην μέση η γνήσια θήκη quick circle;; πχ. να εχω μόνο το πίσω μέρος της θήκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Τι εννοείς; Να την κόψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Τι εννοείς; Να την κόψεις; Όχι να την κόψω. Ρωτάω αν χωρίζεται στα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Όσο την παρατηρώ δεν βλέπω να βγαίνει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Όσο την παρατηρώ δεν βλέπω να βγαίνει κάτι... Ok ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Η γρήγορη φόρτιση είναι αποκλειστικά δυνατότητα της μπαταρίας; Δλδ μπορεί να φορτιστεί έτσι με οποιοδήποτε φορτιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Όχι χρειάζεται αντίστοιχο φορτιστή να δίνει την τάση που έχει ανάγκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Έτσι είναι... στην αγορά πλέον κυκλοφορούν fast chargers που κάνουν αυτό που υπόσχονται αρκεί να υποστηρίζεται από τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) Απο προχθες σε καποια βιντεακια του Youtube δεν μου παιζει ηχο με την πρωτη φορα. Να ειναι θεμα της εφαρμογης η του κινητου; Edited March 15, 2016 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Δοκίμασε από τον browser! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Δοκιμασα και δεν εχει θεμα.... Απλα απορω γιατι να το κανει μεσω της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Μην σκας γιατί μπορεί να είναι κάνα bug και να ασχολείσαι άδικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Μην σκας γιατί μπορεί να είναι κάνα bug και να ασχολείσαι άδικα Επανεγκατέστησα την ενημέρωση της εφαρμογής και διορθώθηκε το πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrasnagr Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Έτσι είναι... στην αγορά πλέον κυκλοφορούν fast chargers που κάνουν αυτό που υπόσχονται αρκεί να υποστηρίζεται από τη συσκευή. Δηλαδη το παρακατω που ειναι της γνωστης Nillkin σιγουρα θα κανει τη γρηγορη φορτιση που υποσχεται, ετσι δεν ειναι..? Και εγω σκεφτομαι ενα τετοιο φορτιστη ως δευτερο.. http://www.banggood.com/NILLKIN-EU-AC-5V-2A-USB-Charger-Adapter-For-Mobile-Phone-p-926190.html http://www.banggood.com/Nillkin-2A-120cm-5V-Charge-Cable-Universal-Flat-Micro-USB-Cable-p-943242.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Προτίμησε κάποιον qualcomm certified fast charger όπως αυτός... http://www.amazon.com/Qualcomm-Certified-Tronsmart-Charger-Wireless/dp/B00Y8994SS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Δηλαδη το παρακατω που ειναι της γνωστης Nillkin σιγουρα θα κανει τη γρηγορη φορτιση που υποσχεται, ετσι δεν ειναι..? Και εγω σκεφτομαι ενα τετοιο φορτιστη ως δευτερο.. http://www.banggood.com/NILLKIN-EU-AC-5V-2A-USB-Charger-Adapter-For-Mobile-Phone-p-926190.html http://www.banggood.com/Nillkin-2A-120cm-5V-Charge-Cable-Universal-Flat-Micro-USB-Cable-p-943242.html Επειδή η φράση "fast charger" ή "ταχυφορτιστής" είναι κάτι πολύ γενικό Το Flex 2 υποστηρίζει το Quick Charge 2.0 της Qualcomm Οπότε, ιδανικά πας για κάποιον φορτιστή που υποστηρίζει Quick Charge 2.0 (με πιστοποίηση Qualcomm) Μιας και κυκλοφορούν και Quick Charge 3.0 φορτιστές αυτή τη στιγμή, εγώ θα έπαιρνα 3.0 φορτιστή, που μπορεί να έχει αξία και για κάποια άλλη συσκευή στο μέλλον Το Quick Charge 3.0 είναι backwards compatible με το 2.0 εννοείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Μετά από 20 μέρες φορτίσεων και ένα σωρό τροποποιήσεις (απενεργοποίση LG MTL, knock code, αισθητήρων), greenify, doze mode, συγχρονισμούς χειροκίνητους, απενεργοποίηση εφαρμογών που δεν χρησιμοποιώ κατάφερα να πετύχω πάνω από 3 ώρες οθόνης με μια ώρα κλήσεων.... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Doze mode???? Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts