Jump to content

LG G Flex2 (H955)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άσχετο, αλλά απο εκεί που το πήρα πριν μία εβδομάδα, η τιμή έχει ανέβει πλέον κοντά στα 50 ευρώ :blink:

Ακριβώς, και εγώ το πήρα 220 ευρώ.

Οταν θα φτάσει 400 ευρώ, θα το πουλήσω 300 ευρώ και θα μου κάνουν και τεμενάδες...:lol::lol:

Ετσι είχα πάρει το Z Ultra (κινητάρα!) 220 ευρώ κι αυτό, και πριν εξαφανιστεί απ΄την αγορά έφτασε κοντά 400!

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το αναφέραμε ήδη το ultra... Άλλη παρεξηγημένη συσκευή.
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Έχω την ίδια σε μπλε και είμαι ευχαριστημένος. :)

Ξέρει κανείς για καμιά φθηνή flip; Από επώνυμη πάμε κατευθείαν στα 30€?

Τσέκαρες skroutz και bestprice?

Έχει διάφορες.

I am a traveler of both time and space

Εγώ πάντως έχω την ringke fusion σε διάφανη και είμαι ευχαριστημένος ως ενός σημείου. Έρχεται και με ένα φοβερό screen protector.Όμως προσοχή γιατί έχει ένα φοβερό μειονέκτημα για αυτό την παρήγγειλα και σε μαύρο.

Όταν βγάζεις φωτογραφία ή βίντεο με φλας φεγγίζει το διάφανο και ουσιαστικά δεν βγάζεις σωστη φωτογραφία ή βίντεο.

Ένα μείον αλλα μεγάλης σημασιας. Κατά τα άλλα είναι αψογη η θηκη.

Eίναι φυσιολογικό 1 ώρα κλήσεων να καταναλώνει 25% της μπαταρίας; Δεν μου έχει ξανατύχει σε smartphone...

2 ώρες και 25 λεπτά οθόνης 27%

Αδράνεια τηλεφώνου 13% (1ημέρα και 3 ώρες απο τελευταία φόρτιση).

Edited by GMF80

Από παρεξήγηση σε παρεξήγηση πάω. Μετά το Z Ultra αγόρασα το LG Flex 2!!

+1000. Ακριβώς έτσι...

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Η γρήγορη φόρτιση είναι αποκλειστικά δυνατότητα της μπαταρίας; Δλδ μπορεί να φορτιστεί έτσι με οποιοδήποτε φορτιστή;

• Administrators
Έτσι είναι... στην αγορά πλέον κυκλοφορούν fast chargers που κάνουν αυτό που υπόσχονται αρκεί να υποστηρίζεται από τη συσκευή.

Modpic.gif

Απο προχθες σε καποια βιντεακια του Youtube δεν μου παιζει ηχο με την πρωτη φορα. Να ειναι θεμα της εφαρμογης η του κινητου; Edited by GMF80

Δοκιμασα και δεν εχει θεμα.... Απλα απορω γιατι να το κανει μεσω της εφαρμογής.

Μην σκας γιατί μπορεί να είναι κάνα bug και να ασχολείσαι άδικα

Επανεγκατέστησα την ενημέρωση της εφαρμογής και διορθώθηκε το πρόβλημα...

Έτσι είναι... στην αγορά πλέον κυκλοφορούν fast chargers που κάνουν αυτό που υπόσχονται αρκεί να υποστηρίζεται από τη συσκευή.

Δηλαδη το παρακατω που ειναι της γνωστης Nillkin σιγουρα θα κανει τη γρηγορη φορτιση που υποσχεται, ετσι δεν ειναι..?

Και εγω σκεφτομαι ενα τετοιο φορτιστη ως δευτερο..

http://www.banggood.com/NILLKIN-EU-AC-5V-2A-USB-Charger-Adapter-For-Mobile-Phone-p-926190.html

http://www.banggood.com/Nillkin-2A-120cm-5V-Charge-Cable-Universal-Flat-Micro-USB-Cable-p-943242.html

• Administrators
Προτίμησε κάποιον qualcomm certified fast charger όπως αυτός... http://www.amazon.com/Qualcomm-Certified-Tronsmart-Charger-Wireless/dp/B00Y8994SS

Modpic.gif

Δηλαδη το παρακατω που ειναι της γνωστης Nillkin σιγουρα θα κανει τη γρηγορη φορτιση που υποσχεται, ετσι δεν ειναι..?

Και εγω σκεφτομαι ενα τετοιο φορτιστη ως δευτερο..

http://www.banggood.com/NILLKIN-EU-AC-5V-2A-USB-Charger-Adapter-For-Mobile-Phone-p-926190.html

http://www.banggood.com/Nillkin-2A-120cm-5V-Charge-Cable-Universal-Flat-Micro-USB-Cable-p-943242.html

Επειδή η φράση "fast charger" ή "ταχυφορτιστής" είναι κάτι πολύ γενικό

Το Flex 2 υποστηρίζει το Quick Charge 2.0 της Qualcomm

Οπότε, ιδανικά πας για κάποιον φορτιστή που υποστηρίζει Quick Charge 2.0 (με πιστοποίηση Qualcomm)

Μιας και κυκλοφορούν και Quick Charge 3.0 φορτιστές αυτή τη στιγμή, εγώ θα έπαιρνα 3.0 φορτιστή, που μπορεί να έχει αξία και για κάποια άλλη συσκευή στο μέλλον

Το Quick Charge 3.0 είναι backwards compatible με το 2.0 εννοείται

Μετά από 20 μέρες φορτίσεων και ένα σωρό τροποποιήσεις (απενεργοποίση LG MTL, knock code, αισθητήρων), greenify, doze mode, συγχρονισμούς χειροκίνητους, απενεργοποίηση εφαρμογών που δεν χρησιμοποιώ κατάφερα να πετύχω πάνω από 3 ώρες οθόνης με μια ώρα κλήσεων.... :lol: