Jump to content

LG G Flex2 (H955)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιάννη σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω ψυλλιαστεί, αλλά είπα να ρωτήσω γιατί βλέπω κάποιους να τα στέλνουν πίσω για service :O

Τι να πω , αφού και οι πιο νέες παρτίδες έτσι είναι , τι θα σου κάνει δηλαδή το σέρβις. Μην το κάνουμε τόσο θέμα για κάτι που είναι ορατό μόνο κάτω υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Πάντως στην 510 σειρά είναι λιγότερο εμφανές το θέμα , αυτό είναι γεγονός.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι να πω , αφού και οι πιο νέες παρτίδες έτσι είναι , τι θα σου κάνει δηλαδή το σέρβις. Μην το κάνουμε τόσο θέμα για κάτι που είναι ορατό μόνο κάτω υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Πάντως στην 510 σειρά είναι λιγότερο εμφανές το θέμα , αυτό είναι γεγονός.

Κοίτα, από απαντήσεις που έχω διαβάσει και σε άλλα forum, κάποιοι λένε ότι μετά την αντικατάσταση αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα και κάποιο άλλοι όχι.

Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι εκ των πραγμάτων, έτσι είναι η συγκεκριμένη οθόνη, απλά το θέμα είναι σε τι βαθμό θα σου τύχει και πόσο έντονα θα φαίνεται.

Άποψη μου πάντα... ;)

Κοίτα, από απαντήσεις που έχω διαβάσει και σε άλλα forum, κάποιοι λένε ότι μετά την αντικατάσταση αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα και κάποιο άλλοι όχι.

Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι εκ των πραγμάτων, έτσι είναι η συγκεκριμένη οθόνη, απλά το θέμα είναι σε τι βαθμό θα σου τύχει και πόσο έντονα θα φαίνεται.

Άποψη μου πάντα... ;)

Ακριβώς αυτό, σε 510 είναι πολύ πιο αχνό το θέμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παρελαβα και εγω απο my24shop.gr. 510 Γερμανικο. Βρηκα τις κιτρινες κηλιδες με ψαξιμο. Δεν με απασχολει αφου θελουν ειδικες συνθηκες για να γινουν ορατες. Αν ειχα πληρωσει 760 θα με ενοχλουσε. Με 225 ομως. Who cares? Το κινητο ειναι τουμπανο! Edited by GMF80

Παιδιά καλησπέρα τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει καμία φορά είτε όταν ανοίγω σελίδα από το Facebook είτε μία σελίδα στο Google μου πετάει μήνυμα ότι βρέθηκε ιός και τέτοια αλλά κάνω πίσω και βγαίνει,ξέρει κανείς τι είναι όλο αυτό???το έχει παρατηρήσει κανένας?

Mην ψαρωνεις,διαφήμιση είναι

Ψήνομαι... :) έχω το g2 τώρα και αν και μου άρεσε το g5 είμαι σίγουρος ότι στην τιμή που θα βγει δεν θα το αγγίξω καν, από την άλλη αν και μου αρέσει το g4 με αυτά που διάβασα δεν το σκέφτομαι...

Άρα μονόδρομος το flex 2.

Πειτε μου τι να προσέξω; ...πέρα από αυτά που διάβασα και κάτι ακόμα σημαντικό ( όχι όμως deal breaker) στο xda έχει υποστήριξη;

Ίσως είναι νωρίς ακόμα, αλλά. Το έχω ζορίσει αρκέτά τώρα 2 ώρες που το έχω αλλά δεν έχω δει το παραμικρό lag ή υπερθέρμανση... Πάντα έβαζα Nova Launcher στα κινητά αλλά προς το παρών δεν βλέπω λόγο να βάλω στο Flex 2...

δεν ειναι θεμα κινητου αλλα μολυσμενη ιστοσελιδα.. εγκατεστησε ενα antivirus(εγω χρησιμοποιω το CM) κανε εναν ελεγχο και θα σβησει τους ιους..
LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3

Παιδιά καλησπέρα τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει καμία φορά είτε όταν ανοίγω σελίδα από το Facebook είτε μία σελίδα στο Google μου πετάει μήνυμα ότι βρέθηκε ιός και τέτοια αλλά κάνω πίσω και βγαίνει,ξέρει κανείς τι είναι όλο αυτό???το έχει παρατηρήσει κανένας?

Mην ψαρωνεις,διαφήμιση είναι

Αυτο ακριβος που γραφει ο nikpoth Επισης μην βαζετε εφαρμογες για antivirus.

Για να μπει κατι κακοβουλο στο τηλεφωνο σας θα πρεπει να το κατεβασετε και να το κανετε εγκατασταση απο μονοι σας. Προσοχη απο που κατεβαζετε και τι κανετε εγκατασταση.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

http://www.kaizershop.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/lg-68/lg-g-flex-2-h955-platinum-silver-eu

φίλε μου είναι που σου έλεγαν ότι δεν θα ξαναφέρουν

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά καλησπέρα. Κάτοχος του G2 κοντά στα 2 χρόνια, με δελέασε η καλή τιμή και τα δυνατά χαρακτηριστικά του G Flex 2 και το σκέφτομαι. Βλέπω ωστόσο ότι στο skroutz δεν διατίθεται από τα αρκετά γνωστά μαγαζιά του χώρου και έχω λίγο προβληματιστεί ως προς το ενδεχόμενο αγοράς του. Γνωρίζουμε αξιόπιστο σκρουτζομάγαζο για το τηλέφωνο; Ενδεικτικά στο kaizerstore που τηλεφώνησα επειδή το θεωρώ αρκετά αξιόπιστο (έχω αγοράσει 2 φορές χωρίς κανένα πρόβλημα), μου είπαν ότι δε θα το ξαναφέρουν.

φίλε μου είναι που σου έλεγαν ότι δεν θα ξαναφέρουν

http://www.kaizershop.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/lg-68/lg-g-flex-2-h955-platinum-silver-eu

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το αγόρασα από ένα κατάστημα της γειτονιάς μου που είναι το best price στα 232.είναι γερμανικό ούτε κιτρινίλες ούτε τίποτα και είναι παρτίδα 510

καλησπέρα παιδιά! προσφτα πήρα και γω το g flex 2 αλλά με ελαττωματική οθόνη. είναι σειρά 510 γερμανικό με τις γνωστές κιτρινίλες στην οθόνη κ το ξεθώριασμα των χρωμάτων στην πάνω αριστερή γωνία..θέλω να μου πει κάποιος με παρόμοια εμπειρία τι να κάνω.doa θα δεχτεί το κατάστημα(σκρουτζ)?νομίζω doa είναι μόνο όταν η συσκευή δεν δουλεύει καθόλου..

Αυτο με την ελαττωματικη οθονη που λες (οι κιτρινιλες κ το ξεθώριασμα των χρωμάτων στην πάνω αριστερή γωνία..) υπαρχει πουθενα να το δω?Γιατι ενδιαφερομαι κι εγω για την αγορα του G Flex 2 και θα ηθελα να ξερω για πιο πραγμα μιλαμε!!

βρε παιδια,εδω κ λιγες ωριτσες,οταν κλειδωνει το τηλεφωνο κ μετα απο 5' παω να το ανοιξω ξανα,εχει βγει απ το wifi μου,κ περιμενω λιγα δευτερολεπτα κ μπαινει μετα παλι μονο του..η δεν μπαινει κ παω εγω στις ρυθμισεις κ το βαζω..(ειναι κανονκα ανοιχτο το wifi ) ενω εδω κ 4 μερες που το χω δεν το εκανε.. :/ σας το κανει εσας?καταλαβατε τι εννοω?

βρε παιδια,εδω κ λιγες ωριτσες,οταν κλειδωνει το τηλεφωνο κ μετα απο 5' παω να το ανοιξω ξανα,εχει βγει απ το wifi μου,κ περιμενω λιγα δευτερολεπτα κ μπαινει μετα παλι μονο του..η δεν μπαινει κ παω εγω στις ρυθμισεις κ το βαζω..(ειναι κανονκα ανοιχτο το wifi ) ενω εδω κ 4 μερες που το χω δεν το εκανε.. :/ σας το κανει εσας?καταλαβατε τι εννοω?

Πήγαινε Ρυθμίσεις>Wi-Fi πατά πάνω δεξιά τις 3 τελίτσες Και μπες στο μενού Wi-Fi για προχωρημένους Και πατά ναι εκεί που λέει να παραμένει ανοιχτό το Wi-Fi σε λειτουργία ύπνου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πήγαινε Ρυθμίσεις>Wi-Fi πατά πάνω δεξιά τις 3 τελίτσες Και μπες στο μενού Wi-Fi για προχωρημένους Και πατά ναι εκεί που λέει να παραμένει ανοιχτό το Wi-Fi σε λειτουργία ύπνου.

ευχαριστω πολυ!αλλα στο ναι ηταν ηδη.. :/ ολες τις μερες κομπλε ηταν,σμρ μου το κανε 1η φορα κ βγαινει..

Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κανείς γιατί είμαι σε απόγνωση.

Εχω το κινητο 15 μερες.Το μονο σερφαρισμα μου στο ιντερνετ είναι σελιδες ενημερωσης και αθλητικες όπως gazetta κλπ.

Εδώ και δυο μερες μπαινοντας στο gazetta στο sportdog και άλλες σελιδες μου πεταε παραθυρο google και λεει ότι το κινητο μου εχει 4 ιους και κινδυνευει και ότι πρεπει να πατησω για να εγκαταστήσω antivirus.

Antivirus εν το μεταξυ εχω βαλει ένα free από το store.

Πραγματικα ότι και να κανω δεν γινεται τιποτα κάθε φορα που παω να σερφαρω μου πεταει ατη τη σελιδα και είμαι σε απογνωση...

τοσο που λησμονω το lumia.Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι σοι λειτουργικο είναι αυτό και τι ασφαλεια σου παρεχει.

Μπορειτε σας παρακαλω να με βοηθήσετε γιατι θα το βγαλω σε πωλητηριο ακομη δεν το πηρα.

Εχω το κινητο 15 μερες.Το μονο σερφαρισμα μου στο ιντερνετ είναι σελιδες ενημερωσης και αθλητικες όπως gazetta κλπ.

Εδώ και δυο μερες μπαινοντας στο gazetta στο sportdog και άλλες σελιδες μου πεταε παραθυρο google και λεει ότι το κινητο μου εχει 4 ιους και κινδυνευει και ότι πρεπει να πατησω για να εγκαταστήσω antivirus.

Πραγματικα ότι και να κανω δεν γινεται τιποτα κάθε φορα που παω να σερφαρω μου πεταει ατη τη σελιδα και είμαι σε απογνωση...

τοσο που λησμονω το lumia.Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι σοι λειτουργικο είναι αυτό και τι ασφαλεια σου παρεχει.

Μπορειτε σας παρακαλω να με βοηθήσετε γιατι θα το βγαλω σε πωλητηριο ακομη δεν το πηρα.

Relax, take it easy.

Βγάλε το antivirus και άρχισε να βγάζεις εφαρμογές, κάποια σου προκαλεί αυτό το πρόβλημα.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Φίλε είμαι χρήατης windows 20 χρονια.Ειμαι πάρα πολύ προσεκτικός με τη χρήση του κινητου.Εχω ολες και ολες 6 εφαρμογες...viber word excel dropbox autocad και here maps.

Eiναι δυνατον μεσα σε 10 μερες να μου εμφανίζεται αυτό το πράγμα.Ειναι να μην τρελαίνομαι΄?Το κινητο το εχω για δουλεια όχι για πειραματισμούς.

Ψήνομαι... :) έχω το g2 τώρα και αν και μου άρεσε το g5 είμαι σίγουρος ότι στην τιμή που θα βγει δεν θα το αγγίξω καν, από την άλλη αν και μου αρέσει το g4 με αυτά που διάβασα δεν το σκέφτομαι...

Άρα μονόδρομος το flex 2.

Πειτε μου τι να προσέξω; ...πέρα από αυτά που διάβασα και κάτι ακόμα σημαντικό ( όχι όμως deal breaker) στο xda έχει υποστήριξη;

Εδώ που ρωτάς , μόνο καλά λόγια θα ακούσεις :p

Επειδή έκανα τη μετάβαση από G4, αν θες κάμερα και όσο το δυνατόν περισσότερο smooth καταστάσεις, πας σε G4 που έχει πιο ελαφρύ UI, έχει πάρει ήδη την Marshmallow (που είναι ακόμα καλύτερη με doze κλπ) και έχει αφαιρούμενη μπαταρία.

Τώρα, το G Flex, εκτός του ότι είναι λίγο ανώτερο στα χαρτιά, αυτό φαίνεται κυρίως αν παίζεις παιχνίδια όπου δεν έχει κανένα απολύτως θέμα. Σε καθημερινή χρήση, έχει κάποια ψιλοκολλήματα (κυρίως στον launcher) που με Nova λύνονται. Αν πάρουμε την Marsh, θα έχουμε ένα από τα καλύτερα κινητά, αλλά είμαστε σε αναμονή. Η κάμερα είναι του G3, μπαταρία δυστυχώς ενσωματωμένη όπως στο G2 και το πιο σημαντικό: το XDA νεκρό. :p

Στην αρχή είναι κάπως γιατί μετά από άπειρους πειραματισμούς με ROMs/Kernels etc σε OG/G2, είναι σαν να πηγαίνεις σε "κλειστό" OS, αλλά δεν το έχω μετανιώσει γιατί και με το G4 λόγω απώλειας της εγγύησης (καθώς ο bootloader δεν ξανακλειδώνει) θα έμενα σε stock κατάσταση. Και το χειρότερο είναι ότι βλέπω πώς η LG τείνει να γίνει κλειστή καθώς ούτε στο V10 υπάρχει μέλλον στο ξεκλείδωμα (αλλά έχει καλύτερο μέλλον από το Flex).

Φίλε είμαι χρήατης windows 20 χρονια.Ειμαι πάρα πολύ προσεκτικός με τη χρήση του κινητου.Εχω ολες και ολες 6 εφαρμογες...viber word excel dropbox autocad και here maps.

Eiναι δυνατον μεσα σε 10 μερες να μου εμφανίζεται αυτό το πράγμα.Ειναι να μην τρελαίνομαι΄?Το κινητο το εχω για δουλεια όχι για πειραματισμούς.

Δεν σου είπα κάτι, αν πετάει διαφημίσεις σε όλη την οθόνη είναι από εφαρμογή, αν είναι όταν είσαι στον browser, είναι από διαφημίσεις σελίδων.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Εδώ που ρωτάς , μόνο καλά λόγια θα ακούσεις :p

Επειδή έκανα τη μετάβαση από G4, αν θες κάμερα και όσο το δυνατόν περισσότερο smooth καταστάσεις, πας σε G4 που έχει πιο ελαφρύ UI, έχει πάρει ήδη την Marshmallow (που είναι ακόμα καλύτερη με doze κλπ) και έχει αφαιρούμενη μπαταρία.

Τώρα, το G Flex, εκτός του ότι είναι λίγο ανώτερο στα χαρτιά, αυτό φαίνεται κυρίως αν παίζεις παιχνίδια όπου δεν έχει κανένα απολύτως θέμα. Σε καθημερινή χρήση, έχει κάποια ψιλοκολλήματα (κυρίως στον launcher) που με Nova λύνονται. Αν πάρουμε την Marsh, θα έχουμε ένα από τα καλύτερα κινητά, αλλά είμαστε σε αναμονή. Η κάμερα είναι του G3, μπαταρία δυστυχώς ενσωματωμένη όπως στο G2 και το πιο σημαντικό: το XDA νεκρό. :p

Στην αρχή είναι κάπως γιατί μετά από άπειρους πειραματισμούς με ROMs/Kernels etc σε OG/G2, είναι σαν να πηγαίνεις σε "κλειστό" OS, αλλά δεν το έχω μετανιώσει γιατί και με το G4 λόγω απώλειας της εγγύησης (καθώς ο bootloader δεν ξανακλειδώνει) θα έμενα σε stock κατάσταση. Και το χειρότερο είναι ότι βλέπω πώς η LG τείνει να γίνει κλειστή καθώς ούτε στο V10 υπάρχει μέλλον στο ξεκλείδωμα (αλλά έχει καλύτερο μέλλον από το Flex).

Δεν σου είπα κάτι, αν πετάει διαφημίσεις σε όλη την οθόνη είναι από εφαρμογή, αν είναι όταν είσαι στον browser, είναι από διαφημίσεις σελίδων.

Συγνώμη που μιλησα απότομα αλλα είναι ενδεικτικο της απογοήτευσης μου.Εχω κινητο windows 3 χρονια και ποτε δεν ειχα τετοια θεματα.Μιλαμε ότι δεν μπορω να σερφαρω.Εκει που είμαι στο ιντερνετ μου πεταει αυτή τη σελιδα.Εκανα επαναφορά κινητου με εργοστασιακες ρυθμισεις και παλι τα ιδια. Δεν φευγει αυτό το πραγμα.

Συγνώμη που μιλησα απότομα αλλα είναι ενδεικτικο της απογοήτευσης μου.Εχω κινητο windows 3 χρονια και ποτε δεν ειχα τετοια θεματα.Μιλαμε ότι δεν μπορω να σερφαρω.Εκει που είμαι στο ιντερνετ μου πεταει αυτή τη σελιδα.Εκανα επαναφορά κινητου με εργοστασιακες ρυθμισεις και παλι τα ιδια. Δεν φευγει αυτό το πραγμα.

οπως σου ειπαν βγαλε το "antivirus"... ειναι το λιγοτερο αστειο να βαζεις "antivirous" σε android, απο εκει και περα δες σε τι σελιδες μπαινεις, αν στο κανει σε ολες βαλε καποιο adblock (εχει ενα δυο που δουλευουν και χωρις ρουτ).

Αφου στο κανει στον browser δεν ειναι θεμα λειτουργικου, και στο λαπτοπ αν μπεις σε καποιες σελιδες που ειναι γεματες διαφημισεις θα το κανει... παρολο που εχεις antivirus, adblock χρειαζεσαι.

Χρησιμοποίησε τον ad block browser, είναι πολυ καλός περιηγητής κι ελαφρύς.

Βγάλε τα antivirus.

Ρύθμισε το κινητό σου να μην μένουν ανοικτές πολλές εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι.

Απόλαυσε το. Σίγουρα είναι καλύτερο από windows mobile (μόλις πήρα ένα 550 για δοκιμές και εχω απηυδήσει).

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Αν εμφανίζεται μόνο μέσω Chrome παίζει να φταιει ο συγχρονισμός με τον υπολογιστή. Κάπου να μπηκες απο εκει και να εμφανίζει το spam και στο κινητό. Δοκίμασε να διαγράψεις τα cookies του chrome η βάλε άλλο λογαριασμό για το κινητό και άλλο για το PC.

Καλημερα και σας ευχαριστω για τη βοηθεια.Μετα απο ξενυχτι....πηρε φωτια το κινητο κανοντας 3 εργοστασιακες επαναφορες και την τριτη φορα ως νεο κινητο δοκιμασα και εκανα logout στο λογαριασμο gmail οταν μπηκα στον chrome....εκ τοτε δεν μου εχει εμφανισει ξανα τιποτα.Τι να κανω προτεινετε; Ειναι θεμα λιγαριασμου.