Jump to content

LG G Flex2 (H955)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδη εμεις δεν υπάρχει περίπτωση να το πάμε πισω και να παρουμε πχ το g4 με καποια διαφορα χρημάτων.

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδη εμεις δεν υπάρχει περίπτωση να το πάμε πισω και να παρουμε πχ το g4 με καποια διαφορα χρημάτων.

Δύσκολο έως αδύνατο από τη στιγμή που η LG ΕΛΛΑΣ έχει αποφανθεί επί του θέματος.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Ε καλά το stagefright διορθώνει, σιγά το πράγμα.

Οκ η οθόνη έχει θέματα με τη φωτεινότητα έξω το καλοκαίρι, αν παίζει στο minimum εχει color banding στο γκρι και σε κάποιους κίτρινες κηλίδες.

Επίσης στη μηδενική φωτεινότητα είναι πολύ φωτεινή το βράδυ.

ΑΛΛΛΑ

Στα 350ε από το Μάιο έχω Snap810 + ταχύτατη ram + 5.1.1 σχεδόν άμεσα και το κινητό φυσάει από ταχύτητα.

Το πιάσιμο είναι απίστευτο για τόσο μεγάλη συσκευή, η οθόνη σπέρνει σε βιντεάκια, games ενώ και στο web τη βρίσκω υπέροχη.

Οκ μπορεί κανείς να βρει κάτι καλύτερο σήμερα και σε υψηλότερη τιμή αλλά εγώ απολαμβάνω κοντά ένα εξάμηνο πράγματα που οι άλλοι τώρα βάζουν στις ναυαρχίδες τους σε τιμή άντε γεια. Και το packaging ειναι υπέροχο

Σε αυτό θα πω: αξία ανεκτίμητη.

Ειλικρινα πρέπει να έχω αλλάξει πάνω από 80 συσκευές πια, τόση ικανοποίηση έχω νιώσει μόνο με το Z ultra και το Sl-45.

Edited by zerow

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή και στο Amazon που γράφουν για τα ίδια προβλήματα απλά γράφουν για να ισοπεδώσουν το τηλέφωνο ?

Η ίδια η LG λέει ότι έτσι είναι η τεχνολογία οθόνης, η ίδια η LG ισοπέδωσε εμάς τους καταναλωτές.

Το τοπικ εδώ μέσα έχει ισοπεδωθεί από την 13σελίδα μέχρι και τις τελευταίες σελίδες από απογοητευμένος καταναλωτές.

Πραγματικά χαίρομαι που έστω και σε ελάχιστους έκατσε καλή οθόνη και μπορούν να χαρούν το τηλέφωνο τους.

Φίλε μου, στο γερμανικό amazon το κινητό έχει 4/5 βαθμολογία και στο αγγλικό 4,4/5

Και φυσικά όσοι δίνουν 2-3 αστέρια τα δίνουν και για άλλους λόγους, π.χ. άλλος λέει του τελείωνε γρήγορα η μπαταρία, άλλος ότι ήταν κλειδωμένο στη vodafone, άλλος επειδή του τρίζει το πλαστικό..

Δηλαδή μάλλον δεν ισχύει ότι η οθόνη έκατσε καλή σε ελάχιστους όπως λες, αλλά ισχύει ότι έκατσε καλή στους περισσότερους μάλλον :)

Απλά εσύ την μειοψηφία των αρνητικών κριτικών την βάζεις στο μυαλό σου ότι ισχύει καθολικά για όλες τις συσκευές

Ενώ την πλειοψηφία που είναι ευχαριστημένοι, την παραμερίζεις

Πες μου ποιος ισοπεδώνει τι :)

Τα λένε κι άλλοι εδώ από πάνω, Billeiros και zerow.

Προηγούμενες συσκευές μου Oppo Find 7a και Nexus 4. Χαλαρά προτιμώ την οθόνη του Flex 2 από αυτές, όπως κι έκανα κι αποχωρίστηκα το Find 7a το οποίο και αντικατέστησε

Έχει λάβει κανείς το update V15b ή V15c όπως γράφουν εδώ;

Με v15a είμαι εγώ και λίγο που τσέκαρα δεν βρίσκει άλλο Update για OTA

Για να μπω στη διαδικασία να φλασάρω πάλι, root κτλ θα πρέπει να έρθει κανα σημαντικό Update :p

Φίλε μου, στο γερμανικό amazon το κινητό έχει 4/5 βαθμολογία και στο αγγλικό 4,4/5

Και φυσικά όσοι δίνουν 2-3 αστέρια τα δίνουν και για άλλους λόγους, π.χ. άλλος λέει του τελείωνε γρήγορα η μπαταρία, άλλος ότι ήταν κλειδωμένο στη vodafone, άλλος επειδή του τρίζει το πλαστικό..

Δηλαδή μάλλον δεν ισχύει ότι η οθόνη έκατσε καλή σε ελάχιστους όπως λες, αλλά ισχύει ότι έκατσε καλή στους περισσότερους μάλλον :)

Απλά εσύ την μειοψηφία των αρνητικών κριτικών την βάζεις στο μυαλό σου ότι ισχύει καθολικά για όλες τις συσκευές

Προηγούμενες συσκευές μου Oppo Find 7a και Nexus 4. Χαλαρά προτιμώ την οθόνη του Flex 2 από αυτές, όπως κι έκανα κι αποχωρίστηκα το Find 7a το οποίο και αντικατέστησε

Για να μπω στη διαδικασία να φλασάρω πάλι, root κτλ θα πρέπει να έρθει κανα σημαντικό Update :p

Φίλε μου μπορείς να με βοηθήσεις σε κάτι?

Εγώ παρατηρώ μια περίεργη θαμπαδα πάνω από την οθόνη σαν να έχει μικρές τελίτσες. Περισσότερο όταν έχω χαμηλά το φωτισμό. Να το δώσω για αντικατάσταση θα υπάρχει βελτιώσει είναι παρτίδα 503. Κάποιος φίλος εδώ μου απάντησε ότι το έχει παρατηρήσει και αυτός και μάλλον το έχουν όλα . . στις τελευταίες παρτίδες του κινητού μήπως έχει διορθωθεί το πρόβλημα?

Η να μην ασχοληθεί ???

Εχω παρατηρησει και εγω αυτο που λες, ενα πραγμα σα graining effect, σα να βλεπεις αμμο επι το ελληνικότερον.

Μαλλον ειναι παροδικο ομως γιατι το παρατηρω πολύ αραιά.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαβασα αυτο που γραφει ο φιλος απο κατω και δεν μπηκα στον κοπο να διαβασω μονος μου τι γραφουν στο αμαζον

παντως και στο αμαζον που διαβαζω κριτικες ολοι για θεμα στην οθονη λενε ρε παιδες. Και στο σκεφτομουν τωρα που ξαναπεσε η τιμη του

Οι περισσοτεροι που το αγορασαμε με αυτη την προσφορα τα πουλησαμε, δες ποιο εγραφαν τοτε και οταν ειδαν τα προβληματα την ''εκαναν'' με τροπο

Δες το ποστ του alextrela απο κατω

Για γέλια και για κλάματα η p-OLED υλοποίηση της LG.

Μέρα με την νύχτα με τις τελευταίες Amoled των Samsung(s6 σειρά,Note 5)

Πολυ πολυ δουλεια θελει η LG στην δικά της υλοποίηση.

Και εγω ήμουν απο τους σχετικά τυχερούς διοτι ελάχιστο banding είχε κυρίως σε γκρι η λευκο σε τέρμα χαμηλά φωτεινότητα,αλλα 1.5 μήνα άντεξα μαζί του και το πούλησα για τον λογο οτι σε εξωτερικές συνθήκες και ηλιοφάνεια είχε κακη φωτεινότητα.

Πάρε το G4 να βρεις την υγεία σου που η IPS που έβαλε ειναι κορυφαία.

Θεωρει τον εαυτο του ΤΥΧΕΡΟ που του εκατσε οθονη με ελάχιστο banding είχε κυρίως σε γκρι η λευκο

Και αντεξε 1.5 μήνα μαζι του και μετα το πουλησε.

Να θυμησω οτι ο alextrela οταν αγορασε το τηλεφωνο δεν εβλεπε οτι υπηρχε θεμα με την οθονη και στα πρωτα του τοτε ποστ εγραφε οτι δεν εχει κανενα απολυτος θεμα με την οθονη, μετα, οταν ξεσπασε και επισημα η καταιγιδα με της οθονες καταλαβε και αυτος (και αλλοι πρωην κατοχοι) εντοπισε οτι και η δικη του οθονη τελικα ηταν προβληματικη

Το διαβασα και το ποστ του φιλου zerow

Οκ η οθόνη έχει θέματα με τη φωτεινότητα έξω το καλοκαίρι, αν παίζει στο minimum εχει color banding στο γκρι και σε κάποιους κίτρινες κηλίδες.

ΑΛΛΛΑ

Στα 350ε από το Μάιο έχω Snap810 + ταχύτατη ram + 5.1.1 σχεδόν άμεσα και το κινητό φυσάει από ταχύτητα.

Το πιάσιμο είναι απίστευτο για τόσο μεγάλη συσκευή, η οθόνη σπέρνει σε βιντεάκια, games ενώ και στο web τη βρίσκω υπέροχη.

Οκ μπορεί κανείς να βρει κάτι καλύτερο σήμερα και σε υψηλότερη τιμή αλλά εγώ απολαμβάνω κοντά ένα εξάμηνο πράγματα που οι άλλοι τώρα βάζουν στις ναυαρχίδες τους σε τιμή άντε γεια. Και το packaging ειναι υπέροχο

Σε αυτό θα πω: αξία ανεκτίμητη.

Ειλικρινα πρέπει να έχω αλλάξει πάνω από 80 συσκευές πια, τόση ικανοποίηση έχω νιώσει μόνο με το Z ultra και το Sl-45.

Φυσικα ολα αυτα που γραφει στα + ειναι και αυτα μια πραγματικοτητα

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Προηγουμενες συσκευες μου τον τελευταιο χρονο Huawei 3c - opo - Meizu MX5 + κανα 5νταρι διαφορετικα μοντελα ''no name'' <<κινεζικα>> τηλεφωνα.

Αυτη τι στιγμη εχω sony z3 - Meizu M2(ok, αυτο το εκανα δωρο στην αδελφη μου) - xiaomi Mi4i - Lenovo Vibe Shot (z90-7) .

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ναι φίλε μου, δεν μπήκες στον κόπο να το διαβάσεις και πάλι άρχισες την ισοπέδωση

Αυτό λέω, κάνεις επιλεκτική αναπαραγωγή της "μειοψηφίας" και την παρουσιάζεις σαν "πλειοψηφία", στην συγκεκριμένη χωρίς να τσεκάρεις καν τι ισχύει

Και για άλλη μια φόρα επιλεκτικά διάβασες (το post του zerow), καθώς ένα κομμάτι στα + αφορά την οθόνη και το άφησες πάλι από έξω, εντελώς τυχαία

Να στο κάνω εγώ bold με τη σειρά μου

:rolleyes:

Ποιο άποψη πιστεύεις είναι ισοπεδωτική;

Αυτή του zerow π.χ. στο post που έκανε πιο πάνω ή η δική σου "η χειρότερη οθόνη που παίζει σε συσκευή 300€";

Ποια άποψη είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα;

Βέβαια και μόνος σου είπες ότι τα + που αναφέρονται στο post του zerow είναι μια πραγματικότητα :p

Δηλαδή Η άποψη του zerow είναι

+ και -

ΑΛΛΛΑ

η οθόνη σπέρνει σε βιντεάκια, games ενώ και στο web τη βρίσκω υπέροχη.

Προσωπικά στα + βάζω το από κάτω

Το πιάσιμο είναι απίστευτο για τόσο μεγάλη συσκευή

------------------------------------------------------

Ωραία, κατά την δική σου άποψη και κάποιον άλλον είναι πολύ καλή η οθόνη. Ευχαριστημένος ?

Κατά την άποψη την δική μου, κάποιον κατόχων που το αγόρασαν τωρα τελευταία και κάποιον που το πήραν στην αρχή πέσαμε σε προβληματικές οθόνες και τα πουλήσαμε για να ησυχάσουμε από την ταλαιπωρία της LG και της procordia. Ευχαριστημένος ?

Το βράδυ στραβώνει με την φωτεινότητα και την μέρα σε ήλιο βλέπω με δυσκολία. Όλοι οι κάτοχοι πρώην και τωρινοί το γράφουν Αυτό.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι έχει την χειρότερη οθόνη απο ολα τα τηλέφωνα που πέρασαν από τα χέρια μου Τον τελευταίο χρόνο.

Αυτό που έγραψα "Η χειρότερη οθόνη στα 300 ευρώ" είναι λάθος μου. Έπρεπε να γράψω ότι είναι η χειρότερη οθόνη σε σύγκριση με αλλά τηλέφωνα των 150ευρώ, το Huawei 3c έχει/είχε πολύ καλύτερη ποιότητα οθόνης. Πραγματικά.

Κατά την άποψη της lg, έτσι είναι η τεχνολογία οθόνης (προβληματική),

μου άλλαξαν πάνω από 5 οθόνες και όλες ήταν χάλια. Σε συνεχόμενη επικοινωνία που είχα μαζί τους μου έλεγαν ότι έχουν προβληματικές οθόνες με τα ίδια προβλήματα.

Ευχαριστημένος ?

Η ίδια η LG μας άλλαζε οθόνες λόγο αυτόν τον προβλημάτων.

Με τον καταιγισμό στο σέρβις με ελαττωματικες οθόνες και με την "χασούρα" αναγκάστηκε να θεωρεί ότι Δεν είναι πρόβλημα αλλά "τεχνολογία οθόνης".

Η πολυεθνική LG ισοπέδωσε τη νοημοσύνη μας, τα χρήματα μας και μας ισοπεδώσε με την τεχνολογία οθόνης της.

Λυπάμαι αλλά δεν θα πέσω σε αυτό το τρυπακι.

Η ισοπέδωση ήρθε επίσημα και γραπτός από την lg.

Δίνω τα χρήματα μου σε απρόσωπες πολυεθνικές εταιρείες και έχω απαιτήσεις.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Θα μιλήσω για την δική μου συσκευή και εμπειρία. . Παιδιά αντικειμενικά τώρα . . Η συσκευή είναι πανέμορφη και πολύ πολύ γρήγορη είναι το κάτι διαφορετικό που λέμε. Δεν παίζω παιχνίδια αλλά και εκεί καλά τα πάει. Ζεσταίνετε γρήγορα αλλά μειώνει το ρυθμό του επεξεργαστή Και τα επίπεδα του μένουν σε νορμάλ θερμοκρασίες Χωρίς να καταλαβαίνει Ο χρήστης κάτι στην απόδοση του. Έτρεξα συνεχόμενα το antutu πολλές φορές Και μου έβγαζε σταθερά πάνω 38000 με 39000 ένταξη η πρώτη φορά έδειξε 55670 . με λίγα λόγια δύσκολα Πολύ δύσκολα να έχεις Θέμα με θερμοκρασία . έκανα το αντίστοιχο στο G3 έφτασε μέχρι και 26000 Και στο τέλος σταματούσε λόγο θερμοκρασίας δεν ολοκλήρωνε το τεστ. Πραγματικά έχει επιδόσεις ναυαρχίδας. Δυστυχώς Όμως όταν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον5,5 ιντσών το αγοράζεις για όλα τα παρά πάνω αλλά και την οθόνη του. Πραγματικά από την πρώτη εκκίνηση του τηλεφώνου καταλαβαίνει ότι η οθόνη του είναι πολύ κατώτερη των προσδοκιών Και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνετε με του g3. Όταν αγοράζεις μία συσκευή του 15 περιμένεις να είναι άψογη σε όλα. Αν ζεις σε χώρα που δεν έχει το ήλιο της Ελλάδας και δεν βγάζεις στο φουλ το φωτισμό είναι πολύ κουραστικό και εκνευριστικό αυτό το γκρι που κάνει η οθόνη. Η ίδια φώτο στο g3 είναι μέρα με την νύχτα. Στο flex2 είναι σαν να έχει ένα φίλτρο από πάνω χάνετε πολύ η λεπτομερή. Ακόμη Και το g2 έχει πολύ ανώτερη οθόνη.

Κρίμα γιατί είναι άψογη συσκευή κατά τα άλλα. . . Η μπαταρία του κρατά 4 ώρες περίπου οθόνη όπως και το g3 .

Να είχε την διάρκεια του g2 να πεις οκ να κάνω υποχώρηση στην οθόνη άλλα δεν επιτρέπετε να έχει ίδια αυτονομία με συσκευή που έχει 2k οθόνη όταν ο sd810 κατά κύριο λόγο δουλεύει 1,56ghz . Αν δεν είστε πολύ τις λεπτομέριας ίσος να μην σας ενοχλεί η και να μη το παρατηρήσετε. Αν όχι σας συνιστώ να ψάξετε για κάποια άλλη συσκευή. Ακόμη και τα 270 που το πήρα εγώ από εξωτερικό δεν τα αξίζει. Όταν αγοράζεις ένα smartphones ο βασικός λόγος που το αγοράζεις είναι η οθόνη του είναι ανεπίτρεπτο να βγαίνει σε μαζική παραγωγή με τέτοια θέματα.

Όλα τα παρά πάνω είναι άποψη μου και τι παρατηρώ εγώ στην συσκευή μου με δικά μου κριτήρια. . .

Στα 350 που έχει Ελλάδα δεν χρειάζεται καθόλου σκέψη πέρνεις το g4 με 400 και έχεις ένα τηλέφωνο ανώτερο σε όλους τους τομής . . .

Δηλαδή Η άποψη του zerow είναι

+ και -

ναι βασικά τα είπε σχεδόν όλα

συμφωνείς ή όχι τελικά; δεν κατάλαβα

Ωραία, κατά την δική σου άποψη και κάποιον άλλον είναι πολύ καλή η οθόνη. Ευχαριστημένος ?

Κατά την άποψη την δική μου, κάποιον κατόχων που το αγόρασαν τωρα τελευταία και κάποιον που το πήραν στην αρχή πέσαμε σε προβληματικές οθόνες και τα πουλήσαμε για να ησυχάσουμε από την ταλαιπωρία της LG και της procordia. Ευχαριστημένος ?

Απλά ένα στοιχείο που ίσως να μην έχεις καταλάβει ακόμα ή να αρνείσαι να δεχτείς, το οποίο ανέφερα και πριν, είναι ότι η άποψη που εκφράζεις εσύ είναι η μειονόητα

Και πρόσεξε, η άλλη άποψη, η δική μου π.χ. και του zerow και άλλων παραπάνω κτλ αναγνωρίζει τα όποια θέματα μπορεί να έχει η οθόνη, δεν λέει ότι δεν υπάρχουν (τα ανέφερε συγκεντρωτικά ο zerow), δεν πάμε να βγάλουμε κάποιον τρελό

Δεν λέμε ότι είναι τέλειο το κινητό, σχεδόν όλα (για να μην πω όλα) όπως ξέρουμε από την πείρα μας έχουν κάποιο θέμα, κάτι που δεν μας ικανοποιεί, κάτι που θα θέλαμε διαφορετικό

Ενώ εσύ από την άλλη έχεις μείνει εκεί σε αυτά τα θέματα, σα να μην κάνεις ποτέ χρήση του κινητού σε "normal" συνθήκες, όπου αυτά τα θέματα δεν υπάρχουν

Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος που λέμε

Γιατί εσύ φαντάζομαι κάνεις χρήση της συσκευής ως smartphone κυρίως σε ντάλα ήλιο π.χ. και σε πολύ χαμηλό φωτισμό (όπου υπάρχουν πολλές λύσεις με εφαρμογές βέβαια αλλά anyway)

Ε οι υπόλοιποι δεν κάνουμε εκεί κύρια χρήση ;) Κάνουμε κυρίως σε "normal" συνθήκες, όπου η οθόνη φαίνεται απλά να σπέρνει όπως είπε και ο zerow

Για τα υπόλοιπα (που λες ουσιαστικά ότι είναι απλά η χειρότερη οθόνη ακόμη και από κινητά των 150€) φαίνεται ότι είσαι ανοιχτόμυαλος και καθόλου ισοπεδωτικός :rolleyes:

Φίλοι μου που έχει τύχει να το δούνε το κινητό, μου λένε τι ωραίο και τι ωραία οθόνη, αυτό είναι που τους τραβάει

Κι εμένα όπως είπα ήταν από τους λόγους που με έκανε να το επιλέξω, το είχα δίπλα δίπλα με το Find 7a (το προηγούμενό μου κινητό) και το τσέκαρα για κάποιες μέρες πριν αποφασίσω να το κρατήσω και να δώσω το Find 7a

Και δεν τα γράφω έτσι αυτά, αν θες τα πιστεύεις :)

Για τις απαιτήσεις σου εφόσον πληρώνεις και το κράξιμο στην LG, δικαίωμά σου και καλά κάνεις, αλλά είναι άσχετο με αυτό που λέμε για το κινητό

Δεν έχω διάθεση ούτε σκοπό να υπερασπιστώ την LG και την όποια LG :)

καλημέρα :)

Οσοι ειχατε προβλημα με την οθονη σας καταλαβαινω και εχετε δικιο.το δικο μου παντως παρτιδα 504 ειναι αψογο και κατα τη γνωμη μου ειναι η πιο ωραια οθονη που χα ποτε.συνδυαζει τα ζωντανα χρωματα της suler amoled και το καθαρο λεθκο της lcd σε οθονη με κυρτοτητα η οποια βολευει απιστευτα! Και ολα αυτα σε πολυ μαζεμενο σασι καλης ποιοτητας!!παντως οποιος ψαχνεται για κινητο αν παρει παρτιδα απο 504 κ πανω πιστευω πως δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε τιμη μεχρι 450 ευρω.(για να μην πω και παραπανω).και εχουν περασει πολλα κινητα απο τα χερια μου πιστεψτε με. ο δε επεξεργστης του ειναι το κατι αλλο.τα κανει ολα ταχυτατα και απροβληματιστα.απο τοτε που πηραμε την 5.1 δε μου χει κολησει ποτε!!!η δε φωτογραφικη εστιαζει ταχυτατα και δεν εχει θορυβο στις φωτο.ακομη και ζουμ απο αποσταση οταν κανεις στη βιντεοκαμερα θολωνει ελαχιστα εως καθολου.πραγματικα για μενα το τελειο κινητο αυτη τη στιγμη

Ρε σεις παιδια ποιος το ισοπεδωσε; την γνωμη μας και την αποψη μας λεμε γι αυτο ειναι το συγκεκριμενο thread..Η οθονη ειναι πραγματικα ενα πειραματικο σταδιο p-oled οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ εχει θεματα με banding κιτρινιλες και ενα περιεργο grain effect σαν μικροι κοκκοι φιλμ.Και πειτε μου αυτο τωρα λεγεται αψογη οθονη;;;; προσωπικα μετανιωσα που εκανα αγορα αλλα το πουλησα και ολα καλα! το g4 ειναι αψογο και λυπαμαι που δεν το αγορασα απο την αρχη και πειραματιστηκα με το flex..

Παντως σαν απεικονιση χρωματων η οθονη ειναι πολυ καλη πλουσια χρωματα και γενικα ξεκουραστη αλλα ολα τα λεφτα ειναι το μαυρο ultimate black! πιο μαυρο και απο σβηστη οθονη..Εαν καταφερει η Lg να διορθωσει αυτες τις παιδικες ασθενιες των oled οθονων δεν θα υπαρχει ανταγωνισμος..τελος οποιος σκεφτεται να αγορασει το g flex ας το σκεφτει 2 και 3 φορες ακομα γιατι ειναι καθαρα μα καθαρα θεμα τυχης η συγκεκριμενη οθονη.

Edited by dilimma
Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

Οσοι ειχατε προβλημα με την οθονη σας καταλαβαινω και εχετε δικιο.το δικο μου παντως παρτιδα 504 ειναι αψογο και κατα τη γνωμη μου ειναι η πιο ωραια οθονη που χα ποτε.συνδυαζει τα ζωντανα χρωματα της suler amoled και το καθαρο λεθκο της lcd σε οθονη με κυρτοτητα η οποια βολευει απιστευτα! Και ολα αυτα σε πολυ μαζεμενο σασι καλης ποιοτητας!!παντως οποιος ψαχνεται για κινητο αν παρει παρτιδα απο 504 κ πανω πιστευω πως δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε τιμη μεχρι 450 ευρω.(για να μην πω και παραπανω).και εχουν περασει πολλα κινητα απο τα χερια μου πιστεψτε με. ο δε επεξεργστης του ειναι το κατι αλλο.τα κανει ολα ταχυτατα και απροβληματιστα.απο τοτε που πηραμε την 5.1 δε μου χει κολησει ποτε!!!η δε φωτογραφικη εστιαζει ταχυτατα και δεν εχει θορυβο στις φωτο.ακομη και ζουμ απο αποσταση οταν κανεις στη βιντεοκαμερα θολωνει ελαχιστα εως καθολου.πραγματικα για μενα το τελειο κινητο αυτη τη στιγμη

Εσείς που λέτε ότι η οθόνη είναι καταπληκτική βοηθήστε και εμάς μπορεί να μας πει κάποιος, ότι έχει το τηλέφωνό χωρίς το παραμικρό ίχνος από αυτές τις ενοχλητικές κουκίδες????

Αν Υπάρχουν και τέτοιες οθόνες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα να το ψάξουμε και εμείς με αντικατάσταση. . .

Τις κουκιδες τις ειχατε εξαρχης; Ενδεχομενως να πω κοτσανα αλλα θυμαμαι απειρα χρονια πριν σε οθονες plasma , η συμβουλη ηταν οταν ανοιχτει να τρεχει βιντεο συνεχομενα για δυο μερες για να μην κανει μαυρες κουκιδες λογω στατικων εικονων και σκεφτομαι μηπως ειναι τιποτα παρομοιο

Τις κουκιδες τις ειχατε εξαρχης; Ενδεχομενως να πω κοτσανα αλλα θυμαμαι απειρα χρονια πριν σε οθονες plasma , η συμβουλη ηταν οταν ανοιχτει να τρεχει βιντεο συνεχομενα για δυο μερες για να μην κανει μαυρες κουκιδες λογω στατικων εικονων και σκεφτομαι μηπως ειναι τιποτα παρομοιο

Εν ετη 2015 εαν χρειαζοντε ακομα και τα smartphone με oled οθονη το παναρχαιο "στρωσιμο" που επρεπε να κανεις πριν χρονια στις Plasma αστα να πανε ας πανε καλυτερα για ψαρεμα στην Lg και ας αφησουν τις οθονες....

Παντως το δικο μου ηταν 503 παρτιδα δεν γνωριζω εαν στην 504 εχουν λυθει ολα τα προβληματα αν και δεν το νομιζω απλα ορισμενοι τυχεροι επεσαν σε καλα κομματια.

Edited by dilimma

Το δικό μου πάντως (παρτίδα 504) δεν είχε ποτέ κουκίδα και κανένα πρόβλημα με τα χρώματα. Τι ακριβώς κουκίδες βλέπετε? Είναι ορατό υπό νορμάλ συνθήκες η πρέπει να το κοιτάξεις κάτω από ειδικό φωτισμό για να το δεις ελάχιστα? Ρωτάω γιατί αν είναι κάτι που πρέπει να γίνεις ψύρας να να το δεις τότε οκ μπορεί και να υπάρχει θέμα με όλες τις οθόνες, εάν όμως είναι εύκολα ανιχνεύσιμο τότε εγώ θα άλλαζα και 15 οθόνες στην αντιπροσωπεία μέχρι να βρω μια καλή.

Το δικό μου πάντως (παρτίδα 504) δεν είχε ποτέ κουκίδα και κανένα πρόβλημα με τα χρώματα. Τι ακριβώς κουκίδες βλέπετε? Είναι ορατό υπό νορμάλ συνθήκες η πρέπει να το κοιτάξεις κάτω από ειδικό φωτισμό για να το δεις ελάχιστα? Ρωτάω γιατί αν είναι κάτι που πρέπει να γίνεις ψύρας να να το δεις τότε οκ μπορεί και να υπάρχει θέμα με όλες τις οθόνες, εάν όμως είναι εύκολα ανιχνεύσιμο τότε εγώ θα άλλαζα και 15 οθόνες στην αντιπροσωπεία μέχρι να βρω μια καλή.

Πρέπει να είσαι σε δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό . Και να χαμηλώσεις την φωτεινότητα στο 0

Συνήθως φαίνετε καλλίτερα σε γκρι και σκούρο γκρι.

Κάνε αναζήτηση εικόνας στο google και γράψε γκρι και κουνά πάνω κάτω την σελίδα θα φανεί.

Αυτές οι κουκίδες είναι πάνω από την εικόνα και χαλάνε την ανάλυση .

Πρέπει να είσαι σε δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό . Και να χαμηλώσεις την φωτεινότητα στο 0

Συνήθως φαίνετε καλλίτερα σε γκρι και σκούρο γκρι.

Κάνε αναζήτηση εικόνας στο google και γράψε γκρι και κουνά πάνω κάτω την σελίδα θα φανεί.

Αυτές οι κουκίδες είναι πάνω από την εικόνα και χαλάνε την ανάλυση .

Οκ κατάλαβα. Εγώ δεν το λειτουργώ ποτέ κάτω από το 50% φωτεινότητα οπότε δε με αγγίζει το συγκεκριμένο ζήτημα.

Πάντως επειδή παλιότερα είχα G2 και είχαν και άλλοι 2 φίλοι μου το G2 και μας έβγαλε και στους τρεις κιτρινίλα που φαινόταν τα πήγαμε στην LG και μας τις άλλαξε. Εάν είχε η οθόνη μου κάτι που φαινόταν υπό νορμάλ συνθήκες τότε θα το πήγαινα και 100 φορές μέχρι να μου βάλουυν καλή.

Καλησπέρα. Μπήκα στο τριπάκι να διαβάσω το τοπικ και τις αντιπαραθέσεις σχετικά με την οθόνη,μιας και σήμερα ήμουν με τον Σπύρο (spirospatra) και το ανέφερε.

Όταν ο karthan7 είχε το κινητό το είχα δει. Ήταν ένα χαλι μαύρο.

Ταλαιπωρήθηκε και δεν έβγαλε και άκρη

Σήμερα έπαιξα λίγο με του Σπύρου και σε κάποια σημεία είδα αυτό το color banding στα γκρι μαύρα κυρίως.

Εγω από ότι καταλαβαίνω έχουν θέμα οι οθόνες ειναι κάποιες προβληματικές; Μπορεί.

Πάντως τότε που αναφέρθηκε το θέμα από τον karthan7 και παρακολουθούσα το τοπικ θυμάμαι πολλά παιδιά που είχαν το ίδιο πρόβλημα και είχαν πολλές αντιπαραθέσεις με την lg Hellas κτλ κτλ.

Θοδωρής

Καλησπέρα. Μπήκα στο τριπάκι να διαβάσω το τοπικ και τις αντιπαραθέσεις σχετικά με την οθόνη,μιας και σήμερα ήμουν με τον Σπύρο (spirospatra) και το ανέφερε.

Όταν ο karthan7 είχε το κινητό το είχα δει. Ήταν ένα χαλι μαύρο.

Ταλαιπωρήθηκε και δεν έβγαλε και άκρη

Σήμερα έπαιξα λίγο με του Σπύρου και σε κάποια σημεία είδα αυτό το color banding στα γκρι μαύρα κυρίως.

Εγω από ότι καταλαβαίνω έχουν θέμα οι οθόνες ειναι κάποιες προβληματικές; Μπορεί.

Πάντως τότε που αναφέρθηκε το θέμα από τον karthan7 και παρακολουθούσα το τοπικ θυμάμαι πολλά παιδιά που είχαν το ίδιο πρόβλημα και είχαν πολλές αντιπαραθέσεις με την lg Hellas κτλ κτλ.

Ακριβώς όπως το αναφέρεις φαίνεται ότι οι παρτίδες 502, 503 είχαν πολλά προβλήματα με τις οθόνες και αντιπροσωπεία και επίσημη LG δεν ανταποκρίθηκαν έτσι όπως έπρεπε. Απλά είναι και κάποιες φορές που ψάχνουμε να βρούμε ψίλους στα άχυρα και αν τους βρούμε βγάζουμε την τεχνολογία της οθόνης προβληματική. Αντίστοιχα σε σελίδες κινητών με οθόνες amoled βαρέθηκα να διαβάζω για στίγματα στην οθόνη σε κατάμαυρο φόντο. Και? :lol:

Ακριβώς όπως το αναφέρεις φαίνεται ότι οι παρτίδες 502, 503 είχαν πολλά προβλήματα με τις οθόνες και αντιπροσωπεία και επίσημη LG δεν ανταποκρίθηκαν έτσι όπως έπρεπε. Απλά είναι και κάποιες φορές που ψάχνουμε να βρούμε ψίλους στα άχυρα και αν τους βρούμε βγάζουμε την τεχνολογία της οθόνης προβληματική. Αντίστοιχα σε σελίδες κινητών με οθόνες amoled βαρέθηκα να διαβάζω για στίγματα στην οθόνη σε κατάμαυρο φόντο. Και? :lol:

Δεν είναι το ίδιο όλοι το έχουμε παρατηρήσει αυτό στις amoled οθόνες αυτό δεν ενοχλούσε δεν φαίνονταν πάρα μόνο στο σκοτάδι με φουλ φωτεινότητα και μόνο στο μαύρο.

Το πρόβλημα της συγκεκριμένης οθόνης είναι σε όλα τα χρώματα σε άλλα πολύ και σε άλλα λιγότερο. Γιατί πολύ απλά αυτό το πέπλο με τις κουκίδες είναι πάνω από την οθόνη. . .

Και ενοχλεί στο να ευχαριστηθείς την ποιότητα και τα χρώματα της οθόνης.

Οσοι εχετε παρτιδα 504 κανενας σας δεν εχει το παραμικρο προβλημα με την οθονη; ουτε grain effect (κουκιδες) ουτε banding ουτε κιτρινιλες τιποτα απολυτως;