zerow Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Υπάρχει τρόπος να γίνει clean install μέσω OTA ; Η εγκατάσταση και καθαρισμός εκ των υστέρων με επαναφορά εργοστασιακών δε μου φαίνεται απόλυτα σωστή μέθοδος. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Ήρθε over the air και σε μένα. Αυτή τη στιγμή κρατάω αντίγραφα και περνώ σε εγκατάσταση. Μακάρι να συνεχίσει έτσι την υποστήριξη η lg σε αυτή την καλή συσκευή της. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Παιδια μονο σε εμενα φαινεται η οθονη ενα τονο πιο θερμη ; ( κιτρινωπη) Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Οντως το ασπρο εχει γινει ενα κλικ πιο κιτρινο.Εκτος αν ειναι placebo τωρα που το ειπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 χαχα ξερουν τι κανουν για να κρυβονται οι κιτρινιλες ..... εγω παντως γενικα προτιμω το πιο ψυχρο στις οθονες(προς το μπλε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Παιδια μονο σε εμενα φαινεται η οθονη ενα τονο πιο θερμη ; ( κιτρινωπη) Όντως μισο κλικ πιο θερμή. Το Λευκό πιστεύω ήρθε στα ίσια του και με πιο φυσικό τόνο. Το προτιμώ έτσι. χαχα ξερουν τι κανουν για να κρυβονται οι κιτρινιλες ..... εγω παντως γενικα προτιμω το πιο ψυχρο στις οθονες(προς το μπλε) Πάνε προς z3 τότε που έχει τον ορισμο του ψυχρού :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Και εγώ προτιμώ τα πιο ψυχρά. Ξενέρα. Επίσης μου φαίνεται ότι έχει δύο κλικ πιο επιθετική ρύθμιση φωτεινότητας λόγω υπερθέρμανσης (τη ρίχνει πολύ πιο γρήγορα). Τέλος νομίζω ότι υπάρχει κάτι σαν ρύθμιση περιεχομένου: Αν πάτε στις ρυθμίσεις θα δείτε πιο θερμό λευκό. Αν πάτε στη σελίδα στου myphone θα δείτε ένα τσικ πιο ψυχρό (σπρώχνεται από το μπλέ θέμα του site ; ) Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Και εγώ προτιμώ τα πιο ψυχρά. Ξενέρα. Επίσης μου φαίνεται ότι έχει δύο κλικ πιο επιθετική ρύθμιση φωτεινότητας λόγω υπερθέρμανσης (τη ρίχνει πολύ πιο γρήγορα). Τέλος νομίζω ότι υπάρχει κάτι σαν ρύθμιση περιεχομένου: Αν πάτε στις ρυθμίσεις θα δείτε πιο θερμό λευκό. Αν πάτε στη σελίδα στου myphone θα δείτε ένα τσικ πιο ψυχρό (σπρώχνεται από το μπλέ θέμα του site ; ) Το πρώτο που έγραψες δεν είναι θετικο. Αν είναι να ρίχνει φωτεινότητα πιο γρήγορα σε μια μέτρια φωτεινότητας panel που έχει τον ήπιαμε! Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Το ευρος της φωτεινοτητας αλλαξε καθολου ? Δηλαδη στο 0% να ειναι πιο σκωτινη και στο 100% πιο φωτεινη ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Oχι παραμενει εκτυφλωτική τα βράδια Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Oχι παραμενει εκτυφλωτική τα βράδια :( Αν την κατεβαζε θα ειχαμε καλυτερο sot Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Το ευρος της φωτεινοτητας αλλαξε καθολου ? Δηλαδη στο 0% να ειναι πιο σκωτινη και στο 100% πιο φωτεινη ? Μόνο ανοιχτόχρωμα χρώματα είναι κατάλληλα ειδικά έξω και πιο σκούρα μέσα. Έχω εφαρμογή που αλλάζει φόντο αυτόματα πατώντας 3 δάχτυλα ταυτόχρονα στην οθόνη και έτσι κάνω εναλλαγή στο πι και φι ανάλογα της συνθήκες φωτεινότητα όπου βρίσκομαι. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 To ερώτημα είναι: Μπορούμε να κάνουμε downgrade στην προηγούμενη; Προτιμώ την οθόνη της προηγούμενης έκδοσης από τη σβελτάδα αυτής. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 To ερώτημα είναι: Μπορούμε να κάνουμε downgrade στην προηγούμενη; Προτιμώ την οθόνη της προηγούμενης έκδοσης από τη σβελτάδα αυτής. Δοκίμασε με φλασαρισμα,οπως αναφέρθηκε πίσω ο τρόπος. Κατέβασε την προηγούμενη έκδοση μια οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 :( Αν την κατεβαζε θα ειχαμε καλυτερο sot Μπα... Κι εγώ που την κατεβάζω περισσότερο με το Lux, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 εγω εβαλα το screen filter απο play store κ το βραδυ ειναι πολυ καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 καθηστε ρε παιδια.Δηλαδη σας φαίνεται τοσο φωτεινή στο 0% το βραδυ? ή εχω χαλασμενη οθονη ή πολυ διαφορετικές προτιμήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 καθηστε ρε παιδια.Δηλαδη σας φαίνεται τοσο φωτεινή στο 0% το βραδυ? ή εχω χαλασμενη οθονη ή πολυ διαφορετικές προτιμήσεις! Τυφλώνεσαι κανονικά βασικά Με το Lux την πάω στο -65% για καθόλου ή πολύ λίγο φως Υπάρχουν και κάποιοι που τα βάζουν όλα τέρμα φωτεινότητα γενικά σε τηλεοράσεις/οθόνες υπολογιστή και γουστάρουν Και όταν πάω να το χρησιμοποιήσω το pc/laptop τους πάω να τυφλωθώ Και παράλληλα και σε vivid/dynamic mode που είναι όλα καμμένα (που είναι για εκθεσιακή χρήση σε καταστήματα) είναι και γούστα αυτά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ρε παιδια εμενα γτ στο auto στην καμερα στα 13mp μου βγαζει θολες φωτο σε κανονικες συνθηκες φωτισμου; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Παίδες βοήθεια. Έκανα Shutdown και μετα έκανα volume down+ power έκανε μία ελαφριά δόνηση και τώρα δε δίνει κανένα σημάδι ζωής. Δεν έχω προλάβει να το σκαλίσω καθόλου ! Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Παίδες βοήθεια. Έκανα Shutdown και μετα έκανα volume down+ power έκανε μία ελαφριά δόνηση και τώρα δε δίνει κανένα σημάδι ζωής. Δεν έχω προλάβει να το σκαλίσω καθόλου ! Πατα αρκετη ωρα το κουμπι το στρογγυλο μεχρι να ανοιξει. Αν οχι εχοντας πατημενο το up button συνεδεσε το με usb στο pc.αν μπαινει σε download mode τοτε ξαναπατα το κατω+πανω+στρογγυλο κουμπι ταυτοχρονα μεχρι να επανεκινησει.επισης τσεκαρε και αν ειναι φορτισμενο.. http://www.hard-reset.com/lg-g-flex2-hard-reset.html Στην ουσια εφτασες στο 2 σταδιο πριν κανεις hard reset Μην το ολοκληρωσεις αν δε θες να χασεις δεδομενα κτλ Edited June 7, 2015 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Πατα αρκετη ωρα το κουμπι το στρογγυλο μεχρι να ανοιξει. Τίποτα, δεν ανοίγει. Αν οχι εχοντας πατημενο το up button συνεδεσε το με usb στο pc.αν μπαινει σε download mode τοτε ξαναπατα το κατω+πανω+στρογγυλο κουμπι ταυτοχρονα μεχρι να επανεκινησει. Tίποτα, δεν ανοίγει. επισης τσεκαρε και αν ειναι φορτισμενο.. Είναι 100% http://www.hard-reset.com/lg-g-flex2-hard-reset.html Στην ουσια εφτασες στο 2 σταδιο πριν κανεις hard reset Μην το ολοκληρωσεις αν δε θες να χασεις δεδομενα κτλ Δεν εμφανίζει τίποτα στην οθόνη γενικά. Έχει δονηθεί μερικές φορές με συνδυασμός πίεσης/ άρσης των volume down+ power αλλά δεν δείχνει σημάδια ζωής. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Η μαμα εφαρμογη απο οτι ειδα δεν εχει παρα πολλες ρυθμισεις για πειραγμα μονο τις βασικες...θελω να παιξω με ισορροπία λευκου και iso αλλα δεν βλεπω κατι..Τι μου προτεινεται; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Το xcam δεν παίζει στο flex? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η μαμα εφαρμογη απο οτι ειδα δεν εχει παρα πολλες ρυθμισεις για πειραγμα μονο τις βασικες...θελω να παιξω με ισορροπία λευκου και iso αλλα δεν βλεπω κατι..Τι μου προτεινεται; Με επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω αν κάνει γιατί flex δοκίμασε αυτό http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/app-xcam-lg-v5-1-0-t2873604 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Τίποτα, δεν ανοίγει. Tίποτα, δεν ανοίγει. Είναι 100% Δεν εμφανίζει τίποτα στην οθόνη γενικά. Έχει δονηθεί μερικές φορές με συνδυασμός πίεσης/ άρσης των volume down+ power αλλά δεν δείχνει σημάδια ζωής. Να σου πω την αληθεια δεν μου το εχει κανει αυτο κανενα τηλεφωνο , αν σου εμφανιζε τουλαχιστον το logo θα λεγες οτι ειναι software θεμα.πριν το πας για σερβις παντως κανε πειραματισμους παλι με συνδιασμους πληκτρων πατα και τα 3 ταυτοχρονα πχ κανα λεπτο κτλ Edited June 7, 2015 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts