impreza_sti Δημοσιεύτηκε January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 5, 2015 Nokia 215 / Nokia 215 Dual SIM (RM-xxx) / (RM-xxx) Meet the new Nokia 215, Microsoft’s most affordable Internet-ready phone http://d3jgkzl5mcxi5w.cloudfront.net/2015/01/Nokia-215_Dual-SIM_feat.jpg _______________________________ Ημερομηνία ανακοίνωσης: 5 Ιανουαρίου 2015 Ημερομηνία κυκλοφορίας: Περιγραφή συσκευής: Microsoft Devices Group on Monday announced the Nokia 215, its most affordable Internet-ready phone. The Nokia 215 is designed to connect and introduce first-time mobile phone buyers to the Internet and new digital experiences. Available in both Single SIM and Dual SIM models, the Nokia 215 will expand the reach of Microsoft services at more affordable prices. _____________________________ Πλατφόρμα: Τελευταία έκδοση λογισμικού: Δείκτης SAR: χχχ W/kg _____________________________ Σελίδα υποστήριξης Τεχνικά χαρακτηριστικά Φωτογραφίες Δελτίο τύπου Data Sheet Οδηγός χρήσεως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=4_pXnDWExOw[/ame] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Γεια σας παιδιά και εύχομαι σε όλους μας καλό Δεκαπενταύγουστο αύριο!!! Πάω κατευθείαν στην απορία μου:Αγόρασα προ μηνός ένα Nokia απλό των 37 ευρώ και ενώ έγραφε ότι έχει μόνο Αγγλικό μενού το πήρα...Η αγορά έγινε από e-shop. To μοντέλο είναι το απλούστατο 215 Dual Sim.Στο φυλλάδιο οδηγιών μέσα στο κουτί το οποίο φυλλάδιο υπόψη όχι μόνο δεν έχει Ελληνικά αλλά είναι μόνο στα Γερμανικά(!!) Γράφει στην πρώτη σελίδα "Κurzanleitung" και με μικρά γράμματα σε μια γωνία εικάζβ την έκδοση μάλλον rev. του κινητού αλλά έχει RM-1111 και από κάτω RM-1110..Μπορώ με αυτά τα δεδομένα να κάνω μόνος μου την αλλαγή με προσθήκη της Ελληνικής (υπόψη ούτε να γράψεις ως extra γλώσσα δεν έχει Ελληνικά).Αν "ναι" τί θα χρειαστώ;;Data Suite,καλώδιο τί είδους,Firmware και λοιπά;; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις σας όσοι γνωρίζετε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) Φίλε μου προφανώς το κινητό είναι από γερμανία και έχει δικό του πακέτο γλωσσών.Αυτό μπορείς να το αλλάξεις χρησιμοποιώντας το nokia care suite (αν δουλεύει ακόμα).. Ρίξε μια ματιά στο λινκ που σου δίνω, στο ποστ που έκανα στο τέλος..εγώ πέρασα τα ελληνικά σε nokia 220 χωρίς κανένα πρόβλημα.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305272&page=5 Λοιπόν φίλε σε εφτιαξα.. Ελληνικά product codes: 059w7s5 (μαύρο), 059w7w7 (πράσινο), 059w835 (λευκό) Στο nokia data package γράφεις rm-1110, δίπλα το product code που θες, πατάς search, σου βρίσκει το πακέτο και κάνεις download.. Καλή επιτυχία ;) Edited August 14, 2015 by Farsalinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamelab Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Φίλε μου προφανώς το κινητό είναι από γερμανία και έχει δικό του πακέτο γλωσσών.Αυτό μπορείς να το αλλάξεις χρησιμοποιώντας το nokia care suite (αν δουλεύει ακόμα).. Ρίξε μια ματιά στο λινκ που σου δίνω, στο ποστ που έκανα στο τέλος..εγώ πέρασα τα ελληνικά σε nokia 220 χωρίς κανένα πρόβλημα.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305272&page=5 Λοιπόν φίλε σε εφτιαξα.. Ελληνικά product codes: 059w7s5 (μαύρο), 059w7w7 (πράσινο), 059w835 (λευκό) Στο nokia data package γράφεις rm-1110, δίπλα το product code που θες, πατάς search, σου βρίσκει το πακέτο και κάνεις download.. Καλή επιτυχία ;) Έχω κι εγώ το 215. Το Nokia Care Suite δεν το "αναγνωρίζει" (not supported product). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Ψάχνω να βρώ τα ακουστικά WH-108 αλλά δεν τα βρίσκω,τα WH-109 δεν ακούγονται καλά Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Έχει αγοράσει κανείς το κινητό; Το θέλω για 2ο. Μερικές ερωτήσεις: 1. Διάρκεια μπαταρίας; 2. Το facebook και το messenger με 2G τι ταχύτητα απόκρισης εχουν; 3. Έχω διαβάσει ότι δεν ακούγεται καλά το ακουστικό/μικρόφωνο. Ισχύει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ωραίο κινητό.Αν αποδίδει και καλά για δεύτερο θα είναι τέλοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλημέρα. Έχουμε βρει τρόπο να περάσουμε την Ελληνική γλώσσα στο τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Το γράφω πιο πάνω φίλε μου.Μέχρι και ελληνικά product codes βρήκα.Κάνε τη διαδικασία με το nokia care suite και ότι θες εδώ είμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokiopoulo Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Το τηλεφωνάκι τι λέει; Έβλεπα το 230 που είναι νέο αλλά το 215 είναι πιο οικονομικό και δε βλέπω να του γράφουν παράπονα. Είναι εντάξει ή απλά δε το αγοράζει κανείς;;;; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Ρε παιδια, ενω και τα τεχνικα χαρ/κα αλλα και ... στο ματι, γραφει οτι ειναι θυρα 3,5 ιντσων, εντουτοις, οταν βαζω handsfree 3,5 ιντσων(που παιζει μια χαρα σε αλλο κινητο), δεν μπαινει καλα, δεν μπαινει εντελως μεσα στην υποδοχη, και φυσικα, δεν δουλευει. Γιατι; Ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 σμπρωξτο λιγο ακομη να πιασει καλα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HeKaSa Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Σήμερα ανακάλυψα ότι το ΝΟΚΙΑ 215 που έχει η μητέρα μου έχει προεγκατεστημένο μαζί με άλλες εφαρμογές και το Messenger. Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης δηλαδή με WiFi; Αν ναι πως συνδέεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Δεν έχει wifi το συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts