Jump to content

[Google Nexus 6] Αξεσουάρ

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 387
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως με μια απλή και κλασική θηκη σιλικόνης διάφανη που το έχω (2 δολλάρια από ebay) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Προτείνετε μου κάποιο δοκιμασμένο cardboard (κάπου παραπισω είδα μια αναφορά από συμφορουμιτη).
Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Έχει κανείς να προτείνει αξιοπρεπή βάση αυτοκινήτου μέχρι 15 ευρώ; Έχω ένα getz και λόγω της υφής του ταμπλώ ή μονή λύση να κολλάει στο παρμπρίζ.

Έχει κανείς να προτείνει αξιοπρεπή βάση αυτοκινήτου μέχρι 15 ευρώ; Έχω ένα getz και λόγω της υφής του ταμπλώ ή μονή λύση να κολλάει στο παρμπρίζ.

Υπάρχει και η λύση με την εφαρμογή στις γρίλλιες των αεραγωγών

http://www.mobilefun.com/46749-olixar-invent-pro-universal-air-vent-car-holder.htm

Ούτε στις γριλιες κάθονται καλά! Όσες είχα βάλει στο παρελθόν κουνιοντουσαν, και "εστριβαν" προς τα κάτω.

Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το Samsung EE-V200

Θυμάμαι κάποτε το είχε βγάλει το eshop σε εξαιρετική τιμή. Αλλά νομίζω ότι λέει πως παίρνει μέχρι 5,7 ίντσες.

Είναι τσεκαρισμενο ότι χωράει το τέρας;

• 1 month later...

Έχετε να προτείνετε κάποια δοκιμασμένη slim θήκη που να προστατεύει περιμετρικά όλη τη συσκευή; Κατά προτίμηση μαύρου χρώματος.

Έχω δει την ringke slim, και ένα δύο ανώνυμες έως τώρα.

• 1 month later...
Καλησπέρα στην παρέα .Μία ερώτηση κανένα καλό tempered glass χωρίς halo effect από εδώ ελλαδα έχετε να προτείνεται ?

Καλησπέρα στην παρέα .Μία ερώτηση κανένα καλό tempered glass χωρίς halo effect από εδώ ελλαδα έχετε να προτείνεται ?

Το τελευταίο που είχα βάλει ηταν ενα VOLTE-TEL το όπιο σχεδον δεν είχε σχεδόν καθόλου στην αρχή και σε κάποια σημεία που είχε κάνει λίγο έφυγε σε λίγες μέρες.Το ειχα πάρει 7 και κάτι καλή σχετικά τιμή για την ποιότητα του. Τώρα στο σκρουτζ το βλέπω μόνο σε ένα κατάστημα στα 10 δεν ξερω αν αξίζει να ρισκάρεις το δεκάρικο γιατί δεν είναι σίγουρο οτι δεν θα έχει.

Edited by msdxgr

• 2 weeks later...

Πρόσφατα τοποθέτησα το Nillkin 9H+ tempered glass αλλά μένει αέρας στις άκρες γύρω γύρω λόγο κυρτότητας οθόνης. :mad:

Ξενέρωσα λίγο γιατί περίμενα καλύτερη εφαρμογή από μια επώνυμη μάρκα και για τα χρήματα που έδωσα.

Το έχει βάλει κανείς να μου πει τις δικές του εντυπώσεις?

Υπάρχει κανένα αξιόλογο tempered glass που να εφαρμόζει καλά και να μην αφήνει αέρα γύρω γύρω?

Το intelliGLASS HD πως είναι?

Edited by djivo
Κώστας

Πρόσφατα τοποθέτησα το Nillkin 9H+ tempered glass αλλά μένει αέρας στις άκρες γύρω γύρω λόγο κυρτότητας οθόνης. :mad:

Ξενέρωσα λίγο γιατί περίμενα καλύτερη εφαρμογή από μια επώνυμη μάρκα και για τα χρήματα που έδωσα.

Το έχει βάλει κανείς να μου πει τις δικές του εντυπώσεις?

Υπάρχει κανένα αξιόλογο tempered glass που να εφαρμόζει καλά και να μην αφήνει αέρα γύρω γύρω?

Το intelliGLASS HD πως είναι?

είναι γνωστό πρόβλημα στο nexus 6 και αναφέρεται από διάφορους χρήστες στο ίντερνετ. όσα tempered είχα πάρει είχαν αυτό το πρόβλημα. Μόνο ένα εφαρμόζει τέλεια, το intelliGLASS PRO.

http://www.intelliarmor.com/shop-by-device/nexus-6/intelliglass-pro-nexus-6-the-smarter-real-glass-screen-protector.html

αν το nillkin το πήρες από ebay στείλε φώτο στον πωλητή και ζήτα τα λεφτά πίσω.

είναι γνωστό πρόβλημα στο nexus 6 και αναφέρεται από διάφορους χρήστες στο ίντερνετ. όσα tempered είχα πάρει είχαν αυτό το πρόβλημα. Μόνο ένα εφαρμόζει τέλεια, το intelliGLASS PRO.

http://www.intelliarmor.com/shop-by-device/nexus-6/intelliglass-pro-nexus-6-the-smarter-real-glass-screen-protector.html

αν το nillkin το πήρες από ebay στείλε φώτο στον πωλητή και ζήτα τα λεφτά πίσω.

Ok θα το δοκιμασω και αυτο.. ναι απο ebay το πηρα και τους εχω στειλει μηνυμα.

γιατι πρεπει να ειναι το PRO και οχι το HD? Μηπως το μαυρο πλαίσιο του PRO καλυπτει τις όποιες ατέλειες?

Κώστας

Ok θα το δοκιμασω και αυτο.. ναι απο ebay το πηρα και τους εχω στειλει μηνυμα.

γιατι πρεπει να ειναι το PRO και οχι το HD? Μηπως το μαυρο πλαίσιο του PRO καλυπτει τις όποιες ατέλειες?

Ακριβώς αυτό

Παιδιά, που μπορώ να βρω το tempered glass της Nillkin, γιατί δεν το βρίσκω πουθενά, και τα λινκ που δίνετε πιο πίσω είναι out of stock
Θάνος :)

• 4 weeks later...

Έχω την supcase θήκη. Την έβγαλα να την καθαρίσω μετά από καιρό και χωρίς αυτή το Nexus είναι άλλο κινητό. Είχα ξεχάσει πως είναι. Σαν να μου φαίνεται ότι τελικά είναι πολύ χοντρή σαν θήκη. Έχει κάποιος άλλος δοκιμάσει και άλλες να μου προτείνει αν κάποια άλλη είναι πιο λεπτή;

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω την supcase θήκη. Την έβγαλα να την καθαρίσω μετά από καιρό και χωρίς αυτή το Nexus είναι άλλο κινητό. Είχα ξεχάσει πως είναι. Σαν να μου φαίνεται ότι τελικά είναι πολύ χοντρή σαν θήκη. Έχει κάποιος άλλος δοκιμάσει και άλλες να μου προτείνει αν κάποια άλλη είναι πιο λεπτή;

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε μου, μπορεί η θήκη να είναι παχιά, αλλά αν σου πέσει το κινητό χωρίς τη θήκη, με το μέγεθος και το βάρος που έχει, θα γίνει θρύψαλα. Πάντως, μπορείς να δοκιμάσεις την Spiegen Slim Armor, ή την Ringke Fushion (την έχω, εξαιρετική, με τάπες για τις θύρες, και ένα πράγμα στο πλάι, για να βάλεις λουράκι)

Επειδή έχω δοκιμάσει και τη ringke fushion, αλλά και τη supcase, και οι δύο ίδιο bulk προσθέτουν. Έχω κρατήσει τη supcase, γιατί μου άρεσε περισσότερο, αλλά και στην πράξη έχει σώσει το κινητό αρκετές φορές. Νομίζω, slim θήκη, χωρίς τα πλαϊνά bumpers, δεν προσθέτει ισάξια προστασία...

sent from my shamu using tapatalk

Thanks σε όλους για τις προτάσεις. Εννοείται ότι θέλει θήκη γιατί το βλέπω και το φοβάμαι. Έχω και 2 παιδιά

Παιδιά, κάνας φορτιστής τοίχου που να υποστηρίζει το quick charge του κινητού παίζει; Γιατί θέλω και κανέναν ακόμα. Θα προτιμούσα αγορά από ebay, μετά aliexpress, και μετά amazon

• The title was changed to [Google Nexus 6] Αξεσουάρ