georkouk Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Μια χαρά φαίνεται. Δεν καλύπτει και τους αισθητήρες πάνω Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Ακριβώς, αισθητήρες και μπροστινή κάμερα είναι ελεύθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Εγώ πάντως με μια απλή και κλασική θηκη σιλικόνης διάφανη που το έχω (2 δολλάρια από ebay) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Προτείνετε μου κάποιο δοκιμασμένο cardboard (κάπου παραπισω είδα μια αναφορά από συμφορουμιτη). Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Έχει κανείς να προτείνει αξιοπρεπή βάση αυτοκινήτου μέχρι 15 ευρώ; Έχω ένα getz και λόγω της υφής του ταμπλώ ή μονή λύση να κολλάει στο παρμπρίζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Έχει κανείς να προτείνει αξιοπρεπή βάση αυτοκινήτου μέχρι 15 ευρώ; Έχω ένα getz και λόγω της υφής του ταμπλώ ή μονή λύση να κολλάει στο παρμπρίζ. Υπάρχει και η λύση με την εφαρμογή στις γρίλλιες των αεραγωγών http://www.mobilefun.com/46749-olixar-invent-pro-universal-air-vent-car-holder.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ούτε στις γριλιες κάθονται καλά! Όσες είχα βάλει στο παρελθόν κουνιοντουσαν, και "εστριβαν" προς τα κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το Samsung EE-V200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το Samsung EE-V200 Θυμάμαι κάποτε το είχε βγάλει το eshop σε εξαιρετική τιμή. Αλλά νομίζω ότι λέει πως παίρνει μέχρι 5,7 ίντσες. Είναι τσεκαρισμενο ότι χωράει το τέρας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6306959#post6306959 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Έχετε να προτείνετε κάποια δοκιμασμένη slim θήκη που να προστατεύει περιμετρικά όλη τη συσκευή; Κατά προτίμηση μαύρου χρώματος. Έχω δει την ringke slim, και ένα δύο ανώνυμες έως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Καλησπέρα στην παρέα .Μία ερώτηση κανένα καλό tempered glass χωρίς halo effect από εδώ ελλαδα έχετε να προτείνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Καλησπέρα στην παρέα .Μία ερώτηση κανένα καλό tempered glass χωρίς halo effect από εδώ ελλαδα έχετε να προτείνεται ? Το τελευταίο που είχα βάλει ηταν ενα VOLTE-TEL το όπιο σχεδον δεν είχε σχεδόν καθόλου στην αρχή και σε κάποια σημεία που είχε κάνει λίγο έφυγε σε λίγες μέρες.Το ειχα πάρει 7 και κάτι καλή σχετικά τιμή για την ποιότητα του. Τώρα στο σκρουτζ το βλέπω μόνο σε ένα κατάστημα στα 10 δεν ξερω αν αξίζει να ρισκάρεις το δεκάρικο γιατί δεν είναι σίγουρο οτι δεν θα έχει. Edited April 25, 2016 by msdxgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Πρόσφατα τοποθέτησα το Nillkin 9H+ tempered glass αλλά μένει αέρας στις άκρες γύρω γύρω λόγο κυρτότητας οθόνης. :mad: Ξενέρωσα λίγο γιατί περίμενα καλύτερη εφαρμογή από μια επώνυμη μάρκα και για τα χρήματα που έδωσα. Το έχει βάλει κανείς να μου πει τις δικές του εντυπώσεις? Υπάρχει κανένα αξιόλογο tempered glass που να εφαρμόζει καλά και να μην αφήνει αέρα γύρω γύρω? Το intelliGLASS HD πως είναι? Edited May 9, 2016 by djivo Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Πρόσφατα τοποθέτησα το Nillkin 9H+ tempered glass αλλά μένει αέρας στις άκρες γύρω γύρω λόγο κυρτότητας οθόνης. :mad: Ξενέρωσα λίγο γιατί περίμενα καλύτερη εφαρμογή από μια επώνυμη μάρκα και για τα χρήματα που έδωσα. Το έχει βάλει κανείς να μου πει τις δικές του εντυπώσεις? Υπάρχει κανένα αξιόλογο tempered glass που να εφαρμόζει καλά και να μην αφήνει αέρα γύρω γύρω? Το intelliGLASS HD πως είναι? είναι γνωστό πρόβλημα στο nexus 6 και αναφέρεται από διάφορους χρήστες στο ίντερνετ. όσα tempered είχα πάρει είχαν αυτό το πρόβλημα. Μόνο ένα εφαρμόζει τέλεια, το intelliGLASS PRO. http://www.intelliarmor.com/shop-by-device/nexus-6/intelliglass-pro-nexus-6-the-smarter-real-glass-screen-protector.html αν το nillkin το πήρες από ebay στείλε φώτο στον πωλητή και ζήτα τα λεφτά πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 είναι γνωστό πρόβλημα στο nexus 6 και αναφέρεται από διάφορους χρήστες στο ίντερνετ. όσα tempered είχα πάρει είχαν αυτό το πρόβλημα. Μόνο ένα εφαρμόζει τέλεια, το intelliGLASS PRO. http://www.intelliarmor.com/shop-by-device/nexus-6/intelliglass-pro-nexus-6-the-smarter-real-glass-screen-protector.html αν το nillkin το πήρες από ebay στείλε φώτο στον πωλητή και ζήτα τα λεφτά πίσω. Ok θα το δοκιμασω και αυτο.. ναι απο ebay το πηρα και τους εχω στειλει μηνυμα. γιατι πρεπει να ειναι το PRO και οχι το HD? Μηπως το μαυρο πλαίσιο του PRO καλυπτει τις όποιες ατέλειες? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ok θα το δοκιμασω και αυτο.. ναι απο ebay το πηρα και τους εχω στειλει μηνυμα. γιατι πρεπει να ειναι το PRO και οχι το HD? Μηπως το μαυρο πλαίσιο του PRO καλυπτει τις όποιες ατέλειες? Ακριβώς αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ακριβώς αυτό Ok σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Παιδιά, που μπορώ να βρω το tempered glass της Nillkin, γιατί δεν το βρίσκω πουθενά, και τα λινκ που δίνετε πιο πίσω είναι out of stock Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Έχω την supcase θήκη. Την έβγαλα να την καθαρίσω μετά από καιρό και χωρίς αυτή το Nexus είναι άλλο κινητό. Είχα ξεχάσει πως είναι. Σαν να μου φαίνεται ότι τελικά είναι πολύ χοντρή σαν θήκη. Έχει κάποιος άλλος δοκιμάσει και άλλες να μου προτείνει αν κάποια άλλη είναι πιο λεπτή; Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Έχω την supcase θήκη. Την έβγαλα να την καθαρίσω μετά από καιρό και χωρίς αυτή το Nexus είναι άλλο κινητό. Είχα ξεχάσει πως είναι. Σαν να μου φαίνεται ότι τελικά είναι πολύ χοντρή σαν θήκη. Έχει κάποιος άλλος δοκιμάσει και άλλες να μου προτείνει αν κάποια άλλη είναι πιο λεπτή; Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου, μπορεί η θήκη να είναι παχιά, αλλά αν σου πέσει το κινητό χωρίς τη θήκη, με το μέγεθος και το βάρος που έχει, θα γίνει θρύψαλα. Πάντως, μπορείς να δοκιμάσεις την Spiegen Slim Armor, ή την Ringke Fushion (την έχω, εξαιρετική, με τάπες για τις θύρες, και ένα πράγμα στο πλάι, για να βάλεις λουράκι) Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Επειδή έχω δοκιμάσει και τη ringke fushion, αλλά και τη supcase, και οι δύο ίδιο bulk προσθέτουν. Έχω κρατήσει τη supcase, γιατί μου άρεσε περισσότερο, αλλά και στην πράξη έχει σώσει το κινητό αρκετές φορές. Νομίζω, slim θήκη, χωρίς τα πλαϊνά bumpers, δεν προσθέτει ισάξια προστασία... sent from my shamu using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Για όποιον θέλει λεπτή θήκη που δεν προσθέτει καθόλου όγκο, δείτε τις Nillkin nature tpu και Orzly flexislim. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Thanks σε όλους για τις προτάσεις. Εννοείται ότι θέλει θήκη γιατί το βλέπω και το φοβάμαι. Έχω και 2 παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Παιδιά, κάνας φορτιστής τοίχου που να υποστηρίζει το quick charge του κινητού παίζει; Γιατί θέλω και κανέναν ακόμα. Θα προτιμούσα αγορά από ebay, μετά aliexpress, και μετά amazon Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts