hara75gr Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα περάσω, απλά το ζήτημά μου είναι αν μπορώ από την 5 να πάω σε 5.1 ή 6 διατηρώντας το root. Το ota που σου ήρθε, δεν θα περαστεί όσο είσαι root, θα το κατεβάσει, θα σου ζητήσει reboot, και θα σε γυρίσει σε twrp, χωρίς να έχει γίνει καμία αναβάθμιση(δοκίμασε το, δε θα πάθεις κάτι...). Πρέπει να είσαι τελείως στοκ για να περάσεις οποιοδήποτε ota. Φλασάρεις το στοκ image της 6 κατευθείαν(σε γυρνάει σε τελείως στοκ δλδ), και μετά κάνεις ότι θες, από root & custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Α δηλαδή να μην πάω σε custom 6 απευθείας όπως είμαι; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Α δηλαδή να μην πάω σε custom 6 απευθείας όπως είμαι; Ναι, βάλε την 6, και όταν αποφασίζεις ποια ρομ θες, τότε την περνάς (άλλωστε είναι καλό να έχεις περάσει τη στοκ πρώτα, γιατί μπορεί η ρομ να μην έχει όλα τα αρχεία που έχει το Factory Image) Πάντως, για τις custom που θες, στο nexus 6 δεν είναι ιδιαίτερα απαραίτητη μια custom rom, ούτεν καν ένα custom kernel, καθώς (1) τα updates του Android βγαίνουν άμεσα στα nexus (2) το nexus 6 είναι ταχύτατο (3) κάποια οφέλη της custom rom/ custom kernel όπως το DT2W και led notification γίνεται και χωρίς αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Ναι, βάλε την 6, και όταν αποφασίζεις ποια ρομ θες, τότε την περνάς (άλλωστε είναι καλό να έχεις περάσει τη στοκ πρώτα, γιατί μπορεί η ρομ να μην έχει όλα τα αρχεία που έχει το Factory Image) Πάντως, για τις custom που θες, στο nexus 6 δεν είναι ιδιαίτερα απαραίτητη μια custom rom, ούτεν καν ένα custom kernel, καθώς (1) τα updates του Android βγαίνουν άμεσα στα nexus (2) το nexus 6 είναι ταχύτατο (3) κάποια οφέλη της custom rom/ custom kernel όπως το DT2W και led notification γίνεται και χωρίς αυτά Είμαι με full stock, χωρίς root. Μπορώ να έχω led notifications και dt2w με stock; Αστο, άκυρο, τα googlαρα και είδα ότι πρέπει να είμαι root. Επόμενη ερώτηση... Γίνεται να rootαρω χωρίς να χαθούν τα πάντα; Είμαι σε mm. Ευχαριστώ.. Edited November 10, 2015 by NikosChandolias Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Είμαι με full stock, χωρίς root. Μπορώ να έχω led notifications και dt2w με stock; Αστο, άκυρο, τα googlαρα και είδα ότι πρέπει να είμαι root. Επόμενη ερώτηση... Γίνεται να rootαρω χωρίς να χαθούν τα πάντα; Είμαι σε mm. Ευχαριστώ.. Δεν χάνεται τίποτα με το ρουτ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Δεν χάνεται τίποτα με το ρουτ. για να το κάνει root όμως πρέπει να έχει ξεκλείδωτο bootloader και εκεί χάνονται όλα νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 για να το κάνει root όμως πρέπει να έχει ξεκλείδωτο bootloader και εκεί χάνονται όλα νομίζω Ακριβώς, πρέπει να έχει ξεκλείδωτο bootloader, κάτι που δε μας το διευκρίνισε και το full stock δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα με κλειδωμένο bootloader. Η ερώτηση του ήταν αν χάνονται όλα με απλό ρουτ, στο οποίο δεν χάνεται τίποτα. Αν χρειαστεί να ξεκλειδώσει όμως, ναι θα γίνει hard reset. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Stock και bootloader λογικά κλειδωμένος, εφόσον εγώ δεν έχω πειράξει κάτι. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Stock και bootloader λογικά κλειδωμένος, εφόσον εγώ δεν έχω πειράξει κάτι. Ανοίγοντας το κινητό γράφει Google με μαύρο φόντο -> κλειδωμένος bootloader. Για να κάνεις root γίνεται αυτόματα wipe, καθώς πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρώτα. Ανοίγοντας το κινητό γράφει Google με μαύρο φόντο και κάτω κάτω έχει ένα λουκέτο ανοιχτό -> ξεκλείδωτος bootloader. Κάνεις root χωρίς να χάσεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Σε Chroma έχετε παρατηρήσει να μην ανάβει μόνη της η οθόνη όταν βγάζεις το κινητό από το αυτί για να τερματίσεις την κλήση; Ναι το παρατήρησα επειδή την έχω από την αρχή της 6.0. Δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο με το αν λείπει όντως το feature ή πρέπει να το ενεργοποιήσεις χειροκίνητα αλλά είναι όντως λίγο σπαστικό να πρέπει να ανοίξεις την οθόνη για να βεβαιωθείς ότι τερμάτισε η κλήση. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Ναι το παρατήρησα επειδή την έχω από την αρχή της 6.0. Δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο με το αν λείπει όντως το feature ή πρέπει να το ενεργοποιήσεις χειροκίνητα αλλά είναι όντως λίγο σπαστικό να πρέπει να ανοίξεις την οθόνη για να βεβαιωθείς ότι τερμάτισε η κλήση. Νομίζω ότι χρησιμοποιεί AOSP dialer, και μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα. Σε stock και Cataclysm (πάλι stock + features δηλαδή) δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Γνωρίζει κανείς αν μέσα απο το build.prop μπορουμε σε καποιο σημειο να αλλαξουμε το value του χρωματος και να κανουμε το google now theme μαυρο? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 http://forum.xda-developers.com/nexus-6/general/led-speaker-confirmed-t2947625/page42 αναφέρει πως το ενεργοποιείς το θεμα ειναι παραμενει static η αναβοσβηνει? εχει κανεις settings με διαφορετικα χρωματα και το led να αναβοσβηνει? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 http://forum.xda-developers.com/nexus-6/general/led-speaker-confirmed-t2947625/page42 αναφέρει πως το ενεργοποιείς το θεμα ειναι παραμενει static η αναβοσβηνει? εχει κανεις settings με διαφορετικα χρωματα και το led να αναβοσβηνει? Το ρυθμίζεις με το LIGHTFLOW https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Το ρυθμίζεις με το LIGHTFLOW https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflow ναι νίκο την έχω κατεβάσει απλά δεν ξερω αν ειναι pulse ή static το led ειδοποιησης. tnx! Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 ναι νίκο την έχω κατεβάσει απλά δεν ξερω αν ειναι pulse ή static το led ειδοποιησης. tnx! σταθερό είναι το χρώμα μπορεί να οριστεί σε επίπεδο εφαρμογής όταν έχεις ειδοποίηση από δύο εφαρμογές (π.χ. πράσινο για email, μπλε για αναπάντητη κλήση), μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ των δύο χρωμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Κάπου είχα διαβάσει ότι το είχαν κάνει pulse από static αν το βρω θα το ποσταρω Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Κάπου είχα διαβάσει ότι το είχαν κάνει pulse από static αν το βρω θα το ποσταρω απανταω στον εαυτο μου ανοιγουμε την εφαρμογη lightflow -> notification settings επιλεγουμε τα settings (3 dots) για την καθε εφαρμογη που εχουμε επιλεξει το led να μας ειδοποιει και πηγαινουμε στην επιλογη light->led mixer (tik)-->app controlled flash (tik) και τελος αν θελω το κοκκινο να αναβοσβησει επλεγω κοκκινο led solid και led brightness απο 1-20. 1)btw ποσα χρωματα σας βγαζει το led?πρασινο κοκκινο μπλε και cyan εχω εντοπισει 2)επισης εχει βαλει κανεις το maxxaudio η Dolby atmos και να του δουλεψε?εχω χαθει σε τοσα Posts απο το XDA 3)και τελος εαν μια εφαρμογη την φλασαρεις πχ με flashify μεσω recovery πως την κανεις απεγκατάσταση?Εγω το εκανα με root app delete αλλα μετα η εφαρμογη εσκαγε συνεχεια και προχωρησα με restart και εσβησα manually αρχεια μεσω explorer Edited November 29, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ψάχνω σε λάθος σημείο, ή όντως ο hells core έχει να βγάλει κερνελ ένα μήνα σχεδόν; Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ψάχνω σε λάθος σημείο, ή όντως ο hells core έχει να βγάλει κερνελ ένα μήνα σχεδόν; http://hc-kernel.blogspot.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 http://hc-kernel.blogspot.gr/ Ευχαριστώ! :) εκεί κοιτάζω και μου έχει κάνει εντύπωση που το τελευταίο release είναι 7/11. Ο τύπος έβγαζε σχεδόν ανά 10ήμερο :p Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Εκανα root την τελευταία mra58r. Δεν μου ολοκληρώνει ομως την εγκατασταση το busybox. Οταν το εγκαθιστω απο twrp απλα δεν το εγκαθιστα (ενω στο twrp λεει success) , και αν βαλω την απλη εκδοση απο το play store , οταν πατάω install δεν τελειώνει ποτέ. Τι παίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 δεν πεταξα και την σκουφια μου με την ευαισθησια του Dt2W...ισως να φταιει και το tempered Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 δεν πεταξα και την σκουφια μου με την ευαισθησια του Dt2W...ισως να φταιει και το tempered Μπα.. hit and miss είναι. θα έχεις 95% επιτυχία με triple tap to wake. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 xposed σε rooted mra58r καθεται απροβληματιστα?Υπαρχει κατι ιδιαίτερο που πρεπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts