Jump to content

Google Nexus 6 (by Motorola)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα πιο είναι το πρόβλημα. Πως θα καταλάβω ότι έχω πρόβλημα;

θα το καταλαβεις θα σου ριχνει τις κλησεις και δεν θα εχεις σημα (θα το ξαναβρισκει μετα απο μερικα δευτερολεπτα)

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θα το καταλαβεις θα σου ριχνει τις κλησεις και δεν θα εχεις σημα (θα το ξαναβρισκει μετα απο μερικα δευτερολεπτα)

Καλημέρα σας,

Εγώ πάντως κανένα από αυτά τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζω, τι να πω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπα δεν έχω αντιμετωπίσει τπτ από αυτά ακόμα.

Αυτό με το σήμα μου το έκανε αλλά σε μέρος που ξέρω ότι δεν έχει καλό σήμα το οποίο θεωρω φυσιολογικό.

Το μόνο που έχω είναι κάτι μικροπαράσιτα στο ηχείο όταν μιλάω τα οποία ακούγονται όταν μιλάει ο άλλος και τα καταλαβαίνω αν έχει ησυχία γύρω μου. Το ίδιο το κάνει και όταν ακούγεται το κλικ κλικ από τα κλικ της οθόνης.

Το χει παρατηρήσει κανένας αυτό; Παίζει να είναι από το radio?

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

οριστε παλαιότερη συνομιλία όπου ο συμφορουμιτης μας εδωσε το radio του.

πρεπει να εισαι root ομως για να το περάσεις

Θέλει root για να κάνεις fastboot το radio? Δε νομίζω... Ξεκλείδωτο bootloader ναι, αλλά root όχι;)

Θέλει root για να κάνεις fastboot το radio? Δε νομίζω... Ξεκλείδωτο bootloader ναι, αλλά root όχι;)

really? anyway your radio works fine!

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Αν είχε το κινητό μας fingerprint scanner, δεν θα ήθελα άλλο κινητό για πολύ καιρό ακόμα. Τώρα όμως ελπίζω στο νέο νεξους του χρόνου, να έχει όσα το φετινό, συν wireless charging που είναι για εμένα must. Για την ώρα απολαμβάνω την κινητάρα μας, που και Led notification του έβαλα, και την φωτεινότητα όταν το απαιτούν οι συνθήκες την αυξάνω όσο θέλω και η μπαταρία είναι αξιοπρεπέστατη.

Θα έρθει και το multi - window και θα κάνουμε πάρτυ. Κακά τα ψέματα, άργησε απίστευτα πολύ σε αυτό η google. Επίσης θεωρώ γελοίο εκ μέρους της google που δεν μας έδωσε και εμάς slow motion video στην google camera 3.1

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Εδώ και καιρό έχω πρόβλημα σοβαρό με τις κλήσεις αλλά ποτέ δεν έδωσα βάση θεωρώντας πως έφταιγε το σήμα του άλλου που με καλούσε.επειδή μιλάω πολύ στο τηλέφωνο έχω συνεχώς από συνδέσεις.δεν είμαι όμως root.υπάρχει λύση;

Το fingerprint το θεωρω μπιχλιμπίδι. Δε βοηθάει πουθενά. Αλλά η ασύρματη φόρτιση είναι must πλέον. Γλυτώνεις και το βάλε βγάλε του καλωδίου.

Εδώ και καιρό έχω πρόβλημα σοβαρό με τις κλήσεις αλλά ποτέ δεν έδωσα βάση θεωρώντας πως έφταιγε το σήμα του άλλου που με καλούσε.επειδή μιλάω πολύ στο τηλέφωνο έχω συνεχώς από συνδέσεις.δεν είμαι όμως root.υπάρχει λύση;

Μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις το radio του 5.1.1 το οποίο σε πολλούς δουλεύει καλύτερα από το radio του 6

τι ειναι το led notification?

Αν είχε το κινητό μας fingerprint scanner, δεν θα ήθελα άλλο κινητό για πολύ καιρό ακόμα. Τώρα όμως ελπίζω στο νέο νεξους του χρόνου, να έχει όσα το φετινό, συν wireless charging που είναι για εμένα must. Για την ώρα απολαμβάνω την κινητάρα μας, που και Led notification του έβαλα, και την φωτεινότητα όταν το απαιτούν οι συνθήκες την αυξάνω όσο θέλω και η μπαταρία είναι αξιοπρεπέστατη.

Θα έρθει και το multi - window και θα κάνουμε πάρτυ. Κακά τα ψέματα, άργησε απίστευτα πολύ σε αυτό η google. Επίσης θεωρώ γελοίο εκ μέρους της google που δεν μας έδωσε και εμάς slow motion video στην google camera 3.1

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το fingerprint το θεωρω μπιχλιμπίδι. Δε βοηθάει πουθενά. Αλλά η ασύρματη φόρτιση είναι must πλέον. Γλυτώνεις και το βάλε βγάλε του καλωδίου.

τι μπορω να παρω για ασυρματη φορτιση?

τι μπορω να παρω για ασυρματη φορτιση?

Κάποιον ασύρματο φορτιστή :p

Κοιταξε, για εμενα που χρησιμοποιω pin code για ξεκλείδωμα, το smart unlock κανει καλη δουλεια για το 70% των περιπτώσεων (εχω βάλει μεσα face unlock+bluetooth-device unlock + location unlock), αλλά υπάρχουν φορές που δεν αρκούν. Απλά λέω πως αν το είχε και αυτό, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι που να μου έλλειπε για να πήγαινα αλλού.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Εγώ παράγγειλα αυτό και περιμένω να ρθει

http://www.ebay.com/itm/331536068946?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάποιον ασύρματο φορτιστή :p

Κοιταξε, για εμενα που χρησιμοποιω pin code για ξεκλείδωμα, το smart unlock κανει καλη δουλεια για το 70% των περιπτώσεων (εχω βάλει μεσα face unlock+bluetooth-device unlock + location unlock), αλλά υπάρχουν φορές που δεν αρκούν. Απλά λέω πως αν το είχε και αυτό, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι που να μου έλλειπε για να πήγαινα αλλού.

Για την περίπτωσή σου ισχύει :D

Τον τελευταίο καιρό όπως μου αναφέρουν φαινομαι συνεχώς εκτός σύνδεσης στο viber ενώ παλαιότερα ήμουν μόνιμα σε σύνδεση.Γνωρίζεται μήπως λόγω αναβάθμισης θέτει το viber εκτός για εξοικονόμηση ενέργειας;

Τον τελευταίο καιρό όπως μου αναφέρουν φαινομαι συνεχώς εκτός σύνδεσης στο viber ενώ παλαιότερα ήμουν μόνιμα σε σύνδεση.Γνωρίζεται μήπως λόγω αναβάθμισης θέτει το viber εκτός για εξοικονόμηση ενέργειας;

Δεν γίνεται να είσαι συνεχώς εκτός σύνδεσης. Ίσως έχεις αλλάξει τη σχετική ρύθμιση

Δες settings, privacy, share online status

Είναι θέμα του viber, τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει. Συνομιλώ με άτομα με διαφορετικές συσκευές και εκδόσεις android, και τους δείχνει εκτός σύνδεσης περιοδικά, ενώ στέλνοντάς τους το μήνυμα παραδίδεται κανονικά.

Το viber χαιδευεται... Και με το nexus εκτός σύνδεσης μου δείχνει φίλους παρόλο που απαντάνε και με το g4 το ίδιο

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τις τελευταίες μέρες έχω μεγάλο battery drain. Μπορεί σε λίγες ώρες το βράδυ να χάσει και 15%. Δεν ξέρω αν δεν λειτουργεί το doze, ωστόσο φαίνεται ότι η κατανάλωση είναι από "λειτουργικό σύστημα Android" και "σύστημα Android".

Είμαι με στοκ 6.0.1

Εγώ μετά την 6.0.1 έχω παρατηρήσει κάποια ψιλό κολληματακια.Δεν είναι τόσο σπίρτο όσο με την 6.0 το κινητό.έχετε δει κάτι αντίστοιχο;

Τις τελευταίες μέρες έχω μεγάλο battery drain. Μπορεί σε λίγες ώρες το βράδυ να χάσει και 15%. Δεν ξέρω αν δεν λειτουργεί το doze, ωστόσο φαίνεται ότι η κατανάλωση είναι από "λειτουργικό σύστημα Android" και "σύστημα Android".

Είμαι με στοκ 6.0.1

Νομίζω αναμενόμενο η μεγαλύτερη κατανάλωση να είναι από την οθόνη και αυτά τα δύο

Νομίζω αναμενόμενο η μεγαλύτερη κατανάλωση να είναι από την οθόνη και αυτά τα δύο

Νομίζεις λάθος

Νομίζεις λάθος

Συνεχίζεται το πρόβλημα? Βρήκες καμιά λύση?

Στο 6.0, αυτά τα δύο τι ποσοστό της συνολικής κατανάλωσης είχαν συνήθως?

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.

Έχω το εξής πρόβλημα με το nexus 6 μου:

Είχα την cataclysm marshmallow 6.0 με το franco kernel και αποφασισα να αγοράσω την πλήρη έκδοση του Kernel από το play store. Μόλις την εγκατέστησα, επέλεξα να κάνει auto flash και από το reboot που έκανε και έκτοτε το κινητό δεν ξαναέκανε boot.

Δυστυχώς δεν έχω κανένα backup στο κινητο για να το επαναφερω.

Κατέβασα την τελευταία έκδοση της ρομ (cataclysm 6.0.1), την εγκατέστησα μέσω Custom Recovery κάνοντας wipes / factory reset αλλά συνεχίζει να κολλάει στο boot screen χωρίς να ανάβει. To ίδιο και όταν δοκίμασα να βάλω πάλι το franco kernel..

Καμία ιδέα κανείς?

Ευχαριστώ πολύ

Είχα την cataclysm marshmallow 6.0 με το franco kernel και αποφασισα να αγοράσω την πλήρη έκδοση του Kernel από το play store. Μόλις την εγκατέστησα, επέλεξα να κάνει auto flash και από το reboot που έκανε και έκτοτε το κινητό δεν ξαναέκανε boot.

Κατέβασα την τελευταία έκδοση της ρομ (cataclysm 6.0.1), την εγκατέστησα μέσω Custom Recovery κάνοντας wipes / factory reset αλλά συνεχίζει να κολλάει στο boot screen χωρίς να ανάβει. To ίδιο και όταν δοκίμασα να βάλω πάλι το franco kernel..

Καμία ιδέα κανείς?

Ευχαριστώ πολύ

Πρέπει να δοκιμάσεις format data... επειδή διαγράφει και την εσωτερική πρόσεξε να έχεις τραβήξει οτι δεν θέλεις να χαθεί , και μετα με στικακι περνάς ξανά την Cataclysm .

giphy.gif

Καμία ιδέα κανείς?

Ευχαριστώ πολύ

Ίσως χρειάζεται να ξαναφλασάρεις το superSU zip για να φτιάξει το ramdisk

• The title was changed to Google Nexus 6 (by Motorola)