stefan_city Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Ναι το ίδιο συμβαίνει κι εδώ, φουλ στοκ με τον τελευταίο Chrome. Μου φαίνεται σα να έχω μονοπύρηνο κινέζικο με 512mb ram. Ακριβώς, και το ίδιο με τον Chrome dev που είναι στην έκδοση 47. Βέβαια γίνεται σε συγκεκριμένες σελίδες. Οπότε, υποψιάζομαι πως είναι πρόβλημα του chrome σε html, flash ή java σελίδες για παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Αν και δεν μου έχει έρθει η 6, χθες βράδυ έκανε update ο Chrome. Μήπως ήταν για να λυθούν τα προβλήματα που λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Αν και δεν μου έχει έρθει η 6, χθες βράδυ έκανε update ο Chrome. Μήπως ήταν για να λυθούν τα προβλήματα που λέτε; Πήγε στην έκδοση 46 από ότι είδα, αλλά ο dev είναι ήδη στη 47, και συμβαίνει το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 κραταω την 45 τοτε... Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Το καλό με την όλη ενασχόληση με τον Chrome, είναι ότι ανακάλυψα πώς να χρωματίζεται η πάνω μπάρα σύμφωνα με τα χρώματα του κάθε site. chrome://flags #enable-theme-color-in-tabbed-mode -> ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα μια βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει. Πιανοντας στα χέρια μου την συσκευή σε έναν κωτσοβολο προσπάθησα να ανοίξω τα documents και ζήτησε gmail account. Το ίδιο έκανε και στο σεταρισμα των mail accounts. Επειδή είναι κάτι που δεν επιθυμώ να κάνω, καθώς έχω excel και word που είναι γεμάτα κωδικούς ασφαλείας και βάζοντας ένα account online και από κάτω τα αρχεία μου είναι λίγο ως και πολύ unsafe. Κάπου άκουσα ότι βάζοντας custom rom δεν ξανά ασχολείσαι με gmail. Θα παρακαλούσα κάποιον αν γνωρίζει, να μου πει τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω το gmail. Επίσης αν όντως γίνεται αυτό με την custom rom ποια είναι η καλύτερη και παράλληλα από που θα κατεβάζω εφαρμογές; Ευχαριστώ. Android συσκευή χωρίς gmail δεν δουλεύει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Android συσκευή χωρίς gmail δεν δουλεύει. Δουλεύει αλλά κουτσά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Δουλεύει αλλά κουτσά. Android = Google = Gmail Χωρίς αυτό η συσκευή είναι πρακτικά άχρηστη. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Android = Google = Gmail Χωρίς αυτό η συσκευή είναι πρακτικά άχρηστη. Επιμένω ότι δεν είναι άχρηστη. Ειδικά για κάποιον που δεν χρησιμοποιεί καθόλου τα gapps μια χαρά θα χρησιμοποιεί το κινητό του με εναλλακτικό μάρκετ χωρίς ίχνος της google μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Το καλό με την όλη ενασχόληση με τον Chrome, είναι ότι ανακάλυψα πώς να χρωματίζεται η πάνω μπάρα σύμφωνα με τα χρώματα του κάθε site. chrome://flags #enable-theme-color-in-tabbed-mode -> ενεργοποίηση. Δεν δουλεύει σε όλα αλλά όταν δουλεύει είναι πολύ cool. Θενκς Μακάρι να το ενσωματώσουν και στο myphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Εγω ακομα περιμενω OTA 6 αλλα και σημερα τιποτα ακομα. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Εγω ακομα περιμενω OTA 6 αλλα και σημερα τιποτα ακομα. Καλημέρα, έχει ξεκινήσει η διάθεση της και μέσα στη βδομάδα θα την έχουν πάρει οι περισσότεροι (έχει να κάνει με τη γεωγραφική περιοχή του τηλεφώνου). Λίγο υπομονή :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 (edited) Εγω ακομα περιμενω OTA 6 αλλα και σημερα τιποτα ακομα. Άσε το ota, ξεκλειδωσε bootloader ροοτ και μετά κατέβασε την Pure Nexus που έκανε και update σήμερα. Edited October 17, 2015 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Άσε το ota, ξεκλιδωσε bootloader ροοτ και μετά κατέβασε την Pure Nexus που έκανε και update σήμερα. Το αυτό, μόλις φλάσαρα το σημερινό update της PureNexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Το αυτό, μόλις φλάσαρα το σημερινό update της PureNexus. Γράψε καμιά εντύπωση αν έχεις χρόνο καθώς είμαι έξω τώρα και θα την περάσω το βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Δεν δουλεύει σε όλα αλλά όταν δουλεύει είναι πολύ cool. Θενκς Μακάρι να το ενσωματώσουν και στο myphone Ναι δυστυχώς δουλεύει σε λίγα, αλλά είναι πολύ όμορφο. Εγώ θα ήθελα (όχι μόνο στον Chrome) να παίρνει χρώμα και η κάτω μπάρα των soft buttons. Σαν δυνατότητα υπάρχει και κάποιες εφαρμογές όπως το Greek radios το έχουν. Απορώ γιατί δεν το κάνει η Google στις δικές της εφαρμογές. Συν το ότι αυτή η εναλλαγή χρωμάτων θα βοηθούσε στη μη εμφάνιση burn in στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Γράψε καμιά εντύπωση αν έχεις χρόνο καθώς είμαι έξω τώρα και θα την περάσω το βράδυ Κάνω copy-paste αυτό που έγραψα και στον Πάρη.. Ακόμα στο στήσιμο είμαι, κατεβαίνουν οι εφαρμογές από το Play Store. Καλά ρολλάρει μέχρι στιγμής, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα. Γρήγορη είναι, το μπλε δόντι συνδέθηκε κατευθείαν στο αμάξι, το DT2W λειτουργεί κανονικά και με τον καινούριο kernel του Beans, από custom settings δεν έχει τίποτα ακόμη. Όλα κομπλέ και με το root και τα layers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα μια βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει. Πιανοντας στα χέρια μου την συσκευή σε έναν κωτσοβολο προσπάθησα να ανοίξω τα documents και ζήτησε gmail account. Το ίδιο έκανε και στο σεταρισμα των mail accounts. Επειδή είναι κάτι που δεν επιθυμώ να κάνω, καθώς έχω excel και word που είναι γεμάτα κωδικούς ασφαλείας και βάζοντας ένα account online και από κάτω τα αρχεία μου είναι λίγο ως και πολύ unsafe. Κάπου άκουσα ότι βάζοντας custom rom δεν ξανά ασχολείσαι με gmail. Θα παρακαλούσα κάποιον αν γνωρίζει, να μου πει τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω το gmail. Επίσης αν όντως γίνεται αυτό με την custom rom ποια είναι η καλύτερη και παράλληλα από που θα κατεβάζω εφαρμογές; Ευχαριστώ. Αν έχεις αμφιβολίες για την ασφάλεια, το GMAIL είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να σε απασχολεί. Καταρχάς, όταν έχεις αρχεία υψηλής διαβάθμισης ασφαλείας δεν τα βάζεις καθόλου σε κινητό (ή γενικότερα σε συσκευή που συνδέεται στο ίντερνετ) Τα αρχεία του Office 2013 με κρυπτογράφηση και ένα καλό password, γενικά θα μπορούσες να πεις ότι είναι ασφαλή (εκτός αν σε απασχολεί η NSA, οπότε δεν είναι ασφαλή γιατί θα πρέπει να υποθέτεις ότι η Microsoft έχει βάλει back doors σε όλα τα σημεία κρυπτογράφησης, για χρήση από τις αμερικάνικες αρχές ασφαλείας) Στο Android τώρα, είναι πολλές εφαρμογές που ζητάνε πρόσβαση σε PHOTOS/MEDIA/FILES Αν τους δώσεις, σημαίνει ότι μπορούν να διαβάσουν οτιδήποτε έχεις στον αποθηκευτικό σου χώρο (sdcard) Ταυτόχρονα, οι περισσότερες εφαρμογές ζητάνε πρόσβαση FULL NETWORK ACCESS Άρα συνδυαστικά έχουν την πρόσβαση να διαβάσουν τα αρχεία σου και να τα στείλουν στο ίντερνετ, οπουδήποτε Τα permissions κάθε εφαρμογής μπορείς να τα δεις στο PLAY, κάτω κάτω, στο Permissions -> View details (ή βάλε μια εφαρμογή όπως το Permission Explorer για να δεις τα permissions στις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει) Τι μπορείς να κάνεις? - Μην έχεις πολύ ευαίσθητα αρχεία σε κινητές συσκευές - Μην εγκαθιστάς εφαρμογές εκτός του PLAY (γιατί η Google κάνει τουλάχιστον έναν βασικό έλεγχο), εκτός αν είσαι σίγουρος ότι είναι ασφαλείς - Μην εγκαθιστάς πολύ καινούργιες εφαρμογές με πολύ λίγους χρήστες, αν την έχουν πολλοί είναι πιο πιθανό να εντοπιστούν θέματα ασφαλείας - Για τις εφαρμογές που δεν έχουν λόγo να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ, βάλε ένα firewall και κόψε τους το NETWORK ACCESS (wifi και 3G) - Έχε ένα πρόγραμμα για να διαγράψεις άμεσα όλα τα περιεχόμενα της συσκευής σε περίπτωση που χαθεί/κλαπεί (android device manager, cerberus, avast κλπ) - Βάλε ένα πρόγραμμα για να δίνεις ακριβώς τα permissions που χρειάζονται. Στο Xposed, υπήρχε το Xprivacy Installer, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο χωρίς Xposed για το 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 κάνα νέο από όσους πήρανε οτα την 6? πως τους φαίνεται? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KofoE Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Αν έχεις αμφιβολίες για την ασφάλεια, το GMAIL είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να σε απασχολεί. Καταρχάς, όταν έχεις αρχεία υψηλής διαβάθμισης ασφαλείας δεν τα βάζεις καθόλου σε κινητό (ή γενικότερα σε συσκευή που συνδέεται στο ίντερνετ) Τα αρχεία του Office 2013 με κρυπτογράφηση και ένα καλό password, γενικά θα μπορούσες να πεις ότι είναι ασφαλή (εκτός αν σε απασχολεί η NSA, οπότε δεν είναι ασφαλή γιατί θα πρέπει να υποθέτεις ότι η Microsoft έχει βάλει back doors σε όλα τα σημεία κρυπτογράφησης, για χρήση από τις αμερικάνικες αρχές ασφαλείας) Στο Android τώρα, είναι πολλές εφαρμογές που ζητάνε πρόσβαση σε PHOTOS/MEDIA/FILES Αν τους δώσεις, σημαίνει ότι μπορούν να διαβάσουν οτιδήποτε έχεις στον αποθηκευτικό σου χώρο (sdcard) Ταυτόχρονα, οι περισσότερες εφαρμογές ζητάνε πρόσβαση FULL NETWORK ACCESS Άρα συνδυαστικά έχουν την πρόσβαση να διαβάσουν τα αρχεία σου και να τα στείλουν στο ίντερνετ, οπουδήποτε Τα permissions κάθε εφαρμογής μπορείς να τα δεις στο PLAY, κάτω κάτω, στο Permissions -> View details (ή βάλε μια εφαρμογή όπως το Permission Explorer για να δεις τα permissions στις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει) Τι μπορείς να κάνεις? - Μην έχεις πολύ ευαίσθητα αρχεία σε κινητές συσκευές - Μην εγκαθιστάς εφαρμογές εκτός του PLAY (γιατί η Google κάνει τουλάχιστον έναν βασικό έλεγχο), εκτός αν είσαι σίγουρος ότι είναι ασφαλείς - Μην εγκαθιστάς πολύ καινούργιες εφαρμογές με πολύ λίγους χρήστες, αν την έχουν πολλοί είναι πιο πιθανό να εντοπιστούν θέματα ασφαλείας - Για τις εφαρμογές που δεν έχουν λόγo να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ, βάλε ένα firewall και κόψε τους το NETWORK ACCESS (wifi και 3G) - Έχε ένα πρόγραμμα για να διαγράψεις άμεσα όλα τα περιεχόμενα της συσκευής σε περίπτωση που χαθεί/κλαπεί (android device manager, cerberus, avast κλπ) - Βάλε ένα πρόγραμμα για να δίνεις ακριβώς τα permissions που χρειάζονται. Στο Xposed, υπήρχε το Xprivacy Installer, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο χωρίς Xposed για το 6 Ευχαριστώ για την απάντηση...Βοήθησες πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Παιδιά να ρωτησω αν ξανακλειδωσω το bootlader θα φαίνεται ότι είναι πειραγμενο ; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Παιδιά να ρωτησω αν ξανακλειδωσω το bootlader θα φαίνεται ότι είναι πειραγμενο ; Όχι, δεν θα φαίνεται τίποτα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Παιδιά ένα Λινκ για εμάς τους άδαεις? πως ξεκλειδωνουμε το bootloader και έναν οδηγό για γρήγορο root? Είμαι σίγουρος πως έχει γίνει η ερώτηση πολλές φορές συγνώμη... Κάντε έναν κόπο.... Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Παιδιά ένα Λινκ για εμάς τους άδαεις? πως ξεκλειδωνουμε το bootloader και έναν οδηγό για γρήγορο root? Είμαι σίγουρος πως έχει γίνει η ερώτηση πολλές φορές συγνώμη... Κάντε έναν κόπο.... wugfresh nrt tools και ακολουθείς τον οδηγό. Έχε υπόψη ότι ξεκλειδώνοντας τον bootloader χάνονται όλα τα δεδομένα, και εάν επιλέξεις να περάσεις την 6 δεν γίνεται Ρουτ ακόμα με το toolkit. Φυσικά να σου υπενθυμίσω ότι πρέπει να ενεργοποιήσεις τα developer options και να πατήσεις το κουμπί enable oem unlock για να ξεκλειδωθεί ο bootloader με το toolkit. Εάν δεν το κάνεις το τηλέφωνο παπαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Γίνεται root από το toolkit. Διαβάστε παρακάτω. https://plus.google.com/113329792100896065459/posts/93WR63UHuEp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts