Jump to content

Google Nexus 6 (by Motorola)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και που να δεις το active Display πως βολεύει!

Ειδικά αν το συνηθίσεις.

Active Display on the Moto X:

Πάντως δεν είναι θέμα για το led αφού γίνεται on με ένα απλό root.

Το θέμα είναι τα double tap k active display να μην έχουν πολύ battery drain στο Nexus 6 γιατί αλλιώς είναι μη πρακτικά.

Κρίμα πάντως οι εταιρίες να κάνουν εκπτώσεις σε τόσο σημαντικά στοιχεία πρακτικότητας(όπως και η Microsoft στο 930 χωρίς glance screen).

Ωραιο αυτο.... καλα γιατι δεν το εχει ενεργό το lead? Λετε το φτιαξουν με καποιο update ?

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραιο αυτο.... καλα γιατι δεν το εχει ενεργό το lead? Λετε το φτιαξουν με καποιο update ?

Led είναι .Το lead σημαίνει άλλο πράγμα.Ένας Θεός ξέρει αν θα το ενεργοποιήσουν ποτέ.Για μένα το πιο σημαντικό είναι το double tap το οποίο έβαλε στη ζωή μας η LG (για να μην ξεχνιομαστε)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Στην πραγματικότητα, σε στοκ καταστάσεις με root, στο nexus 6 ισχύει το triple tap. Ανοίγει και με διπλό ταπ, αλλά όχι με 100% επιτυχία. Ενώ με το τριπλό ανοίγει πάντα. Edited by SaintPetrouil

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Με κάθε καλή πρόθεση αλλά όποιος αγοράζει Nexus (4,5,6...) και προβληματίζεται από το γεγονός ότι πρέπει να κάνει root είναι σε λάθος συσκευή, ξεκάθαρα πράγματα. Για όποιους δεν θέλουν να ακουμπάνε το κινητό τους υπάρχουν ένα σωρό επιλογές με πειραγμένο από τον κατασκευαστή λειτουργικό που προσφέρουν έτοιμα και τα double tap 2 wake/sleep, και τα notification led αλλά και όλο το bloatware και την καθυστέρηση στις αναβαθμίσεις.

Ακόμα αυτή τη στιγμή λείπουν αρκετά "καλούδια" από το Ν6 τόσο απο πλευράς Lollipop αλλά και από το τι είναι δυνατό ακόμα και με custom rom/kernel (προσωπικά ψάχνω rom που να προσφέρει το κλασσικό tile customization - στανταρ δυνατότητα σε προηγούμενες συσκευές)και καλό θα είναι όποιος περιμένει ένα "έτοιμο" τηλέφωνο και λειτουργικό να το λάβει σοβαρά υπόψη του πρωτού κάνει την επιλογή του. Ακόμα οι developpers δεν έχουν καταφέρει να δώσουν notification led καλά καλά...

Edited by mclisme
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Με κάθε καλή πρόθεση αλλά όποιος αγοράζει Nexus (4,5,6...) και προβληματίζεται από το γεγονός ότι πρέπει να κάνει root είναι σε λάθος συσκευή, ξεκάθαρα πράγματα. Για όποιους δεν θέλουν να ακουμπάνε το κινητό τους υπάρχουν ένα σωρό επιλογές με πειραγμένο από τον κατασκευαστή λειτουργικό που προσφέρουν έτοιμα και τα double tap 2 wake/sleep, και τα notification led αλλά και όλο το bloatware και την καθυστέρηση στις αναβαθμίσεις.

Ακόμα αυτή τη στιγμή λείπουν αρκετά "καλούδια" από το Ν6 τόσο απο πλευράς Lollipop αλλά και από το τι είναι δυνατό ακόμα και με custom rom/kernel (προσωπικά ψάχνω rom που να προσφέρει το κλασσικό tile customization - στανταρ δυνατότητα σε προηγούμενες συσκευές)και καλό θα είναι όποιος περιμένει ένα "έτοιμο" τηλέφωνο και λειτουργικό να το λάβει σοβαρά υπόψη του πρωτού κάνει την επιλογή του. Ακόμα οι developpers δεν έχουν καταφέρει να δώσουν notification led καλά καλά...

Nexus 4,5 : notification led default

Nexus 9 : double tap to wake default

Nexus 6 : τίποτα απο τα παραπάνω default

Για το root γενικά καμία αντίρρηση αλλά θα έπρεπε να δώσει αυτές τις λειτουργίες by default.

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Nexus 4,5 : notification led default

Nexus 9 : double tap to wake default

Nexus 6 : τίποτα απο τα παραπάνω default

Για το root γενικά καμία αντίρρηση αλλά θα έπρεπε να δώσει αυτές τις λειτουργίες by default.

Ότι και να λέμε....

1)Split screen

2)File explorer

3)WIFI DIRECT

4)% στην μπαταρία

5)Google search bar appear / not appear

6)Clear all στο multi tasking menu

και μερικά ακόμα που δεν μου έρχονται. Θεωρώ τις παραπάνω ελλείψεις απίστευτα βασικές και αυτονόητες. Ειδικά στην εποχή των phablet, η έλλειψη split screen είναι αστεία, ενώ στην σειρά των nexus tablet είναι εγκληματική.

Edited by SaintPetrouil

Oneplus 5 - 128GB

Ότι και να λέμε....

1)Split screen

2)File explorer

3)WIFI DIRECT

4)% στην μπαταρία

και μερικά ακόμα που δεν μου έρχονται. Θεωρώ τις παραπάνω ελλείψεις απίστευτα βασικές και αυτονόητες. Ειδικά στην εποχή των phablet, η έλλειψη split screen είναι αστεία, ενώ στην σειρά των nexus tablet είναι εγκληματική.

Συμφωνώ σε όλα.Απλα ανέφερα τις παραπάνω ελλείψεις που υπαρχουν ηδη by default σε αλλες σειρές nexus

Edited by afilopou

Για να εξομολογηθώ και κάτι, έβλεπα προχτές πάλι το καθ'όλα stock G2 φίλου που δεν ασχολείται καθόλου με modding και πραγματικά μοιάζει με συσκευή μονταρισμένη με CM, Purity και custom kernel μαζί με τόσες επιλογές που έχει προσθέσει η LG: Spilt screen, notification bar customization, dt2w, notification led, Slimport και ό,τι άλλο φανταστεί κανείς και αναρωτιόμουνα, εγώ που (υποτίθεται) ψάχνομαι με αυτά και διαβάζω από δω κι από κει θα καταφέρω να τα έχω κάποια στιγμή στο 6άρι; Μήπως τελικά έχει αντιστραφεί λίγο η κατάσταση σε σχέση με παλαιότερα που τo modding ήταν μονόδρομος για βασικές πρακτικές λειτουργίες;

Πριν κράξω κι άλλο, δουλεύει σε κανέναν το Chromecast για μετάδοση οθόνης (όχι σε μεμονωμένη εφαρμογή) γιατι σε μένα δείχνει απλά μια πράσινη εικόνα και σκέφτομαι μήπως οφείλεται σε custom rom και kernel.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Ερώτηση για το lollipop

Μπορεί κανείς να στείλει ομαδικό sms επιλέγοντας με τη μία πολλές επαφές;

Μπορεί να γίνει ομαδική, καθολική διαγραφή του φακέλου των διαγραμμένων του e-mail

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ότι και να λέμε....

1)Split screen

2)File explorer

3)WIFI DIRECT

4)% στην μπαταρία

Σχετικά με το wifi direct, και το πόρισμα που έχω είναι από το nvidia shield το οποίο έχει stock lolli, υπάρχει αν πας στα settings του wifi.

Google Pixel 5

Σχετικά με το wifi direct, και το πόρισμα που έχω είναι από το nvidia shield το οποίο έχει stock lolli, υπάρχει αν πας στα settings του wifi.

Το είχα δοκιμάσει μια φορά στο Ν7 (δεν νομίζω να διαφέρει η λειτουργία σε σχέση με το Ν6) αλλά ποτέ δε μου δούλεψε σωστά, οπότε SuperBeam και καθάρισες.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Ναι, υπάρχει η επιλογή.. Μόνο που δεν δουλεύει:lol:

Oneplus 5 - 128GB

Ερώτηση για το lollipop

Μπορεί κανείς να στείλει ομαδικό sms επιλέγοντας με τη μία πολλές επαφές;

Μπορεί να γίνει ομαδική, καθολική διαγραφή του φακέλου των διαγραμμένων του e-mail

Απ'όσο βλέπω στη σύνθεση μηνύματος (μιλάμε για τη νέα εφαρμογή της Google για SMS το "Messenger") με τη λίστα επαφών ανοικτή μπορείς να επιλέγεις μία-μία επαφές και να προστίθενται στη λίστα αποδεκτών χωρίς να κλείνει η λίστα άρα ναι, γίνεται.

Κατηγορία "Διαγραμμένα" δεν υπάρχει, εννοείς μάλλον τον "Κάδο Απορριμάτων" και ναι, έχει επιλογή "Άδειασμα κάδου απορριμάτων" για άμεσο ξεφόρτωμα.

Απ'όσο βλέπω στη σύνθεση μηνύματος (μιλάμε για τη νέα εφαρμογή της Google για SMS το "Messenger") με τη λίστα επαφών ανοικτή μπορείς να επιλέγεις μία-μία επαφές και να προστίθενται στη λίστα αποδεκτών χωρίς να κλείνει η λίστα άρα ναι, γίνεται.

Κατηγορία "Διαγραμμένα" δεν υπάρχει, εννοείς μάλλον τον "Κάδο Απορριμάτων" και ναι, έχει επιλογή "Άδειασμα κάδου απορριμάτων" για άμεσο ξεφόρτωμα.

Σε ευχαριστώ φίλε μου :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και καλή χρονιά. Ξέρει κανείς πως κλειδωνουμε τον bootloader χωρίς όμως να χάσουμε τα δεδομένα μας; Ευχαριστώ

Καλημέρα και καλή χρονιά. Ξέρει κανείς πως κλειδωνουμε τον bootloader χωρίς όμως να χάσουμε τα δεδομένα μας; Ευχαριστώ

αν είσαι ήδη root, https://play.google.com/store/apps/details?id=net.segv11.bootunlocker ;)

Καλημέρα.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό δε γίνεται.

Bootloader και διαγραφή δεδομένων πάνε μαζί.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημέρα.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό δε γίνεται.

Bootloader και διαγραφή δεδομένων πάνε μαζί.

όχι, ισχύει αυτό που λέει ο Νίκος.

wipe data γίνεται μόνο όταν κάνεις ξεκλείδωμα του bootloader από fastboot. το κλείδωμα μέσω fastboot δεν κάνει wipe.

τέλος όπως λέει o Νίκος με εφαρμογές όπως το bootloader unlocker ή το trickster mod(paid) που χρησιμοποιώ εγώ, κλειδώνεις και ξεκλειδώνεις κατά βούληση χωρίς wipe με την προϋπόθεση φυσικά ότι είσαι ήδη root

Κι εγώ τόσο καιρό γιατί παιδευομουν με fastboot...! :/

Αργύρη παραδοσιακε θα σε σκοτωσω!

Θα το δοκιμάσω λοιπόν το πρόγραμμα...thanks.

όχι, ισχύει αυτό που λέει ο Νίκος.

wipe data γίνεται μόνο όταν κάνεις ξεκλείδωμα του bootloader από fastboot. το κλείδωμα μέσω fastboot δεν κάνει wipe.

τέλος όπως λέει o Νίκος με εφαρμογές όπως το bootloader unlocker ή το trickster mod(paid) που χρησιμοποιώ εγώ, κλειδώνεις και ξεκλειδώνεις κατά βούληση χωρίς wipe με την προϋπόθεση φυσικά ότι είσαι ήδη root

Ωραίος :)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Κι εγώ τόσο καιρό γιατί παιδευομουν με fastboot...! :/

Αργύρη παραδοσιακε θα σε σκοτωσω!

Θα το δοκιμάσω λοιπόν το πρόγραμμα...thanks.

καλά κάνει ο Αργύρης και είναι παραδοσιακός, μην τον αδικεις. το fastboot χρειάζεται έτσι κι αλλιώς την πρώτη φορά που θα ξεκλειδωσεις. Ακόμα και το cf auto root ή τα διάφορα toolkit αυτό χρησιμοποιούν από πίσω για να ξεκλειδώσουν bootloader και να κάνουν root.

παιδια απο την οθονη του ειστε ευχαρηστημενοι? Εγω χτες που πηγα να το δω ουτε καλα χρωματα μου φανηκε οτι ειχε ουτε φωτηνη οθονη,

επισης το mi3 μου, μου φανηκε οτι ειχε καλυτερη οθονη οπως και το nexus 5 που ηταν διπλα του

Γιατι, τι παιζει?

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Ξεκολλαει απο πίσω το πλαστικό σε μια άκρη.το παταω φτιάχνει και μετα ανοίγει παλι...δεν το έχω ζορισει ποτε..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ελληνικό 15 ημερών..να το κολλησω με κόλλα;

παιδια απο την οθονη του ειστε ευχαρηστημενοι? Εγω χτες που πηγα να το δω ουτε καλα χρωματα μου φανηκε οτι ειχε ουτε φωτηνη οθονη,

επισης το mi3 μου, μου φανηκε οτι ειχε καλυτερη οθονη οπως και το nexus 5 που ηταν διπλα του

Γιατι, τι παιζει?

Σου φάνηκε..... ;) έχω και nexus 5 & nexus 6 και το N6 έχει μακράν την καλύτερη οθόνη πίσω απο το note 4!

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Σου φάνηκε..... ;) έχω και nexus 5 & nexus 6 και το N6 έχει μακράν την καλύτερη οθόνη πίσω απο το note 4!

μηπως ηταν ελλατωματικο στο πλαισ.. το ειδα τωρα δεν ξερω

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

• The title was changed to Google Nexus 6 (by Motorola)