charlie_GR Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 όλοι Midnight blue εχετε πάρει? (δε μπορω να βρω ασπρο πουθενά..) Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Για αυτούς που είναι stock με unlock bootloader τα ota zips είναι εδώ και ο τρόπος που το περνάμε αυτός Αυτοί που έχουν custom recovery μπορουν να περασουν τα ota απο εδώ . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Βγήκε ΟΤΑ και για LMY47 D? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Βγήκε ΟΤΑ και για LMY47 D? Φιλέ σε εμένα δεν έχει ερθει ακόμη.Είμαι με την LMY47D Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Για αυτούς που είναι stock με unlock bootloader τα ota zips είναι εδώ και ο τρόπος που το περνάμε αυτός Αυτοί που έχουν custom recovery μπορουν να περασουν τα ota απο εδώ . Ευχαριστώ πολύ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Φιλέ σε εμένα δεν έχει ερθει ακόμη.Είμαι με την LMY47D Σε εμας ποτε θα ρθει η 5.1.1 Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Για αυτούς που είναι stock με unlock bootloader τα ota zips είναι εδώ και ο τρόπος που το περνάμε αυτός Αυτοί που έχουν custom recovery μπορουν να περασουν τα ota απο εδώ . Εγω εχω custom recovery αλλα δεν ξερω πιο αρχειο να περασω δεν λεει καποιο 5.1.1 εχει μονο το LMY47D (5.1 International) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 (edited) Υπομονή μέχρι να φτιάξουν το zip και να το ανεβάσουν . Edit :μπορείς να βάλεις το LMY47Z . Edited May 29, 2015 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Παιδιά μου ήρθε σήμερα μέσω ΟΤΑ η 5.1.1 με Αριθμό Έκδοσης LMY47Z , τώρα όσο αφορά για βελτιώσεις δεν μένει παρά να το ψάξω για να δώ και θα επανέλθω . Άν κάποιος του έχει έρθει και έχει δει κάποιες βελτιώσεις ας μας πει κάτι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 εγω με LMY47D περιμενω ακομα.... Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Όσοι βάλατε την 5.1.1 να μας πείτε πως πάει από μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Υπομονή μέχρι να φτιάξουν το zip και να το ανεβάσουν . Edit :μπορείς να βάλεις το LMY47Z . Εισαι σιγουρος για την LMY47Z ? Μηπως θα εχει διαφορες η International? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Παιδιά όσοι κάνατε το update ο αριθμός εκδόσεις εγίνε 47z απο 47D η δεν αλλάζει αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Παιδιά όσοι κάνατε το update ο αριθμός εκδόσεις εγίνε 47z απο 47D η δεν αλλάζει αυτό ; LMY47Z ήρθε ΟΤΑ χθες το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Εισαι σιγουρος για την LMY47Z ? Μηπως θα εχει διαφορες η International? Αν δεις παραπάνω, όσοι την πήραν, αυτή είναι η έκδοση. Εγώ την πέρασα και δεν έχω παρατηρήσει κάτι μέχρι τώρα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 LMY47Z είναι η international, φλασάρετε άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 εγω που ειμαι με στοκ ρομ ουτε ροοτ ουτε τιποτα πως μπορω να κανω το update?δεν μου εχει ερθει ακομα Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Ευχαριστω παιδια. Την κατεβαζω τωρα και φλασαρω καθαρα αυτη τη φορα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 LMY47Z είναι η international, φλασάρετε άφοβα. T-Mobile δεν είναι η z? Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Και η international είναι LMY47Z http://forum.xda-developers.com/nexus-6/general/ref-nexus-6-stock-ota-urls-t2906493 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Επειδή η αλήθεια είναι οτι κι εγώ εχθές έχασα την μπάλα λόγω του ότι όλες οι ρομ βγήκαν σε LMY47Z, από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την international (το τι διαφορές έχει με τις άλλες LMY47Z (άν υπάρχουν διαφορές... ) δεν το γνωρίζω). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Για όποιον έχει όρεξη για διάβασμα για τις εκδόσεις και από ποια πάμε σε ποια, εδώ τα λέει αναλυτικότατα. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 (edited) Γερό κρας τεστ με freddo espresso να φεύγει ολόκληρος πάνω στο κινητό. Το εβαλα κάτω από την βρύση και έκανα την προσευχή του waterproof.. :p Edited May 31, 2015 by equi Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Η αναβάθμιση ήρθε σε ολους?σε εμένα ακόμη δεν έχει ερθει τιποτα Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Γερό κρας τεστ με freddo espresso να φεύγει ολόκληρος πάνω στο κινητό. Το εβαλα κάτω από την βρύση και έκανα την προσευχή του waterproof.. :p Απαπαπαπαπα!!!!! Μην το κανεις ξανά ΠΟΤΕ σου. Δεν είναι water proof, είναι water resistant , για την ακρίβεια light rain drops resistant. Σε τέτοιες περιπτώσεις το πλενεις με καθαρό οινόπνευμα. Ειδικά το δικό μας που δεν βγαίνει η μπαταρία Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts