phonez Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Σου το κάνει σε όλα τα WiFi; Σήμερα είμαι εκτός όλη μέρα , με δεδομένα συνεχώς.Τις επόμενες ημέρες θα το δοκιμάσω και με άλλα WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Πριν λίγο δόθηκε μια μικρή αναβάθμιση (26ΜΒ). Εν αναμονή του 6... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Πριν λίγο δόθηκε μια μικρή αναβάθμιση (26ΜΒ). Εν αναμονή του 6... Με το που βγάζω τη συσκευή από τη φόρτιση σκάει το μήνυμα για αναβάθμιση. Ωρε λέω, ήρθε το Marshmallow την κατάλληλη στιγμή!! 23,3mb update τελικά...... Επίσης για να βγάζουν τώρα ota το συγκεκριμένο fix, δεν βλέπω να δίνουν ota το 6 σύντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Και εγώ μόλις την έκανα αν και δε κατάλαβα τον λόγο bug fixes and Security νομίζω ήταν ή περιγραφή.. Παπαλα ή M σε αναμονή.. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Βρε περάστε χειροκίνητα την Marshmallow. Άντε, μην καθυστερείτε άλλο, χάνετε όλα τα διορθωμένα προβλήματα της Lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Βρε περάστε χειροκίνητα την Marshmallow. Άντε, μην καθυστερείτε άλλο, χάνετε όλα τα διορθωμένα προβλήματα της Lollipop. +1000 , πραγματικά άλλο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) +1000 , πραγματικά άλλο τηλέφωνο. ξερει κανεις αν περασουμε την M μεσω img αν θα υπαρξει προβλημα με την εγγυηση? ξερω οτι ειναι τραβηγμενο αλλα ακουσα οτι αντιθετο (και καλα δεν ειναι επισημη κυκλοφορια οτι ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader και αλλες τετοιες :@#΅:Ρ΅) για να περασουμε την M μεσω adb δλδ πρεπει να ξεκλειδωσουμε τον bootloader και η cellcom το βγαζει εκτος για αυτον τον λογο Edited October 15, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Σε περίπτωση root ξέρω ότι δε το δέχονται, τώρα σε ξεκλείδωτο bootloader δεν ξέρω(αν και δε νομίζω να ισχύει). Οπότε Και στις 2 περιπτώσεις, φλασάρεις στοκ και κλειδώνεις bootloader και είσαι σίγουρος 100%, απλά πράγματα, nexus είναι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Με το που βγάζω τη συσκευή από τη φόρτιση σκάει το μήνυμα για αναβάθμιση. Ωρε λέω, ήρθε το Marshmallow την κατάλληλη στιγμή!! 23,3mb update τελικά...... Επίσης για να βγάζουν τώρα ota το συγκεκριμένο fix, δεν βλέπω να δίνουν ota το 6 σύντομα Μάλλον το αντίθετο . Θα θελει το μικρό ΟΤΑ σαν πάτημα για το ΜΜ. Λογικά εντος 7 ημερών θα εχει έρθει το ΟΤΑ. Επειδη ειναι major update , καλύτερα στησιμο απο την αρχή με το wug toolkit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Σε περίπτωση root ξέρω ότι δε το δέχονται, τώρα σε ξεκλείδωτο bootloader δεν ξέρω(αν και δε νομίζω να ισχύει). Οπότε Και στις 2 περιπτώσεις, φλασάρεις στοκ και κλειδώνεις bootloader και είσαι σίγουρος 100%, απλά πράγματα, nexus είναι;) αυτο που αναφερω ειναι μετα απο αρνηση επισκευης σε συσκευή φιλου μου που δεν ηταν root απλα περασε την 6 μεσω adb...και η cellcom την εθεσε εκτος.... Eπίσης εκανα εναν ελεγχο για το σημα..πηγα σε περιοχη εκτος δικτυου και μετα εντος , βρηκε σημα περιπου σε 7-8 sec.Eπανελεγχος ακριβως τα ίδια Edited October 15, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Παιδιά και γω σε n6 δεν έχω λάβει αναβάθμιση ενώ φίλος με n5 έχει λάβει.ξέρει κανείς γιατί καθυστερεί;υπάρχει κάποιος λόγος;παίζει να μην έρθει; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με το που βγάζω τη συσκευή από τη φόρτιση σκάει το μήνυμα για αναβάθμιση. Ωρε λέω, ήρθε το Marshmallow την κατάλληλη στιγμή!! 23,3mb update τελικά...... Επίσης για να βγάζουν τώρα ota το συγκεκριμένο fix, δεν βλέπω να δίνουν ota το 6 σύντομα Χαχα.έτσι την πατησα και γω.επίσης ενώ το έστειλα στο σερβίς και μου καθυστέρησαν 20 μέρες προχθες πάλι μου ξαναβγάλει το πρόβλημα.δλδ?ενώ μιλάω στο τηλ προσπαθώ να ανοιξω π.χ κάμερα ή βαιμπερ ή chrome και τσουπ.....παπαλα.σβήνει το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ωραίο κείμενο για τον τρόπο λειτουργίας του Doze http://www.androidcentral.com/inside-marshmallow-what-doze-how-do-i-use-it-and-what-does-it-do Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Μολις ελαβα ειδοποιηση ,ΟΤΑ 6 τωρα κανει ληψη 702 ΜΒ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Άντε με το καλο Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Μολις ελαβα ειδοποιηση ,ΟΤΑ 6 τωρα κανει ληψη 702 ΜΒ :) Άντε επιτέλους γιατί μου φαίνεται ότι το lg g4 θα έσπερνε αναβάθμιση πριν από μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ωραίο κείμενο για τον τρόπο λειτουργίας του Doze http://www.androidcentral.com/inside-marshmallow-what-doze-how-do-i-use-it-and-what-does-it-do Off topic σε σχέση με το θέμα. Στο Chrome παρατηρείτε lag; Είμαι full stock με clean install την 6.0 . Έκανα quote το μήνυμα του bill, γιατί είναι έντονο στη συγκεκριμένη σελίδα που έχει ποστάρει. Φυσικά συμβαίνει και σε άλλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Off topic σε σχέση με το θέμα. Στο Chrome παρατηρείτε lag; Είμαι full stock με clean install την 6.0 . Έκανα quote το μήνυμα του bill, γιατί είναι έντονο στη συγκεκριμένη σελίδα που έχει ποστάρει. Φυσικά συμβαίνει και σε άλλες. Δοκίμασε τον chrome dev, προσωπικά τον βρίσκω καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Δοκίμασε τον chrome dev, προσωπικά τον βρίσκω καλύτερο Μόλις τον έβαλα, αλλά κάνει το ίδιο δοκιμάζοντας το ίδιο λινκ. Η απόκριση είναι λες και έχω ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Μόλις τον έβαλα, αλλά κάνει το ίδιο δοκιμάζοντας το ίδιο λινκ. Η απόκριση είναι λες και έχω ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας. Παράξενο. Βέβαια δέν είμαι μέ stock 6 για να έχουμε άμεση σύγκριση. Δοκίμασε να κλεισεις το data saver μπας και στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Παράξενο. Βέβαια δέν είμαι μέ stock 6 για να έχουμε άμεση σύγκριση. Δοκίμασε να κλεισεις το data saver μπας και στρώσει. Το έχω κλείσει κι αυτό. :p Γενικά δοκίμασα με default settings, μήπως έφταιγε κάτι, αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και custom ΜΜ, αλλά έχω περιέργεια αν συμβαίνει σε κάποιον άλλο με stock rom/kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KofoE Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα μια βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει. Πιανοντας στα χέρια μου την συσκευή σε έναν κωτσοβολο προσπάθησα να ανοίξω τα documents και ζήτησε gmail account. Το ίδιο έκανε και στο σεταρισμα των mail accounts. Επειδή είναι κάτι που δεν επιθυμώ να κάνω, καθώς έχω excel και word που είναι γεμάτα κωδικούς ασφαλείας και βάζοντας ένα account online και από κάτω τα αρχεία μου είναι λίγο ως και πολύ unsafe. Κάπου άκουσα ότι βάζοντας custom rom δεν ξανά ασχολείσαι με gmail. Θα παρακαλούσα κάποιον αν γνωρίζει, να μου πει τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω το gmail. Επίσης αν όντως γίνεται αυτό με την custom rom ποια είναι η καλύτερη και παράλληλα από που θα κατεβάζω εφαρμογές; Ευχαριστώ. Edited October 16, 2015 by KofoE λαθος είσοδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Download 6 τώρα.... Edited October 16, 2015 by panagiog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Download 6 τώρα.... Έρχεται........:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Off topic σε σχέση με το θέμα. Στο Chrome παρατηρείτε lag; Είμαι full stock με clean install την 6.0 . Έκανα quote το μήνυμα του bill, γιατί είναι έντονο στη συγκεκριμένη σελίδα που έχει ποστάρει. Φυσικά συμβαίνει και σε άλλες. Ναι το ίδιο συμβαίνει κι εδώ, φουλ στοκ με τον τελευταίο Chrome. Μου φαίνεται σα να έχω μονοπύρηνο κινέζικο με 512mb ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Ναι το ίδιο συμβαίνει κι εδώ, φουλ στοκ με τον τελευταίο Chrome. Μου φαίνεται σα να έχω μονοπύρηνο κινέζικο με 512mb ram. ξεκινησαν τα bugs? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts