Jump to content

Google Nexus 6 (by Motorola)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σου το κάνει σε όλα τα WiFi;

Σήμερα είμαι εκτός όλη μέρα , με δεδομένα συνεχώς.Τις επόμενες ημέρες θα το δοκιμάσω και με άλλα WiFi.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πριν λίγο δόθηκε μια μικρή αναβάθμιση (26ΜΒ).

Εν αναμονή του 6...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν λίγο δόθηκε μια μικρή αναβάθμιση (26ΜΒ).

Εν αναμονή του 6...

Με το που βγάζω τη συσκευή από τη φόρτιση σκάει το μήνυμα για αναβάθμιση. Ωρε λέω, ήρθε το Marshmallow την κατάλληλη στιγμή!!

23,3mb update τελικά......

Επίσης για να βγάζουν τώρα ota το συγκεκριμένο fix, δεν βλέπω να δίνουν ota το 6 σύντομα

Και εγώ μόλις την έκανα αν και δε κατάλαβα τον λόγο bug fixes and Security νομίζω ήταν ή περιγραφή.. Παπαλα ή M σε αναμονή..

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Βρε περάστε χειροκίνητα την Marshmallow. Άντε, μην καθυστερείτε άλλο, χάνετε όλα τα διορθωμένα προβλήματα της Lollipop.

129026.png?1640591734

Βρε περάστε χειροκίνητα την Marshmallow. Άντε, μην καθυστερείτε άλλο, χάνετε όλα τα διορθωμένα προβλήματα της Lollipop.

+1000 , πραγματικά άλλο τηλέφωνο.

+1000 , πραγματικά άλλο τηλέφωνο.

ξερει κανεις αν περασουμε την M μεσω img αν θα υπαρξει προβλημα με την εγγυηση?

ξερω οτι ειναι τραβηγμενο αλλα ακουσα οτι αντιθετο (και καλα δεν ειναι επισημη κυκλοφορια οτι ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader και αλλες τετοιες :@#΅:Ρ΅)

για να περασουμε την M μεσω adb δλδ πρεπει να ξεκλειδωσουμε τον bootloader και η cellcom το βγαζει εκτος για αυτον τον λογο

Edited by charlie_GR

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Σε περίπτωση root ξέρω ότι δε το δέχονται, τώρα σε ξεκλείδωτο bootloader δεν ξέρω(αν και δε νομίζω να ισχύει). Οπότε Και στις 2 περιπτώσεις, φλασάρεις στοκ και κλειδώνεις bootloader και είσαι σίγουρος 100%, απλά πράγματα, nexus είναι;)

Με το που βγάζω τη συσκευή από τη φόρτιση σκάει το μήνυμα για αναβάθμιση. Ωρε λέω, ήρθε το Marshmallow την κατάλληλη στιγμή!!

Επίσης για να βγάζουν τώρα ota το συγκεκριμένο fix, δεν βλέπω να δίνουν ota το 6 σύντομα

Μάλλον το αντίθετο . Θα θελει το μικρό ΟΤΑ σαν πάτημα για το ΜΜ.

Λογικά εντος 7 ημερών θα εχει έρθει το ΟΤΑ.

Επειδη ειναι major update , καλύτερα στησιμο απο την αρχή με το wug toolkit.

Σε περίπτωση root ξέρω ότι δε το δέχονται, τώρα σε ξεκλείδωτο bootloader δεν ξέρω(αν και δε νομίζω να ισχύει). Οπότε Και στις 2 περιπτώσεις, φλασάρεις στοκ και κλειδώνεις bootloader και είσαι σίγουρος 100%, απλά πράγματα, nexus είναι;)

αυτο που αναφερω ειναι μετα απο αρνηση επισκευης σε συσκευή φιλου μου που δεν ηταν root απλα περασε την 6 μεσω adb...και η cellcom την εθεσε εκτος....

Eπίσης εκανα εναν ελεγχο για το σημα..πηγα σε περιοχη εκτος δικτυου και μετα εντος , βρηκε σημα περιπου σε 7-8 sec.Eπανελεγχος ακριβως τα ίδια

Edited by charlie_GR

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Παιδιά και γω σε n6 δεν έχω λάβει αναβάθμιση ενώ φίλος με n5 έχει λάβει.ξέρει κανείς γιατί καθυστερεί;υπάρχει κάποιος λόγος;παίζει να μην έρθει;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χαχα.έτσι την πατησα και γω.επίσης ενώ το έστειλα στο σερβίς και μου καθυστέρησαν 20 μέρες προχθες πάλι μου ξαναβγάλει το πρόβλημα.δλδ?ενώ μιλάω στο τηλ προσπαθώ να ανοιξω π.χ κάμερα ή βαιμπερ ή chrome και τσουπ.....παπαλα.σβήνει το κινητο

Ωραίο κείμενο για τον τρόπο λειτουργίας του Doze

http://www.androidcentral.com/inside-marshmallow-what-doze-how-do-i-use-it-and-what-does-it-do

129026.png?1640591734

Μολις ελαβα ειδοποιηση ,ΟΤΑ 6

τωρα κανει ληψη 702 ΜΒ :)

Άντε επιτέλους γιατί μου φαίνεται ότι το lg g4 θα έσπερνε αναβάθμιση πριν από μας.

Ωραίο κείμενο για τον τρόπο λειτουργίας του Doze

http://www.androidcentral.com/inside-marshmallow-what-doze-how-do-i-use-it-and-what-does-it-do

Off topic σε σχέση με το θέμα. Στο Chrome παρατηρείτε lag; Είμαι full stock με clean install την 6.0 .

Έκανα quote το μήνυμα του bill, γιατί είναι έντονο στη συγκεκριμένη σελίδα που έχει ποστάρει. Φυσικά συμβαίνει και σε άλλες.

Off topic σε σχέση με το θέμα. Στο Chrome παρατηρείτε lag; Είμαι full stock με clean install την 6.0 .

Έκανα quote το μήνυμα του bill, γιατί είναι έντονο στη συγκεκριμένη σελίδα που έχει ποστάρει. Φυσικά συμβαίνει και σε άλλες.

Δοκίμασε τον chrome dev, προσωπικά τον βρίσκω καλύτερο

Δοκίμασε τον chrome dev, προσωπικά τον βρίσκω καλύτερο

Μόλις τον έβαλα, αλλά κάνει το ίδιο δοκιμάζοντας το ίδιο λινκ. Η απόκριση είναι λες και έχω ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας.

Μόλις τον έβαλα, αλλά κάνει το ίδιο δοκιμάζοντας το ίδιο λινκ. Η απόκριση είναι λες και έχω ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας.

Παράξενο. Βέβαια δέν είμαι μέ stock 6 για να έχουμε άμεση σύγκριση. Δοκίμασε να κλεισεις το data saver μπας και στρώσει.

Παράξενο. Βέβαια δέν είμαι μέ stock 6 για να έχουμε άμεση σύγκριση. Δοκίμασε να κλεισεις το data saver μπας και στρώσει.

Το έχω κλείσει κι αυτό. :p Γενικά δοκίμασα με default settings, μήπως έφταιγε κάτι, αλλά τίποτα.

Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και custom ΜΜ, αλλά έχω περιέργεια αν συμβαίνει σε κάποιον άλλο με stock rom/kernel.

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα μια βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει.

Πιανοντας στα χέρια μου την συσκευή σε έναν κωτσοβολο προσπάθησα να ανοίξω τα documents και ζήτησε gmail account. Το ίδιο έκανε και στο σεταρισμα των mail accounts.

Επειδή είναι κάτι που δεν επιθυμώ να κάνω, καθώς έχω excel και word που είναι γεμάτα κωδικούς ασφαλείας και βάζοντας ένα account online και από κάτω τα αρχεία μου είναι λίγο ως και πολύ unsafe.

Κάπου άκουσα ότι βάζοντας custom rom δεν ξανά ασχολείσαι με gmail.

Θα παρακαλούσα κάποιον αν γνωρίζει, να μου πει τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω το gmail.

Επίσης αν όντως γίνεται αυτό με την custom rom ποια είναι η καλύτερη και παράλληλα από που θα κατεβάζω εφαρμογές;

Ευχαριστώ.

Edited by KofoE
λαθος είσοδος

Ναι το ίδιο συμβαίνει κι εδώ, φουλ στοκ με τον τελευταίο Chrome. Μου φαίνεται σα να έχω μονοπύρηνο κινέζικο με 512mb ram.

129026.png?1640591734

Ναι το ίδιο συμβαίνει κι εδώ, φουλ στοκ με τον τελευταίο Chrome. Μου φαίνεται σα να έχω μονοπύρηνο κινέζικο με 512mb ram.

ξεκινησαν τα bugs?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

• The title was changed to Google Nexus 6 (by Motorola)