sdoe21 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Παιδιά έχω μια (χαζή ίσως) απορία. Πως κάνουμε clean install της 6.0 OTA? α) Περιμένουμε να μας έρθει ειδοποίηση - κάνουμε επιτόπου επαναφορά εργοστασιακών- μόλις ανοίγει ξανά κάνουμε κατευθείαν το update? β) Περιμένουμε να μας έρθει ειδοποίηση - κάνουμε το update - μόλις τελειώσει κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Στην περίπτωση α, είμαστε 100% βέβαιοι οτι μετά την επαναφορά θα υπάρχει ακόμα η αναβάθμιση ή υπάρχει πείπτωση να περιμένουμε κάποιες μέρες για να ξαναέρθει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Και στις 2 περιπτώσεις θα γίνει η δουλειά, αρκεί βέβαια να είσαι τελείως stock. Μπορείς βέβαια να το φλασάρεις μόνος σου, πιο εύκολο, γρήγορο και σίγουρο, nexus έχεις☺ Να κάνω κι εγώ μια αλλά χαζή ερώτηση: υπάρχει τρόπος για root χωρίς custom kernel? Θέλω να δοκιμάσω λίγες μέρες τον stock, αλλά δεν μπορώ χωρίς root❔ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Τη φλάσαρα χθες το βράδυ με clean install για να καθαρίσει και η συσκευή. Πρώτη ματιά φαίνεται ωραία, αν και δυσκολεύομαι να συνηθίσω ερχόμενος από PureNexus. Από μπαταρία ακόμη δε μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί βρίσκομαι στη διαδικασία στησίματος. Έχει η Μ κάποια ωραία καινούρια καλούδια. ΤΙΡ: Πατήστε συνεχόμενα το γραναζάκι των settings στα quick tiles, και θα σας εμφανίσει ένα κρυφό μενού στο τέλος των settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g90 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Δεν έρχονται ειδοποιήσεις από viber μάλλον το doze κάνει δουλειά. Γίνεται να ελέγξω ποιες εφαρμογές θα στέλνουν ειδοποιήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Έως τώρα παρατηρώ καλύτερη μπαταρία .Μην μου πεί κανείς εγώ βγάζω 5 ώρες 6 ωρες οθόνης .Εγώ δέν ειχα ποτε τοσο με στοκ ρομ με πολυ προσπάθεια με καστομ ρομ και κερναλ επιανα 4:30 περίπου. [ATTACH]64177[/ATTACH] [ATTACH]64178[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Όντως η μπαταρία δείχνει καλύτερη συμπεριφορά.Περίπου 2 ώρες SOT και είναι στο 63%.Data ανοιχτά και συγχρονισμός με moto 360. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpen Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλησπέρα κενουργιος με nexus 6 ένδειξη led μπροστά δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλησπέρα κενουργιος με nexus 6 ένδειξη led μπροστά δεν έχει Καλορίζικο! Έχει RGB Led στο κέντρο του πάνω ηχείου, το οποίο όμως ενεργοποιείται μόνο με root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpen Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Ευχάριστο πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MichalisZab Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλημέρα σας, δοκίμασα και εγκατέστησα τη ΜΜ. Όλα μια χαρά πήγαν αλλά έχω ένα θέμα όταν δοκίμασα να αντιγράψω πίσω τα βίντεο στο φάκελο DCIM/Camera που είχα κρατήσεις backup τοπικά. Το πρόβλημα είναι οτι πλέον εμφανίζει τις εικόνες με τη σωστή ημ/νία στο photos αλλά τα βίντεο τα εμφανίζει όλα μαζί σαν να τραβήχτηκαν σήμερα και όχι την ημ/νία που τραβήχτηκαν! Νομίζω οτι το ίδιο θέμα είχα και στο παλιό nexus (Galaxy Nexus)! Υπάρχει κάποιο λογισμικό που να το διορθώνει αυτό? Να σημειώσω οτι έχω πλήρως απενεργοποιήσει το google photos backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή Quickpic. Έχει επιλογή ταξινόμησης ανά ημερομηνία λήψης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MichalisZab Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ναι, όντως το quick pick δουλευει, αλλά επιπλέον έχει και τη δυνατότητα να σου διορθώσει τα exif των αρχείων ώστε να ειναι συνεπή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλημέρα σας, κατά τη λήψη φωνητικής κλήσης και εφόσον το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο (αναμμένη οθόνη), εμφανίζεται μόνο ένα notification με ερώτηση για απάντηση ή απόρριψη κλήσης και όχι η γνωστή οθόνη η οποία εμφανίζεται όταν το τηλέφωνο είναι standby (με σβηστή οθόνη). Αυτό αλλάζει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 όχι...είναι feature. Προφανώς κάτι κάνεις για να είναι ανοιχτή η οθόνη, οπότε έχει την λογική να μην σε διακόψει εντελώς, απλά να σε ενημερώσει και να επιλέξεις εσύ αν θα δεχτείς την κλήση ή όχι! Σκέψου πχ να παίζεις αυτοκινητάκι , να είναι να σπάσεις όλα τα ρεκόρ και ξαφνικά το σκας στον τοίχο γιατί απλά βλέπεις την κανονική οθόνη με εισερχόμενη κλήση ;) Άρα για να μην σπάσεις το τηλ και αρχίσεις τα μπινελίκια σε αυτόν που πήρε, υλοποιήθηκε απλά όπως είναι τώρα :) :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 όχι...είναι feature. Προφανώς κάτι κάνεις για να είναι ανοιχτή η οθόνη, οπότε έχει την λογική να μην σε διακόψει εντελώς, απλά να σε ενημερώσει και να επιλέξεις εσύ αν θα δεχτείς την κλήση ή όχι! Σκέψου πχ να παίζεις αυτοκινητάκι , να είναι να σπάσεις όλα τα ρεκόρ και ξαφνικά το σκας στον τοίχο γιατί απλά βλέπεις την κανονική οθόνη με εισερχόμενη κλήση ;) Άρα για να μην σπάσεις το τηλ και αρχίσεις τα μπινελίκια σε αυτόν που πήρε, υλοποιήθηκε απλά όπως είναι τώρα :) :O Ευχαριστώ, πράγματι έχει μια λογική Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Στα καλά καθούμενα δεν συνδέεται στο Wi-Fi. Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 αποκλειστικα σε wifi με MM ξεπερναει τις 5 ωρες SOT? ευχαριστω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 αποκλειστικα σε wifi με MM ξεπερναει τις 5 ωρες SOT? ευχαριστω. Ναι, γύρω στο 6ωρο βγάζει εμένα εντελώς στοκ, αλλά σίγουρα παίζει ρόλο η χρήση του καθενός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis68 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Φιλε το εχω nexus 6 πριν μια βδιμαδα.. θελω να σε ρωτησω πως κανω να ενεργοποιησει root.. προσπαθησα αλλα δεν καταφερα.. εξηγησε μου ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Φιλε το εχω nexus 6 πριν μια βδιμαδα.. θελω να σε ρωτησω πως κανω να ενεργοποιησει root.. προσπαθησα αλλα δεν καταφερα.. εξηγησε μου ευχαριστω Κατέβασε το wugfresh nrt tools, διάβασε, και είσαι δύο κλικ μακριά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 αποκλειστικα σε wifi με MM ξεπερναει τις 5 ωρες SOT? ευχαριστω. Άνετα, είχα 4h17m στην πρώτη φόρτιση με ΜΜ, και 1h20m να δουλεύει η CPU, και ~20 ώρες αναμονή. Υ.Γ.: Θέλω PureNexus based on Marshmallow, δε την παλεύω άλλο στοκ. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis68 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Καλησπέρα σας, γιατί όταν λαμβάνω mail, με ειδοποίηση απάντησης σε θέμα από το myphone, δεν είναι ενεργός ο σύνδεσμος (link) για την επίσκεψη στο site; Υπάρχει τρόπος αυτό να διορθωθεί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Καλησπέρα φίλοι συμφορουμιτες.. Να ρωτήσω κάτι χαζό. Με το burn in στην οθόνη πως το καταπολέμησατε Έχω κατεβάσει το amoled burn fixer αλλά δεν κάνει και τρελή δουλειά, με τόσο browsing.... Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Παίδες ερώτηση. Μπορώ να περάσω χειροκίνητα την Μ χωρίς να χρειάζεται στήσιμο από την αρχή; Είμαι stock χωρίς πειράγματα. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης άλλη μια ερώτηση : Είναι λόγος ανησυχίας το ότι η πλάτη του βράζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts