vaggelis_grg Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Παρέλαβα το κινητό μου σήμερα από τη cellcom. Το έστειλα την παρασκευή από Θεσσαλονίκη και σήμερα το έφερε η κούριερ. Μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Είχα πρόβλημα με την οθόνη. Δεν ήταν ομοιόμορφο το χρώμα και στην πάνω γωνία είχε μια έντονη ροζίλα. Μου αλλάξανε την οθόνη και επιπλέον την πλάτη, την μπαταρία και τα κουμπιά. πολύ καλό και γρήγορο το service τους!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Από ποιο νούμερο στο κουτί καταλαβαίνουμε ημερομηνία παραγωγής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Από ποιο νούμερο στο κουτί καταλαβαίνουμε ημερομηνία παραγωγής? και επισης πως βλεπουμε αν ειναι ελληνικο η παραεισαγωγης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Κάποια καλη δωρεάν ,η και μη, εφαρμογή για flashlight που να μην ρουφάει μπαταρία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Κάποια καλη δωρεάν ,η και μη, εφαρμογή για flashlight που να μην ρουφάει μπαταρία ? βάλε switchprowidget ή power toggles και βάλε ένα διακοπτάκι στην αρχική οθόνη για να το ανοίγεις-κλείνεις όποτε θέλεις.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos_C Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 βάλε switchprowidget ή power toggles και βάλε ένα διακοπτάκι στην αρχική οθόνη για να το ανοίγεις-κλείνεις όποτε θέλεις.. Μα αφού έχει εργοστασιακό φακό γιατί να βάλει κανείς άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Μα αφού έχει εργοστασιακό φακό γιατί να βάλει κανείς άλλο; LOL , τοσο στραβός ειμαι ? Που τον έχει ? Edit: Στραβούλιακας εντελώς !!! Στο pull down ειναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Μα αφού έχει εργοστασιακό φακό γιατί να βάλει κανείς άλλο; Θεώρησα αυτονόητο το shortcut στο pull down και φαντάστηκα ότι το θέλει ακόμα πιο άμεσο (desktop).. :p Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 http://www.gsmarena.com/android_511_factory_images_go_live_for_nexus_4_nexus_5_and_nexus_9_lte-news-12341.php Tι εγινε ρε παιδια?Ολοι την εχουν πάρει εκτός απο εμας? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 απο φωτογραφίες τα σπάει και γενικά απο εμπειρία χρήσης? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 απο φωτογραφίες τα σπάει και γενικά απο εμπειρία χρήσης? Εμπειρία χρήσης απλά στην κορυφή.Ολα γίνονται ταχύτατα. Φωτογράφος δεν είμαι , αλλα σε σχέση με προηγουμενα nexus ειναι μέρα με τη νυχτα και εστιάζει πολύ γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 σε συγκριση με τον ανταγωνισμό πχ Note, S6, G3, Ζ3, Iphone και γενικά flagships αλλων εταιριών πως τα παει ειχε κανεις σας για να μας πει :) ? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 (edited) σε συγκριση με τον ανταγωνισμό πχ Note, S6, G3, Ζ3, Iphone και γενικά flagships αλλων εταιριών πως τα παει ειχε κανεις σας για να μας πει :) ? Μόνο στην κατηγορία των note 4,s6, iPhone 6 plus, Oneplus One παιζει. Δεν συγκρίνεται με υπόλοιπα. Edited May 21, 2015 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 διαβασα καλα δεν εχει notification LED? ειδα οτι εχει hidden led αλλα θελει root. δε μπορω να πιστεψω οτι δεν εχει led ειδοποιησεων...το θεωρω απαραιτητο για μια συσκευή Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 δε μπορω να πιστεψω οτι δεν εχει led ειδοποιησεων...το θεωρω απαραιτητο για μια συσκευή Πάρε άλλη 10 χαρακτήρες Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 βασικά δε σε ρώτησα ανέφερα προβληματισμο και μια βασική έλλειψη imo Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Καλά έχει χαζέψει η google έδωσε σε όλα την 5.1.1 και το nexus 6 το άφησε τελευταίο..ε δεν πάμε καλά.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Καλά έχει χαζέψει η google έδωσε σε όλα την 5.1.1 και το nexus 6 το άφησε τελευταίο..ε δεν πάμε καλά.. Έλα μου ντε...τόσα χρόνια με άλλες συσκευές είπα και εγώ να αγοράσω ένα νεξους και ανάμεσα στα άλλα να παίρνω και πρώτος αναβαθμίσεις....χαχαχαχα Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 λέτε να θέλει να μποικοταρει την Motorola? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ότι να ναι διαβάζω. Τι λετε ρε παιδια? Απλα το Nexus 6 λόγω του hardware του ειναι το τελευταιο που εχει "αναγκη" αυτο το update. Οποτε λογικο να το εβαλαν τελευταιο στη λιστα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Καλά έχει χαζέψει η google έδωσε σε όλα την 5.1.1 και το nexus 6 το άφησε τελευταίο..ε δεν πάμε καλά.. Ουτε και εγω την πειρα φιλε μου στο Motorola Moto G 2nd Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ότι να ναι διαβάζω. Τι λετε ρε παιδια? Απλα το Nexus 6 λόγω του hardware του ειναι το τελευταιο που εχει "αναγκη" αυτο το update. Οποτε λογικο να το εβαλαν τελευταιο στη λιστα. Τι σχέση έχει αν το έχει ανάγκη η Όχι? Από ότι ξέρω ίσως και να είμαι λάθος,, Οι συσκευές νεξους πάντα περνάνε πρώτες την εκάστοτε αναβάθμιση Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Τι σχέση έχει αν το έχει ανάγκη η Όχι? Από ότι ξέρω ίσως και να είμαι λάθος,, Οι συσκευές νεξους πάντα περνάνε πρώτες την εκάστοτε αναβάθμιση Δεν ειπα να μην το παρει. Ειπα πως απο πλευρας προτεραιοτητας ειναι λογικο να ειναι τελευταιο γιατι ειναι μακραν το πιο απροβληματιστο απο ολα τα νεξους. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Υπενθυμίζω ότι εριστικές-ειρωνικές συμπεριφορές απαγορεύονται. Διαγράφηκαν ποστ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Παιδία καλησπερα ...ποια ειναι η διαδικασια για να το στειλουμε στο service?Επισης ειναι root περα απο το unroot χρειαζεται κατι αλλο ?μηδενισμος καποιου flag οπως στο 5ari?Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts