Jump to content

Google Nexus 6 (by Motorola)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μενα με στοκ 5.1 ολα καλα,δεν κανει κατι τετοιο με τα widget.

Κάνε μια δοκιμή και κατέβασε το go weather δίχως να κάνεις restart. Σου εμφανίζει τα widget της εφαρμογής?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάνε μια δοκιμή και κατέβασε το go weather δίχως να κάνεις restart. Σου εμφανίζει τα widget της εφαρμογής?

Το widget της εφαρμογής το βλέπω. Αλλα τα widget του καιρου για να βαλω στην αρχική μου δεν τα βλέπω. Μονο μετα απο restart.

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Έχει βάλει κανεις την πρόσφατη αναβάθμιση την LMY47E ? , και εάν ναι , μπορεί να μας πει εντπώσεις ? .

Επίσης υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος να κάνουμε Manual αναβάθμιση απο 5.0.1 στην τελαιταία ? .

Εάν υπάρχει ή εάν έχει ποστάρει κανείς οδηγό που να είναι εύκολος και κατανοητός ας μας τον δώσει να το κάνουμε και εμείς ?

Ευχαριστώ . ;)

Έχει βάλει κανεις την πρόσφατη αναβάθμιση την LMY47E ? , και εάν ναι , μπορεί να μας πει εντπώσεις ? .

Επίσης υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος να κάνουμε Manual αναβάθμιση απο 5.0.1 στην τελαιταία ? .

Εάν υπάρχει ή εάν έχει ποστάρει κανείς οδηγό που να είναι εύκολος και κατανοητός ας μας τον δώσει να το κάνουμε και εμείς ?

Ευχαριστώ . ;)

Για manual αναβάθμιση έχει γράψει στο topic " τροποποιήσεις / βελτιώσεις για το nexus 6 " το μέλος nikos2k5 ένα μικρό κείμενο πως γίνεται.

Εγώ έχω μια stock based rom με LMY47E, δεν έχω δει καμία διαφορά από 5.0. 1 που είχα όταν ήμουν πάλι stock rom. Επίσης έχω ένα bug, το οποίο όταν βλέπω ένα βίντεο στο YouTube και μου έρχεται ένα μήνυμα στο WhatsApp πχ, ο ηχοσ του βίντεο, μετα τον ήχο της ειδοποίησης, πέφτει σχεδόν στο μισό.

Σημερα το πρωι με το που ανοιξα το κινητο μου εβγαλε ειδοποιηση για διαθεσιμη ενημερωση την 5.1:D το μεγεθος 410mb την κατεβασα ολα καλα.

Σημερα το πρωι με το που ανοιξα το κινητο μου εβγαλε ειδοποιηση για διαθεσιμη ενημερωση την 5.1:D το μεγεθος 410mb την κατεβασα ολα καλα.

Είναι η τελευταία(LMY47E) ή η προηγούμενη(LMY47D);

:D

2.5 ώρες screen on time και 52% μπαταρία. Πρώτη φορά απολαμβάνω τέτοια επίδοση... Φυσικά και έχω greenify σε λειτουργία :p

Πάντα με clean installation της καινούργιας 5.1

Oneplus 5 - 128GB

Καλησπέρα παιδιά ,

και εμενα μου ήρθε η ενημέρωση μέσω ΟΤΑ , αλλά έχει την LMY47D , τώρα δεν ξέρω πότε θα έρθει η LMY47E για να διορθώσει τα λάθη της προηγούμενης .

Ναι, ισχυει. Απλα δεν έχω βάλει την νέα 5.1 μπας και άλλαξε αυτο

Το κανει και σε αλλους αυτο με τα widgets?

Οταν βαζω ας πουμε το go weather. To κανει εγκατασταση.αλλα οταν παω να βαλω στην αρχική το widget δεν το βλεπει.πρεπει να κανω restart. .ας το κανει και κάποιος αλλος να μου πει

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω γιατί δεν θυμάμαι καλά. Έχω κάνει ρουτ αλλά χωρίς custom recovery, το μικρό update θα μπορέσω να το περάσω με ota;

Νέα έκδοση που εντοπίσθηκε στα t mobile. LMY47M

Άντε να βγάλεις άκρη.. Χαχα.. Και μόλις χθες φλασαρα..

Oneplus 5 - 128GB

Νέα έκδοση που εντοπίσθηκε στα t mobile. LMY47M

Άντε να βγάλεις άκρη.. Χαχα.. Και μόλις χθες φλασαρα..

Μου φαίνεται βγαίνει για κάθε δίκτυο και διαφορετική έκδοση, για να δουλεύει σωστά το τηλέφωνο ανάλογα στο δίκτυο που είναι. Αυτά αφορούν κυρίως T-Mobile, Verizon, at&t. Εμάς δεν νομίζω πως διαφέρουν σε κάτι οι εκδόσεις οποία και να βάλουμε.

Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω γιατί δεν θυμάμαι καλά. Έχω κάνει ρουτ αλλά χωρίς custom recovery, το μικρό update θα μπορέσω να το περάσω με ota;

Ακόμα και το root θα πρέπει να το βγάλεις για να περάσεις ΟΤΑ! (από lollipop και μετά)

δοκιμάστε το on-body detection στο smart lock! Καταπληκτικό!! :up:

(παίζει να μην έχει φανεί σε όλους ακόμα...σίγουρα θέλει τα τελευταία play services)

δοκιμάστε το on-body detection στο smart lock! Καταπληκτικό!! :up:

(παίζει να μην έχει φανεί σε όλους ακόμα...σίγουρα θέλει τα τελευταία play services)

Το έβαλα πριν λίγο. Όντως τέλειο!

Τελικά πέρασα την 47Ε με το toolkit από την αρχή. Αυτή είναι για όλα τα Nexus 6 ή για κάποια συγκεκριμένη εταιρία όπως βγήκε η 47M αν δε κάνω λάθος;

Το έβαλα πριν λίγο. Όντως τέλειο!

Τελικά πέρασα την 47Ε με το toolkit από την αρχή. Αυτή είναι για όλα τα Nexus 6 ή για κάποια συγκεκριμένη εταιρία όπως βγήκε η 47M αν δε κάνω λάθος;

Λογικα για να είναι δημοσιευμένη εκεί η ρομ, είναι μονο για unbranded nexus.

btw, το νεξους 9 ακόμα τίποτα... σταθερά 5.0.1

Oneplus 5 - 128GB

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί εδώ. Είδα ότι υπάρχει μια εφαρμογή που ενεργοποιεί το διπλό πάτημα στην οθόνη. Λέω να την δοκιμάσω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codechron.n6doubletapunlock&hl=el

Υπάρχει και free στο xda.

ελεος με αυτη την google .....ρε παιδια μου εχει σπασει τα νευρα βαζω ενα app και για να δω τα widgets πρεπει να κανω restart, τα νευρα μουυυυυυυυυυυ:X:mad::mad:
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

OTA και σε εμενα σημερα το πρωι.... βλεπω καλυτερους χρονους στην μπαταρια αλλα χρειαζεται να το δουλεψω περισσοτερο καιρο για να πω με σιγουρια.... αυτο που γινεται αισθητο ειναι οτι το κινητο πεταει κυριολεκτικα στην αποκριση του...

• The title was changed to Google Nexus 6 (by Motorola)