L3g3nD Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Καλησπέρα! Έχω μια εργασία με θέμα της υπηρεσίες e-banking της Alpha Bank και θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο (το οποίο φυσικά και είναι ανώνυμο και εμπιστευτικο, θα χρησιμοποιηθεί μόνο για στατιστική έρευνα) και το ανέβασα στο rapidshare σε μορφή .doc . Όποιος θέλει και έχει την καλοσύνη να το συμπληρώση και να μου το στείλει με mail. Η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη, ευχαριστώ πολλύ. Δημήτρης https://rapidshare.com/files/458339055/erotimatologio.doc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Για να μην ανοιξω καινουριο θέμα θα ηθελα να ρωτησω κατι. Σε γραμμα που στελενεις στα αγγλικα επαγγελματικο και δεν ξέρεις το ονομα κανενος απο την εταιρεια πως ξεκινας? To whom it may concern ή Dear Mr/Mrs ??? Παρακαλω ας απαντησει κάποιος που γνωριζει καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Για να μην ανοιξω καινουριο θέμα θα ηθελα να ρωτησω κατι. Σε γραμμα που στελενεις στα αγγλικα επαγγελματικο και δεν ξέρεις το ονομα κανενος απο την εταιρεια πως ξεκινας? To whom it may concern ή Dear Mr/Mrs ??? Παρακαλω ας απαντησει κάποιος που γνωριζει καλα. Dear Mr/Mrs :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Dear Sir or Madam, ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospsych Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Γεια σας. Είμαι φοιτητής στο Πρόγραμμα Ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ και στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας κάνω μια έρευνα με θέμα τον εθισμό στο ίντερνετ. Αν είστε 18-30 και θέλετε να συμμετάσχετε, μπορείτε να κατεβάσετε τα ερωτηματολόγια της έρευνας εδώ: http://www.2shared.com/document/gNfzY2tS/_online.html και να μου τα στείλετε συμπληρωμένα στο: stefanosgogornas@gmail.com Είναι τρία ερωτηματολόγια και για να τα συμπληρώσετε θα χρειαστείτε περίπου 30 λεπτά. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Το απάντησα το ερωτηματολόγιο , αλλά αυτό που πιστεύω ότι δεν είχε και πολύ σχέση με το θέμα εθισμού στο ίντερνετ ήταν οι πολλές ερωτήσεις για την μητέρα & για το πατέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 παιδια σχετικα με το power balance-livestrong (βραχιολι) προτεινετε ιδεες να γεμισω 15σελιδες του word :p οι επιπτωσεις στη μοδα,και πως λειτουργουν τα βραχιολια στη μοδα,ειναι προσωρινα κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joge_2 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καλημέρα και από εμένα παιδιά!!! Λοιπόν!! Κάνουμε μια εργασία που είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει στα μέλη του Myphone!! Για αυτό σας καλούμε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε εδώ: www.tinyurl.com/LBS-GR !! Κάνουμε έρευνα σχετικά με το Location Based Marketing και πιο συγκεκριμένα για το Bluetooth και το SMS Location Based Marketing. Θέλετε να του ρίξετε μια ματιά; Θα εκτιμήσουμε ιδιαίτερα εάν μας πείτε και τη γνώμη σας/σκέψεις σας με τη μορφή κειμένου (υπάρχει πεδίο στο ερωτηματολόγιο για αυτό το σκοπό!!) Σας ευχαριστούμε παιδιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margy_ee Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι καινούρια στο forum οπότε θα ήθελα να ζητήσω εκ των προτέρων συγνώμη σε περίπτωση που έχω ποστάρει σε λάθος ενότητα ή η ερώτησή μου έχει απαντηθεί. Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω το κατώφλι ευαισθησίας κινητών τηλεφώνων Motorola, Nokia και λοιπών που είναι απαραίτητα για τη διπλωματική μου εργασία, αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά, ούτε σε περιγραφές κινητών, ούτε στα official site των εταιρειών... Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Έψαξες με τον αγγλικό όρο; Sensitivity Threshold. Με το πρώτο googlάρισμα κάτι βγαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariba5b Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Γεια σας! Έχω προεπιλεγεί για το διδακτορικό του αν. πανεπιστημίου Κύπρου και χτες έδωσα τη συνέντευξη που απαιτείται για την επιλογή. Θέλω να σας ρωτήσω αν κπ στο φόρουμ έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο ίδρυμα: τα κριτήρια επιλογής είναι αυστηρά; Παίρνουν ή κόβουν κόσμο; Αν κάποιος γνωρίζει, θα ήθελα να μάθω. Ευχαριστώ!! Παράθεση The Chill of Death Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Αγαπητοί φίλοι, στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας στο μεταπτυχιακό MBA όπου φοιτώ, διενεργώ μια έρευνα για τη διείσδυση του mobile broadband στην Ελλάδα. Συμπληρώστε το αν θέλετε και προωθήστε το ελεύθερα και σε φίλους σας, ανεξάρτητα από το αν έχουν ισχυρή επαφή με τις νέες τεχνολογίες ή όχι. Το ερωτηματολόγιο είναι προσβάσιμο στην παρακάτω διαδικτυακή διεύθυνση: http://www.surveymonkey.com/s/mobile_broadband_greece Ευχαριστώ πολύ, με εκτίμηση Κωνσταντίνος Καραπάνος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχ. Η/Υ Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Αγαπητοί φίλοι, στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων όπου φοιτώ, διενεργώ μια έρευνα για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εμπορίου στα καταστήματα fast food. Συμπληρώστε το αν θέλετε και προωθήστε το και σε φίλους σας! Το ερωτηματολόγιο είναι προσβάσιμο στην παρακάτω διαδικτυακή διεύθυνση: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dE1fMUhkVmh4WEdST2pNWVUtNi1qNFE6MQ Ευχαριστώ πολύ, με εκτίμηση Πέτρος Νικολόπουλος Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 υπενθυμίζω, ότι δεν είναι ανάγκη να γράφουμε ο καθένας, ότι συμμετείχαμε σε μια έρευνα ή ένα ερωτηματολόγιο...όποιος θέλει βοηθάει απλά και ο ενδιαφερόμενος θα το καταλάβει από τις συμμετοχές..:) thanks..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florarayban Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Αγαπητά μέλη του forum καλησπέρα. Είμαι φοιτήτρια του Τ.Ε.Ι. Πειραιά και στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας διεξάγω μία έρευνα με θέμα το e-banking και την ικανοποίηση των χρηστών. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν συμπληρώνατε το συνοπτικό ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στο παρακάτω link: http://www.kwiksurveys.com?s=NKIILO_884b5e17 Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariba5b Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Μου είχε δοθεί η εντύπωση πως με πήραν στο διδακτορικό στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, είχα προεπιλεγεί κιόλας, πέρασα και από την τυπική συνέντευξη όπου τα πήγα πολύ καλά εν γένει, και σήμερα πρωί μου ανακοίνωσαν πως το πανεπιστήμιο δεν είναι αρμόδιο να επιβλέψει διατριβή με θέμα λατινικού περιεχομένου (να σημειώσω πως η ερευνητική μου πρόταση αναλωνόταν σε θέμα διττού περιεχομένου: αφορούσε στην ελληνιστική εποχή και στη ρωμαϊκή, οπότε και προφανώς σχετιζόταν με το πρόγραμμα του πανεπιστημίου). Βέβαια, ποσώς τους ενδιαφέρει πως αυτό το είχαμε συζητήσει στην συνέντευξη με δική μου πρωτοβουλία και είχε βρεθεί η λύση της συνεπίβλεψης με μέλος ΔΕΠ της Πάτρας. Αντιπρότεινα να αλλάξω θέμα στη διατριβή ώστε να με δεχτούν και αρνήθηκαν καθώς έχει ήδη καταρτιστεί ο πίνακας εισακτέων. Ερωτώ λοιπόν: -Γιατί αρχικά δεν υπήρχε πρόβλημα με την ερευνητική μου πρόταση και η αίτησή μου χαρακτηρίστηκε ως επιτυχής με αποτέλεσμα να προεπιλεγώ στο πρόγραμμα; -Γιατί όταν έθεσα το θέμα της ασυμβατότητας στο τέλος της συνέντευξης, μου δηλώθηκε από τον υπεύθυνο σπουδών πως αυτό θα μπορούσε να λυθεί με συνεπίβλεψη; -Γιατί δεν επικοινώνησαν μαζί μου πριν καταρτιστεί ο πίνακας εισακτέων ώστε να τροποποιήσω την ερευνητική πρόταση αν με ενδιέφερε η εισαγωγή μου στο πρόγραμμα, όπως θα ήταν το σωστό και δίκαιο; Το ξέρω πως δεν είμαι το κέντρο του σύμπαντος, αλλά αν ήθελαν να είναι σωστοί και δίκαιο απέναντί μου, θα όφειλαν να μου δώσουν αυτή την ευκαιρία. Αυτό που περιέγραψα δεν είναι συμπεριφορά ενός σοβαρού πανεπιστημίου, είναι χειρισμός που συνάδει προς πανεπιστήμια της Ασίας ή της Αφρικής, θα έλεγα, αν και πιστεύω πως και στην Αφρική τα πράγματα είναι πολύ πιο δίκαια. Είναι συμπεριφορά ενός πανεπιστημίου που ανήκει σε ένα κράτος τριτοκοσμικό, και λόγω αυτής της καθυστέρησης, το ίδιο το πανεπιστήμιο δεν μπορεί να λειτουργήσει με άλλο τρόπο πέρα της τριτοκοσμικής διαχείρισης του ανθρώπινου του δυναμικού. Για αυτό, με βάση την εμπειρία μου: δεν συνιστώ καθόλου το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου για σπουδές, μη χάνετε το χρόνο σας μαζί τους, δεν αξίζει τον κόπο!! Αυτή την ανοργανωσιά δεν την είδα ούτε στο τελευταίο ελληνικό πανεπιστήμιο. Απαράδεκτοι!!! Και μετανιώνω για την αίτηση που τους έστειλα, ειλικρινά λυπάμαι για το χρόνο που έχασα μαζί τους. ΥΓ.: Το παρόν μήνυμα αποτελεί μία μαρτυρία για τις εντυπώσεις που απεκόμισα από την επαφή μου με το Ανοιχτό Π. Κύπρου. Φαντάζομαι πως δεν θα λογοκριθεί καθώς δεν θίγει κανένα και τίποτα, απλώς είναι μαρτυρία. Παράθεση The Chill of Death Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 αγαπητέ/ή mariba5b : οι κανόνες του φόρουμ απαγορεύουν δημόσιες καταγγελίες,δυσφυμήσεις και λοιπές παρόμοιες τοποθετήσεις...υπάρχουν άλλα αρμόδια όργανα για τέτοιες τοποθετήσεις. Ως εκ τούτου, το παρόν κλειδώνεται. BTW, το ότι είχες προ-επιλεγεί, δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα γινόσουν και τελικώς δεκτός/ή..;) Καλή επιτυχία σε μλλοντικά σου σχέδια..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_p Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) Είναι μια έρευνα που κάνω για την πτυχιακή μου εργασία σχετικά με την ικανοποίηση των χρηστών από τις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού Εμπορίου! Θα παρακαλούσα λοιπόν να αφιερώσετε το πολύ 5 λεπτά από το χρόνο σας και να συμπληρώσετε το παραπάνω ερωτηματολόγιο!! Ακόμη και αν δεν έχετε πραγματοποιήσει αγορές μέσω ιντερνετ, η συμμετοχή σας είναι χρήσιμη!!! Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=el&formkey=dGEzX3pMWkFvSDItV3NkUEFnUi1PN1E6MQ#gid=0 Edited May 27, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Ευχαριστώ πολύ το myphone.gr και τον Mythozz που το συγκεκριμένο θέμα κρατήθηκε pinned για να δει αρκετός κόσμος. :) Ευχαριστώ όσους διέθεσαν μέρος του προσωπικού τους χρόνου για να απαντήσουν! :) Το ερωτηματόλογιο θα παραμείνει ανοιχτό για περίπου 1 εβδομάδα ακόμα για όσους τυχόν δεν έχουν προλάβει να το συμπληρώσουν. Αν θέλετε επίσης μπορείτε να το προωθήσετε σε φίλους σας! Ευχαριστώ πολύ. :) Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 you are welcome :)...άντε, και όσοι θέλετε και δεν προλάβατε, τρέχτε να βοηθήσουμε το παιδί..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Έχεις κανείς manual με τις λύσεις στο βιβλία του Walrand "Δίκτυα Επικοινωνιών"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 (edited) http://imageshack.us/photo/my-images/3/helpda.png/ παιδες θα ηθελα την βοηθεια σας για να λυσω τα πιο πανω βασικα θελω να καταλαβω την σκεψη λυσης:O http://imageshack.us/photo/my-images/3/helpda.png/ Edited July 18, 2011 by dragonmaster Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Σχεδιάζεις τις ΑΓ και ΒΔ Είναι κάθετες στο σημείο τομής της εφαπτομένης άρα παράλληλες Από το Δ φέρνεις κάθετη στο ΑΓ . Το σημείο τομής Ε. Το τρίγωνο ΔΕΓ είναι ορθωγόνιο με πλευρές 20 και 8 (15-7 =8) Από το πυθαγόριο θεώρημα η ΓΔ βγαίνει 21,54 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 παιδιά έχω αναλάβει την εκπόνηση μιας πτυχιακής εργασίας με τίτλο «Η κατάσταση των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ελλάδας και Πορτογαλίας μετά την είσοδό τους στην ΟΝE. Συγκριτικά αποτελέσματα και προοπτικές» όποιος βρει κάποιο σχετικό αφιέρομα ειδικά για πορτογαλία σε εφημερίδες περιοδικα και sites ας κανει τον κοπο να με ενημερώσει thnx προκαταβολικά!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GamesL10n Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Γράφω την πτυχιακή μου σχετικά με το game localisation, δηλαδή την προσαρμογή των βιντεοπαιχνιδιών για άλλες χώρες, πολιτισμούς κτλ. Όπως ξέρετε στη Ελλάδα βλέπουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταφράσεις παιχνιδιών στα ελληνικά, και ακόμα λιγότερες ΚΑΛΕΣ μεταφράσεις. Αν θέλετε μπορείτε να αφιερώσετε 1 λεπτό, για να απαντήσετε σε 5 ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι για εσάς να βρίσκετε τα παιχνίδια στη γλώσσα σας. Το link είναι το εξής: http://www.surveymonkey.com/s/VKVTL76 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts