Jump to content

Βοήθεια σε εργασίες

paularas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

+1 και απο εμένα.

myphone, τεκλαιφGR και adslgr με είχαν σώσει κι εμένα πέρισι τέτοια εποχή :p

• Απαντήσεις 919
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

+1 και απο εμενα και σου ευχομαι να συμπληρωσεις οχι 1000, αλλα 10000 ατομα για να μπεις στη μυτη αυτου του καθηγητη που νομιζει οτι ο κοσμος τον Αυγουστο εχει ορεξη να καθεται στον υπολογιστη του και δεν πηγαινει στηνπαραλια... :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ είχα κάνει έργασία για πυρηνικό αντιδραστήρα συντηξης. Θυμάμαι πως ήταν ομαδική εργασία, την έκανα όλη μόνος μου γιατί γούσταρα. Ο κάθηγητής λοιπόν από το θέμα και μόνο κατάλαβε πως την έκανα μόνος μου την εργασία και έτσι λοιπόν ζήτησε διευκρινήσεις από τα άλλα παιδιά σε ένα θέμα της εργασίας. Αποτέλεσμα εγώ πήρα 20(το μοναδικό σε αυτό το μάθημα σε όλη την Α) και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας μου 12. Μ΄αρέσει που τους είχα μαζέψει κιόλας στο διαλειμμα πριν την παρουσίαση για να τους εξειγήσω ποιο ήταν το θέμα της εργασίας.

είμαι φοιτητής σε ένα αγγλικό πανεπιστήμιο και κάνω μια έρευνα στα πλαίσια της πτυχιακής μου. σας θερμοπαρακαλώ να αφιερώσετε δέκα λεπτά από τον χρόνο σας για να συμπληρώσετε το σχετικό ερωτηματολόγιο.θα με σώσετε καθώς η εργασία είναι παραδωτέα 7 σεπτέμβρη και έχουν ήδη απαντήσει 167 άτομα αλλά ο καθηγητής πιέζει για 1000άρα. όσοι θέλουν και μπορούν ας ακολουθήσουν το σχετικό λινκ https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=6hEymUUwD8qHKmfxy6PVeA_3d_3d ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τι θα πει "ατελής παρακολούθηση της διαδικασίας συναλλαγής"? :confused:

υποψιάζομαι ότι έκανες ατελή μετάφραση της αρχικής αγγλικής πρότασης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

είχα ξαναβάλει σχετικό πόστ και 267 συνφορουμίτες σας βοήθησαν αλλά δυστυχώς χρειάζομαι καμμιά 800άρα με 1000άρα. κάνω μια έρευνα για την πτυχιακή μου εργασία και θα παρακαλούσα όσους μπορούν να απαντήσουν και να με σωσουν καθώς είναι για 7 σεπτεμβρίου. https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=6hEymUUwD8qHKmfxy6PVeA_3d_3d :blink:

είχα ξαναβάλει σχετικό πόστ και 267 συνφορουμίτες σας βοήθησαν αλλά δυστυχώς χρειάζομαι καμμιά 800άρα με 1000άρα. κάνω μια έρευνα για την πτυχιακή μου εργασία και θα παρακαλούσα όσους μπορούν να απαντήσουν και να με σωσουν καθώς είναι για 7 σεπτεμβρίου. https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=6hEymUUwD8qHKmfxy6PVeA_3d_3d :blink:

Εγώ είμαι μαζί σου αλλά βρε παιδί μου γιατί και δεύτερο thread;Btw πόσα άτομα τη συμπλήρωσαν συνολικά;

σας ευχαριστώ ολόψυχα όλους by the way. σας χρωσταω και χαρη οπότε αν μπορέσω κάποια στιγμη να βοηθήσω θα το κάνω μετά χαράς:)

Ξέρω πως μπορεί να ακούγεται κάπως αλλά πρέπει να παραδώσω μέχρι τις 20 Αυγούστου μια εργασία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και δεν μπορώ να βρώ κάποιο κατάλληλο άρθρο σχετικά με τη διοίκηση σε κάποια επιχείρηση.

Μέτα θα πρέπει να σχολιάσω το άρθρο και να συσχετίσω τις όποιες ενέργειες της επιχέιρησης με την επιστημονική θεωρία της διοίκησης που και καλά υπάρχει στο βιβλίο.

Αυτό που ζητάω είναι αν κάποιος καθώς σερφάρει πετύχει κανα αρθράκι να μου πει το link.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ SITE ΜΕ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΩ 1 ΦΙΛΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 4 ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΕΡΕΨΕΙ:cry: ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΓΕΩΠΟΝΙΑ ΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ:D

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

it's nice to be important!!!!

but it's more important to be

NICE

Καιρος να μαθουν να τις κανουν μονοι τους...
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Μακάρι αλλά δεν έχουν ελέυθερο χρόνο ενώ εγώ την παλεύω λίγο καλύτερα σε σχέση με αυτούς:D

it's nice to be important!!!!

but it's more important to be

NICE

• 2 weeks later...

Καλησπερα,μια γνωστη μου πρεπει να κανει μια εργασια 30 σελιδων με αυτο το θεμα και δεν βρισκω τιποτα στο ιντερνετ.

Αν ξερει καποιος κατι ή που μπορω να βρω πληροφοριες,θα σας χρωσταω μεγαλη χαρη.

Ευχαριστω!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Καλησπερα,μια γνωστη μου πρεπει να κανει μια εργασια 30 σελιδων με αυτο το θεμα και δεν βρισκω τιποτα στο ιντερνετ.

Αν ξερει καποιος κατι ή που μπορω να βρω πληροφοριες,θα σας χρωσταω μεγαλη χαρη.

Ευχαριστω!

θα μπορούσε να γράψει για την superfast ferries που κάνει συνέδρια εν πλω και οι συμμετεχοντες επισκέπτονται και κάποιες περιοχές την Ιταλίας παράλληλα με τα συνέδρια.

:X

• 2 weeks later...

Παιδιά,μπορεί κάποιος να μου κλίνει τις φράσεις αρχαίων:τας πικράς εκφύσεις,ο αδέκαστος δικαστής.

Ευχαριστώ

Λοιπόν:) :

η πικρή φύσις , ο αδέκαστος δικαστής

της πικρης φύσεως , του αδέκαστου δικαστου

τη πικρη φύσει , τω αδέκαστω δικαστη

τήν πικρήν φύσιν , τόν αδέκαστον δκαστήν

ω πικρή φύσι , ω αδέκαστε δικαστά

αι πικραί φύσεις , οι αδέκαστοι δικασταί

των πικρών φύσεων , των αδέκαστων δικαστών

ταις πικραις φύσεσι , τοις αδέκαστοις δικασταίς

τάς πικράς φύσεις , τούς αδέκαστους δικαστάς

ω πικραί φύσεις , ω αδέκαστοι δικασταί

Αυτά:)όσο για τόνους,όπου δεν έχω οξεία είναι περισπωμένη...

Α!και φυσικά καλύτερα να τα κάνεις μόνος στο εξής:p:shifty:

Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;)

Είσαι σίγουρη ότι δεν πέφτει ο τόνος στη γεν και δοτ ενικού και σε γεν, δοτ και αιτ. πληθυντικού στο «αδέκαστος»;
:shifty:

Λοιπόν:) :

η πικρή φύσις , ο αδέκαστος δικαστής

της πικρης φύσεως , του αδέκαστου δικαστου

τη πικρη φύσει , τω αδέκαστω δικαστη

τήν πικρήν φύσιν , τόν αδέκαστον δκαστήν

ω πικρή φύσι , ω αδέκαστε δικαστά

αι πικραί φύσεις , οι αδέκαστοι δικασταί

των πικρών φύσεων , των αδέκαστων δικαστών

ταις πικραις φύσεσι , τοις αδέκαστοις δικασταίς

τάς πικράς φύσεις , τούς αδέκαστους δικαστάς

ω πικραί φύσεις , ω αδέκαστοι δικασταί

Αυτά:)όσο για τόνους,όπου δεν έχω οξεία είναι περισπωμένη...

Α!και φυσικά καλύτερα να τα κάνεις μόνος στο εξής:p:shifty:

Σε ευχαριστώ!Βασικά τα κάνω μόνος μου(άλλωστε,μου αρέσουν τα Αρχαία),αλλά βαριόμουν λιγουλάκι και...σλουπ!Anyway,ευχαριστώ πολύ!:)