Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον, πρωτη πληρης φορτιση, απο 100% εως 3% η χρηση που εγινε ειναι, καταρχην στησιμο του τηλεφωνου περασμα εφαρμογων κλπ. ελεγχος του τηλεφωνου για το αν λειτουργουν ολα κομπλε με οτι αυτο συνεπαγεται, τεσταρα τα παντα για αρκετη ωρα, ολη την διαρκεια ειχα wifi, δεδομενα πολυ λιγο ισα για να δω οτι δουλευει, κλησεις πολυ λιγο κανα 25λεπτο, αρκετο chat (facebook,viber,whatsapp),πολυ browsing, παιχνιδια σχεδον καθολου, κανα 5λεπτο ισα να δω αν παιζουν 2 παιχνιδια που παιζω, αρκετη φωτογραφικη, κανα μιασαωρο μουσικη, κανα μισαωρο youtube, αυτα σε γενικες γραμμες, με αυτα και λοιπον μου εβγαλε 1 μερα και 3 ωρες με 7 ωρες και 48 λεπτα οθονη, να συμπληρωσω οτι το βραδυ χθες σε stand by 7-8 ωρες εφαγε μολις 1% κοιμηθηκα με 57% και ξυπνησα με 56% (κλειστα wifi/data, ανοικτο το τηλεφωνο), πιστευω οτι ειναι παρα πολυ καλα

Με αγχώνεις... ποια ρομ φοράς? την ν.4.2.0.2 ή την ν.4.2.0.3, Α ή U?

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το τηλεφωνο οταν ηρθε ειχε 35%, εβαλα κατευθειαν την 4.2.0.3Α και φορτισα ως 100% και αρχισα την χρηση, οσο για τις ερωτησεις που εκανες πριν για τις επαφες και τον ηχο δεν βρηκα κατι, αν βρω θα σου πω, μολις τελειωσει η φορτιση θα βαλω και το candy crash να σου πω

ΥΓ. ουτε εμενα παιζει το candy crush, κρασαρει μετα το loading

Edited by Saleakos

Το φορτιζουμε με το που το παρουμε ή "τρωμε" πρωτα ολη τη μπαταρια ;

εγω φορτισα αμεσως, μολις τελειωσε και η φορτιση τωρα, απο 3% σε 100% 2,5ωρες

Edited by Saleakos

εγω φορτισα αμεσως, μολις τελειωσε και οι φορτιση τωρα, απο 3% σε 100% 2,5ωρες

Αα ευχαριστώ πολυ.Επισης πως θα δω αν μου εστειλαν την σωστη εκδοση που υποστυριζει 3g και 4g στην Ελλαδα

(είμαι λιγο ασχετος ,συγγνώμη:D:D:D)

Αα ευχαριστώ πολυ.Επισης πως θα δω αν μου εστειλαν την σωστη εκδοση που υποστυριζει 3g και 4g στην Ελλαδα

(είμαι λιγο ασχετος ,συγγνώμη:D:D:D)

απο που πηρες, αν θες βαλε το λινκ του τηλεφωνου απο το μαγαζι, επισης πισω στο κουτι γραφει τι υποστηριζει, πρεπει να λεει FDD LTE (1800/2100Mhz) για 4g και WCDMA/HSPA+ (900/1900/2100Mhz) για 3g, μετα οταν το δοκιμασεις και ανοιξεις τα δεδομενα θα φανει αν σου βγαζει h+ και 4g

OTG υποστηρίζει. Ποιότητα ήχου στη συνομιλία είναι μια χαρά. Τώρα σχετικά με την κάμερα που ρωτάς δεν βρίσκω να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για νυχτερινή λήψη (αν εννοείς αυτό) αλλά υπάρχει επιλογή manual ρυθμίσεων λήψης όπου σου δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης ταχύτητας κλείστρου από 10sec έως 1/5000sec (το διάφραγμα παραμένει πάντα σταθερό f2.2), ρύθμιση iso από 100 έως 1600 καθώς και χειροκίνητη εστίασης.

Εδώ άλλη μια φωτογραφία με χρόνο έκθεσης 1/2sec, f2.2, ISO100

P50304-005408.jpg?psid=1

Ελπίζω να σε κάλυψα!

άλλες τέσσερις φωτογραφίες

2sec, f2.2, ISO1600

P50304-005957.jpg?psid=1

5sec, f2.2, ISO800

P50304-010027.jpg?psid=1

8sec, f2.2, ISO400

P50304-010123.jpg?psid=1

10sec, f2.2, ISO200

P50304-005706.jpg?psid=1

Γενικά όλες τις φωτογραφίες μπορείτε να τις βρείτε και να τις κατεβάσετε όσοι θέλετε από εδώ:

https://onedrive.live.com/?cid=2428F01590CF0E88&id=2428f01590cf0e88%21197

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

ποια από τις παραπάνω φωτογραφίες σε ικανοποιεί περισσότερο (ταχύτητα, iso);

Samsung I9100 Galaxy S II, Samsung I9505 Galaxy S4, Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100, Huawei Honor 6 [H60-L02]

Xiaomi Redmi Note 7

Παίδες μην κάνετε quote τις φώτο γιατί υπάρχει πρόβλημα σε όσους έχουν λίγη ram.

Δεν φτάνει που είναι θεόβαρες και σέρνεται η σελίδα εδώ όποτε μπαίνουμε μέσα, κανονικά δεν πρέπει να ποστάρονται απευθείας σε κανένα φόρουμ τόσο μεγάλης ποιότητας φώτο.

Για αυτό υπάρχουν τα hosting sites και τα links.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έφτασε Ελλάδα και η δικιά μου παραγγελία! Επειδή θα πάει σε άτομο όχι και τόσο σχετικό, είναι οκ να λειτουργήσει out of the box ε; Εννοώ χωρίς αλλαγές ρομ κλπ. Κάρτα, ελληνικά και λειτουργεί κανονικά;
..κάτι μαγικό!

Εγω φοραω την 4.2.0.3U μετα την πρωτη φορτιση που τελειωσε αρκετα γρηγορα λογω λιωσιματος η δευτερη φορτιση κατεβαινει με ρυθμους χελωνας. Τη διαφορα εχει η Α με τη U;

Εγω φοραω την 4.2.0.3U μετα την πρωτη φορτιση που τελειωσε αρκετα γρηγορα λογω λιωσιματος η δευτερη φορτιση κατεβαινει με ρυθμους χελωνας. Τη διαφορα εχει η Α με τη U;

Η Α ειναι universal ROM, ενω η U ειναι mobile carrier specific (Unicom Telecom) και εχει κατι εξτρα κινεζιες μέσα. Μπορείς αφοβα να φλασαρεις την Α.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Στο minideal σε χρώμα πράσινο http://www.minideal.net/meizu-m1-note-4g-fdd-lte-smartphone-mtk6752-octa-core-2g-ram-5-5-fhd-screen-3140mah-green.html έχει 199$ που σε μπλε έχει 229$.Θα έχω πρόβλημα με το 4G να το παραγγείλω η είναι καθαρά θέμα χρώματος?
Xiaomi Mi Mix 3

Άρα για να καταλάβω επειδή πλησιάζει (επιτέλους!) και η δική μου ώρα (χθες επιτέλους υπήρξε ανανέωση και το βγαλε ότι έφτασε Ελλάδα και λίγο μετά στα συστημένα του αεροδρομίου, με λίγη τύχη αύριο θα το χω, αλλιώς από δευτέρα), out of the box flashάρω μια την A και την περνάω επιτόπου πριν αρχίσω να παίζω, να λιώνω καλύτερα. Χαμένοι δεν θα βγούμε από αυτό. Σωστά? Να μην κρατήσω καθόλου την U δηλαδή..

Με απασχόλησε λίγο αυτό πέρι ταξινόμησης επαφών κατ επώνυμο αλλά τελικά δεν με ενδιαφέρει. Επίσης η αυξανόμενη ένταση στις εισερχόμενες κλήσεις δεν μ'αρέσει, μια που αναφέρθηκε, αλλά φαντάζομαι αποκλείεται να μην δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιείται. Τα πρώρα γυμνασιακά μας Nokia πριν 15 σχεδόν χρόνια το χαν αυτο, δεν παίζει :lol:

www.brightsideofficial.com

Επίσης η αυξανόμενη ένταση στις εισερχόμενες κλήσεις δεν μ'αρέσει, μια που αναφέρθηκε, αλλά φαντάζομαι αποκλείεται να μην δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιείται. Τα πρώρα γυμνασιακά μας Nokia πριν 15 σχεδόν χρόνια το χαν αυτο, δεν παίζει :lol:

Δεν έχω Meizu για να ξέρω, αλλά επειδή ακριβώς το ίδιο με είχε ενοχλήσει σε κάποια τηλέφωνα στο παρελθόν και δεν έβρισκα τρόπο να το απενεργοποιήσω, είχα βρει τελικά ότι η κλιμακούμενη ένταση δεν ήταν κάτι που έκανε το τηλέφωνο, αλλά ήταν μέρος του ιδίου του ringtone (ήταν ηχογραφημένο σε σταδιακά αυξανόμενη ένταση)! Οπότε βάζοντας ένα δικό μου ogg ή mp3 το είχα ξεφορτωθεί.

Παίζει να συμβαίνει το ίδιο κι εδώ...;

Έχει ναι, εννοείται πως έχει βασικά.

Αυτό με τα ringtones παίζει αλλά πάντα βάζω δικό μου έτσι κι αλλιώς οπότε αν είναι εκεί το πρόβλημα κομπλε. Απλά ελπίζω να μην το χει απο default με τέτοια ρύθμιση που δεν αλλάζει κιόλας.

www.brightsideofficial.com

παιδες στο mx4 εχει ρύθμιση για αυξανομενη ενταση αλλα φοραει και πιο νεα εκδοση flyme οποτε υποθετω οτι σε επερχόμενο update θα μπει αυτη η επιλογη

παιδες στο mx4 εχει ρύθμιση για αυξανομενη ενταση αλλα φοραει και πιο νεα εκδοση flyme οποτε υποθετω οτι σε επερχόμενο update θα μπει αυτη η επιλογη

:confused: ρε καφρε...!!! και τα δυο εχεις παρει? :lol: :lol: ΜΙΑ ερωτηση, ΓΙΑΤΙ? :p

Άρα για να καταλάβω επειδή πλησιάζει (επιτέλους!) και η δική μου ώρα (χθες επιτέλους υπήρξε ανανέωση και το βγαλε ότι έφτασε Ελλάδα και λίγο μετά στα συστημένα του αεροδρομίου, με λίγη τύχη αύριο θα το χω, αλλιώς από δευτέρα), out of the box flashάρω μια την A και την περνάω επιτόπου πριν αρχίσω να παίζω, να λιώνω καλύτερα. Χαμένοι δεν θα βγούμε από αυτό. Σωστά? Να μην κρατήσω καθόλου την U δηλαδή..

Με απασχόλησε λίγο αυτό πέρι ταξινόμησης επαφών κατ επώνυμο αλλά τελικά δεν με ενδιαφέρει. Επίσης η αυξανόμενη ένταση στις εισερχόμενες κλήσεις δεν μ'αρέσει, μια που αναφέρθηκε, αλλά φαντάζομαι αποκλείεται να μην δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιείται. Τα πρώρα γυμνασιακά μας Nokia πριν 15 σχεδόν χρόνια το χαν αυτο, δεν παίζει :lol:

Εμένα ακόμη στη Σιγκαπούρη είναι με παραγγελία από 11/2.

Πότε το παρήγγειλες και με τι ταχυδρομείο?

Εμένα ακόμη στη Σιγκαπούρη είναι με παραγγελία από 11/2.

Πότε το παρήγγειλες και με τι ταχυδρομείο?

Αποκλειεται να ειναι ακομα Σιγκαπουρη,μιλα με τον πωλητη η ψαξτο σε αλλο τρακινγκ σαιτ

Λέω να το παραγγείλω απο minideal σε πράσινο που είναι πιο φτηνό, είχε κανείς θέμα με αυτο το μαγαζί?

Επίσης η οθόνη του είναι ίδια με το mx4?To έχει ξάφερφός μου και μου αρέσει πολύ!

Xiaomi Mi Mix 3

Αποκλειεται να ειναι ακομα Σιγκαπουρη,μιλα με τον πωλητη η ψαξτο σε αλλο τρακινγκ σαιτ

Το έψαξα σε πολλά track site. Μάλλον είναι Σιγκαπούρη ακόμα. :(

Θα περιμένω να πετύχω τη πωλήτρια, να δω τι θα μου πει.

Πλεον κατω απο 200 στο ali για οποιον θελει το κιτρινο ομως

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Meizu-M1-Note-Noblue-Note-5-5-1080P-MTK6752-Octa-Core-1-7GHz-Dual-SIM/410528_32259418424.html

και ερωτηση αυτος απο κατω το στελνει απο ισπανια?

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Meizu-MX4-MX-4-4G-FDD-LTE-Mobile-Phone-MTK6595-Octa-core-5-36-1920x1152/106530_32259780479.html