Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό το θέμα με την μπαταρία με έχει εκνευρίσει. Φορτίζω χθες το βράδυ 100%. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι (με λίγη χρήση) η μπάρα της μπαταρίας κατεβαίνει ομαλά και έχει φτάσει στο 80%. Το αφήνω αχρησιμοποίητο και μετά από 3 ώρες το ποσοστό πέφτει στο 68%. Είναι φυσιολογικό αυτό;;; Υπάρχει περίπτωση η μπαταρία να είναι ελαττωματική;;;

Μήπως έχεις την U;

Αν ναι βάλε την Α.

Φιλικά.Γιώργος.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό με το "αν έχεις την U, βάλε την Α και θα φτιάξει" έχει καταντήσει μεγάλο ανέκδοτο.

Τι νομίζετε ότι έχει η Α; Τίποτα τρομερή ανάπτυξη του Android παραπάνω; Μια απλή παραλλαγή είναι της Ρομ με λιγότερες κινέζικες εφαρμογές.

Ούτε άλλα sources έχει, ούτε άλλο καλύτερο kernel.

Την δουλεύω (U) από τότε που πήρα το κινητό και Εκτός από 2 θεματάκια, που Δεν φταίει η έκδοση, παίζει σούπερ. Φυσικά έβγαλα μόνος ότι κινέζικο δεν ήθελα να τρέχει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τώρα με την έλευση του m1 note 2 τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα για λολιποπ..

που στηριζεις την λογικη σου φιλε;

χωρις παρεξηγηση αλλα αυτην την απαντηση θα την εδινε μονο ενας ασχετος με τον τομεα των smartphones και του android..

συγνωμη αλλα φιλε ειπες την μ@κια της ημερας.:X

:thanks:

που στηριζεις την λογικη σου φιλε;

χωρις παρεξηγηση αλλα αυτην την απαντηση θα την εδινε μονο ενας ασχετος με τον τομεα των smartphones και του android..

συγνωμη αλλα φιλε ειπες την μ@κια της ημερας.:X

χωρίς παρεξήγηση...

συγνώμη ΑΛΛΑ

ανούσιο πόστ μόνο και μόνο για να κράξεις το παιδί. Αφού βλέπεις ότι είναι "άσχετος" όπως λες και εσύ (αν είναι) προσπάθησε να του δείξεις ότι κάνει λάθος με ένα λινκ. . . χωρίς τα ανούσια σχόλια και προσβολές.

Έβαλα και την Α. Έκανα και root. Έκανα freeze τις κινεζιές. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Κοιτα δεις, σε σχεση με τη διάρκεια της μπαταρίας εχω σταματήσει προσωπικα να ασχολουμε με τους χρόνους οθονης που δινει ο καθ'ενας. Εχω διαβάσει για χρονους απο 3 εως και 8 ώρες. Και εχω παψει να ασχολούμαι γιατι ολοι λενε ποσες ωρες οθόνης βγαζουν χωρις να δινουν αλλα στοιχεία ή αλχημείες με ανοιξε κλείσε wifi, data κλπ. Πχ εγω συνηθως εχω 3 ώρες οθονη αλλα εχω 2 sim συνεχεια και wifi, data 4G, Bluetooth συνέχεια ανοιχτα, με smartwatch συνδεδεμένο, και οθονη με αυτόματη φωτεινότητα. Τη συσκευη την εχω root με εγκατεστημενο το greenify. Δε μπορω να πω οτι ειμαι ξετρελαμενος αλλα τουλάχιστον βγαζω μέρα συνηθως άνετα.

Αυτό με το "αν έχεις την U, βάλε την Α και θα φτιάξει" έχει καταντήσει μεγάλο ανέκδοτο.

Τι νομίζετε ότι έχει η Α; Τίποτα τρομερή ανάπτυξη του Android παραπάνω; Μια απλή παραλλαγή είναι της Ρομ με λιγότερες κινέζικες εφαρμογές.

Δε θα διαφωνήσω καθόλου ;)

Edited by mitsre

Κοιτα δεις, σε σχεση με τη διάρκεια της μπαταρίας εχω σταματήσει προσωπικα να ασχολουμε με τους χρόνους οθονης που δινει ο καθ'ενας. Εχω διαβάσει για χρονους απο 3 εως και 8 ώρες. Και εχω παψει να ασχολούμαι γιατι ολοι λενε ποσες ωρες οθόνης βγαζουν χωρις να δινουν αλλα στοιχεία ή αλχημείες με ανοιξε κλείσε wifi, data κλπ. Πχ εγω συνηθως εχω 3-3.5 ώρες οθονη αλλα εχω 2 sim συνεχεια και wifi, data 4G, Bluetooth συνέχεια ανοιχτα, με smartwatch συνδεδεμένο, και οθονη με αυτόματη φωτεινότητα. Τη συσκευη την εχω root με εγκατεστημενο το greenify

Και εγώ δεν θα ασχολιόμουν καθόλου αν η μπαταρία κατέβαινε ομαλά. Στην επόμενη φόρτιση θα το βάλω συνέχεια σε προτεραιότητα 2G μήπως ο puzzle έχει δίκιο σχετικά με τις κεραίες.

Και εγώ δεν θα ασχολιόμουν καθόλου αν η μπαταρία κατέβαινε ομαλά. Στην επόμενη φόρτιση θα το βάλω συνέχεια σε προτεραιότητα 2G μήπως ο puzzle έχει δίκιο σχετικά με τις κεραίες.

Η αλήθεια είναι οτι και τις δυο κάρτες sim κατα περιοδους τις εναλλασω μεταξύ τους και τις χρησιμοποιω για data σε 4G. Δεν ειχα σκεφτεί οτι η δευτερη sim μπορει να επηρεάζει καθως ως γνωστό η συσκευη δουλευει 4G μονο τη μια sim. Μου φαίνεται λιγο περιεργο αυτό πάλι και δε καταλαβαίνω πως θα μπορουσα να το αλλαξω αφου ετσι και αλλιως η συσκευη τη δευτερη sim την χρησιμοποιεί μονο σαν 2G...

Τώρα με την έλευση του m1 note 2 τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα για λολιποπ..

Φίλε δεν έχει σχέση αν θα βγει Νοτε 2,3 ή 15.

Η εταιρεία το ανακοίνωσε επίσημα πριν μήνες ότι θα την δώσει.

Υπομονή τώρα.

Amazon Fire stick 4k max

Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει το κινητάκι wi-fi hotspot?

Προσπαθούσα σήμερα απεγνωσμένα να κάνω share δεδομένα από το κινητό στο λάπτοπ αλλά τζίφος.Δεν έπαιρνε ip.

Δεν τίθεται θέμα προβλήματος στην κάρτα δικτύου του λάτποπ αφού μετά αναγκάστηκα να πάρω ίντερνετ από hongmi φίλου.

Εδώ κανείς;

Φοράω την τελευταία Α.Αν κάποιος μπορεί να δοκιμάσει, θα είμαι ευγνώμων!

Εδώ κανείς;

Φοράω την τελευταία Α.Αν κάποιος μπορεί να δοκιμάσει, θα είμαι ευγνώμων!

Αν και δεν έχω τη συσκευή δοκίμασε από play store το WiFi tether router. Και εγώ με nexus είχα το ίδιο πρόβλημα και το ξεπέρασα με αυτο

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Μόλις το δοκίμασα χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.Ίδια ακριβώς συμπεριφορά με το tethering του κινητού.

Ελπίζω κάποιος συμφορουμίτης να δώσει τη λύση :D

Μόλις το δοκίμασα χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.Ίδια ακριβώς συμπεριφορά με το tethering του κινητού.

Ελπίζω κάποιος συμφορουμίτης να δώσει τη λύση :D

Πήγαινε settings- device settings- interface και δοκίμασε το εκεί στο wlan0.

Αν δεν δουλέψει δοκίμασε και κανένα άλλο interface..

Αν ουτε αυτό τότε προσπαθήσαμε αχαχχα

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Παίδες γνωρίζει κανείς καποιο σαιτ να αγοράσω tempered glass για το Meizu χωρίς να πληρώσω μεταφορικά?? https://www.fasttech.com/products/0/10011704/2015503-calans-2-5d-tempered-glass-screen-protector-for βρήκα αυτην εδώ που είναι για Meizu MX4 θα κανει για το Μ1?

Παίδες γνωρίζει κανείς καποιο σαιτ να αγοράσω tempered glass για το Meizu χωρίς να πληρώσω μεταφορικά?? https://www.fasttech.com/products/0/10011704/2015503-calans-2-5d-tempered-glass-screen-protector-for βρήκα αυτην εδώ που είναι για Meizu MX4 θα κανει για το Μ1?

Όχι βέβαια... Δες στο aliexpress...

update: μια ασχετη ερώτηση. επειδη πλέον έχω twin sim (2 σιμ για τον ιδιο αριθμο), είναι αρκετό αν βάλω το meizu σε flight mode ωστε να μπορω να ανοιξω το άλλο (παλιο) κινητό μου? Αυριο θα είμαι σε επικίδυνο μέρος για την επιβίωση του meizu, αλλά από την άλλη δε θα ήθελα να το κλείσω και τελείως επειδη ειναι οι πρωτες μερες και κοιτάω ακόμα την απόδοση της μπαταρίας..

Παίζει έτσι μια χαρά! Κι εγώ το ίδιο κάνω, έχω μια 2η SIM στο παλιό μου κινητό και το παίρνω μαζί μου στα "δύσκολα", γυρίζοντας απλώς το καινούριο σε flight mode.

Στο κινητό χρησιμοποιώ μόνο μία sim της wind. Την έχω πάντα σε προτεραιότητα 4G αλλά ανοίγω ελάχιστα δεδομένα για να μπω στο internet. Ξέρω ότι το σήμα 4G της Wind τώρα αναπτύσσεται. Πάντως το φαινόμενο αυτό μου το κάνει στο σπίτι (Αθήνα) όπου ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το σήμα της Wind. Αντίθετα στη δουλειά που το σήμα είναι μαύρα χάλια δεν μου το έχει κάνει.

Αυτό που -υποθέτω ότι- θέλουν ίσως να πουν τα παιδιά είναι ότι και χωρίς χρήση δεδομένων, η λήψη με 4G μπορεί να είναι "χειρότερη" -και τελικά πιο ενεργοβόρος- απ' ό,τι π.χ. με 2G.

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα 4G (το παραπάνω που αναφέρω με τις "δίδυμες" SIM, στη Vodafone που είμαι, δεν επιτρέπει, λέει, την ενεργοποίηση του 4G στη συνδρομή μου(!)), πάντως αν έχω το τηλέφωνο σε 3G (ακόμα και με τα δεδομένα κλειστά), η κατανάλωση μπαταρίας είναι αισθητά μεγαλύτερη απ' ό,τι με 2G.

Πάντως αν δε βρεις άκρη, δοκίμασε να βάλεις κάτι όπως το Wakelock Detector (θέλει root), ή το BetterBatteryStats, και θα βρεις σίγουρα τι είναι αυτό που κατά διαστήματα του τη... βαράει και αρχίζει ξαφνικά να σου καταναλώνει την μπαταρία.

Παίζει έτσι μια χαρά! Κι εγώ το ίδιο κάνω, έχω μια 2η SIM στο παλιό μου κινητό και το παίρνω μαζί μου στα "δύσκολα", γυρίζοντας απλώς το καινούριο σε flight mode.

να σαι καλά φιλε!

http://www.aliexpress.com/item/Top-Quality-Meizu-EP-21-EP21-EP-21-Earphone-Mx-2-3-4-Mx4-Pro-MX4Pro/32338069455.html

http://www.ebay.com/itm/Original-Brand-new-Meizu-EP21HD-3-5mm-In-ear-Earphones-Headphone-with-Remote-MIC-/301629209020?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item463a8079bc

Γινεται να ειναι και τα δυο αυθεντικα και το ενα να κανει 5πλασια τιμη απο το άλλο? Αλλιώς που θα μπορούσα να τα βρω αυθεντικά (αυτά ή άλλα αξιόπιστα) σε οσο το δυνατον χαμηλη τιμη?

Αν καταλαβα καλά, όποιο μοντέλο ακουστικών επιλέξω, αυτή την επιλογή θα πρέπει να κάνω και στα settings του equaliser για καλύτερη απόδοση?

Edited by aggeloszog

και στο ebay εχει αρκετα

Καλησπέρα παιδιά ,νέος κάτοχος του κινητού και έχω κάποιες απορίες ,συγγνώμη αν έχουν ξαναγίνει και δεν τις είδα .

Καταρχήν είναι υποχρεωτικό το ροοτ και θα με βοηθήσει κάπως ή το να περάσω κάποια ρομ ή απλά θα με βοηθήσει να μάθω καλύτερα το κινητό .

Σε κλήσεις skype/viber δεν χρησιμοποιεί την μπροστά κάμερα αλλά την πίσω και δεν μπορώ να το αλλάξω,θέλει κάποια ρύθμιση ?

Πως γίνεται registration στο flyme από τη στιγμή που δεν δέχεται ελληνικό νούμερο ή δεν είναι αναγκαίο να κάνω register ?

Το σαιτ είναι από τα πιο αξιόπιστα ψωνίζω διάφορα για ηλεκτρονικό τσιγάρο σχεδόν όλοι οι Ευρωπαίοι ατμιστες απο κει ψωνίζουν, για μικρά ποσά έχει μεταφορικά ή στο στέλνει χωρίς track απλό δέμα

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Αυτό που -υποθέτω ότι- θέλουν ίσως να πουν τα παιδιά είναι ότι και χωρίς χρήση δεδομένων, η λήψη με 4G μπορεί να είναι "χειρότερη" -και τελικά πιο ενεργοβόρος- απ' ό,τι π.χ. με 2G.

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα 4G (το παραπάνω που αναφέρω με τις "δίδυμες" SIM, στη Vodafone που είμαι, δεν επιτρέπει, λέει, την ενεργοποίηση του 4G στη συνδρομή μου(!)), πάντως αν έχω το τηλέφωνο σε 3G (ακόμα και με τα δεδομένα κλειστά), η κατανάλωση μπαταρίας είναι αισθητά μεγαλύτερη απ' ό,τι με 2G.

Πάντως αν δε βρεις άκρη, δοκίμασε να βάλεις κάτι όπως το Wakelock Detector (θέλει root), ή το BetterBatteryStats, και θα βρεις σίγουρα τι είναι αυτό που κατά διαστήματα του τη... βαράει και αρχίζει ξαφνικά να σου καταναλώνει την μπαταρία.

Έχω ελέγξει με το Wakelock Detector τις εφαρμογές και δεν είδα κάτι το ανησυχητικό. Θα δοκιμάσω να το γυρίσω στο 2G για κάποιο διάστημα και αν δω οτι το ξανακάνει δεν ξέρω μετά τι άλλο να κάνω.

Έχω ελέγξει με το Wakelock Detector τις εφαρμογές και δεν είδα κάτι το ανησυχητικό. Θα δοκιμάσω να το γυρίσω στο 2G για κάποιο διάστημα και αν δω οτι το ξανακάνει δεν ξέρω μετά τι άλλο να κάνω.

Μπορεις να σταματησεις να κοιτας ολο την μπαταρια και να κατσεις να χαρεις το κινητο σου.

Με 2G λογικα θα βελτιωθει παντως.

Amazon Fire stick 4k max

παρε αυτην που ειναι και πιο λεπτη 0,3mm και το τελευταιο tempered glass που εβγαλε nillkin http://www.ebay.com/itm/151549999969?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT