markosskordas Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Καλησπέρα μπορεί να μου πει τι διαδικασία που κάνω για να αλλάξω την οθόνη.. Βγάζω την οθόνη από το πλαστικό πως είναι εύκολο? Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Καλησπέρα μπορεί να μου πει τι διαδικασία που κάνω για να αλλάξω την οθόνη.. Βγάζω την οθόνη από το πλαστικό πως είναι εύκολο? Καταρχήν η οθόνη που πήρες έχει ενσωματωμένο το frame; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Δείτε εδώ όσοι θέλετε να αλλάξετε οθόνη https://www.youtube.com/watch?v=wet8o9cB-Gs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 βγηκε και η Flyme OS 5.6.1.26 beta http://www.flyme.cn/firmwarelist-8.html February 1 will be released Flyme OS 5.6.2.1 Beta New Year Special Edition, as well as Flyme OS 5.1.3.0 New Year Special Edition (stable version) Beta και σταθερή μαζί; Για ποιο λόγο άραγε. Συνήθως όταν βγαίνει η σταθερή, σταματάνε για κάποιο διάστημα οι beta. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ίσως απλά θέλουν να συνεχίσουν να την βελτιώνουν /αλλάζουν, αλλά σου δίνουν και μια stable που υποτίθεται δεν θα έχει κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εβαλα την .26 χτες και δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά από τις προηγούμενες Ρομ. Θεωρώ ότι τις beta τις έχουν φτάσει σε εξαιρετικό επίπεδο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Καταρχήν η οθόνη που πήρες έχει ενσωματωμένο το frame; Όχι δεν το έχει την βρήκα από Ελλάδα φθηνά γιαυτό Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Όχι δεν το έχει την βρήκα από Ελλάδα φθηνά γιαυτό Τότε κλαψε. Δεν μπαίνει. Χρειάζεται να αγοράσεις η το frame και να το κολλήσεις εσύ. Η να πάρεις με frame. Το λέω συνέχεια σε όσους ρωτάνε για οθόνη. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Τότε κλαψε. Δεν μπαίνει. Χρειάζεται να αγοράσεις η το frame και να το κολλήσεις εσύ. Η να πάρεις με frame. Το λέω συνέχεια σε όσους ρωτάνε για οθόνη. Δε γίνεται να το βγαλεις απο την οθόνη που ηδη φοράει το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Δε γίνεται να το βγαλεις απο την οθόνη που ηδη φοράει το κινητό? Ναι αυτό θέλω να μάθω πως να το κάνω Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Δε γίνεται να το βγαλεις απο την οθόνη που ηδη φοράει το κινητό? Ναι αυτό θέλω να μάθω πως να το κάνω Είναι τραγικά δύσκολο παιδιά. Έως απίθανο να το βγάλεις χωρίς να το πληγωσεις. Ο καλύτερος τρόπος είναι να το πάρεις με ενσωματωμένο Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zk750 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εβαλα την .26 χτες και δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά από τις προηγούμενες Ρομ. Θεωρώ ότι τις beta τις έχουν φτάσει σε εξαιρετικό επίπεδο. Στην .26 το antutu έδειξε 45700 ενώ στην προηγούμενη σχεδόν 50000, δεν ξερω γιατί αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Στην .26 το antutu έδειξε 45700 ενώ στην προηγούμενη σχεδόν 50000, δεν ξερω γιατί αυτό Έχουμε πει τα νούμερα στο Antutu είναι ενδεικτικά. Εγώ πχ πριν είχα 48k και τώρα χτύπησα 49k. Δεν λέει κάτι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
member123 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Είχα την ρύθμιση που πατούσες το home και το εσερνες πρως τα πάνω ωστε να παει 1 πίσω..τώρα το παταω και παει στην αρχική. Μπορεί να με πει κάποιος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unbreakable83 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Είχα την ρύθμιση που πατούσες το home και το εσερνες πρως τα πάνω ωστε να παει 1 πίσω..τώρα το παταω και παει στην αρχική. Μπορεί να με πει κάποιος;; Άλλαξε από τη Meizu στο Flyme 5. Παράθεση «Οι προπάτορες ημών ήσαν Ηπειρώτες , εκ των οποίων ηγέρθη εκείνος ο Πύρρος». Γεώργιος Καστριώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ερώτηση γενικού ενδιαφέροντος: Έχω αντικαταστήσει την stock εφαρμογή μηνυμάτων με το textra. Πρώτη φορά χθες επιβεβαίωσα ότι χάνω μηνύματα(Μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν με άλλη συσκεύη). Γενικότερα τι ισχύει για τις μη stock εφαρμογές;Με ποια λογική "χάνονται" κάποια μηνύματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ερώτηση γενικού ενδιαφέροντος: Έχω αντικαταστήσει την stock εφαρμογή μηνυμάτων με το textra. Πρώτη φορά χθες επιβεβαίωσα ότι χάνω μηνύματα(Μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν με άλλη συσκεύη). Γενικότερα τι ισχύει για τις μη stock εφαρμογές;Με ποια λογική "χάνονται" κάποια μηνύματα; Εγώ με καμιά 3rd party εφαρμογή μηνυμάτων δεν κατάφερα να πάρω ούτε ένα SMS. Δεν με ενδιαφέρει και πολύ και έτσι είμαι με το μανισιο SMS App. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ερώτηση γενικού ενδιαφέροντος: Έχω αντικαταστήσει την stock εφαρμογή μηνυμάτων με το textra. Πρώτη φορά χθες επιβεβαίωσα ότι χάνω μηνύματα(Μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν με άλλη συσκεύη). Γενικότερα τι ισχύει για τις μη stock εφαρμογές;Με ποια λογική "χάνονται" κάποια μηνύματα; Βάλτην auto launch και δεν θα χανεις τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 στο fastcardtech το πουλανε 100 ευρω το 16αρι και 110ευρω 32αρι... αμφιβαλλω πολυ εαν υπαρχει τιποτα καλυτερο σε αυτα τα λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 στο fastcardtech το πουλανε 100 ευρω το 16αρι και 110ευρω 32αρι... αμφιβαλλω πολυ εαν υπαρχει τιποτα καλυτερο σε αυτα τα λεφτα Αποκλείεται να είναι καινούρια όμως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Αποκλείεται να είναι καινούρια όμως. ναι δεν το θεωρω απιθανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Καλησπερα παιδες, εχω μπει στο τρυπακι να περασω ιντερνασιοναλ ρομ στο κινητο, αλλα ειμαι λιγο διστακτικος. Κοιτουσα τον οδηγο απο meizufans, κοιτουσα τον 1ο τροπο που σου επιτρεπει και τα ΟΤΑ update ωστε μην καθομαι καθε φορα να κανω την ιδια δουλεια, αλλα λεει οτι ειναι για συγκεκριμενες συσκευες!! Τι εχετε να μου προτεινεται; και καπου θυμαμαι ειχα δει καποιος ειχε ανεβασει τον οδηγο στα ελληνικα αλλα δεν μπορω με τιποτα να το βρω στο search, μπορει να κανω και λαθος, αν μπορει καποιος να μου τον στειλει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Παιδιά αν ξέρει κάποιος μετά από αναβάθμιση σε 5.6.1.26 έχω ένα πρόβλημα με τον dialer γιατί στις επαφές μου εμφανίζει μόνο να τις καλέσω μέσω viber... Άλλαξα μήπως κάποια ρύθμιση? Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Φίλε εγώ από εκεί το πήρα και τώρα το περιμένω πως και πως :P Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Βγήκαν οι καινούριες ρομ. Τις δοκίμασε κανείς; Εγώ θα βάλω την beta πιο μετά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts